Češkám se v úterý v Madridu nedařilo. První kolo nezvládly sestry Fruhvirtovy ani Siniaková

23. 4., 13:26
Aktuality 140
Brenda Fruhvirtová (17) ani letos nevyužila divokou kartu pro prestižní tisícovku v Madridu a opět po roce končí ve španělské metropoli hned na první soupeřce. Talentovaná teenagerka nedotáhla luxusní náskok v úvodní sadě a podlehla 5:7, 3:6 Arantxe Rusové (33). Vstup do turnaje nezvládly ani Kateřina Siniaková (27) a Linda Fruhvirtová (18).
Brenda Fruhvirtová opět končí v Madridu v prvním kole (© Profimedia)

B. Fruhvirtová – Rusová 5:7, 3:6

Brenda Fruhvirtová se znovu po roce rozloučila s turnajem WTA 1000 v Madridu hned v prvním kole, přestože měla duel s Arantxou Rusovou výborně rozehraný. V úvodní sadě však nedokázala využít vedení 4:0 ani 5:2 a téměř hodinový set nakonec kvůli vlastním chybám a po sérii pěti prohraných gamů ztratila.

Zatímco úvodní dějství nabídlo celkem sedm brejků, v tom následujícím se také bojovalo hodinu, ovšem rozhodlo jej jediné zaváhání na servisu. Fruhvirtová ve druhém setu neproměnila ani jeden ze čtyř brejkbolů a v osmé hře se vlastními minelami připravila o náskok 40:15 i game na podání. Nizozemka figurující v TOP 50 žebříčku poté zápas bez komplikací ukončila.

Fruhvirtová od začátku sezony 2022 posbírala celkem 15 trofejí na podnicích ITF, nicméně letos se zatím pohybuje pouze na nejvyšším okruhu. Kvůli turnajovému limitu pro teenagerky se v aktuálním roce představila na teprve čtvrté akci.

V lednu v Aucklandu i na Australian Open se probila z kvalifikace do druhého kola, slavila své první výhry v hlavních soutěžích na nejvyšší tour a debutovala v elitní stovce pořadí. S úvodní soupeřkou si dokázala poradit i na březnové tisícovce v Miami.

O 16 let starší Rusová, která před týdnem na antuce v Rouenu překvapila výhrou nad světovou dvaadvacítkou Anastasií Pavljučenkovovou, hraje hlavní soutěž Mutua Madrid Open teprve potřetí v kariéře a o vylepšení svého maxima v tomto dějišti si zahraje se světovou trojkou Coco Gauffovou.

 

Podoroská – Siniaková 6:2, 7:6

Kateřina Siniaková ztroskotala na osmi z předchozích devíti letošních turnajů nejpozději ve druhém kole a na výraznější výsledek nedosáhne ani v Madridu, kde neúspěšně vstoupila do antukového jara. Ve španělské metropoli se ani při sedmém startu nedostala dál než do druhého kola.

Počtvrté ztroskotala hned na první soupeřce v hlavní soutěži. Tentokrát na Nadie Podoroské, na kterou jasně nestačila ani v koncovce loňské sezony v Ningbu. V Madridu vzdorovala více, nicméně do stavu 2:4 ve druhé sadě byla kvůli velkému počtu nevynucených chyb jasně horší hráčkou na kurtu. Utkání sice zdramatizovala, když na poslední chvíli Argentince sebrala podání, ovšem v tie-breaku uhrála jen dva body.

Deblová šampionka z roku 2021 nezvládla v probíhající sezoně vstup do turnaje teprve potřetí a zhoršila si letošní bilanci na 10:10. Na Silvestra podlehla Sloane Stephensové v Brisbane a ve druhé polovině února nestačila v Dubaji na Emmu Navarrovou.

Právě Američanka bude další soupeřkou Podoroské. Bývalá semifinalistka French Open se pokusí nasazené devatenáctce oplatit loňskou drtivou porážku z travnaté akce v Bad Homburgu a také znovu vylepšit své maximum v Caja Mágica.

 

Beguová – L. Fruhvirtová 6:4, 7:6

Linda Fruhvirtová teprve počtvrté v letošní sezoně prohrála úvodní zápas, ovšem ani v Madridu, svém 12. turnaji v tomto roce, nezaznamená vítěznou sérii. Po porážce s Irinou Beguovou, která se před měsícem vrátila po několikaměsíčních problémech s loktem, neobhájí loňskou účast ve druhém kole.

Podobně jako její mladší sestra měla vstup do utkání solidní, jenže náskok 3:1 neudržela, v osmé hře neproměnila brejkbol a po téměř hodinovém boji šla soupeřka do vedení o set. Ve druhé sadě se dostala do manka 0:4, které nečekaně zlikvidovala, a poté nedovolila favoritce zápas dopodávat. V tie-breaku však tahala za kratší konec, zkrácenou hru prohrála jednoznačně 0:7.

Statistiky zápasu.Statistiky zápasu. (@ Livesport)

Fruhvirtová, jež dostala divokou kartu od pořadatelů, má žebříčkové maximum na 49. místě, nicméně momentálně se nenachází ani v TOP 140 pořadí. Předloňská šampionka dvěstěpadesátky v Čennaí se po osmifinále na loňském Australian Open ohromně trápí a musí se kvůli výrazně horšímu rankingu účastnit i akcí 125k a na podnicích WTA se v posledních týdnech nevyhnula nutnosti hrát kvalifikaci.

Beguová se kvůli zdravotní pauze propadla do druhé stovky žebříčku, bývalá světová dvaadvacítka navíc ve španělské metropoli obhajuje loňské čtvrtfinále. Před rokem se tady podívala mezi nejlepší osmičku již potřetí a v obhajobě velké porce bodů bude pokračovat proti turnajové osmnáctce Madison Keysové.

Utkání prvního kola absolvuje z českých tenistek ještě Sára Bejlek, která v úterý zvládla finále kvalifikace a podnikne šestý pokus na premiérový postup do druhého kola na nejvyšším okruhu. Díky volnému losu jsou automaticky ve druhém kole nasazené Markéta Vondroušová, Barbora Krejčíková a Linda Nosková.

Výsledky turnaje WTA 1000 v Madridu

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

140
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
misa
Osorio slavně vyhrála turnaj v Bogotě, aby hned na tom dalším vypadla v 1. kole kvalifikace. To jen ukazuje, s jak podprůměrnou soupeřkou Marie prohrála své poslední finále

Siegemund pak odstoupila z deblového semifinále, aby letěla na kvalifikaci tisícovky. To zase ukazuje, jaký mají hráčky přístup ke čtyřhře. Kromě Bouzkové, která si tak kvůli chybějícímu odpočinku možná odpálila šanci na singlový titul. Kolik jich ještě bude mít?
Reagovat
makro99
Hele, mícháš hrušky s jabkama - Bogota je naprosto specifickej turnaj, vysoká nadmořská výška, podmínky... a Osorio je tam domácí hráčka, která tu za poslední 3 roky brala 2 tituly a loni prohrála semifinále s další Latinos.. bilance 13:1. Oproti tomu v
Evropě byla a je poloviční...
Stejně tak to měl svýho času challengerový hráč Victor Estrella na ATP turnaji v Quitu, ten bral dokonce vítěznej hattrick a navrch skalpy hráčů Top 20, který byly ve standardních podmínkách mimo jeho možnosti...
Reagovat
EllNino
misa poslední dobou bohužel upadl do melancholie
Reagovat
makro99
jj
Reagovat
misa
Teď je ten správný čas na komentář, který jsi mi napsal 16. 9. 2019 v 16:14.
https://www.tenisportal.cz/zpravy/bouzkova-v-guangzhou-odvratila-ctyri-mecboly-martincova-konci-26953/#comments

Čas malin nezralých je už opravdu pryč :)
Reagovat
makro99
no teda... moc pěkný příspěvek, poetický :) jak si myslim, že mám dobrou paměť, tak sem teda nevěděl...
Takže ani 5 let to netrvalo... na druhou stranu, nevěš hlavu - období půlroční "karantény" pomalu končí a v létě se objeví na tour nová, sympatická a i úderově mimořádně zajímavá hráčka...:)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Když jste se tak vrátili čase... tommr tam mimo jiné psal: Pokud chce Marie pomýšlet na další postup tak se bude muset hodně zlepšit, ale otázka je jestli má odkud brát ...

Takže se za těch 5let až tak moc nezměnilo

Teda kromě toho, že soječka tam měla pěknou řádku komentů.
Reagovat
misa
Marie se za těch 5 let zlepšila - zesílila postavu, pozvedla servis, chodí víc na síť. Celkově jí ale zůstal ten její udřený tenis se spoustou běhání, kterým se postupně vyčerpává... Dostala se do top 30 ve dvouhře nebo čtvrtfinále Wimbledonu. Vyhrála singlový titul v Praze a posbírala i úspěchy v deblu (5 titulů a top 20 v žebříčku). Na úroveň jejího nadání to podle mě jsou velmi dobré výsledky :)
Reagovat
misa
Takovou povahu mám odjakživa :) Pokud se daří holkám, kterým fandím, můžou moje komentáře působit optimisticky, ale to jen dočasně. Letos je to velká bída - u Marie mám obavy, že vypadne z první stovky po US Open.
Reagovat
tommr
pokud bude zdravá tak ze stovky určitě nevypadne, ale bude se plácat někde mezi 50.-100.místem ...
Reagovat
misa
Uvidíme. Teď je Marie zraněná s loktem, což jí může dělat problémy delší dobu... Do toho odepisuje 4. kolo loňského Říma. A pak v létě obhajuje 4. kolo Wimbledonu, 3. kolo v Kanadě, čtvrtfinále Cincinnati a 3. kolo US Open. Na těch dvou zámořských tisícovkách bude asi muset jít do kvalifikace.
Reagovat
PTP
A co trenér nebo trenérka?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Slovinec Urbanija. Jak jim to klape se teď ale nedá moc odhadnout.
Reagovat
PTP
Kdyby se Slovinec jmenoval Prtko Jistič, tak by taktika byla jasná
Reagovat
hanz
Misa se nemůže rozhdnout, jestli Jahůdka nebo Kenda.
Reagovat
misa
Jahůdka má letos aspoň pár výher a je naše.
Reagovat
hanz
To sice jo, jen mi ten její tenis vůbec nebaví...
Reagovat
misa
Tak se nedívej
Reagovat
hanz
No nedívám no...
Reagovat
pepa56
Ty Fruhwirtový to budou mít těžký. Hlavně Linda. Nějak se z těch porážek nemůže probrat
Reagovat
lvicek
Chtelo by to v klidu objet nejake stodvacetpetky nebo treba mene obsazenou dvestepadesatku, pokusit se nejak vycistit hlavu a posbirat par vyher. Dneska ze zacatku Linda super a jak se blizil zaver setu, tak zacala delat ruzne blbiny, i komentator poznamenal, ze set ji stalo nekolik podivnych rozhodnuti behem poslednich par her.
Reagovat
makro99
ITFka už objíždí, ale úspěchy to nepřineslo... 2022 se čekalo na návrat na hard, ale to už taky nefunguje... já bych zkusil trávu, loni na ní hrála docela uvolněně; akorát, že těch turnajů je mimo sezónu jak šafránu, něco málo v Japonsku (tam jezdívala Kristýna); a pak ještě v Austrálii, což je teda ještě lepší destinace :/
Reagovat
Kandinsky1
Proč vůbec nastala taková genocida travnatých turnajů? Jen kvůli prachům, protože je jejich provoz nejdražší?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
asi jo, nejnáročnější údržba, spotřeba vody...
Reagovat
makro99
hmm... že jich je málo, bych chápal, ale že nejsou žádný (ATP, WTA; ani žádný větší challengery) mimo ten jeden měsíc...:/
ten indickej turnaj se hrával myslím nejdýl na trávě, ale to už je taky dávno pryč...
Reagovat
misa
Smetla je globalizace.
Reagovat
makro99
Hmm, to je fakt, v tomhle směru globalizace směřuje k vyšší míře kulturní uniformity...
Reagovat
makro99
ale Hall of Fame v Newportu pořád žije :)
Reagovat
makro99
a jak sem kouknul na stránky, tak vidím, že letos budou uvádět 2 Indy - a travnatý kruh se uzavřel :)
Reagovat
Mony
ATP zakázala používat jedy proti krtkům, kteří jim tam lezli a ti z toho dělali pískoviště místo louky. Zkoušeli taky je odhanet zbijeckou, vibracemi, ale to krtky odehnalo na zahrady k sousedům a ti si stezovali taky. Antuka a beton naštěstí krtkům nechutná
Reagovat
Mony
Musí změnit hru.Je hodně predvidatel ná a nemá, čím překvapit.Jak přibrala, tak ten pohyb na obranářku nestačí. Vůli ale zatím má a to je nejdůležitější.
Reagovat
misa
Sofia Kenin si připsala devátou prohru v řadě a letos vyhrála jediný singlový zápas. Kdysi byla tak nadějná (vítězka AO 2020), potom jí kariéru ovlivnila série zdravotních potíží... Největší problém vidím v jejím pohybu, v letech slávy 2019 - 20 měla výborný pohyb po kurtu, doběhla spoustu míčů, byla schopná rychle přecházet z defenzívy do ofenzívy. To všechno odnes čas...

Taky jí úplně chybí sebedůvěra, dostane se třeba ke třem brejkbolům v řadě, a pak všechny vyhází. Každá normální tenistka by v takové krizi hledala nového trenéra, ale ona pořád cestuje se svým otcem. Asi mají spolu hodně blízký vztah. Taky mu vděčí za všechno, hlavně za to, že nemusí žít ruskou bídu obyčejného chudého člověka.

Může z ní být dobrá deblistka, tam je i mnohem víc uvolněná a má radost z úspěchů.
Reagovat
ladinec
Co to píšeš za nesmysly kdy jsi byl v rusku. Co se děje v EU.tinl nevadi
Reagovat
misa
Běžní Rusové si žijou tak dobře, že každý český občan jim závidí
Reagovat
Kandinsky1
Na hranících Ruska jsou kilometry dlouhé frotny zbídačených emigrantů z EU.
Reagovat
misa
:)
Reagovat
Blondie
Reagovat
Blondie
Reagovat
Preview.lover
Sára Bejlek si v prvním kole zahraje s Blinkovou
Reagovat
Dobry-den
Blinkavá umí občas zaskočit favoritky, ale celkově se jí letos moc nedaří. Šance tam je, ale musí to Sára zvládnout v hlavě...
Reagovat
com
no byly tam lepsi moznosti.. az si z toho losu Bejlekova urcite ublinkla
Reagovat
Yonaash
Ale i mnohem horší. Na kvalifikantku číhala Osaka, Wozniacki, Raducanu, Badosa.
Reagovat
vergus
Pěknou ruskou cestičku má nalosovanou: Blinkova, Kalinskaya, Alexandrova (vyložená antukářka není ani jedna)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Linda dneska až tak špatně nehrála. Winnerů sice málo, ale jinak hra celkem solidní, s minimem DF a viditelným zápalem.
Begu je dostatečně zkušená a umí zaskočit i mnohem lepší hráčky než je Linda, tedy prohra mě až tak nepřekvapila. Co mě mrzí, je velké selhávání na big pointech. Vždy, když se zvedala, měla šanci na obrat, tak to nějak zkopala. Jeden game měla tři BB, ale ten si Begu uhrála hodně sama, jakkoli tam Linda mohla aspoň jednou risknout return.
Dalších příležitostí bylo ovšem mnoho a jak dříve byla právě na BP silná, tak tomu je poslední dobou naopak. Také mi chybělo více BHDTL.
Nicméně, když bude Linda pilně pracovat, může se v první stovce posouvat nahoru a případně sem tam porazit favoritku z širší špičky.
Reagovat
Kandinsky1
Tak hra při BP je vyloženě o mentálním rozpoložení. A to teď bude mít úplně v hajzlu.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
možná je to sebevědomí jen o pár vyhraných zápasech.
Reagovat
Preview.lover
Siniaková vynechá čtyřhru v Madridu, příští týden bude hrát WTA125 v Katalánsku
Krejčíková startuje se Siegemund, Vondroušová s Boulter
Odkaz: https://en.wikipedia.org/wiki/2024_Mutua_Madrid_Open_%E2%80%93_Women%27s_doubles
Reagovat
TSP
Vážení, domnívám se, že se od sester Fruhvirtových čeká tak něj příliš. Ta mediální bublina kolem nich je nafouknutá jak lítající balón (ten s košem) a očekávání jakbysmet. Přitom celková úroveň, pestrost a stabilita jejich hry těm očekáváním vůbec neodpovídají. Chce to čas, podle mě nejmíň dva roky, za předpokladu že dotyčné budou na zlepšení své hry i psychiky usilovně pracovat a zůstanou zdravé a ještě se sejde všechno ostatní. No a Kačka, dokud neopraví a nestabilizuje hlavu (psychiku), výš už to ve dvouhře sotva půjde, s výjimkou občasných úletů v době ideálních hormonálních hladin.
Reagovat
A211
Sestry F. musí vylepšit postavy ty kila navíc překáží
Reagovat
ladinec
Holkam chutná.
Reagovat
Kandinsky1
Jsou to holky krev a Pacholík
Reagovat
Preview.lover
Soupeřkou Sáry Bejlek může být:
SST
Wozniacki
Vekič
Anisimova
Osaka
Badosa
Raducanu
Jiná kvalifikantka
Busca
Blinkova
Bronzetti
Burel
Frech

Tipuji, že se svým štěstím se střetne s nějakou vítězkou GS
Reagovat
tommr
Osaka nebo Wozniacki by ale nemusely být nehratelné ...
Reagovat
Serpens
Vidím to na Osaku nebo Raducanu, Sára bude muset ještě nahrát na ITF hodně bodů, aby se těm losům po kvalifikacích vyhnula
Reagovat
milik254
To nedává smysl. :D
Reagovat
Kandinsky1
Vosaka by byla dobrá. Velká favoritka, takže by měla hrát Sára uvolněně, ale současně s maximální chutí vydat ze sebe maximum. A bez šance by určitě nebyla.
Reagovat
zfloyd
Shnaider s Potapovou , to je teda parádní řežba
Reagovat
zfloyd
Nasťa zvládla koncovky s přehledem , jinak to bylo vyrovnaný , moc pěkný zápas
Reagovat
tommr
První den v Madridu a polovina našich holek končí ...
Reagovat
com
WC pro Lindicku s Brendickou je uz asi tak na stejne urovni jako kdyz se to zbytecne da Venuši
Reagovat
hanz
No já tomu říkám záchodové karty...
Reagovat
tommr
ty WC byly pro sestry Fruhvirtovy takovej danajskej dar. Kdyby šly radši do kvalifikace tak by udělaly líp ...
Reagovat
Otmar
Ale no tak co: holky si zapinkaly, proběhly se po čerstvém vzduchu, nějaký chechtáky to taky hodilo, a můžeme domů. Domů, do Prahy, do Podolí........do prdele, to je mi smutno!
Reagovat
Serpens
No, tak si to dneska shrňme, reálně se očekával jen postup Brendy - ta ovšem selhala a bohužel začíná ukazovat, že pravděpodobně bude v následujícím roce následovat ségru ve výkonnosti (možná je to přehnané, je jí pořád jen 17), ale rychlost a nápad z dřívějška je ten tam, už to začíná být pinkání jako Linda. Můžeme jen doufat, že se obě včas z toho dostanou, než stihnou pověsit raketu na hřebík. U Kačky Siniakové je každý postup v singlu překvapení, takže tady Ok.
Super je postup Sáry, neopakovala se ta pohroma ze Stuttgartu a snad konečně bude mít i štěstí na los, hraje dle mého (a vždycky hrála) mnohem nápaditější a agresivnější tenis než obě ségry. Neprávem se na ni zapomíná, tak jako se zapomínalo na Lindu Noskovou (ale možná je to dobře).
Reagovat
misa
Noskovou nikdo necpal do médií pomalu od narození, proto se na ni trochu zapomínalo.
Reagovat
Kandinsky1
Fredky sice byly mediálně vděčnější, ale že by se na Noskovou zapomínalo bych neřekl.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tak balíme a jedeme dom. Muchas gracias Madrid!
Reagovat
lvicek
Mucha bohuzel ne :(.
Reagovat
Ondra979
co to bylo...to takto odevzda??
Reagovat
jih
Chtěla to mít z krku ve dvou..?
Reagovat
hanz
alias české tragédky v akci...
Reagovat
baba
takže dnes 3:0 , vcelku tragické vystoupení. Obě Fru jsou bez progresu, agresivity -tedy bez šancí. No a Kateřina -však víme, lepší nic nečekat a pak občas překvapí. Zbylá děvčata - můj optimistický tip 2 ku 1 .
Reagovat
George_Renel
Já tedy u Lindy progres oproti posledním měsícům vidím. Shodila pár kilo, agresivitu zvýšila výrazně.
Reagovat
bardunek666
Já taky. Vypadá lépe a energičtěji. Begu je těžká soupeřka, která potrápí kohokoliv.
Reagovat
Nenela
I ja vidim progres, ale porad jeste daleko od sve puvodni urovne, kdy prehravala i mnohem lepsi hracky nez Begu
Reagovat
makro99
Přehrávala, ale nikdy na antuce. A Begu je klasická antukářka s konstantní výkonností..
Reagovat
Ela-fon-isi
Určitě.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
horska.kraslice
Prosba.
Máte prosím někdo zkušenost se streamovací službou Canal+? Avizují přímé přenosy z turnajů WTA. Nabízejí předplatné jak krátkodobé (1-3 měsíce) tak i dlouhodobé (1 rok). Předem díky za každou informaci.
Reagovat
Serpens
Využívám od letošního roku. Je fajn, že člověk má možnost vidět spoustu rozhovorů s hráčkami a taky je velká výhoda, že mají občas v dějišti studio. Najednou jsou ty hráčky díky té službě taky lidi.
Reagovat
Serpens
+ tenistky komentátorky, některým to jde suprově (Šafářová, Strýcová), některým holt hůře.
Reagovat
horska.kraslice
Děkuji!
Reagovat
Ela-fon-isi
Taky už jsem si zaplatila. Na Tipsportu to vypadává a obraz je přebíraný, takže hrozný. Navíc při cestování využívám i filmy.
Reagovat
lvicek
A maji vsechny zapasy nasich holek? A je to zpetne (snadno) k prehrani?
Reagovat
Serpens
Zpětně můžete přehrát týden zpátky. Nedávají třeba kvalifikace a na některé menší turnaje zkrátka nemají práva. Samozřejmě nemají ani GS, to má Eurosport. Jinak dávají vždycky naše holky, někdy jako bonus komentář některé naší bývalé tenistky. Hodně komentují bývalí hoši z Eurosportu (super) a hodně taky jeden Slovák (nic moc) a pak občas úplně špatní (třeba teď na Lindu). Zajímavostí je třeba magazín z nějakého turnaje ze zákulisí (něco z toho je na youtube). A pak různé aktivity našich hráček (Muška v divadle, Maruška na hokeji atd.)
Reagovat
lvicek
Diky. A kdyz treba hraji dve nebo tri nase soucasne, da se vybrat? A da se to pak vybrat i pri zpetnem prehravani?
Reagovat
Serpens
Jojo, obvykle můžete na webové platformě vybrat utkání (oni tomu říkají Canal+sport 3,4 atd..) Nemůžete úplně cokoli jako na Eurosport playeru, ale mezi Češkami obvykle vybírat jde. Zpětně samozřejmě taky.
Reagovat
lvicek
Cetla jsem totiz na netu nejkae stiznosti prave na to pokryti.
Reagovat
milik254
Pokrytí zápasů je za mě docela tragické. První kola turnajů, i větších, nevysílají - nedávali třeba zápas Venus z Indian Wells. Čtyřhry tam nejsou vůbec, nebo jsme žádné nepostřehl.

Za mě je to oproti 02 TV velký krok zpátky. Aktuálně se snažím najít jinou variantu sledování ženského tenisu, která funguje jak na PC, tak na televizi. Pokud máte někdo tip, budu za něj moc rád.
Reagovat
milik254
Tak oprava, viděl jsem tam JEDEN deblový zápas, a to finále debla v Indian Wells. Jinak nic.
Reagovat
lvicek
A co teda primo WTA TV? Dava to smysl? Nevim presne, jak to funguje...
Reagovat
misa
WTA TV přenáší všechny dvouhry v hlavních soutěžích (ale ne kategorii WTA125) a čtyřhry, pokud se hrají na kurtech s kamerou. Potom jsou dostupné i záznamy z těch zápasů. Všechny streamy by měly být v 1080p, samozřejmě bez reklam. Stojí to asi 9 eur měsíčně nebo roční předplatné. Jestli to funguje v TV nevím, ale pokud televize umožňuje připojení na internet, neměl by být problém.
Reagovat
horska.kraslice
Moc děkuji všem za informace !!!
Reagovat
makro99
venus a debl tady taky nikoho nezajímá...:)
Reagovat
milik254
Já si myslím, že byste neměl mluvit za ostatní koho co zajímá a nezajímá.
Reagovat
1semi1
U Lindy ty údery vypadají dramaticky a na druhou stranu přiletí čučka ...
Reagovat
Nenela
Nechala si Begu spravit nos? Mela ho vzdycky desne krivy ...
Reagovat
Nenela
Proc doprcic obe Fruhvirtovy vlastne hraji tak malo? Jak pak maji mit nejakou rozehranost?
Reagovat
Kandinsky1
Brenda kvůli blbému plánování promarnila dva turnajové životy a pravděpodobně jistou účast na RG.
Reagovat
makro99
ty máš nějaký info o tom, jak na tom byla zdravotně ty poslední měsíce?
Reagovat
Kandinsky1
No však právě kvůli těmto důvodům si je nemají nechávat na poslední chvíli.
Reagovat
1semi1
Begu se vrací po pauze z loňského léta - Linda by na tom měla být přece lépe
Reagovat
Nenela
Ja jsem videla jen zacatek Brendina zapasu, tam ji to padalo vsechno krasne, vubec nechapu, jak potom mohla dohromady udelat 48 UE Do stavu 4:0 to byla jizda na jednu branku, myslela jsem, ze bude za hodinku hotovo a ono tohle
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Asi jí přeplo. Pak hrála hrozně. Na Rus stačilo přitvrdit a vyhodila se. Jenže než k tomu došlo, tak se vyhodila Brenda nebo zahrála nesmysl.
Reagovat
Nenela
Anebo zeby fyzicka? Byla cervena v tarich snad uz od druheho gemu
Reagovat
Kandinsky1
To je na tom to nejhorší. Kdyby hrála mizerně od začátku, tak si člověk řekne, že byla jen nerozehraná nebo den blbec, ale takhle je to k posrání.
Reagovat
makro99
ty jo, já sem viděl do stavu 4:0 a BB pro Brendu (pak teda ještě 1 míček na shodu); do té doby Brenda jasně kontrolovala hru, takže vůbec nechápu, co se a zrovna v jejím případě stalo... ledová sprcha
Reagovat
tommr
Katce se každej rok povede pár menších turnajů a ve zbytku sezony je tragická. Dneska to byl ten druhej případ ...
Jsem zvědavej jestli se dá s někým dohromady a uhraje něco aspoň v tom deblu ...
Reagovat
bardunek666
Naštěstí jsem to neviděl. Tak ještě Linda a dnes to máme komplet
Reagovat
victim
S její psychikou je malej zázrak že je tam kde je.Já se divím že je vůbec schopná něco uhrát.I když občas.
Reagovat
lvicek
Ale proc se proboha furt tak vzteka? Nemuze zacit delat nejake meditace nebo tak neco? :D
Reagovat
victim
Taky nechápu že s tím nic nedělá.Vždyť jí to sráží dolů celou kariéru.
Reagovat
Nenela
Ona tvrdi, ze kdyz se tim zabyvala a byla na kurtu jakoze klidna, tak hrala jeste hur, ze potrebuje, aby sly emoce ven
Reagovat
PTP
Holt ruská duše.
Reagovat
lvicek
Ovsem kdyz vztekle napali mic do autu, tak to moc nepomuze.
Reagovat
victim
To je podle mě výmluva.Co na to taky říct že jo.
Reagovat
aape
To je ale zoufalka, ta Katka
Reagovat
zfloyd
to je zoufalka , která to otočí a vyhraje
Reagovat
frenkie57
No chyb ubylo, třeba to ještě půjde.
Reagovat
aape
Nepůjde už spíš
Reagovat
lvicek
V TB se zas uplne zbytecne vyjancila... A pritom nemela ani uplne daleko k 7:5. A celou dobu tam zas vykladala, jak ji nic nejde a takove ruzne prupovidky - nevim, jestli to nejak muze pomoct.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Brenda na mě dnes působila dojmem, jako že neví, co ji baví a co chce dělat. Chápu, v jejím věku je to normální, jen donedávna to vypadalo, že tenis je u ní celkem vysoko. Teď o tom nejsem úplně přesvědčený. Také by mě zajímalo její trenérské vedení. Dlouhé pauzy, zranění, pak zazáří na menším turnaji a zas stejně dokola. Možná mi tam chybí nějaký směr, u kterého by bylo možné sledovat progres. Tohle mi přijde až amatérské a výsledky to bohužel jen potvrzují.
Tím nezpochybňuji, že je Brenda talent, ale o to více potřebuje, aby se o jeho vývoj někdo staral. Třeba ale bude místo tenisu studovat, kdo ví...
Reagovat
Zbyna_S23
Brenda toho poslednich několik měsíců moc nenahrala. Ať uz je to limit věkový nebo zdravotní, vypadá to, že naprosto kopíruje Lindin průběh poslednich 18 měsíců. První byla změna účinného stylu hry (kratasy, site, chytrost), ve styl kdy to tříská bez snahy umistit balon. Pak se pridaly i chyby a krik a jine kontrasty. Linda už úplně vypadla ze stylu co hrávala a Brenda s tím začíná. Čistě subjektivně můj názor, se drbala po w25 19 turnaju, aby zjistila, že na čemkoliv w100+ nema v podstatě šanci. Podívamli se na Noskovou, ktera si to nahrála o hodně poctiveji, bez takoveho množství WC. No jsem zvědavý, kam tato degrese dojde a zastaví se, nebo kde se trend obrátí. Vše muj osobni nazor....
Reagovat
Kandinsky1
To s tou Brendou je úpnej nesmysl. S hráčkami druhé stovky má cca 80% úspěšnost.
Reagovat
ladinec
Studovat? Nejdříve musi dokončil základní školu.
Reagovat
zfloyd
to je snad první antuka , kterou vidím ,kde mají jestřába , to je dobře , snad to zavedou i jinde
Reagovat
Otmar
Reagovat
zfloyd
tak , která z našich vyhraje Paříž , z těch hrajících , zdravých a dospělých už zbývá jen krásná Kačenka
Reagovat
victim
tam jsou zase problémy s hlavičkou.
Reagovat
tommr
jj dneska jí zase straší ve věži od samýho začátku a vypadá to na další debakl ...
Reagovat
frenkie57
Ano, dneska má svůj psychoden.
Reagovat
zfloyd
jo,jo , to je vše jen trénink na GS
Reagovat
Otmar
Ano, bylo to jasné od třetího gamu, kdy začala poštěkávat po boxu. První set trapný, druhý dotáhla do TB, a ten zmršila. Debakl snad ne, ale s Podoroskou by problémy mít neměla.
Reagovat
tommr
debakl to nakonec nebyl ale zcela jednoznačná prohra ano. A to s hráčkou která se do MD dostala jen díky odstoupení Marie Bouzkový ...
Reagovat
Otmar
COM bude vědět, ne?
Reagovat
Dobry-den
Brenda 48 UE. Gratulace k osobáčku.

Nechápu, proč tam hraje, když není absolutně připravena.

Vlastně chápu. Vysoká dotace...
Reagovat
Stybnat
Rus stačila levá ruka
Reagovat
bardunek666
Brenda by měla hlavně pravidelně hrát, pokud to zdraví dovolí, protože za pět měsíců odehrát jen 4 turnaje je fakt málo. A určitě zapracovat na razanci. Rus ji dnes rozebrala a hlavní příčinou prohry byla málo razantní hra.
Reagovat
Otmar
Všechno, co jste napsal, je absolutní pravda. A tak trochu mi připadalo, že ji bylo vcelku jedno, jak to dopadne a dopadlo. Třeba se pletu.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist