Debl v Lucembursku ovládly Češky. Titul má Benešová se Zahlavovou-Strýcovou

25. 10. 2009, 14:14
Aktuality 4
WTA LUCEMBURK - Deblový titul na tenisovém turnaji v Lucemburku získal pár Iveta Benešová a Barbora Zahlavová-Strýcová. Ve finále porazila druhá nasazená dvojice další Češky Vladimíru Uhlířovou s Renatou Voráčovou po setech 1-6 6-0 10-7.
Zahlavová-Strýcová a Benešová

Pro šestadvacetiletou Ivetu Benešovou znamená dnešní úspěch pátý deblový titul v kariéře, s Barborou Záhlavovou-Strýcovou vyhrála také loni ve Stockholmu. Její o tři roky mladší kolegyně vyhrála turnaj ve čtyřhře počtvrté. Letos se obě dostaly i do finále v Monterrey a Praze.

Ostatní tituly získaly jak Benešová tak Zahlavová-Strýcová vždy s jinými partnerkami.

Jednatřicetiletá Vladimíra Uhlířová hrála s o pět let mladší krajankou Renatou Voráčovou první společný turnaj.

Zkušenější tenistka startovala ve finále poosmé, po boku krajanek ale titul ještě nezískala. Triumf slavila jen dvakrát - před dvěma lety společně s Maďarkou Szavayovou a loni s Američankou Mattekovou. Voráčová má na svém kontě o jednu finálovou účast méně, tituly má doma ale již čtyři. Třikrát uspěla s Lucií Hradeckou.

- WTA LUCEMBURK (Lucembursko, tv. povrch / hala, 220.000 dolarů) -
nedělní výsledky (25. 10. 2009)

Čtyřhra - finále:
Benešová/Záhlavová-Strýcová (2-ČR) - Uhlířová/Voráčová (ČR) 1-6 6-0 10-7

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
Ta Lisicki je ale koza !!! Další z těch, kterým je rychlé první podání k ničemu. Jakmile někdy nejde, tak je úplně v háji. Kdyby vyhrála, byla by v desítce hráček pro Bali. Bačinský výhra k účasti nepomůže, jedině při odřeknutí hráček co jsou v žebříčku před ní.
Reagovat
smazaný uživatel
jede tam wubec nejaka ceska??
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud některé nedají WC nebo pokud hodně lepších tenistek neodmítne účast, tak určitě ne. Turnaj za 220 tisíc vyhrála (základní podmínka pro účast) jenom Kvitová, ale ta bude teď v novém žebříčku až za touhle maďaronkou ze Švajcu.
Reagovat
smazaný uživatel
ahha tak to je celkem škoda Petruš by tam mohla utržit dobrý wýsledek!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist