Češi v akci, úterý 8. 12. Krejčíková v Dubaji prolétla do druhého kola

8. 12. 2020, 00:01
Aktuality 20
Barbora Krejčíková suverénně zvládla první kolo na stovce v Dubaji, když smetla lucky losera Viktoriji Golubicovou ze Švýcarska. Další Češi hráli na turnajích ITF.
Barbora Krejčíková
Výsledky českých tenistů a tenistek (úterý, 8. prosince 2020)
ITF W100+H DUBAI (SAE), 100.000 dolarů, tv. povrch
• Dvouhra - 1. kolo •
Krejčíková (6-ČR) - Golubicová (Švýc.) 6-1 6-2
ITF W15 KÁHIRA (Egypt), 15.000 dolarů, antuka
• Čtyřhra - 1. kolo •
A. Sisková/Stevensová (1-ČR/Niz.) - Aneyová/Kissellová (USA) 7-6(1) 6-0
ITF W15 MADRID (Španělsko), 15.000 dolarů, antuka / hala
• Dvouhra - závěrečné kolo kvalifikace •
Teminová (2-Fr.) - L. Petruželová (14-ČR) 7-5 6-2
• Dvouhra - 1. kolo •
Gavrilaová (Rum.) - Miklová (ČR) 6-1 6-4
• Čtyřhra - 1. kolo •
Gomézová/Gonzálezová (Šp.) - Gavrilaová/Miklová (3-Rum./ČR) / bez boje
ITF W15 MONASTIR (Tunisko), 15.000 dolarů, tv. povrch
• Čtyřhra - 1. kolo •
Brysonová/Cavalleová (Kan./Šp.) - Jelínková/Palečeková (ČR/Srb.) 7-5 6-2
ITF M15 SANTO DOMINGO (Dominikánská republika), 15.000 dolarů, tv. povrch
• Dvouhra - závěrečné kolo kvalifikace •
Palán (4-ČR) - Civita (12-Braz.) 7-6(0) 4-6 10-6
ITF M15 ANTALYA (Turecko), 15.000 dolarů, antuka
• Dvouhra - závěrečné kolo kvalifikace •
Paroulek (8-ČR) - Sendogan (Tur.) 6-4 6-3
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

20
Přidat komentář
Vaslab
Bára proti Golubič zatím bez potíží...
https://live.itftennis.com/en/live-streams/video.php?vid=24784240
Reagovat
Vaslab
Bára suverénně 6-1 6-2. smile Snad svou formu zúročí i v dalších kolech.
Reagovat
tommr
až na chvilkový polevení v závěru druhýho setu to byl od Báry téměř bezchybnej výkon ... smile
Reagovat
Frick
Měli jste Covid?
Prokázaně?
Jen jste si to mysleli a třeba prokázaně ho měla blízká osoba, od který jste to mohli chytit?
Jak vám bylo?
Znáte někoho, kdo to prokazatelně měl?
Jak mu bylo?
Reagovat
Frick
Já to neměl.

A nevím, zda bohužel nebo bohudík.
Reagovat
Frick
Necháte si dát vakcínu?
(Já ano)
Máte strach spíše z toho, že se nakazíte nebo nakazíte druhé?
(Já v zásadě obojí)
Co vám nejvíce vadí?
(Mne roušky, na druhou stranu relativně by mne sra.li hlavně pokud by bylo málo nakaženejch - takto hlavně mi vadí vnucující rouškofilství, kdy je nám vzkazováno, jak to nic není oproti tomu, že by se děti nemohli do noci ožírat po hospodách)
Reagovat
baba
roušky mi nevadí, používám selský rozum a nosím je tam, kde je to nutné/ uvnitř budov či venku, pokud jsem v těsné blízkosti nějakého cizího člověka. Pokud ti to tak děsně vadí, nechoď mezi ostatní lidi a nemusíš je nosit vůbec. Co mi vadí je ta hysterie kolem tzv. omezování osobní svobody . Někdo si holt plete vlastní sobectví se svobodou.
Reagovat
FulnekUltras
asijskou kolektivní disciplínu bohužel v eusa zóně moc nenajdeš
Reagovat
smazaný uživatel
roušky mi nevadí, používám selský rozum a nosím je tam, kde je to nutné/ uvnitř budov či venku, pokud jsem v těsné blízkosti nějakého cizího člověka. Pokud ti to tak děsně vadí, nechoď mezi ostatní lidi a nemusíš je nosit vůbec. Co mi vadí je ta hysterie kolem tzv. omezování osobní svobody . Někdo si holt plete vlastní sobectví se svobodou.
Reagovat
blixa
A jestlipak už se holíš, Jindro ? smile
Reagovat
Ela-fon-isi
smile
Hlaváček: ?Ty si nějakej zvědavej, hele...?smile
Reagovat
Ela-fon-isi
a znám několik osob, co ho prokazatelně měli. Každý jiné příznaky i průběh,od trávicích potíží, po bolest svalů, po často udávané příznaky. Nejhůř na tom byla puberťačka 174/51kg s astmatem (zánět plic) a obézní muž s cukrovkou. Ten byl v nemocnici. Polovina lidí, co znám má následky. Únava, kašel, ztráta čichu, pásový opar.

Pokud bude vakcína vázána na možnost létání, tak ano, jinak bych počkala, až bude prověřená běžnými obyvateli.
Reagovat
Mantra
a kam chceš lítat ty čarodejnice? na slety? smile
Reagovat
lvicek
Ja bohuzel vim o pani (z byvale prace), ktera zemrela. Sla pomerne nedavno do duchodu, takze rozhodne to nebyla "pani na umreni 100+, kterou by zkosila kazda rymecka" :/. V blizsim okoli nastesti zatim nic, tak jen aby to tak zustalo.
Reagovat
bIbec
Já ne. Brácha a jeho přítelkyně to dostali, podle jeho slov ho to chytlo jako taková jemnější chřipka s tím, že ztratil čuch a chuť. Znám ještě dalších pár lidí, ale nějak sem se neptal co a jak.

Jinak sem ještě relativně mladej, hodně pohybu, tuk nula nula nic. Takže se spíš bojím, že bych to přenes na někoho. Ale taky si pamatuju, že sem měl fakt šílenou chřipku několik roků zpátky. Nejsem rizikovej, ale to neznamená, že to musí být čaj, to je jasný.

O očkování zatím vůbec neuvažuju.

Roušky sou mi celkem jedno.

Nejvíc mi vadí právě ten pocit, že bych to mohl chytit a přenést na někoho staršího nebo rizikovějšího.
Reagovat
bIbec
a taky mi vadí, že všeci říkaj tvl nechoďte tam a tam, buďte doma, bububu apod a přitom jedinej nepřítel toho viru je lidskej imunitní systém. Takže já bych teda víc lidi nabádal třeba k tomu pohybu, vitamíny, dívat se na to, co jím,.. zamyslet se nad sebou prostě, jak se starám sám o sebe. Tak trochu si říkám, že to není otázkou toho jestli to dostanu, ale kdy. A není to jenom ten covid že jo.
Reagovat
bIbec
je fakt, že sem o těchto věcech dřív ani zas tak moc neuvažoval. To je na té pandemii určitě to nejpozitivnější. Že sem udělal určitý změny a dá se říct, že žiju nebo se aspoň snažím žít zdravějc.
Reagovat
bIbec
dejme tomu, že existuje určitá skupina lidí, kteří sou (potenciálně) rizikoví a všecko tohle strašení a omezování je nabádá ještě k větší nečinnosti (+ stres).. zkrátka si dovedu představit, že tahle skupinka lidí se stává vším tím kolem, tak jak je nám ten covid prezentován, ještě rizikovější..
Reagovat
FulnekUltras
o to taky gatesksindlu od počátku jde - sekundárních a terciárních obětí této psychózy má být mnohem víc, než přímých úmrtí na samotný virus

účel - snížení dosavadních sociálních výdajů na "neperspektivní" "plebs" a zmnožení dlouhodobě zadlužených mlaďochů s dostatečnou tažnou silou na několik desítek let

ještě pořád se tomu ale dá zabránit - parazitních globálkriplů, kteří tohle všechno už nejméně před pěti lety naplánovali a nyní postupně realizují, je ve srovnání s normálnímí lidmi na Zemi doslova elektronmikroskopická menšina
Reagovat
Haitik
Covid jsem zatím neměl. Ovšem velká část mé rodiny to už měla, děda skončil v nemocnici.. Byl jsem také na akci, kde to pak chytlo asi 15 lidí, takže znám již hodně lidí, kteří to měli. Asi všichni ztratili chuť a čich, horečky a obrovská únava.. Někteří říkali, že dva dny byli v pohodě, že fungovali (vaření, žehlení atd., ale pak další tři dny jen dojít si na záchod byl skoro až nadlidský úkol)..

Když budu mít možnost, tak si vakcínu nechám rozhodně dát..

A spíše mám strach, že mohu někoho spíše nakazit, ne že bych to chytil.. To se také samozřejmě také trochu bojím, ale říkám si, že jinak jsem zdravý, celkem snad dobrý životní styl, asi dobrá imunita, takže si říkám, že bych to snad rozchodil.. :D Takže se bojím, že bych spíše někoho nakazil já, někoho staršího, třeba prarodiče..

Roušky mi vůbec nevadí, hlavně teď v zimě :D Člověku je větší teplo, nemusí se tak často holit a tak.. Jsem ten, který to nosí do obchodů a venku to mám na bradě, když se někdo blíží, tak si to nasadím, ty roušky mi fakt nevadí tedy.. Ty lidi, kteří to mají 10 minut v obchodě a že nemohou dýchat, ty bych fackoval...

A co mi vadí? Hmm.. vadí mi česká vláda a jak zvládá tuto situaci..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist