Čtyřhru v Linci vyhrály Češky Voráčová a Záhlavová-Strýcová

17. 10. 2010, 19:59
Aktuality 0
WTA LINEC - Renata Voráčová a Barbora Záhlavová-Strýcová získaly první společný titul ve čtyřhře. České tenistky vyhrály halový turnaj v Linci, kde ve finálovém souboji dvou nejvýše nasazených párů porazily Peschkeovou se Srebotnikovou.

Renata Voráčová a Barbora Záhlavová-Strýcová si letos po svém boku zahrály už na antuce v Bastadu, kde ve finále podlehly Dulkové s Pennettaovou. Také v Linci je čekaly již jisté účastnice Turnaje mistryň Květa Peschkeová a Katarina Srebotniková.

Druhá nasazená čistě česká dvojice v dnešním finále porazily česko-slovinskou dvojici 7-5 7-6 a získaly první společný titul.

Sedmadvacetiletá Voráčová si v Linci připsala první letošní a celkem šestý deblový titul v kariéře. Naopak o tři roky mladší Záhlavová-Strýcová vybojovala už pátý triumf v sezoně - třikrát vyhrála s Benešovou, jednou se Slovinkou Hercogovou.

Voráčová zažívá příjemné období, neboť v září vyhrála dva turnaje ITF ve dvouhře.

- WTA INTERNATIONAL LINEC (Rakousko, tv. povrch / hala, 220.000 dolarů) -
nedělní výsledky (17. 10. 2010)

Čtyřhra - finále:
Voráčová/Záhlavová-Strýcová (2-ČR) - Peschkeová, Srebotniková (1-ČR/Slovin.) 7-5 7-6(6)

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist