Cetkovská v Římě vyřadila Radwaňskou!

16. 5. 2012, 14:03
Aktuality 113
Letos už šestkrát prohrála, pokaždé to ale bylo z rakety jedné hráčky - světové jedničky Viktorie Azarenkové. Až dnes našla Agnieszka Radwaňská jinou přemožitelku. Druhou tenistkou, jíž se podařilo v této sezoně Polku porazit, se stala Petra Cetkovská, která třetí hráčku žebříčku WTA porazila 6-4 4-6 a 6-1.
Petra Cetkovská

Petra Cetkovská patří k tenistkám, na které má Agnieszka Radwaňská nejhorší vzpomínky. Česká tenistka se s ní utkala už třikrát a pokaždé ji porazila, dvakrát z toho v loňské sezoně.  "Hraje se mi proti ní dobře, hraje inteligentně," citoval Cetkovskou web ženského okruhu WTA.

Letos sice Radwaňská prožívá skvělou sezonu, v níž se vyšplhala až na třetí místo světového žebříčku, na Cetkovské však dnes nebyl znát žádný z respekt ze silné soupeřky. Už ve třetím gamu sebrala Polce podání; náskok české hráčky sice Radwaňská smazala, na další brejk už ale zareagovat nestihla a úvodní set prohrála 4-6.

Cetkovské patřil i úvod další sady, na každý její brejk ale turnajová trojka měla rychlou odpověď, a když 28. tenistka světa neudržela za stavu 4-5 servis, šlo se do rozhodujícího setu. Ten už Petra Cetkovská ovládla: prolomila favoritce dvakrát podání a ujala se vedení 5-1. Po téměř dvou a půl hodinách si česká hráčka vypracovala tři mečboly v řadě; dva z nich Radwaňská odvrátila, třetí už ale ne, což znamenalo její vyřazení z turnaje a první letošní porážku od jiné hráčky než od světové jedničky Viktorie Azarenkové.

"Odehrála jsem skvělý zápas. Neudělala jsem moc chyb, ale to ona taky ne. Možná jsem v důležitých momentech hrála lépe," řekla Cetkovská, která si připsala celkově šestou výhru proti soupeřce Top 10, světovou trojku však porazila poprvé. "Už jsem ji (Radwaňskou) porazila, když byla 11. nebo 12. na světě. Ale i tehdy byla skvělá hráčka a pro mě všechny výhry znamenají hrozně moc. Všechny naše souboje byly zajímavé a vyrovnané, pokaždé jsme mohly vyhrát obě," uvědomuje si Cetkovská. 

Ta svou překvapivou výhrou pomohla Petře Kvitové, která se v případě římského triumfu může vrátit na 3. místo žebříčku, A pokud by Šarapovová nepostoupila do semifinále, může jí česká jednička do French Open ještě jako světová dvojka.

"(Cetkovská) dneska hrála dobře. Na pomalých kurtech je dobrá, výborně se pohybovala a mně se nedařilo zakončovat výměny," řekla po utkání Radwaňská, která si nedokázala zvyknout na povrch v italské metropoli. "Kurty jsou tu hodně pomalé, tím spíš po Madridu a Stuttgartu, kde jsou hodně rychlé a kluzké," dodala Polka.

"Prohrát na začátku turnaje je vždy zklamáním, ale byla jsem už i trochu unavená z těch zápasů, které jsem v poslední době odehrála. Navíc jsem měla i nějaké problémy se zády. Teď na pár dní vypnu a příští týden mě ještě čeká Brusel, kde bych měla před Paříží odehrá ještě nějaký ten zápas," uvedla Radwaňská.

O čtvrtfinále si Petra Cetkovská zahraje s domácí Flavií Pennettaovou, která potvrdila lepšící se formu vítězstvím 6-2 6-3 nad americkou nadějí Sloane Stephensovou. Soupeřku pro osmifinále zná i česká jednička Petra Kvitová. Čtvrtá hráčka světa se na římské antuce utká se Soranou Cirsteaovou z Rumunska.

Dvě Petry, Kvitovou a Cetkovskou, mohla do osmifinále v Římě doprovodit Iveta Benešová, která však dnes v italské metropoli podlehla osmé hráčce žebříčku Na Li. Po prohrané první sadě byla Benešová favorizované soupeřce vyrovnanou soupeřkou, od stavu 1-3 vyhrála čtyři hry v řadě a mohla utkání poslat do třetího setu. V kritických chvílích ale selhala, další čtyři gamy v řadě získala Na Li, která zvítězila 6-1 7-5.

Zatímco Číňanka svou roli favoritky zvládla, některé další nasazené tenistky se dnes s Římem rozloučily. Bývalá světová jednička Caroline Wozniacká nedohrála své utkání se Španělkou Anabel Medinaovou. Už v prvním setu byly na Dánce patrné zdravotní potíže a za stavu 4-6 a 0-4 se Wozniacká rozhodla ze zápasu odstoupit.

"Mám horečku a bolí mě v krku, takže se necítím vůbec dobře. A když hrajete proti někomu jako je Anabel na antuce, je to pak ještě mnohem těžší," vysvětlovala jednadvacetiletá Dánka. "Špatně jsem se začala cítit už minulou noc. Bohužel, vždy když jsem přijedu, dostanu alergii. Teď se budu snažit odpočinout a připravit se na French Open."

O moc déle na turnaji nevydržela ani sedmá hráčka v pavouku Marion Bartoliová, která podlehla Němce Julii Görgesové 3-6 1-6.

"Marion dnes nehrála svůj nejlepší tenis. Ale já hrála solidně, měla jsem taktiku - snažila jsem se hrát míčku pod větším úhlem, udržet Marion v pohybu a daleko od míst, kde se cítí nejlépe," prozradila Görgesová.

Náročnému programu čelí rozjetá Serena Williamsová. Třicetiletá Američanka v neděli triumfovala v Madridu a v úterý těsně před půlnocí zvládla své úvodní vystoupení v Římě. Už po 16 hodinách musela nastoupit k dalšímu utkání, ve kterém měla problémy. S Naďou Petrovovou, se kterou poslední dva vzájemné zápas prohrála, ztratila první set a ve druhém za stavu 1-1 čelila brejkbolům, vývoj ale otočila a nakonec zvítězila 4-6 6-2 6-3. Letos tak na antuce - ať už zelené, modré nebo červené - vyhrála i 15. utkání a ve středu nastoupí zhruba už od 15 hodin poprvé na okruhu proti Medinaové.

"Když jsem prohrála první set, tak jsem si jen řekla, 'Vydrž a nevzdávej to, tvá šance přijde'," komentovala Serena. "Nikdy jsem nic nevzdávala a ani dnes jsem to nechtěla," dodala třicetiletá Američanka, jež má letos na antuce skvělou bilanci 15-0. Naposledy se lépe dařilo Justine Heninové, jež v roce 2005 na antuce vyhrála všech 24 antukových duelů. 

"Miluju Evropu a hrát tu je bezva. Na antuce jsem teď získala hodně sebedůvěry. Hraju na ni opravdu velmi ráda," pochvaluje si své současné rozpoložení. "Jeidnou mojí motivací je, že tenis miluju a ráda ho hraju." 

Snadněji než Serena si vedla její sestra Venus, i ona ale musela především o zisk prvního setu hodně bojovat. S Ruskou Jekatěrinou Makarovovou prohrávala 3-5, ztrátu ale smazala a nakonec šestým proměněným setbolem sadu získala. Jednatřicetiletá Američanka nakonec vyhrála 7-6 6-1. 

"V prvním setu jsem se musela uklidnit a přestat dělat tolik chyb. Jakmile jsem to udělala, bylo to dobré," komentovala Venus. "Řím je moje oblíbené město, ale stejně jako bych si ho ráda prošla, tak ještě raději jsem, že tu mohu dál hrát."

Suverénně do turnaje vstoupila světová jednička Victoria Azarenková, jež ani ve čtvrtém vzájemném utkání se Shahar Peerovou neztratila set, krátce po svém postupu do 3. kola však z turnaje odstoupila.

Výsledky - Řím - ženy (antuka, dotace 2.166.400 dolarů):
Dvouhra - 2. kolo:
Cetkovská (ČR)
- A. Radwaňská (3-Pol.) 6:4, 4:6, 6:1, Na Li (8-Čína) - Benešová (ČR) 6:1, 7:5,  Azarenková (1-Běl.) - Peerová (Izr.) 6:1, 6:2, Stosurová (5-Aus.) - Erraniová (It.) 6:3, 7:5, Medinaová (Šp.) - Wozniacká (6-Dán.) 6:4, 4:0 skreč, Görgesová (Něm.) - Bartoliová (7-Fr.) 6:3, 6:1,  S. Williamsová (9-USA) - Petrovová (Rus.) 4:6, 6:2, 6:3, Ivanovičová (13-Srb.) - Solerová (Šp.) 6:2, 6:1, Cibulková (14-SR) - Knappová (It.) 6:3, 4:6, 6:1,  Kerberová (12-Něm.) - Kingová (USA) 6:3, 6:2, Pennettaová (It.) - Stephensová (USA) 6:2, 6:3, Cirsteaová (Rum.) - Arvidssonová (Švéd.) 6:3, 6:1, V. Williamsová (USA) - Makarovová (Rus.) 7:6 (9:7), 6:1. 

 

pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

113
Přidat komentář
smazaný uživatel
http://tipy300.iprostor.cz/ .... POZRI MOJE TIPY... 90% USPESNOST...NAPIS
Reagovat
smazaný uživatel
http://tipy300.iprostor.cz/
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je fakt neuvěřitelný!
Kdy už si autoři na tenisovém webu konečně odpustí sepisování prognóz o budoucím stavu žebříčku WTA, když o systému počítání nevědí vůbec nic ???
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to by mě tedy zajímalo, jak by mohla Petra poskočit na druhé nebo třetí místo?
Body za Řím jsou již odečteny.
Petra má v žebříku 6250 bodů. I když by Řím vyhrála přičte si maximálně 700 bodů.
Sharapova má 7610 bodů, ve třetím kole už je, za to je 125 bodů, takže si může jenom současné body vylepšit.
Radwanska 7080 bodů, min. rok vypadla už ve druhém kole, takže to neměla nejspíš ani v žebříku.
Jak by se mohla tedy Kvitová posunout vzhůru?
Reagovat
tommr
následující tvrzení je nesprávný:

... Ta (Cetkovská) svou překvapivou výhrou pomohla Petře Kvitové, která se v případě římského triumfu může vrátit na 3. místo žebříčku, A pokud by Šarapovová nepostoupila do semifinále, může jí česká jednička do French Open ještě jako světová dvojka.

body za lonskej Řím už byly odečtený před turnajem a pro prvních 6 hráček v žebříčku platí, že co si v Římě uhrajou to získaj. Petra může do žebříčku získat maximálně 700 bodů (900-200) a nemůže tak předstihnout ani Agu natož Mashu. I po Římu bude čtvrtá bez ohledu na její konečnej výsledek ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsme si toho všimli oba, akorát já než to sesmolil, tak jsi mě předeběhl...:)
Reagovat
tommr
já si toho všimnul teprve ted když jsem čet přípspěvek maarta ... :)

Zatím platí následující:
1. Azarenka zůstává na svejch i přes odstoupení z turnaje
2. Sharapova už získala do žebříčku 5 bodů (125-120) a dneska může získat dalších 100 bodů pokud porazí Ivanovičovou
3. Radwanska zůstáva na svejch i přes vyřazení ve druhým kole
4. Petra zatím žádný body do žebříčku nezískala. Pokud dneska porazí Cirsteovou tak získá 25 bodů (225-200) a maximálně může na turnaji získat 700 bodů (900-200)

Na prvních čtyřech místech se před FO tudíž zcela určitě nic nezmění ...
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mého, body za Řím 2011 jsou odečteny, tak to by Peťce na 2. místo asi určitě nevyšlo, asi chyba.
Reagovat
freeteepek
No tak to je velká škoda. Dominika už byla přichystaná na to, jak Viku tentokrát vyřadí. Vika asi tušila, že by si akorát uřízla ostudu...
Reagovat
petrulinka
Prosím vás, nevíte někdo, proč je tady v live výsledcích na dnešek už výsledek Azarenka-Cibulková, kde je bez boje označená za vítězku Cibulková?
Reagovat
Heather_Fedex
logicky ;) kdyz vika odstoupila z turnaje, tak domca postoupila do ctvrtfinale bez boje. jmenuje se to walkover w/o
Reagovat
petrulinka
No díky, já nejsem hloupá, je zcela logické, že když Vika odstoupila, tak jde dále Cibulková. Otázka byla myšlena tak, jako co se stalo Vice, že odstoupila? No asi jsem to blbě napsala.
Reagovat
Heather_Fedex
pry jde o zatez ramene a nechce riskovat pred rg
Reagovat
petrulinka
Tady níže se někdo divil, když Vice vypadl míček, že nechala rozhodčí výměnu opakovat. Upřímně řečeno, taky jsem se divila. Třeba ve squashi je pravidlo, že pokud hráči cokoliv vypadne a musí se díky tomu přerušit výměna, tak protihráči se automaticky přičte bod. Přišlo mi to dost nespravedlivé vůči Shahar.
Reagovat
freeteepek
To jsem byl já:-), kdo se tady divil. Vůči Peerové to bylo teda hodně nespravedlivé, jelikož v té výměně měla navrch a hrálo se o 2 brejkboly.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale v tenise se to bere, jako "překážka ve hře" a výměna se automaticky opakuje. Ivanovičové také jednou v nějém zápase upadl kšilt a výměna se opakovala.
Reagovat
anton77
tak se nám ty zápasy dneska blbě křížej: od 11:00 Petra a Tomáš, po Tomášovi Petra C.
Reagovat
tommr
jj právě jsem se díval na program a je to pech - Petra i Tomáš hrajou současně od 11:00. Naštěstí bude zápas Petry v televizi, takže je bude možný sledovat souběžně - Petru na televizní obrazovce a Tomáše na PC ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska jsem viděl jenom zápas Viky proti Shahar. První set byl rychlý a ve druhém nastal zlom v dlouhém pátém gemu. Vika získala brejk na 3:2 a pak už to celkem v pohodě dotáhla. Bylo k vidění poměrně dost dlouhých výměn a hlavně některé z nich ve druhém setu byly hezké.

Je mi líto, že Caro musela odstoupit. Pořád jsem se ještě nikde nedočetl, jestli to bylo kvůli té alergii, ale asi to tak bude. Zase tady jsou nějaké nehezké komentáře, což mě osobně mrzí... Jak znám Caro, ona se za žádného stavu jen tak nevzdává. Ten zápas už sice vypadal beznadějně, ale kdyby Caro mohla, určitě by ho dohrála. Caro sama napsala na twitter (už před pěti dny), že má ráda Řím, ale vždycky tam na ni jde alergie...
http://twitter.com/#!/CaroWozniacki/status/200932895731355649
Když vidím, jak se tam letos práší (Vika to dnes taky poznala při jedné výměně), tak se ani nedivím. Chci hlavně říct, že pro mě je mnohem důležitější, jestli je Caro zdravá, než jestli je první nebo dvacátá v žebříčku... Abych nezapomněl na její dnešní soupeřku, tak Anabel není na antuce vůbec špatná. V Madridu porazila v tie-breaku 3.setu Soranu, která předtím vyřadila Marion.

Naopak Aně se proti španělské antukářce dařilo. Zápas jsem neviděl, ale ten výsledek vypadá moc dobře. V dalším kole se Ana utká s Mashou. Strašně mě mrzí, že se ten zápas hraje zítra od 19:30 (čtvrtfinále v hokeji se Švédskem začíná ve 20:15), takže asi uvidím jenom kousek. Věřím, že to dopadne lépe než v Indian Wells a bude to pěkný zápas... Lépe řečeno, pěkný zápas to bude určitě. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vždycky je nepříjemné, když hráč/hráčka musí odstoupit, protože to většinou znamená nějaký zdravotní problém, málokdo to skrečuje, protože se mu už nechce hrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je podle mě logické... Já jsem jenom nepřímo reagoval na jeden komentář, který tady je.
Reagovat
tommr
a co říkáš na odstoupení Viky? Údajně má něco s ramenem ...
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jsem si to přečetl na twitteru WTA... Jsem z toho v šoku. :( Nepřišlo mi, že by Vika měla nějaký problém při včerejším zápase. Doufám, že to nebude nic vážného.
Reagovat
Heather_Fedex
pane jo.... tak to je sok, netusila jsem, ze mnela takove problemy...takze cibule zadara do ctvrtfinale ;)
Reagovat
Fandina
Ahojky ... Petra by měla hrát zítra od 11:00 se Soranou
http://www.internazionalibnlditalia.com/Schedules/Live-OOP.aspx
a teď říkali na Eurosportu že od 11 hod zase live na obou kanálech. Ona hraje podle toho odkazu v takové té antické aréně, kde jsou taky kamery, tak jestli bude ona nevím, v tu dobu se hrají ještě dvě další WTA.
Já to ale neuvidím, razím do Stromovky na Lucku, Klárku a další holky ... tak Petrušce budu na dálku fandit a ty mi pak poreferuj parťáku když to budeš vidět díky ... úsměv
Reagovat
pepin
_Čauky, já bych to tedy snad mohl vidět, když tak asi při práci, němčouři mají zítra den mužů a tak se budu muset také věnovat práci. Televizi pustím, ale víš jak to je, nebude na to moc klidu. A jak to vidíš? Budeme spokojeni? Když vidím toho pavouka, tak by byl hřích nedostat se nahoru.
Reagovat
pepin
Tak jsem se na ten odkaz podíval, tak uvidíme. Ono se toho od 11 hod. hraje hodně. Jinak Ti docela závidím, že jdeš na tenis v Praze, dcerka je tam oficiálně, dokonce má na starosti rozhovor s Ivanem Lendlem. Já kdyby nebyl zítra ten blázinec, tak bych se možná jel také podívat.
Reagovat
Fandina
Já jsem teď Soranu neviděla, s Peťou předtím hrály dvakrát před dvěma lety a jednou před čtyřmi a poměr výher 2:1 pro Peťu. Dá jí ... úsměv
Reagovat
tommr
Petra Kvitová bude stoprocentně v televizi na Eurosporu 1 od 11:00. Je dokonce slušná šance, že v televizi uvidíme i Petru Cetkovskou ... :)

Na SPO bych se taky rád zašel podívat, ale když se hrajou zároven tak zajímavý zápasy v Římě tak to prostě nejde. Možná se tam podívám o víkendu pokud ještě bude ve hře některá z našich ... :)
Reagovat
freeteepek
Vika zase předvádí v zápase s Peerovou malé divadlo.
Nejprve je vypadl míček z kalhot, teď zas raketa z ruky. V prvním setu ovšem soupeřce nedala vůbec šanci. Ve druhém se překvapivě hra vyrovnala. A já jsem v šoku z toho, že když Vice vypadl ten míček zrovna, když jí hrozil brejkbol - pro Peerovou v ten nejhorší moment - rozhodčí nechala výměnu opakovat!
Reagovat
smazaný uživatel
Ježíš, jaké divadlo zase? To se přece může stát každému a já se vždycky divil, že se to nestává častěji. Holky jsou při výměně v pohybu a ten míček jim může vypadnout docela snadno... Co se týče té rakety, tak Vice nechtěně vyklouzla z ruky. Taky se pak Vika omluvila divákům, které vylekala a málem i trefila. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ona ne každá má míček v kapse, když hraje, možná proto se to tolik nestává. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No, já jsem si vždycky říkal: Jakto, že jim ten míček občas nevypadne? :) Možná to bylo i tím, že Vika dnes kvůli chladnějšímu počasí musela zvolit trochu jiné oblečení...
Reagovat
Fandina
V tenisovém oblečení jsou na míčky kapsičky. Vika měla dneska přiléhavé tmavé oblečení, že jsem jí téměř neviděla, jak splývala s okolím, ale slušelo jí to ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu. Vika byla dneska (včera) žena v černém. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Další potvrzení dlouhodobého úpadku Turkiš érlajns. V žebříku ze dne 23.5.2011 po zisku titulu v Bruselu se Carol dostala na 10255 bodů. Byl to její 4. titul roku 2011 + k tomu ještě měla dvě prohraná finále na kvalitních turnajích.

V novém žebříčku bude mít 4586 bodů. Od začátku roku hrála jedno jediný ušmudlaný finále na turnaji v Kodani, který je díky nevalnému obsazení všem pro srandu.
Reagovat
VlS
kde lítáš prosímtě? Ani na toho dlouhýho Janka už nedáš pozor, já teda nevím.
Reagovat
Heather_Fedex
sojecka asi uz osetruje johnov puchyrek...
;)
Reagovat
VlS
Gigine, ty rozhodně neemigruj a zůstaň tady. Málo lidí je tak slušnejch jako jsi ty a fandi klidně třeba někomu ze Západní Samoy.
Jinak, už můžem vyrazit na Krakonoša, Janko už de vařit.
Reagovat
gigin
Děkuji ti moc !! Prosím tě, Jankela vím, ale nevím, proč a jak ! A s tou emigrací !! Kamaráde, aby ses nedivil. Už na tom pracuju :-)))))
Reagovat
tito
Zrovna teď, když Labutí jezero v bazénu vystřídalo Bolero na prvotřídní cihle v rozpáleném koloseu, chceš utéct? Ani nápad! Hezky počkej na finále!
Reagovat
gigin
:-)))) Počkej, jak budeš kecat po finále !!!!
Reagovat
VlS
první zápas v Praze vyhrála
Reagovat
Fandina
Hezky Lucko ... a potvrdit roli favoritky ... jeď jeď jeď

Lucie Lucie
ve Stromovce na Sparta open všechny ubije ...
Reagovat
pepin
Ahoj, Fandino víš již od kolika zítra hraje Petra? Díky partáku.
Reagovat
Fandina
Pepine ... mě to ulítlo ... odpověď máš výš v 22:43 ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
..a že v té Stromovce ještě nejsou kamery..? :-)
Reagovat
Fandina
... kamery budou od soboty ... tak naše holky ... jeďte jeďte jeďte ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
No já jen kdy mám číhat na to mávnutí..:-).
Reagovat
SubOptikT
Radwańska kompletnie nie potrafiła w środę znaleźć sposobu na Cetkovską. Czeszka bez trudu omijała ją zagraniami, zmieniając kierunki uderzeń. Polka zdołała ugrać seta, ale była w tym meczu wyraźnie gorsza.
Reagovat
gigin
To katastrofa, horror i nieszczeście !!!
Reagovat
Heather_Fedex
Petra może pokonać każdego ;)))
Reagovat
SubOptikT
Na pewno ;-)
Reagovat
VlS
Předpokládám, že na polských serverech jede diskuse, kam dala Aga formu, s kým nemá chodit a kam a kolik by měla zhubnout :-D
Reagovat
SubOptikT
Tak určitěěěěě ;)
Reagovat
gigin
Já nevím. Bylo mi doporučeno, ať se odporoučím na srbské servery :-))))))
Reagovat
tommr
když už tak kolik by měla nabrat - Aga působí na špičkovou tenistku až nezdravě hubená ... :)
Myslím si ale, že Aga a její fanoušci můžou bejt úplně v klidu. Aga se už letos dostala mnohem dál než kdo moh očekávat a ze třetí pozice jí před FO nemůže nikdo vystrnadit ... :)
Reagovat
tito
A to ti doporučil kdo, takovou kravinu? Nějaký zatvrzelý vyznavač T. Berdycha ? To víš, ptám se, nebyl jsem tu 3 dny a ty slitky dozadu mne nebaví číst. :-)))
Reagovat
gigin
No, to máš jedno, nechci tu zaneřádit diskuzi těmito kravinkami :-) Někdy ti to řeknu, jestli mne nebudeš vytáčet !! :-)))))))
Reagovat
tito
Dobrá tedy.
Reagovat
Fandina
... to jsou věci ... zatvrzelí Berdychovci nemají rádi gigina ... úsměv
Reagovat
VlS
Jsem zatvrzelý Berdychovec a mám rád Gigina a celkem i Noleho, nemám rád Janka.
Reagovat
Fandina
No jo no, já jsem taky zatvrzelý Berdychovec a gigina nevyhazuji ... tak asi nějaký jiný ... úsměv
Reagovat
Roger_Federer
Ja si dovolil požadat gigina ,at jde na Srbske střanky..
Reagovat
Roger_Federer
Ja si dovolil požadat gigina ,at jde na Srbske stránky..
Reagovat
VlS
A proč ty nejseš na švýcarskejch?
Reagovat
tito
:-))))
Reagovat
Heather_Fedex
me dojmy: dneska mne opravdu prekvapila sam hladkym vitezstvim nad antukarkou errani, kt. mela jeste i domaci podporu. a taky mne prekvapilo serenino vydrene vitezstvi. zrejme to na pomale antuce nepujde tak snadno, jak na te smouli. a sice, je pravda, ze petrova je servismanka...
agnieszka mne sokovala a zaroven utvrdila v tom, ze to na ceske holciny nevi ;) (petra c. petra k. lucka s.)
nevim, jake patalie mela zase carol. zeby znovu kotnik, kt. ji zlobil i predtim, ale vzdy zapas dokazala uhrat? anabel jsem videla hrat proti cinance a hrala velice solidne, takze jsem ocekavala, ze caroline bude mit trable. jeji brzke vyrazene bude mit opet negativni vliv na jeji zebrickove postaveni. loni se dostala do semifinale, takze prijde o slusnou porci bodu...popravde receno, bude mit co delat, aby se udrzela v top 20.
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že Caro v top 10 ještě nějakou chvíli vydrží. Jednak teď nic moc neobhajuje, jednak ty, co se na ní můžou dotáhnout na tom taky nejsou bůhvíjak..
Reagovat
Heather_Fedex
jeste k marion: posledni dobu se jaksi neumi chytit. julca taky nema top formu, ale marion nic moc. zjavne ji zmazla z kurtu...marion se bude muset pozvichat, protoze ji ceka obhajoba semi na rg...
Reagovat
Heather_Fedex
angie se dotahuje dost vyrazne. verim, ze na rg uz bude v top 10. zato carol ma jeste obhajovat turnaj v bruselu a zatim to vypada, ze tam ani startovat nebude, takze opet dalsi body v cudu...
Reagovat
VlS
Letos je to v žebříku opravdu problém, ale Caro tento týden odepíše 470 bodů za loňský Brusel, Řím už odepsaný je.
Reagovat
VlS
Jestli dá Angie ještě kolo, tak bude před Věrkou 10.
Reagovat
Heather_Fedex
ted angie ceka krajanka julca...tu by mela dat. a na rg znovu nabere body, protoze loni porazka v 1. kole ;)
Reagovat
tommr
jak už psal VlS body za Řím už byly odečtený a Caro tento týden obhajuje vítězství z Bruselu. Znamená to, že v žebříčku ztratí 470-120=350 bodů. Pokud Li Na postoupí aspon do semifinále posune se před Caro na osmý místo. Další pád Caro žebříčkem je ale v dohledný době hodně nepravděpodobnej, protože všechny hráčky těsně za Caro už na ní mají příliš velký odstupy a taky ztrácí nebo stagnujou ... :)
Reagovat
tommr
já doufám, že naopak Goergesová porazí Kerberovou. Chci vidět čtvrtfinále Petra-Julia ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Marion - chřipka, Caro - alergie na prach, alespoň dle jejich vyjádření
Reagovat
Heather_Fedex
alergie ;) to je novinka... diki, grecco
Reagovat
patriks
Zlatá modrá antuka z Madridu, Tiriac věděl co dělá. Některé zápasy z Říma jsou prakticky nanic, protože míček je vidět až když přiletí na bližší stranu.
Reagovat
tommr
mám úplně stejnej dojem - na modrý antuce je míček mnohem líp vidět. Tady v Římě ho na kurtu často marně hledám ... :)
Reagovat
tommr
moc nechybělo a Serena mohla bejt venku. Od Petrovový to byl ale moc sympatickj výkon ... :)
Reagovat
tommr
ráno jsem stihnul jen první set a myslel jsem si, že to Radwanská ještě otočí. O to příjemnější překvapení mě čekalo po návratu domů. Petra potvrzuje po trochu rozpačitým začátku roku, že do tý první třicítky opravdu patří ... :)
Bez šance není ani proti Pennettaový i když ta bude mít určitě velkou podporu diváků. Snad to ale Petru moc nerozhodí ... :)
Reagovat
VlS
Jinak live score ze Sparty je zde
http://www.protenis.cz/ls/scoreboard.php?t=12478
Reagovat
smazaný uživatel
Zapas se me moc libil.Obe hraly pekne,zadne tupe mlaceni do micku:)
Nektere vymeny byly opravdu spise exibicni.Kdyby takle Petra hrala porad tak je asi jinde v rebricku,bohuzel to jeji podani je asi nejvetsi slabina.Aga se tvarila ze ji to nebavi protoze videla ze ma Petra svuj den a ze ji se naopak moc nedari.
Ac Age moc fandim(ale proti ceskam ne)jsem samozrejme rad ze ji porazila prave Peta.Snad da i Flavii,sance tam jsou.
Reagovat
tommr
Aga se takhle otráveně tváří pokaždý když prohrává. Porážky moc přijímat neumí ... :)
Reagovat
VlS
Tak už se to otáčí
Reagovat
Fandina
jooooooo ... 3:0 ve druhém ... tak ještě tři hry ... super
Reagovat
VlS
No, tak to ani nebolelo win/UE 18/9 - to vypadá dobře, jen s esy dneska Tom nějak šetřil - jen 3.
Reagovat
smazaný uživatel
a teď na Almagra, snad ho porazí, vzhledem k té pomalé antuce by to dodalo hodně seběvědomí
Reagovat
Fandina
Hezky Tome a v dalších zase ... jen tak dál ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Ale né, Tomáši zaber !
Reagovat
smazaný uživatel
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/123247/plisaci-utoci-sestry-pliskovy-nechteji-skoncit-jako-vaidisova.html
Reagovat
dappe
Nesympatický a přeceňovaný sestry :)
Reagovat
tommr
díky za odkaz ... :)
Karolína měla dneska trochu kliku, že odstoupila Rybáriková - s tou by asi měla o něco víc práce než s tou Japonkou ... :)
Škoda, že to nevyšlo i Kristýně, ale ta měla opravdu hodně těžkou soupeřku ...
Reagovat
VlS
Neznám je a tak nebudu hodnotit, jestli jsou sympatické nebo ne. Souhlasím s tebou, že se do nich vkládá o dost víc nadějí, než se pravděpodobně naplní. Napsat, že v žebříku jsou ve stovce jen dvě mladší dvaceti let - to se musím zeptat, který pondělí, protože mezi řekněme 80 a 120 se to dost mele. Prakticky všechny holky z dvacítky v jejich věku ve stovce dávno byly a některý i ve dvacítce. Trochu se děvčata utěšují.
Reagovat
smazaný uživatel
Jejich případ zatím připomíná shakespearovské "mnoho povyku pro nic," ale ani bych je úplně nezatracoval.
Reagovat
tommr
špatně jsi ten článek čet. Stojí tam doslova:
... Mají pravdu, v elitní stovce jsou jen tři tenistky mladší než ony ...
A že to tak opravdu je se můžeš přesvědčit na žebříčku vydaným tohle pondělí. Mladší než sestry Plíškovy jsou v první stovce jen:
36. McHale (1992)
66. Babos (1993)
92. Stephens (1993)
Reagovat
VlS
No a další pondělí tam budou třeba jen 2, pak další sedm a co z toho? Mezi 150 a 120 se už plácají od podzimu.
Reagovat
Madrileno
Super .... Aga a Caro venku, dve nejvetsi betonarky na okruhu vylitli na antuce, to je opravdu neskutecne :-)
Reagovat
Bob
4:0 je bilanci Petry s Agou, možná je Radwanské hry Petry nepříjemná, nebo taky ne..
Reagovat
SubOptikT
Radwańska kompletnie nie potrafiła w środę znaleźć sposobu na Cetkovską. Czeszka bez trudu omijała ją zagraniami, zmieniając kierunki uderzeń. Polka zdołała ugrać seta, ale była w tym meczu wyraźnie gorsza.
Reagovat
smazaný uživatel
Hezkej výsledek, škoda, že nedokáže stabilnějš udržet formu.

Proč skrečovala Wozniacká? Jde mi o to, jestli to bylo vidět na první pohled, že se jí něco stalo.
Reagovat
ludolf
Prý tweetovala, že měla "allergy attack".
Reagovat
dadaft
už asi odvykla hrát zápasy na 5. kurtu...
Reagovat
VlS
No že by alergy attack přišel za stavu 0:4? Hmmm
Reagovat
Bob
Nepřekvapilo by mě, kdyby vyhrála Aga, a myslím, že každého z nás taky, ale také mě nepřekvapuje to, že ji Petra porazila. Musim souhlasit s basky9 pode mnou. Petra má na víc a doufám, že to dotáhne co nejdál. Druhý set Aga vyhrála jen tak tak a třetí set byl defenitivní. Gratuluju
Reagovat
Bob
myslím na víc, než 28. místo ;)
Reagovat
Fandina
Petra to jak je vidět na Agu umí. Ale byl to zajímavý zápas. Ten třetí set už jednoznačný pro Petru. Hezky Petro ... držím palce i proti Flavii ... pojď pojď pojď

Ty žebříčky nějak motám, ale myslím, že Petra je po dnešku na 26 místě ... za hru kterou předvedla není ani divu ... jen tak dál
Reagovat
tommr
jj Petra poskočila v průběžným žebříčku na 26. místo před Kuznetsovovou a Pengovou ... :)
Ještě to ale nemá jistý, protože na turnaji dál pokračujou i Goergesová a Medina Garrigues a ty by jí mohly v případě dalšího postupu předstihnout ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
já furt řikám že Cetkovská má na víc než 28.místo,vzpomínám na turnaj v New Havenu tak vyřadila petra právě Radwanskou,Bartoliovou a Na Li. má skvělé údery největší slabina je bohužel servis :( někdy strašně moc dvojchyb
Reagovat
smazaný uživatel
Hezky Anabel. Je čas udělat Karolínce pápá. :D
Reagovat
Heather_Fedex
co to ta radwa delala, resp. co mela petra cetkovska k snidani??
Reagovat
r176
velka gratulace a ted petra kv.at dojde co nejdal at smazne ztratu na a.radwanskou!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist