Co přinese 2. týden: V Dauhá a Dubaji bude probíhat kvalifikace Australian Open

8. 1. 2021, 10:36
Previews 3
Letošní sezona před týdnem začala netradičně v Abú Zabí, Delray Beach a Antalyi a netradiční bude i druhý týden letošního tenisového roku. Kvalifikace Australian Open se totiž kvůli pandemii koronaviru uskuteční měsíc před startem hlavní soutěže úvodního grandslamu sezony a mimo jeho dějiště, muži budou hrát v Dauhá a ženy v Dubaji.

V Dauhá budou o účast v Melbourne Parku bojovat Tomáš Macháč a Lukáš Rosol. V Dubaji se tříkolovým kvalifikačním sítem pokusí projít Tereza Martincová.

Kvalifikace bude probíhat od neděle 10. ledna do středy 13. ledna. Postupující do hlavní soutěže poté čeká přesun speciálem do Melbourne, kde stráví povinnou 14denní karanténu. Během ní budou moci pouze trénovat (maximálně pět hodin denně), jinak stráví čas na hotelu.

V poslední lednový den v Melbourne začnou přípravné turnaje, úvodní grandslam sezony Australian Open je na programu od 8. do 21. února.

Seznam přihlášených
Muži | Ženy

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
FulnekUltras
https://www.sport.cz/ostatni/micove-sporty/clanek/1984309-kozel-zahradnikem-nic-jineho-neumim-tvrdi-koukal-a-spustil-revoluci.html
Reagovat
bIbec
ty kokos, ty seš snad největší fanda tohohle maníka na světě. Koho jiného tenhle týpek zajímá?
Reagovat
blixa
Když ho miluješ, není co řešit ... smilesmilesmile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist