Djokovič ani jeho manželka nemají žádné příznaky, druhý test by měli podstoupit za týden

30. 6. 2020, 09:22
Aktuality 7
Přesně před týdnem se Novak Djokovič a jeho manželka Jelena dozvěděli, že se během koronavirem promořené akce Adria Tour na Balkáně rovněž nakazili. Světová jednička ani jeho manželka nepociťují žádné příznaky a jsou v pořádku. Další test by měli podstoupit příští úterý.
Profily hráčů
Novak Djokovič s manželkou

Dle deníku SportKlub oba manželé dodržují všechna doporučení od lékařů a také domácí izolaci. Za celý týden nepocítili jediný příznak nemoci Covid-19, přesto nemohou volný čas trávit se svými dětmi, jejichž test měl negativní výsledek.

Adria Tour odstartovala v srbském Bělehradu a už od začátku schytávala kritiku ze všech stran. Ta se valila obzvláště po zveřejnění několika pozitivních testů na koronavirus i na Djokoviče, který byl hlavním pořadatelem.

Během balkánské série exhibičních turnajů, jež skončila už v rámci druhého dílu v chorvatském Zadaru, se nakazili Grigor Dimitrov, Borna Čorič, který rovněž nepociťuje žádné příznaky, Viktor Troicki s manželkou, Djokovičův trenér Goran Ivaniševič a kondiční kouč Marco Panichi a Dimitrovův trenér Christian Groh.

Někteří by rádi, aby Djokovič za takové fiasko odstoupil z čela Hráčské rady. Jiní se světové jedničky zastávají, podle předního srbsého epidemiologa by měl nést zodpovědnost někdo úplně jiný.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

7
Přidat komentář
Frick
se nechali testovat?
Reagovat
Frick
Nevzdávej to. Určitě tu nemoc porazíš!!!!
Reagovat
blixa
Ty si dávej bacha blbe, abys to ve frontě na dávky nechytil ...
Reagovat
gigin
Třeba už pracuje.
Reagovat
tommr
aneb mnoho povyku pro nic ...
Reagovat
misa
Vážně? Podle mediálního lynče by člověk čekal, že Djokovič má ze slušnosti aspoň rýmu :)
Reagovat
safi1313
Nemají příznaky ??? Jak překvapivé:) ale pro jistotu zavřeme cely svět ještě na půl roku, ne?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist