Co přinesl 6. den v Indian Wells

13. 3. 2018, 13:00
Aktuality 19
V rámci šestého hracího dne BNP Paribas Open se v Indian Wells z českých zástupců ve dvouhře představil pouze Tomáš Berdych. Do akce šli také obhájci titulu Roger Federer a Jelena Vesninová. Vrcholem pondělního programu byl souboj sester Williamsových.

V pondělí se v Indian Wells Tennis Garden představil poslední český zástupce v mužské dvouhře Tomáš Berdych. Dlouhodobě nejlepší český tenista stejně jako loni vypadl na úvodním podniku série Masters ve třetím kole, když letos nestačil na talentovaného Korejce Hyeon Chunga. Více zde.

V deblové soutěži bojovala Barbora Strýcová. Rodačka z Plzně po boku Tchajwanky Su-Wei Hsieh udolala druhé nasazené sestry Hao-Ching a Latishu Chanovy.

Roger Federer pokračuje ve skvělých letošních výkonech. Obhájce titulu zvládl i 18. letošní zápas. Ve třetím kole povolil jen tři gamy Srbovi Krajinovičovi. Více zde.

Smutně skončil turnaj pro Dominica Thiema. Pátý nasazený v rozhodujícím dějství kvůli zranění kotníku vzdal Pablovi Cuevasovi. Z nasazených kalifornskou poušť opouští také Roberto Bautista a Adrian Mannarino.

Jelena Vesninová loňský triumf neobhájí. Ruská tenistka dle předpokladů nestačila na světovou desítku Angelique Kerberovou. Do osmifinále postoupila také druhá hráčka světa Caroline Wozniacká a nasazená sedmička Caroline Garciaová.

Překvapivou porážku naopak utrpěla Jelina Svitolinová. Světová čtyřka prohrála s Carlou Suárezovou. Z nasazených se s turnajem rozloučily ještě domácí Sloane Stephensová a Němka Julia Görgesová.

Očekávaný a ostře sledovaný souboj sester Williamsových ovládla starší Venus, která se Serenou přerušila sérii tří porážek a porazila ji poprvé od roku 2014. Více zde.

Jednotlivé přehledy:
1. den
2. den
3. den
4. den
5. den

• BNP PARIBAS OPEN 2018 •
Indian Wells, USA, tv. povrch, 17,558.468 dolarů
Pondělní výsledky (12. 3. 2018)
• Dvouhra muži - 3. kolo •
Hyeon Chung (23-Kor.) - Berdych (12-ČR) 6-4 6-4
Federer (1-Švýc.) - Krajinovič (25-Srb.) 6-2 6-1
Cuevas (30-Urug.) - Thiem (5-Rak.) 3-6 6-4 4-2 / skreč T.
Anderson (7-JAR) - Kicker (Arg.) 7-6(1) 7-6(3)
Carreño (11-Šp.) - Medveděv (Rus.) 6-1 7-5
Čorič (Chorv.) - Bautista (13-Šp.) 6-1 6-3
Chardy (Fr.) - Mannarino (20-Fr.) 7-5 4-6 6-1
Fritz (USA) - Verdasco (Šp.) 4-6 6-2 7-6(1)
• Dvouhra ženy - 3. kolo •
Wozniacká (2-Dán.) - Sasnovičová (Běl.) 6-4 2-6 6-3
Suárezová (27-Šp.) - Svitolinová (4-Ukr.) 7-5 6-3
Garciaová (7-Fr.) - Gavrilovová (26-Austr.) 7-5 6-4
V. Williamsová (8-USA) - S. Williamsová (USA) 6-3 6-4
Kerberová (10-Něm.) - Vesninová (24-Rus.) 7-5 6-2
Sevastovová (21-Lot.) - Görgesová (12-Něm.) 6-3 6-3
Kasatkinová (20-Rus.) - Stephensová (13-USA) 6-4 6-3
Collinsová (USA) - Žuková (Rus.) 6-4 6-4
• Čtyřhra ženy - 2. kolo •
Su-Wei Hsieh/Strýcová (Tchaj-wan/ČR) - H. Chan/L. Chan (2-Tchaj-wan) 6-4 5-7 10-6
• Vyřazení nasazení hráči •
2. kolo
Pátek
Ženy (9): Muguruzaová (3-Šp.), Kontaová (11-Brit.), Bartyová (16-Austr.), Kuzněcovová (19-Rus.), Mertensová (22-Belg.), Pavljučenkovová (23-Rus.), Strýcová (25-ČR), Cibulková (30-SR), A. Radwaňská (31-Pol.)
Sobota
Muži (5): Dimitrov (3-Bulh.), Fognini (16-It.), Ramos (19-Šp.), Džumhur (26-Bosna), Rubljov (27-Rus.)
Ženy (4): Keysová (15-USA), Rybáriková (18-SR), Kontaveitová (28-Est.), Bertensová (29-Niz.)
Neděle
Muži (7): A. Zverev (4-Něm.), Pouille (9-Fr.), Djokovič (10-Srb.), Schwartzman (14-Arg.), Isner (15-USA), Edmund (21-Brit.), Müller (24-Luc.)
3. kolo
Neděle
Ženy (5): Ostapenková (6-Lot.), Kvitová (9-ČR), Mladenovicová (14-Fr.), Vandewegheová (17-USA), Shuai Zhang (32-Čína)
Pondělí
Muži (5): Thiem (5-Rak.), Berdych (12-ČR), Bautista (13-Šp.), Mannarino (20-Fr.), Krajinovič (25-Srb.)
Ženy (5): Svitolinová (4-Ukr.), Görgesová (12-Něm.), Stephensová (13-USA), Vesninová (24-Rus.), Gavrilovová (26-Austr.)
Los dvouhry mužů | Los dvouhry žen
Los čtyřhry mužů | Los čtyřhry žen
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

19
Přidat komentář
Fandina
Na O2 TV Tennis právě opakují zápas Williams a Venus má hezké šatičky :-)).
Reagovat
brixner
Prej byli horský myslivci,ale to byli vostrý strejci a před těma bych se raději zdejch!Znam akorát velikonoční kraslice a už se to blíží!!To máte tak-rozešlu SMS do všech paneláků,že beru krosnu na záda a du všude možně vyprášit kožichy.Co na tom,že rodiny mejch sousedek pak vykazujou záporný hodnoty v rozpočtech,protože sousedky najednou s milejma úsměvama posílaj svý hodný manžílky do putyky a ti se slezou "Na růžku" a dedukujou o diagnózách svejch hospodyněk a samosebou tam nechaj majlant!No a já hezky nenápadně vobejdu sídliště,naplnim tu krosnu kraslicema,čokoládovejma zajícema z Lídlu,cigárama,i pečínku mi už vnutili a šnaps,jakožto abstinent,rozdam pak v práci a vod kápa dostanu zas šajzecéres,jak jinak.Jednou sem Vám chtěl jednu sousedku vohromit a přines sem jí mnou napsanou povídku z horolezeckýho prostředí,prostě jak sem vyběh na Sagármathu,dal si tam žváro a zase seběh,nic mimořádnýho.A víte,co mi řekla?Jestli nejsem náhodou blbej,že prej mi sere na ňáký cancy a chce pořádnej prut!Kdepak uznání za literární střívko,to ani náhodou!Takže letos upletu pomlázku z měděnýho drátu a pudu si pro kraslice, ale nejdřív, no prisamboha, jí seřežu jako psa!
:-))
Reagovat
a.magerova
Když už jsme u těch zajíčků... máš nějaké věkové rozpětí pro svou pomlázku (pomlásku) nebo TO bereš bez jakéhokoli omezení... ;-)
Reagovat
brixner
Mňó...Vobčas de spíš vo počet pater, to víš, teta, stehenní svalstvo věkem oslabuje...Jenže co je to platný, když pípne SMS, hodim sprchu, Kourose a pelášim jak Tajsn Gej, floor nefloor :-)) Jednou sem vystartoval tak, že sem se zastavil až u poklopu na střechu a sousedka bydlí ve druhym! Prostě sem lehce překročil rychlostní limit, já sem totiž tak rychlej, že i ten sebevíc rychlej je vedle mě jako nerychlej! Ale vobčas hopnu i do vejtahu, to zas jó!
:-))
Reagovat
annah
No teda.:-) Tečou mi slzy, jak se směju... Hrabal by šel s tebou na pivo...
Reagovat
horska.kraslice
Kam by se Hrabal na brixnera hrabal..... :-)
Reagovat
a.magerova
No... celkem chápu, že často slyšíš větu: "Dělej, než se starej vrátí!"... přesto... né vždy je ta rychlost žádaná... :-P

https://www.youtube.com/watch?v=h1Ub36XFWlA
Reagovat
Fandina
Já když horská, tak si zase vybavím ... dráha.
Ale jinak souhlasím s tím, že píšeš hezky česky květnatě. Jen mi trochu vadí, že za čárkou,, tečkou, vykřičníkem, otazníkem neděláš mezeru. Ale to možná bude tím, že ses neučil psát na klávesnici nebo dřív na psacím stroji. To je totiž to, co se prvně dozvíš, že se dělá.
Ale jinak souhlasím, moc hezky se mi tvoje příspěvky, které pracovně nazývám .... Já a sousedky, i když vždycky sousedky přímo nezmiňuješ. :-))
Reagovat
Fandina
Moc hezky se mi čtou. :-))
Reagovat
horska.kraslice
Nevěřím, že by ti ještě žádná "sousedka" nepochválila tvoje literární výtvory. Co chválily navíc, do toho mně celkem nic není, já kvituju literární šmrnc, možná trochu i závidím, to by se na střední psaly kompozice mít takový talent. (Mezeru za čárkou přehlížím jak krajinu, je to prostě znak "přírodňáka"). :-)
P.S. Aspoň jedna horská kraslice existuje (virtuálně).
Reagovat
brixner
Vím, že jsem tenisově tak z 95% těžký OT, ač tenisový megafanda! ( a to umím servis i ala Roscoe Tanner, fakt!) Ty mé "technické nepřesnosti" pramení ale z jediné věci - neznámý počet znaků v příspěvcích zde, na TP. Občas se mi stalo, že se rozvášním a po odeslání mi to oznámí, že je to příliš dlouhé. Takže těmi nemezerami šetřím místo. Kdyby tu tak byl odpočet znaků, jako na mé staré dobré Nokii při psaní SMS...
Jinak, kamarád byl v Japonsku a navštívil Kingda Ka a prý hodil šavli ze sushi nějakému Angličanovi na kameru. Takže fakt raději ty horské kraslice, hory - to je moje :-)
Reagovat
brixner
Ale jo, máš pravdu, vajíčko :-)) Jednou jsem byl pochválen před celou třídou na ZŠ za sci-fi povídku, která se četla na etapy v hodinách ČJ. Netuším, čím to je, ale psát mě vždy docela bavilo, jako spratek jsem nejdřív čmáral takové ty kosočtverečky na zdi a pak popadl tužku a už to jelo. Občas, když mám chuť mluvit a není nikdo, kdo by poslouchal, tak prostě píšu. Učím psát i svýho psa, ale je to levák a píše zrcadlově...Je to prostě můj Čenda, no :-))
Reagovat
annah
:-)))))))))))))))))))))))
Reagovat
horska.kraslice
:-)))
A nemáš nějakou vlastní knihu, třeba sbírku povídek? Teda vlastní v tom smyslu, že jsi jejím autorem.
Reagovat
a.magerova
Celkem bych i pochopila, že třeba brixner své literární vlohy před sousedkama tají bo... asi by jednotlivkyně těžko snášely poslouchat storky z návštěv jiných sousedek... ;-)
Reagovat
Krisboy
přinesl hlavně a především Hoňtyho kolaps :)
Reagovat
a.magerova
Se otřepe a zas dojde... a pak teprve přitvrdí...
Reagovat
smazaný uživatel
Nestraš! :)
Reagovat
a.magerova
Praxe... už to tak udělal víckrát...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist