Co přinese 12. - 13. týden: V Miami bude bojovat 10 českých nadějí, z elitních desítek chybí jen tři jména

17. 3. 2022, 16:30
Previews 8
Po Indian Wells se nejlepší tenisté vydají do Miami, kde je čeká další z prestižních dvoutýdenních podniků letošní sezony. Na Floridě se představí celkem deset českých nadějí v čele s Barborou Krejčíkovou, osm jich má jistý start přímo v hlavní soutěži. Z elitních desítek nepřijedou jen tři zástupci.

Také v Miami se představí skoro všichni členové a členky Top 10. Chybět budou pouze světová jednička a loňská šampionka Ashleigh Bartyová, Novak Djokovič a Rafael Nadal. Loňské prvenství bude obhajovat Hubert Hurkacz.

V hlavní soutěži se představí Barbora Krejčíková, Karolína Plíšková, Petra Kvitová, Markéta Vondroušová, Tereza Martincová, Kateřina Siniaková, Karolína Muchová, na divokou kartu Linda Fruhvirtová a Slovenka Kristína Kučová. V kvalifikaci budou bojovat Marie Bouzková, Tomáš Macháč a Slovenka Anna Karolína Schmiedlová. Pouze do hlavní soutěže je přihlášen Jiří Lehečka, momentálně potřebuje zhruba osm omluvenek od svých kolegů.

Divokou kartu dále dostali Hailey Baptisteová, Alexandra Ealaová, Sofia Keninová, Ashlyn Kruegerová, Robin Montgomeryová, Astra Sharmaová, Jack Draper, Nick Kyrgios, Andy Murray, Juncheng Shang a Jordan Thompson.

MIAMI OPEN
• Shrnutí •
Loňské finále (ženy): Bartyová (1-Austr.) - Andreescuová (8-Kan.) 6-3 4-0 / skreč
Loňské finále (muži): Hurkacz (26-Pol.) - Sinner (21-It.) 7-6(4) 6-4
Kategorie: ATP Masters 1000 + WTA 1000 (Mandatory)
Místo konání: Miami, USA
Povrch: tvrdý
Dotace: 17.924.375 dolarů
• Česká účast •
Krejčíková, Kar. Plíšková, Kvitová, Vondroušová, Martincová, Siniaková, Muchová, L. Fruhvirtová (hlavní soutěž)
Bouzková, Macháč (kvalifikace)
• Seznam přihlášených •
Ženy | Muži
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

8
Přidat komentář
tommr
Bára se odhlásila z debla a Katka Siniaková bude v Miami hrát se Sandersovou. Bára evidentně není ještě zcela fit ... smile
Reagovat
Mony
Asi i se singla, ne?
Reagovat
baba
takže Muška v akci- no to jsem zvědavá !!!
Reagovat
tommr
jejímu startu neuvěřím dokud jí neuvidím na kurtu. To ale platí i pro většinu našich ostatních holek. Je to jeden velkej lazaret ...
Reagovat
baba
máš pravdu, o víkendu bude jedno odhlášení za druhým
můj tip - Krejča, Bouzek, Muška
Reagovat
tommr
start Karolíny Plíškový, Petry Kvitový a Markéty Vondroušový je podle mě taky nejistej. A pokud přece jen nastoupí tak se asi budou pakovat hned po prvním zápase ...
Reagovat
George_Renel
Podle twitteru ale Petra v treninku těžce maká.
Reagovat
Mony
Krejča a Bouzkova asi nebudou
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist