Collinsová už si na World Team Tennis nezahraje, porušila opatření proti koronaviru

21. 7. 2020, 09:37
Aktuality 10
Danielle Collinsová se právě probíhající exhibice World Team Tennis již nezúčastní. Americká tenistka byla ze soutěže vyřazena poté, co měla porušit nařízená opatření proti šíření nového typu koronaviru.
Profily hráčů
Danielle Collinsová

Aktuálně 51. hráčka světa totiž dle vyjádření pořadatelů soutěže smíšených týmů bez jakéhokoli povolení odjela z The Greenbrier Resort, a dokonce ze státu Západní Virginie, kde platí přísná opatření proti šíření nového typu koronaviru.

Důvod, proč semifinalistka loňského Australian Open dějiště opustila, je zatím neznámý. Sama Američanka, která nedávno kritizovala mužskou světovou jedničku Novaka Djokoviče, jenž označil chystané podmínky letošního US Open za extrémní, se k vyřazení ze soutěže dosud nevyjádřila.

Tradiční exhibice World Team Tennis se účastní zhruba 60 tenistů v čele s hvězdami jako Venus Williamsová, Kim Clijstersová, Sloane Stephensová či Taylor Fritz. V průběhu letošního ročníku panují velmi přísné podmínky. Hráčům je ráno měřena teplota, míčky si sbírají sami a v případě nákazy musí dějiště opustit, vstup je povolen jen 500 fanouškům. Jednotlivé zápasy se hrají do pěti gamů, za stavu 4-4 rozhoduje tie-break hraný do pěti bodů. Soutěž devíti týmů vyvrcholí 2. srpna.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

10
Přidat komentář
Nola
karma je zdarma....
snad to neurobila schvalne, ked bojovala za PM na USO, mozno dostala ponuku, ktora sa neodmieta :DDD
Reagovat
misoSK
US Open mohli presunúť do Osvienčimu, ubytovaní by boli v bývalom tábore a kto prekročí bránu s nápisom Arbeit macht frei, rovno ?do sprchy?.
Reagovat
George_Renel
Jak příznačný příměr od Slováka......
Reagovat
misoSK
Vidím, že ťa zmysel pre iróniu obchádza. Američania idú držať ľudí na reťaziach, nie ja...
Reagovat
George_Renel
Pro někoho ironie, mimochodem nepříliš chytrá, pro jiného trpká rodinná vzpomínka.
Reagovat
misa
Bez povolení ... vyřazena. Snad se za nějakou dobu nezačnou objevovat zprávy "bez povolení ... po dopadení odeslána do převýchovného tábora" :(
Reagovat
blixa
No jestli se k moci dostanou všerůzní Ultrasové, tak to bude spíš "zastřelena za úsvitu" ;-)
Reagovat
rybicka
Díky této poznámce jsem se musela nahlas zasmát, ale... Ale nesmím si obsah příliš připouštět, trochu mě z té představy mrazí.
Reagovat
Hector21
Se zastřelením souhlasím...chybět nebude.
Reagovat
serbianfan
to bylo keců na novaka :D :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist