České trápení v Maďarsku pokračuje. Jebavý s Rosolem v deblu neudrželi vedení 2-0

15. 9. 2018, 19:47
Aktuality 86
DAVIS CUP - Čeští tenisté prohrávají s Maďarskem v baráži Davisova poháru 1:2 na zápasy. Lukáš Rosol a Roman Jebavý v Budapešti ztratili vedení 2-0 na sety a páru Gábor Borsos a Peter Nagy podlehli 6-3 6-4 1-6 2-6 4-6.
© Česká sportovní

O obrat se svěřenci kapitána Jaroslava Navrátila na budapešťské antuce pokusí v nedělních dvouhrách. Nejdříve by mělo dojít na souboj jedniček Jiřího Veselého a Mátého Valkusze a poté duel uzavře utkání dvojek mezi Rosolem a Zsomborem Pirosem. Nominace se ale mohou změnit a otázkou je start Veselého.

Veselý totiž v pátek hrál poprvé po měsíční pauze zaviněné zraněným tříslem a nečekaně prohrál až se 419. hráčem světa Pirosem 6-3 4-6 6-4 6-7 5-7. Rosol poté vyrovnal výhrou nad debutantem v soutěži Valkuszem 6-1 6-2 6-4.

Proto Navrátil nasadil do čtyřhry Rosola právě místo Veselého. Rosol s Jebavým spolu hráli na turnajích loni dvakrát začátkem roku a zpočátku se jim dařilo. Dvakrát vzali servis Nagymu a hodinu a devět minut měli utkání pod kontrolou.

Od třetí sady nastal zlom. Z rytmu vypadl Jebavý, dvakrát si prohrál podání, podruhé i kvůli dvěma dvojchybám, a Češi o třetí set přišli. Ve čtvrtém se Češi ještě zhoršili, servis ztratili Rosol i Jebavý, Maďaři vycítili šanci a vynutili si pátou sadu.

Už za umělého osvětlení měli Rosol a Jebavý blízko brejku při podání Nagye, ale za stavu 3:2 čtyřikrát neuspěli. Vzápětí ztratil servis znovu Jebavý, který měl ke konci zápasu problém s lýtkem, a Češi se v závěru na obrat nezmohli.

"Nehráli jsme dobře ani ty první dva sety. Hodně foukalo, začaly být stíny na hřišti a nebylo to úplně čisté trefování míčků z obou stran," řekl Rosol. "Pak nás blbě brejkli na začátku třetího setu a celé se to sesunulo. Začali hrát líp, odvážněji, zlepšili se o iks procent," řekl třiatřicetiletý Rosol serverům iDNES a Tenisový svět.

"V konci jsme to měli stále ve svých rukách. První šance jsme měli my, ale byla chyba, že jsme je vrátili do zápasu," uvedl Jebavý. "Musím říct, že tehdy se hodně změnilo počasí, udělaly se stíny a začalo ještě víc foukat. Ale to bylo pro všechny stejné, prohráli jsme si servis. Jim narostla křídla a my šli dolů."

Jebavý prohrál v Davis Cupu i svoji druhou čtyřhru v kariéře. Rosol si zahrál daviscupovou čtyřhru počtvrté a podruhé prohrál. Mezi jeho nejznámější starty v deblu patří ty v páru s Tomášem Berdychem. Před pěti lety ve Švýcarsku zvítězili 24-22 v pátém setu a utkání trvalo sedm hodin a minutu, což je nejdelší zápas v historii soutěže.

V případě porážky nebudou tenisté nasazeni při losu kvalifikačního kola příštího ročníku a hrozil by jim silný soupeř. Nemuseli by tak postoupit do finálového turnaje, který bude na konci roku hrát nově 18 týmů během jednoho týdne.

• DAVIS CUP 2018, BARÁŽ •
páteční a sobotní výsledky (14. - 15. 09. 2018)
Maďarsko - Česko 2-1 (Bupapešť, antuka)
Piros - Veselý 3-6 6-4 4-6 7-6(3) 7-5 ... 1-0
Valkusz - Rosol 1-6 2-6 4-6 ... 1-1
Borsos/Nagy - Jebavý/Rosol 3-6 4-6 6-1 6-2 6-4 ... 2-1
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

86
Přidat komentář
smazaný uživatel
Jirka, velmi skúsene. Pošteklil nervy fanúsikov, ale nakoniec to celé s prehladom vyhral. Toto je typický jeho rukopis.

Je to hegemón.
Reagovat
Fandina
Jj, vše odpuštěno :-)).
Reagovat
lars
velmi zkusene to nebylo, kdyz nedopodaval zapas za stavu 5:2 v 4. setu
Reagovat
EllNino
Právě že bylo, tim akorat znemoznil Valkusze, protože ani tak nedokazal srovnat
Reagovat
lars
tim asi nemohl znemoznit outsidera zapasu
Reagovat
EllNino
Ironii nechapes, ale takovych lidi je vic
Reagovat
Fandina
Je to tam, ale bohužel jsem viděla jen první set a začátek druhého a pak konec od stavu 4:1 a bála jsem se dost o výsledek. Valkusz byl ke konci jako rtuť a já se bála, že Jirka to nezvládne. Ale zvládl, takaže super a je to tam!!!
Reagovat
milik254
Co znamená "být jako rtuť"?
Reagovat
Fandina
Priti Jirkovi byl vždycky u míče :-)).
Reagovat
Fandina
proti
Reagovat
milik254
Heroický pád na zem po heroickém výkonu české jedničky. :--)
Reagovat
Jan
:) Jako by vyhrál GS :) Při jeho schopnostech to tomu i odpovídá :)
Reagovat
EllNino
Nemá cenu se mu furt smát, nemá na to, ale to neznamená, že se nesnaží
Reagovat
Jan
To utrpení při sledování zápasu si člověk musí nějak vykompenzovat.
Reagovat
EllNino
nikdo tě nenutí to sledovat ... Jirka je jednooký mezi našimi současnými slepými, hrát v podstatě musí a vyžírá si to za ty, kteří by tam byli místo něj, stejně bychom "zesměšňovali" Pavláska, Koláře, Šafránka, Šátrala ...
Reagovat
Jan
Akorát ti jmenovaní by prohráli "normálně" a člověk by si to nijak nebral. Ale Veselý, to je každý zápas "zásah".
Reagovat
EllNino
navíc poměrně nedávno se dostal do druhého týdne GS, hrál semifinále ATP na trávě, teď měsíc v podstatě stál, hraje blbě v DC a ještě venku, celkem očekávaný průběh těch zápasů, naštěstí jeden vyhrál .. ale nemá cenu ho nějak furt pranýřovat
Reagovat
Road_to_Centre_Court
Teď sis odpověděl sám. Vencovi nebo Zdeňkovi se nikdo nesměje, protože jsou to zkrátka tenisté challenger až future úrovně stejně jako tito Maďaři. Ale aby osmifinalista Wimbledonu a stabilní hráč TOP 100 prohrál s hráčem z páté světové stovky, to je unikát.
Reagovat
Road_to_Centre_Court
Je to napsané už v Knize knih. Kdo hodně dostal, od toho se hodně očekává. Asi se v tom odráží frustrace, jakým směrem se ubírá Veselého kariéra. Od Venci Šafránka a dalších nikdo nečekáme nic.
Reagovat
turista
Jirka hraje nejlepší tenis když se od něho nic nečeká. Bohužel ho brzdí přílišná nervozita což se v DC projevuje nejvíc. Až tu psychiku zklidní tak se dostane mnohem dál i na turnajích a přidá nějaké tituly.
Reagovat
blixa
J1rka je bůh !!! ;-) :D
Reagovat
Jan
Pámbů se na to už nemohl dívat a zranil mu Maďara. Pak to vypadalo, že si to rozmyslel, ale Jirka už nabídnutou šanci nepustil.
Reagovat
mahycek
Neskutečné, Čilič vedl 1 - 0 nad Samem na sety a 6 - 1
v tiebreaku ve druhém, tak si říkám vypínám, jdu na Veselku
střídavě F-1 a teď čumím, Čilič prohrál. Co se tam dělo
na konci 2 setu ????? Teď jsem to dal na Coriče,
střídavě s Čechy,
Reagovat
Davor1
Koho zaujíma tenis, odporúčam radšej prepnúť na piaty zápas v Chorvátsku medzi Čoričom a Tiafoem, TB prvého setu, má to skvelý náboj aj kvalitu, hrá sa tam o finále.
Reagovat
Krisboy
Odkaz na stream...?
Reagovat
miledus
sportstream365.com
Reagovat
Krisboy
thx!
Reagovat
Rudolfek
Bez ohledu na výsledek nějak nechápu, proč bychom měli hrát ve světové skupině. Nechtělo by to nejdřív nějakého tenistu ?
Reagovat
kada.tom
asi tak ...
Reagovat
Rudolfek
Valkusz uhrál love game tím, že dal 8 blbejch servisů.
Reagovat
Kozoroh
Český tým má nakročeno k blamáži. Veselka nikdy nevyhrál zápas na tři vítězné sety po ztrátě první sady. Bilance 0-20. A jak vidím dnešní Jirkův výkon, na premiérovou výhru to teda nevidím.
Reagovat
kada.tom
hraje katastrofálně, Maďar si vybral jedinou slabší chvilku, díky níž se Veselý dostal do TB, jinak fakt kalamita, děs ...
Reagovat
mahycek
Věčně druhý. To je název velkého článku na str. 22 v
sobotním deníku Sport. Jan Jaroch tu popisuje v komentářích
a analýzách, že i kdyby se Novak Djokovič přetrhl, tahle
zlatá éra tenisu, se nebude jmenovat podle něj.
Srb je největší tenisový všeuměl, který chodil po tomto
světě, ale stále je tu ten pocit, jako by přišel
ke snědenému stolu. Popisuje Jan Jaroch ( tenis. expert) ve
svém článku. 31 letý Djoko hodlá hrát, pokud ho z kurtu
neodnesou. Za posl. 5 let získal 8 GS (celkem 14), Nadal 4 (17)
a Fed 3 (20). Podle těchto počtů má pořád slušnou šanci
končit kariéru, jako nejúspěšnější z nejúspěšnějších.
A asi pak by se zbavil nálepky, Věčně druhého vitěze.
To cituji z konce velkého článku Honzy Jarocha.
Doporučuji přečíst. Mohli bychom se v komentech učit.
Reagovat
safi1313
Věcně druhy bude vždycky vzhledem k jeho chování . Auru šampiona jako Roger a Rafa nikdy mít nebude..charisma krále nemá
Reagovat
Jan
Jak byl jednu sezónu nepřekonatelný a kosil všechny bez rozdílu včetně Nadala a Federera, tak to byl pořádný král. A bylo to neuvěřitelné.
Reagovat
Jan
Také když Djokovič jako první v historii získal všech 9 titulů Master 1000 o něčem vypovídá.
Reagovat
turista
Ano.
Reagovat
Jakub
To kdo bude považovaný za ikonu nerozhodne head to head, nebo momentální popularita, počet GS a masters, ale to jestli o něm někdo natočí film, nebo ne. :-). A samozřejmě jestli po něm pojmenují nějaký kurt.
Reagovat
Krisboy
Tak J1rko, doufám, že ses na dnešní reparát dobře vyspal. Nebo nevyspal a hrát bude Adam?
Reagovat
Roger_Federer
Se musi "tetelit blahem", kdyz tohle vidi ty nastupce, to co dokazali Stepanek a Berdych... a jak to od nas (ceskeho i slovenskeho) narodu schytavali.
Reagovat
Jan
Já nechápu proč to schytávali. Jestli mu naopak není líto, že odmítl reprezentaci, když v daném roce díky prohře s Austrálií poprvé spadli do baráže. A byla šance na třetí vítězství v DC v řadě díky dobrému losu, po případné výhře nad Austrálií čekal Kazachstán . . .
Reagovat
EllNino
ne nebylo :D 2014 prohráli s Francií, máš to nějaký popletený
Reagovat
EllNino
už jsi to tu podruhý napsal špatně ... vyhráli jsme 2012, 2013 a 2014 prohráli s Francií, to Berďa ještě hrál ... 2015 už ne, pak ještě s Němcema, kde vzdal s Kohlim
Reagovat
Jan
Omlouvám se. Takže ne potřetí v řadě ale potřetí za ČR, počtvrté celkově. Víme o co jde :)
Reagovat
EllNino
vždyť to už radek skoro nehrál, nemělo cenu ... titul v Davis Cupu byl možný, když byl Radek i Tomáš v týmu ... pak to ztrácelo smysl
Reagovat
Jan
Kdyby dal Berdych 2 body a uplichtil debla s Rosolem, pořád by to nějak šlo. Podobné to bylo v jednom DC zápase se švýcarskem, kde hrál i Wawrinka a štěpánek ne. Ale Berdych by to táhnul na svých zádech sám, což se mu už nechtělo.
Reagovat
EllNino
Komu by se chtělo, když k nemu nikdo konkurenceschopny nebyl, akorat se těmi 2 singly a deblem ve 3 dnech vzdycky dodělal ... a možná ze právě DC mu nakonec sebral ty roky, kdy mohl vyhrát GS ... ale zase 2x to vyhrál, ze špičky reprezentoval nejverneji ... nemame pravo ho kritizovat, ze po třicítce uz prostě tělo vypovidalo
Reagovat
Meceon
Jirka hodil do hlediště čelenku, nevrátila se mu zpátky?
Reagovat
turista
Naši jsou opravdu žabaři. Tvarohový soupeř a oni s ním prohrávají po 2 dnech 1:2.
Reagovat
smazaný uživatel
Preco TP dovoluje napisat vulgarizmus Jebavy, a napriklad houno neprjde?
Reagovat
Jakub
Neboť tím vyjadřujeme naši úctu jak k národu slovenskému (neboť slovo jebat jsme převzali od vašeho jebať), tak národu ruskému od kterého jste to slovo převzali zas vy. My moc dobře víme, že bez tohoto slova nebylo by naše přátelství nikdy tak pevné jako je dnes.
Reagovat
com
Serena ma v nazvu taky sprosty slovo sere a projde to :D
Reagovat
Jakub
Ale tak u sereny to představuje životní postoj. Buď to na všechny ...., nebo jí ten dotyčnej .... .To je přímo nutnost to necenzurovat, to by jí taky mohlo pěkně na.... .
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kdyby cenzurovali Serenu, tak by to byl sexismus.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v jazyku slovenskom tvori slovo jebat v podstate základ vsetkého a od toho sa to vsetko ostatné potom odvíja.

Jebat-sulozit,
Po.ebat-Pomilovat zvacsa jednorázovo
(tebe to musí) jebat - sibe ti?
Dojebat-Vyhresit (niekoho), pokazit nieco
Vyjebat-sulozit bez lasky, vyhodit niekoho z prace
Zajebat-(nieco) verbálne v zmysle -hmm, to bola ale pikoška
Zajebaný-Spinavý od niecoho
Prijebat-udret (niekoho) silno
Ujebat-odsudzit niekomu nieco
Rozjebat-Zmlátit (niekoho), následok prijebania niekomu
Najebat (sa) - opit sa
Najebat (niekomu) - dat mu ranu, ekvivalent s "prijebat"
Prijebaný-Hlupy, šialený
Prejebany-Presibany
Ojebat-Oklamat kohosi
Poje.b (sa) - Nech ta šľak trafí
Jebavý-Chlap s velkým sexappealom, cesky tenista

A potom sa uz vieme hrat so sklonovanim, skracovanim

Jebo-Blbec
Jebnuty-vacsi blbec dlhodobo a nemenne
Jeblina-Blbec žena
Jebá-Pecka, hit, trend
Jebko-Blbecek
Jebol-Padol (zo stromu napr)
Jéb-Citoslovce naznačujúce pád zo stromu napr
Jebačka-rýchla súlož, zena so zvyseným sexappealom
Jebač-Milenec
Ojeb- Nieco, co zaváňa podvodom

Atd, atd. S tymto sa na Slovensku dohovorite
Reagovat
smazaný uživatel
Este ma napadlo:

Odjebat sa- Spachat samovrazdu, vacsinou zastrelením.
Odjebat sa (niekam) - opustit krajinu, vycestovat za ucelom prist na iné myslienky.
Reagovat
Jan
Ano. Tak to je :)
Reagovat
FulnekUltras
;-)))))
Reagovat
Jakub
NO vidíš, dyt to rikam. A ty se divis ze tohle slovo se u nas necenzuruje a jeste si ho v ucte davame jako prijmeni.
Jo hochu, tohle je presne to co vam my zavidime. My o tom tak leda kecame.

Ja mel jednu slovenku, na svatbe myho bratrance, bylo mi tenkrat asi sestnact a ji nadhernejch sestadvacet. Sel jsem na to pocesku. Nejdriv jako tanec a kdyz jsme zjistili ze ten jeji se uspesne propiji do nemoty, tak prochazka po vsi. A celou dobu ji valim kliny do hlavy. Kdyz doslo na vec a cirka za pul hodky bylo hotovo (byl jsem tehdy mladej a nezkusenej), se na me usmeje a povida. Ty si taky pekný chalan, len kebysi menej trepal a viacej jebal. Ja mel proste v zivote tu smulu ze jsem se narodil tady a ne za Vahom. To bych vedel co je v zivote nejdulezitejsi.
Reagovat
Jakub
Jebavého jsem viděl na futures v Mostě. Hrál celkem dobře, to nemůžu říct, ale ty hlášky. Šel na lucky loosera a procházeli jsme kolem něho když mluvil asi z trénerem. Něco ve smyslu : "S tímhle mám hrát? Ten nemá šanci, nějakej lucky looser. Tomu povolim tak tři gamy". Pravda víceméně to tak bylo (povolil mu tuším gamů pět, ale byla to hra na jednu bránu), ale on takhle mluvil pořád. Od Tabary jsem tohle neslyšel a to byl o dost větší hvězda (ten jen nadával na antuku a míče). Chodil po kurtech jak Fogniny po Mnichově. Tak nevím jestli hoch něco jako nepodcenil.
Reagovat
Ahoj200
Výkon Jebavého byl od třetího setu tak špatný, až se nemohu zbavit dojmu, že za tím bylo něco víc. Proboha, vždyť je to deblový specialista, který i kdyby ho postihla sebevětší herní krize, tak musí hrát úplně jinak, hlavou. Místo toho to byl jeden nalitý return za druhým, totálně pomaloučké údery přímo soupeřům na raketu. Neříkejte mi, že dva sety hraje v pohodě a pak přepne do módu, kdy pomalu nepřestřelí síť.

Nejsem zastáncem teorií, že prohra favorita rovná se automaticky vypuštěný zápas, ať už z jakéhokoliv důvodu. Tady je na mě ale těch překvapení za dva dny zrovna v utkání, ve kterém o nic nejde, poněkud moc. O Jebavém si iluze nedělám už delší dobu. A kdy jindy hrajete zápas, kdy je na vás před začátkem kurz 1,03? Kolik proboha musel být na Maďary za stavu 2:0...

Rosol si Pirose povodí. Otázkou je, na co se zmůže Veselý. Debl jsem bral jako klíčový, protože Jiřímu proti Valkuszovi nevěřím ani trochu.
Reagovat
24tomas
Jako jasně, nabízí se to, navíc kurz 35.00 za stavu 0:2 to ještě podporuje. Jenže Češi měli v pátým setu několik breakballů, při kterých rozhodovaly opravdu jenom detaily a štěstí Maďarů. Stejně tak jich řadu odvrátili sami Češi. Nechce se mi věřit, že pátej set byl proto ovlivněnej - před tolika lidma, kamerama + věřit, že tam naď nevysekne dvojchybu na breakball..
Reagovat
Jakub
Nic bych za tím nehledat, možná trošku uspokojení. Jebavý si myslel, že to mají v kapse, hraju dobře co se tak může stát. No a věren svému jménu to tak trošku pro..... . Souhlasím v tomhle s 24kovým tomasem.
Reagovat
Jakub
A jestli i on ten Veselý nebude tak trochu Jebavý.
Reagovat
Jan
Přesně tak. Rosol může něco dokázat, ale bude unavený. Jirkovi nevěřím. Co se týče Jebavého, nevím.
Reagovat
24tomas
Já Jirkovi věřím. Že tentokrát to nebude natahovat do pátýho a dostane do kožichu ve třech.
Reagovat
Hector.Salamanca
Pánové, nezlobte se, ale představa, že Jebavý prodal zápas v DC, to je velká konspirační teorie. Tlak, nervy a navíc to Rosol říká dobře, nehráli nic moc už od začátku. Je to škoda, ale je to sport, nehledejte za tím hned prodej. Navíc si nemyslim, že by tohohle v Davis Cupu za stavu 1:1 byl kdokoliv z našeho mančaftu schopnej. Fakt ne.
Reagovat
Ahoj200
O jakém tlaku to mluvíš? V tom zápase o nic nejde. Proč by proboha měl být kdokoliv za stavu 2:0 proti klukům z Futurů pod tlakem? Navíc před poloprázdným hledištěm, kde jdou víc slyšet Češi? Já nevím, jestli si ten zápas viděl, ale Jebavý hrál dva sety naprosto bezchybně, dokonce tam zahrál i vítězného tweenera. A pak začne jak mávnutím kouzelného proutku hrát jeden nalitý return za druhým, přesně na soupeře a tak pomale, že by se za ně styděla i ženská. Celé se to podle mého odvíjí od toho, že o nic nejde. Kdyby ano, rozhodně by to nebylo po sobotě 2:1 pro Maďary.
Reagovat
Hook2424
Maďaři byli první 2 sety úplně mimo. Dostali se do situace, kdy za stavu 0:2 neměli co ztratit, tak začali hrát na riziko a místo toho, aby se vyházeli a projeli třetí 1:6, tak jim to tam začalo padat! Bohužel, našim se roztřásla kolena. Mysleli si, že už to nějak dojde a najednou ztráceli půdu pod nohama! Maďarský nástup nedokázali zachytit a dostali se do herní křeče.
To je naprosto normální průběh, každého druhého otočeného zápasu! Nevidím na tom nic nelogického?
Reagovat
Fandina
Ach jo, neviděla jsem to, ale štve mě to.
Reagovat
Romulus95
*jestli jim to není ukradený,což nevěřím že by bylo.
Reagovat
Romulus95
I po dnešku si myslím, že Veselý i Rosol zítra vyhrají a otočí to...
Reagovat
Ahoj200
Neotočí. Kdyby o něco šlo (jo, vlastně jde o nějaké pofidérní nasazení pro los do soutěže, jejíž nový model všichni Češi kritizují a nechtějí ho hrát, sorry), tak bych věřil, že to ještě otočí (i když to by bylo hotovo už po dnešku). Maďaři nemají vůbec co ztratit. Hrát opravdu o něco, tak věřím, že se v nejhorším mladíci sesypou a neustojí to, ale s tím ti tady fakt nemusí lámat hlavu. Navíc je pro ně očividně dostatečnou motivací porazit Čechy i ve srandamači, vzhledem k tomu, na jakých místech v žebříčku se nacházejí. Fakt si nemyslím, že tam zítra Češi nechají duši. Vyděláno už za dva dny očividně mají.
Reagovat
24tomas
Srandamače to jsou každopádně :D
Reagovat
Romulus95
Ahoj. Tak nakonec to otočili hele :D
Reagovat
svetova.dvojka
To jsou kašpaři...
Reagovat
EllNino
Realita ... nic víc, lepší prostě nemáme, domácí v laufu a pak je z toho po sobotě místo pohodového 3:0 celkem kritických 1:2 ...
Reagovat
Kytka
Přesně. A jsme zpátky na zemi. Taková je bohužel realita českého mužského tenisu.
Reagovat
frufru77
ten 3. bod urvou, my budeme mít (vlastně už máme) z ostudy obří kabát.
Reagovat
com
prvni dva sety uplne v poho a pak jim asi prebliklo v mozku a totalne to pohnojili.. Zitra to uz nezachranijou
Reagovat
kada.tom
náš mužský tenis klesá a klesá, pořád a stále níž ... je jen otázkou kam až se dá klesnout a kde je to vlastně to pomyslné dno, já osobně jsem myslel, že hlouběji už klesnou nejde, ale dnes jsem zase jednou byl pořádně vyveden z omylu ...

... jako sorry, ale Maďary bez Fuscovice prostě musíme dát v jakékoliv sestavě, dneska jsem (bohužel) viděl převážnou část té čtyřhry a naši absolutně nezvládli ten vývoj a po 2. setu si mysleli, že maj hotovo, ale Maďaři se zvládli a nakonec ti "no name hráči" ty naše celkem snadno porazili, zvlášť Jebavý byl od 3. setu absolutně marnej ... fakt hnus, vlastně nás ten novej formát ani nemusí zajímat, protože s takovýmhle materiálem se díra do světa udělat prostě a jednoduše udělat nedá :-(
Reagovat
Jan
Zítra to dojebe Veselý a bude vymalováno. Přitom budou zítra velkými favority, jak hlásil komentátor. Stejně jako včera a dnes.
Reagovat
Fotr
neskutečný, ta jména jsem nikdy neslyšel
Vlastně nás změna systému DC ani nemusí zajímat
Reagovat
Ravik
přesně na DC můžem hodně dlouho zapomenout, protože tyhle kopyta jsou uplně jebavý
Reagovat
frufru77
kam se dá až klesnout....
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist