Co přinese 31. týden: Restart ženského okruhu proběhne v Palermu, představí se trio Češek

31. 7. 2020, 08:25
Previews 0
Po téměř pětiměsíční pauze způsobené pandemií koronaviru se zase rozjede ženský tenisový okruh. Prvním podnikem po dlouhé přestávce bude antukový turnaj v italském Palermu, kterého se zúčastní tři české hráčky.

Největší hvězdou měla být Simona Halepová, světová dvojka se však kvůli restrikcím ohledně cestování odhlásila a ani nečekala, zda jí budou moci pořadatelé udělit výjimku. Hrát nebude ani Johanna Kontaová. Role nasazené jedničky tak připadne světové patnáctce Petře Martičové.

Na opačné straně pavouka bude figurovat 18. hráčka světa Markéta Vondroušová, v hlavní soutěži se ještě objeví Kristýna Plíšková. Do kvalifikačních bojů zasáhne Tereza Martincová.

Divokou kartu do hlavní soutěže zatím obdržela pouze domácí Jasmine Paoliniová. Organizátoři po odhlášení Halepové určitě usilují o účast některé z členek elitní desítky, tudíž se ještě může osmička nasazených změnit.

31ST PALERMO LADIES OPEN
• Shrnutí •
Kategorie: WTA International
Místo konání: Palermo, Itálie
Povrch: antuka
Dotace: 225.000 dolarů
• Česká účast •
Vondroušová, Kr. Plíšková (hlavní soutěž)
Martincová (kvalifikace)
• Seznam přihlášených •
hlavní soutěž + kvalifikace
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist