Chačanovovu přípravu na novou sezonu zkomplikovala nemoc Covid-19

6. 12. 2020, 16:06
Aktuality 0
Karen Chačanov v Dubaji zahájil přípravu na sezonu 2021, místo tvrdé dřiny ale tráví poslední dny v izolaci. Ruský tenista s rodinou totiž měli pozitivní test na Covid-19. Už brzy se ale prý vrátí do tréninku.
Profily hráčů
Karen Chačanov

Karen Chačanov od lednového ATP Cupu pouze jednou vyhrál tři zápasy po sobě (na French Open). Sezonu zakončil sérií tři porážek a na 20. místě světového žebříčku. 

Na rok 2021 se čtyřiadvacetiletý Rus začal chystat v Dubaji, jeho přípravu ale minulý týden přerušila nemoc Covid-19. Pozitivní test měla i jeho manželka a 14měsíční syn. 

Nyní už se prý Chačanov s rodinou cítí dobře a brzy by se měl vrátit do přípravy. 

"Ještě pár dní a karanténa nám skončí. S rodinou se cítím dobře. Doufám, že v pondělí začnu znovu trénovat a připravovat se na sezonu 2021," napsal v sobotu na Twitter bývalý osmý hráč světa.

Nemoc Covid-19 už prodělali s různými příznaky nebo úplně bez nich Novak Djokovič, Grigor Dimitrov, Kei Nišikori, Borna Čorič, Fernando Verdasco, Fabio Fognini, Francis Tiafoe, Viktor Troicki, Benoit Paire, Thiago Seyboth, Marcelo Granollers, Bruno Soares, Sam Querrey, David Goffin, Ruben Bemelmans či Corentin Moutet.

Méně pozitivních testů měly zatím tenistky. Mezi známá jména patří Rumunka Simona Halepová nebo Češka Markéta Vondroušová.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist