Co přinese 15. týden: Muži mají na programu první antukové Masters

7. 4. 2022, 16:05
Previews 0
Antukové jaro bude na mužském tenisovém okruhu pokračovat prvním letošním podnikem Masters na oranžové drti. V Monte Carlu se představí sedm hráčů Top 10 v čele se světovou jedničkou Novakem Djokovičem. Ženy mají kvůli Billie Jean King Cupu volno.

Na prvním letošním antukovém podniku série Masters v Monte Carlu se představí většina zástupců Top 10 žebříčku, chybět budou pouze Rafael Nadal, Daniil Medveděv a Matteo Berrettini. Herní pole vede světová jednička Novak Djokovič. Titul se pokusí obhájit Stefanos Tsitsipas.

Turnaj s největší pravděpodobností proběhne bez české účasti, Jiří Veselý je hluboko pod čarou a do kvalifikace se nepřihlásil. Slováky by měl v Monaku reprezentovat Alex Molčan, který bude bojovat v kvalifikaci.

Dvě ze čtyř divokých karet obdrželi Stan Wawrinka a Jo-Wilfried Tsonga.

ROLEX MONTE-CARLO MASTERS
• Shrnutí •
Loňské finále: Tsitsipas (4-Řec.) - Rubljov (6-) 6-3 6-3
Kategorie: ATP Masters 1000
Místo konání: Monte Carlo, Monako
Povrch: antuka
Dotace: 5.415.410 eur
• Seznam přihlášených •
hlavní soutěž + kvalifikace
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist