Djokovič porazil Federera v semifinále Australian Open i počtvrté

30. 1. 2020, 09:45
Aktuality 965
AUSTRALIAN OPEN - Novak Djokovič vyhrál i své 8. semifinále na Australian Open, už počtvrté v něm porazil Rogera Federera. Dnes navzdory problémům v prvním setu zvítězil 7-6 6-4 6-3 a postoupil do celkově 26. grandslamového finále. O 17. grandslamový titul se dvaatřicetiletý Srb utká v neděli s Rakušanem Thiemem, nebo Němcem Zverevem.
Profily hráčů
R. Federer a N. Djokovič (© AFP)

Poosmé v kariéře hrál Novak Djokovič semifinále Australian Open a ani letos nenašel přemožitele. Stejně jako v letech 2008, 2011 a 2016 si v něm poradil s Rogerem Federerem, z toho potřetí 3-0 na sety.

Zatímco Djokovič v průběhu turnaje ztratil jediný set, Federer jich prohrál pět a v nohách měl dva fyzicky i psychicky náročné pětiseťáky. Ve 3. kole byl pětkrát dva míčky od porážky s Johnem Millmanem, v úterním čtvrtfinále dokonce odvracel sedm mečbolů proti Tennysu Sandgrenovi a navíc měl kvůli bolestem třísla problémy s pohybem.

Přesto dnes Federer začal lépe a měl několik šancí, jak získat první set. Jenže za stavu 4-1 a 40-0 nevyužil tři brejkboly v řadě, za stavu 5-2 byl čtyřikrát dva míčky od setbolu, ale nevypracoval si ani jeden.

Novak Djokovič a Roger Federer (© AFP)A od té doby už na returnu neuhrál nikdy víc, jak dva míčky během jednoho gamu. Djokovič začal výborně podávat, úřadoval skvělým returnem, výbornou obranou ve výměnách a vývoj dostal pod kontrolu. V tie-breaku úvodní sady prohrál jen jednu výměnu a udělal důležitý krok k vítězství.

Osmatřicetiletý Federer, který si po prvním setu vzal pauzu na ošetření třísla, předváděl kvalitní tenis, na o šest let mladšího soupeře to ale nestačilo. Djokovič ve druhé i třetí sadě využil po jednom brejkbolu a po dvou a čtvrt hodinách hry zvítězil 7-6 6-4 6-3.



"Kdybych neodvrátil ty brejkboly za stavu 1-4, určitě by se to vyvíjelo úplně jinak. Roger začal výborně, já hrál nervózně. Zbytečně jsem se soustředil na jeho hru místo té své. Dokázal jsem to ale změnit, což bylo hodně důležité," komentoval Djokovič nepovedený vstup do zápasu.

"Já se neustále snažil měnit strategii, někdy i během výměn. Na to ale proti Rogerovi není čas. Nedařilo se mi. Naštěstí mi brzy začal fungovat servis a to mě dostalo z problémů. Podání mě dnes zachránilo ve hře," uvažoval rodák z Bělehradu, jenž udělal jen osmnáct nevynucených chyb.

"Roger má můj respekt, že do toho zápasu vůbec nastoupil a bojoval. Určitě ho něco trápilo a nemohl se stoprocentně pohybovat a hrát na maximum," dodal Djokovič, jež po jubilejním 50. vzájemném duelu zvýšil vedení ve vzájemné bilanci na 27-23.

Federer označil utkání s Djokovičem za příšerné. "Měl jsem skvělý vstup a solidní konec a všechno mezi tím je k zapomenutí. Hrál jsem s tím, že mám tříprocentní šanci uspět, a to je pak těžké," řekl zklamaný Švýcar a dodal: "Nakonec to nebylo tak špatné, ale můžu hrát líp. Semifinále je vlastně velmi dobrý výsledek."

Federer byl v 38 letech nejstarším semifinalistou Australian Open od roku 1977, kdy byl mezi nejlepší čtveřici dvaačtyřicetiletý domácí tenista Ken Rosewall. Semifinále v Melbourne hrál popatnácté v kariéře (bilance 7-8), což se dosud nikomu nepodařilo. Z Melbourne má ve sbírce 6 z 20 rekordních grandslamových trofejí.

Dvaatřicetiletý Djokovič postoupil do 26. grandslamového finále, v nichž má bilanci 16-9. Z posledních devíti finálových duelů osm vyhrál. V Melbourne je Djokovič ve finále poosmé a dosud v něm neprohrál. Loni získal rekordní 7. titul z Australian Open a navázal tak na triumfy z let 2008, 2011, 2012, 2013, 2015 a 2016.

O 17. grandslamový titul si Djokovič zahraje v neděli od 9:45 SEČ s Němcem Alexanderem Zverevem (h2h 3-2), nebo Rakušanem Dominicem Thiemem (h2h 6-4). Ti se o druhé místo ve finále utkají až v pátek.

• AUSTRALIAN OPEN 2020 •
Austrálie / Melbourne, tv. povrch, 71.000.000 australských dolarů
čtvrteční výsledky (30. 01. 2020)
• Dvouhra mužů - semifinále •
Djokovič (2-Srb.) - Federer (3-Švýc.) 7-6(1) 6-4 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

965
Přidat komentář
Krisboy
Ještě šedesát, holoto líná.
Reagovat
RF46
Doufam, ze se Roger da dohromady. Nemyslim si, jak tady pise kamil, ze by Djoker naschval pouzival konkretni gesta ale busit se ve prsa, kdyz mas za siti zranenyho soupere...je proste takovej no.
Reagovat
Ondra979
no, ono to tak ale vypada. ten prst treba - porovnej to s Rogerem na RG 11 po viteznem zapase. Ja si myslim, ze to byl zamer..a i kdyby nebyl, tak si to mel odpustit..jo kdyby to byl tesnej zapas, tak se to da jakztakz pochopit, ale takto..
Reagovat
RF46
Ja fakt nevim, mne ve sportu prijde 9let jako sci-fi. Byl sem par dni mimo inet, tak si to musim vse doprehrat :)
Reagovat
Ondra979
scifi to neni, proste RG 11, kazdy si ten zapas z Fedfans dobre pamatuje, i to gesto a Djokovic to vi, proto to podle me imitoval, aby nas trochu nastval
Reagovat
RF46
Hmm..tak dle vseho mas asi pravdu. Zrejme v tom jsou tale ty nesvary z hracske rady ATP, tam si Djoker rozehral svou politiku na svem pisecku.
Reagovat
Ondra979
i to je mozne..ale opravdu to neslo prehlednout, nebylo to jen to jedno gesto..proste komedie ale Djoker, ale degradujici soupere, to je spatne.
Reagovat
FulnekUltras
Dá se to ale vnímat i tak, že Nole měl opravdu radost, že zdolal soupeře, který byl přes svůj stav dostatečně nebezpečný (viz 1. set) - a naopak "studený čumák" by degradoval to, že Roger plnohodnotně nastoupil, což je rozhodně úctyhodné. Přecitlivělé reakce globalfans na každé jihoslovanské gesto tady myslím nejsou úplně na místě.
Reagovat
annah
Dnes udělal stejné gesto v zápase Zverev.
Já myslím, že to dělá víc hráčů. Nehledala bych za tím u Djokera provokaci vůči Rogerovi. To nemá zapotřebí.
Reagovat
Ondra979
hele tady nesouhlasim, tohle je uplne jina situace, kdyz hraje Zverev s Thiemem. A on tech gest predvedl vicero, a pri zapase s indisponovanym Rogerem, ktery objektivne nemohl vyhrat, to je slusne receno nesportovni. podivej se na aktualne.cz, sekce sport, tam je o tom clanek..a navic Djokovic tohle uz udelal vickrat, a je rozdil napr., vztekat se na sebe, ulevit si, a delat takovahle okazala gesta, ktera degraduji soupere.
Reagovat
RF46
Ja si to nejdriv taky myslel, protoze co mas delat? Bud zvednes ukazovak, nebo se bouchnes do srdce a nebo "vytahujes supliky" :)
Reagovat
Ondra979
sport*aktualne*cz /tenis/nasel-snad-lek-na-koronavirus-djokovicovy-divoke-oslavy-se-n/r~e37942c2441311eaa24cac1f6b220ee8/ tady je to shrnuto, nahradte hvezdicky za tecku a odstrante mezeru
Reagovat
annah
Souhlasím, že ta oslava byla přemrštěná, nehodná velkého hráče. Mluvila jsem jen o tom gestu se vtyčeným prstem.
Reagovat
annah
Tady má vztyčený prst i Roger. Ale možná i zrovna jen říká o challange. :-)
https://pbs.twimg.com/media/EPoXvcNUYAEYRXA?format=jpg&name=medium
Reagovat
Ondra979
nj, ale to Djokovo gesto proste vyvola tuhle asociaci, i kdyby to tak nemyslel. ale kdyby udelal jen to, tak bych to pominul, ale nebylo to jen o tom, od poloviny prvniho setu musel vedet, ze vyhraje..takze asi tak
Reagovat
smazaný uživatel
Bavíme se tady o tom druhy den. Kdo to nechce vidět, ten to nevidi. Je to jednoduché.
Reagovat
Ondra979
ano, s tim souhlasim. Djokovo fandum se to priznat nechce, ale tezko to lze zakryt..proto i tvrdim, ze Roger ten zapas hrat spis nemel, takove divadlo si ve svem stavu nezaslouzil, Rafa by se na to asi vybodl..
Reagovat
Kozoroh
Aktuálně.cz je tendenční web pro liberální měšťáky. Článek o ničem, který tady slouží k rozdmýchávání vášně. Je to absurdní.
Reagovat
Ondra979
je videt, jak je ti to neprijemne, tak se snazis shodit cely web aktualne.cz, navic ten clanek je reakce na ten rozruch na socialnich sitich a hezky to vse shrnuje, obrazek uz si kazdy udela sam.
Reagovat
Kozoroh
Mě je tohle téma u zadku, reagoval jsem proto, že se z toho dělá přefouknuté haló. Pro tebe a další Fed fans je tohle příležitost, jak si pofoukat bebíćko po prohře.

Sociální sítě jsou plné subjektivních a zaujatých komentářů, že se jimi autor článku snaží podložit jeho relevantnost je k smíchu. Stejně směšné by bylo, kdyby kopíroval posty z TP.

Aktuálně.cz mám na svém hate listu už delší dobu. Lidi jako Fendrych tam píšou takovým stylem, že to za mně nelze slušně vyjádřit.
Reagovat
Ondra979
k smichu je to mozna tobe, je to naprosto relevantni clanek podlozeny videoshoty ze zapasu. kdo to nechce videt, tak to nevidi, ale tech ohlasu na to je dost.. Fendrycha do toho netahej, ten s tim nema nic spolecneho, a navic ma vetsinou pravdu - to, co nam tady vladne, jsou mafiani a bolsevici, nejvetsi odpad spolecnosti. Ze se pritom tvari jako spasitele a zachranci sveta na tom nic nemeni..jednou to treba pochopis
Reagovat
RF46
+1
Reagovat
Patik
Novak po skončení turnaja opäť preberie žezlo na tenisovom tróne..a zaútočí opäť na rekord GOATA...no a Rafa čo ti poviem..sú tam občas také záblesky raz za dve tri sezóny kedy môžeš na mesiac sadnúť na trón a vládnuť v uvodzovkách..nezúfaj na antuke môžeš vrátiť úder..
Reagovat
smazaný uživatel
Caka sa na akom povrchu a kedy vlastne vrati uder Federer. Uz 8 rokov.
Reagovat
spaniel
Uz zas si pomahas Djokovicem?
Reagovat
RF46
A co ma delat, kdyz mu takzvane "doslo" :)
Reagovat
steve79
Roger Federer je lepší než Rafael Nadal :D
Reagovat
Krisboy
J1rka Veselý je lepší než Novak Djokovič.
Reagovat
Krisboy
Ještě 75 komentů, tak honem do práce!
Reagovat
Cico93
Rafa Nadal je GOAT a všetko ostatné sú klamstvá:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Není !

Nadal má 67.848292% titulů z antuky, která se nepočítá jako povrch.
Reagovat
Marduch
v klidu, jestli Kamilovi nevypadne připojení, tak je to nejpozdějc do večera dolepený.
Reagovat
Krisboy
Nechci KamilAsse podceňovat, ale podle mě bez foreskina a frantze to nedá.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky. I Nole říkal, že se zlepšuje díky Rafovi a Rogerovi.

Je to motivace.
Reagovat
mahycek
Jéžiši, vy ještě dabatujete v rubrice o 1 semifinále??
Končím o tom včerejšku, jen k tomu poslednímu tady. Kde by
vzal Nadal 15 GS z Roland Garros ??????? Ani náhodou a nic
proti němu celkem nemám. S největší pravděpodobností nezíská
ani ten letošní a další rok, to je z říše snů.
Dom Thiem, už to říkám poněkolikáté bude jeho kat a začne
to úspěchy už z jarních turnajů ATP 500 a 1000 na antuce.
Neříkám, že je všechny vyhraje, ale polovinu vezme Rafovi.
A dnešní semifinále Thiem - Zverev v tom ani nehraje roli.
Možná sebevědomí, ale na jarní antuce , tam bude lovec hlav.
A teď už ta naše Bára Strýcová a pak se doufám začne
o druhém samifinále
Reagovat
Frantz
rok co rok, vykřikujete (FFF) stejný houna a rok co rok potom pak mrčíte
Reagovat
FulnekUltras
tisícovka tady nebude ani s invalidou
Reagovat
smazaný uživatel
Řešil někdo krome Rafy a Rogera ještě ty míčky? Oba říkali, ze jsou těžké.
Reagovat
Mr.Pink
Komentatori na espn (bratri mcenroeovi) o tom mluvili pomerne casto
Reagovat
smazaný uživatel
Ty podmínky stejně dojebali.

Mě přijde; ze casem dojebou cely tenis. Pořad se snaží prodlužovat uměle výměny, zpomalovat povrchy, míče. Komedie tohle.
Reagovat
ttopi
Všechno proti Rogerovi a pro Djokoviče.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli měl s podmínkami problem i Rafa, tak to není dobře.
Reagovat
ttopi
NA druhou stranu je fajn, jak si BIG3 se všema vytírá prdel ikdyž jim to všude znepříjemňují :D
Reagovat
RF46
Rafa spis konstatoval, ze ty mice jsou tezke. Rogera moc nemuzeme brat jako bernou minci, protoze bud mel trislo nebo pritahovac a o to vic mu to nesedelo. Lehke mice by s timto povrchem byly asi uz moc rychly.
Par dnu zpatky sem se ptal, proc by ty tezky mice mely byt pro Rafu + a pro Djoka -, nikdo mi myslim nic nerek :)
Z myho pohledu to bylo + nejvice pro Rafu (sila, obouruc).
Reagovat
Ondra979
prilis tezke mice nejsou obecne dobre pro nikoho, vetsi zatez znamena vetsi namahani a vetsi riziko zraneni..nechapu to, meli to nechat
Reagovat
smazaný uživatel
Vsetko proti Rogerovi.

Ty tragéd.
Reagovat
ttopi
Byla to ode mne trochu nadsázka.
Reagovat
smazaný uživatel
Neřeš ho. Neunasi prohru Rafy, už ho viděl s pohárkem
Reagovat
smazaný uživatel
Ako malé dieta. Si sa tu vcera opustil a dnes do toho namáčaš ostatnych.

Nie. Len ty a iba ty si to psychicky nezvládol, hoci kazdemu bolo jasne, ze to bude hladky postup.
Reagovat
Kozoroh
+1
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě.

A kdyz ti to potvrdil kozoroh, tak to má dvojnásobnou váhu
Reagovat
Herbert_Hoover
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/83731789_2670690646382914_3329936282582253568_n.jpg?_nc_cat=105&_nc_ohc=DE5bkdtfRJIAX_NXHHo&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=3131e80ec9cb648131618341a0b1abbc&oe=5ECC5BFB

Big boys dont cry :)
Reagovat
ipko
jednoduchou FEDAL musí držať spolu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím to tak vypadá. Oba vedli 5:3 a oba to nedopodavali. :D
Reagovat
Newcombe
Jde jim jen o to mít nejvíce grandslamů v historii. Přál bych Rogerovi, ale obávám se právě Djoka, ten má nejlepší předpoklady vydržet nejdýl v top formě. Rafa dokončí svojí misi 15 Pařížů a skončí. Djok to posbírá okolo.
Reagovat
NoletheBest
Ty celkové součty GS budou hodně natěsno. RF má prakticky šanci při normálních okolnostech jenom ve W. RN s velkou pravděpodobností letos dá RG a je na 20. Novak může na všech površích, ale reálně vidím, že příští rok je poslední rok co udrží svou stávající výkonnost.
Reagovat
NoletheBest
Je opravdu zajímavé, že většina fanoušků RF neunáší jeho prohru a vadí jim Novakovo bití do prsou, čímž nikomu slovně ani fyzicky neubližuje, ale nikdo z nich už nevidí, že RF se neovládal se Sandgrenem a používal vulgarity, ke kterým se nějak nepřiznal, nj. dvojí metr. Fanoušci RN jsou alespoň umírnění a možná zvyklí na esk.apády jejich koně. To, že RN včera namítal umpire, že nemá ráda dobrý tenis, když mu dává warning, to je hodně mimo mísu. Novakovo dnešní chování je oproti těmto dvěma naprosto bezproblémové. Pár FF jedinců je tu naprosto mimo.
Reagovat
Hook2424
Jaké vulgarity? Nekecáš?
Reagovat
NoletheBest
In a post-match news conference, Federer clarified that he had sworn in a "mix" of languages and expressed frustration over how the on-court warning was issued.
Reagovat
Mr.Pink
pouzival vulgarity? bylo to jen jednou a neni pravda, ze to nepriznal. btw neznam nikoho, kdo by si obcas neulevil.
Reagovat
NoletheBest
Na kurtu to nepřiznal až když nebylo zbytí tak po zápase. https://www.sport.cz/tenis/clanek/1186778-federera-musela-umravnovat-rozhodci-za-vulgarity-presto-vyfasoval-tenisovy-slusnak-pokutu.html
Reagovat
spaniel
Ty jsi mel asi hodne vysokou postylku...
- vetsina? Aby to byla vetsina, muselo by nas byt 5.
- vulgarity ke kterym se nepriznal? Rekl scheisse a normalne na tiskovce rekl, co se stalo
- Djokovicovi nadavky by nespocetl ani Rainman. K tomu pridej incidenty s podavaci.

Takze laskave si zamet pred vlastnim prahem, ty exote.
Reagovat
ipko
áno, všetci sa pokloňme Novakovi, na ktorom niet chyby :)
Reagovat
JCFerrero
Moj znamy robi v agenture co vybvuju exibicie v Bratislave a hovoril ze Novak je perfektny chlapik, ze absolutne nemal ziadne specialne poziadavky.
Reagovat
ipko
poviem ti jedno, že dokonalý určite nie je.. to nie je Rafa ani a Roger, každý má svoje chyby :)
Reagovat
Nola
+ 1
Reagovat
NoletheBest
to zase nee, ale FFs nesnáší sebemenší kritiku. je to trochu diagnosa.
Reagovat
Nola
hadaj, komu vdacime za cely tento cirkus? teraz tu budeme kydat hnoj a kopat okolo seba, a prudic odisiel do hajan....
Reagovat
Mr.Pink
:D ano, raduje se se zdvizenym ukazovackem
Reagovat
smazaný uživatel
Vy se taky ze všeho hned poserete. :)
Reagovat
Mr.Pink
ale vubec, beru to s humorem
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem rad, však jde o hovn0
Reagovat
JCFerrero
Ja to zase tak neberem, kolko razy nemozem aj zaspat po rafovej porazke a stale nad tym rozmyslam
Reagovat
ipko
pribúdajúcim vekom to určite s Rafom nebude lepšie, treba si zvyknúť na častejšie prehry.. za mňa tri najťažšie prehry Rogera sú minuloročný Wimbledon, finále OH 2012 s Andym a US Open 2009 finále s Delpom
Reagovat
JCFerrero
Pre mna finale s wawrinkom to zranenie, finale AO vedenie v 5.sete o brejk s federerom a semi wimbledonu 18 kde mal djoka na lopate
Reagovat
Cico93
Áno, dá sa súhlasiť.
Mňa štve aj to finále na AO s Federerom, tam bol break hore v 5. Od toho zápasu sa odvíjali aj tie ďalšie vzájomné zápasy.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale musíte konstruktivne uznat, ze federer byl prakticky cely zapas lepší a v pátém setu tam s Rafou doslova vytiral kurt. Vyhraval všechny dlouhé i krátké výměny a zejména z BH proste Rafu těžce ničil.
Reagovat
Cico93
Priznávam, od stavu 1:3 hral bezchybne. Ale Rafa mal momentum na svojej strane a nezvládol to. Ale tenisový Boh to asi tak chcel, po tých všetkých prehrách na GS s Nadalom.
Vtedy bol rozdiel v počte GS už 4. Naozaj to vyzeralo, že Roger spravil rozhodujúci trhák, ale 3 roky na to tu máme opäť zápletku.
Reagovat
spaniel
Tehdy jak kdyby neveril, ze to klapne. Ze ho porazi na GS, na 3 vitezne. Dopadlo to a zacal si verit. Od te doby vi co ma hrat a vyhrava. Zajimalo by me, zda by jedna vyhra na Novakem na GS nespustila neco podobne. Uz je na to vzhledem k veku asi pozde a nedovim se to.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobra myslenka. Možná by to tak bylo a Roger včera ukázal ze to jde. Ta výhra nad Rafou byla tehdy absolutně zásadní.

Možná si troufnu říct, ze kdyby to tehdy Roger prohrál, tak nemá ani 20 GS, možná ani 100 titulu a možná by už nehrál.
Reagovat
spaniel
Ze to jde ukazal na W. Vcera urcite ne.
Reagovat
JCFerrero
A nepamatam ze Rafa by vyhral GS nejakym stastim zazrakom ze bol tak dole brejk v 5. Alebo take nieco
Reagovat
Cico93
RG 2013 semifinále s Novakom. Aj keď do 5 setu to ani ísť nemuselo, Rafa podával na víťazstvo 3:1.
Finále US Open 2013, za stavu 1:1 na sety mal Novak bb na 3:0, Rafa by už ťažko ten 2 set otáčal...
Reagovat
Cico93
3 set samozrejme...
Reagovat
smazaný uživatel
Smutny náhlad do sklamanej duše fanúšika.

Kamil, priznaj, ze ty si si magickou cestou Federera turnajom spravil v hlave postupne film, ako to vsetko smeruje k jednému velkému happyendu. Stavím sa, ze si svojmu snu uveril natolko, ze si si zrazu ani nepripustal, ze semifinále moze skoncit standardnou prehrou.

Inak sa totiz nedajú vysvetlit tieto tvoje psychózy.

Nič nečakáš, nebudeš sklamaný. Zapamataj si.

Pri velkých ocakávaniach, su prehry akceptované vačšinou len velmi tazko, sprevádzajú ju emócie a hystéria. Vačšiu Drama Queen ako ty, tenisportal nepoznal, prisamvačku.

Snažil si sa to zahovorit, ze si v pohode, ale tvoje slová absolútne nekorešpondujú s tvojimi činmi. Clovek nepotrebuje mať diplom z psychológie, aby videl, ktorá bije.

A to,ako Djokovic provokoval Federera za RG09 zdvihnutým ukazovačkom, tym si to uplne zaklincoval. Viac ma rozosmiali uz len bratia Lopézovci.

Ludom j.ebe priatelia :)
Reagovat
smazaný uživatel
Co to meleš? :)

Polovinu dne se tady bavím o chování Djokovice, nikoliv o výsledku zápasu.

Dej si prášek a bude ti lépe.
Reagovat
Ondra979
ten prst byla jasna provokace na FEd fans a bylo to za SF RG 11!! vole!
Reagovat
smazaný uživatel
Jasna provokace?..

Jasná diagnóza :)
Reagovat
Ondra979
netrep. ze to tebe neirituje je asi normalni, tak tady delas chytreho, ale tebe se to netyka. tyka se to Fedfans a tam neni o cem, to nebyla nahoda
Reagovat
turista
A ty si myslíš, že to Novak ještě nosí v hlavě to RG 2011?
Reagovat
Ondra979
to nevim a je to celkem jedno, ale to gesto bylo jasne rozpoznatelne..to proste nebylo jen tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Isteže, bolo to sprisahanie..Mozes si s tym zvednutým ukazovačkom poklepať po čele, ak sa este necitis cocotno.
Reagovat
Ondra979
bla bla bla..ty se o to opravdu nestarej, neni to tvoje vec. setri sily naantukovou sezonu radsi
Reagovat
smazaný uživatel
Chápem, ze zvednutý ukazováček je delikátna vec Ondru z Humpolce a Novaka Djokovica, sukromná, skoro az intimna zalezistost.
Reagovat
FerrariF50
Kdyby to bylo spontánní, tak se to může stát, ale co když to měl připravený dopředu, protože prostě věděl, že vyhraje :) To nikdo neví :)
Reagovat
Kozoroh
Díky Forehand! Pro Kamilose se stalo hejtování Djokera novým smyslem života a včera té zlobě a zášti dal plný průchod. Že se k tomu přidalo několik Fed Fans je smutné.
Reagovat
Kozoroh
*Smysl života je řečen s nadsázkou, pokud by to někdo nepochopil.
Reagovat
smazaný uživatel
Já ho nehejtuju, říkám pravdu, kterou ty nechceš vidět. A to je rozdíl.
Reagovat
steve79
Novak muze hrat na top urovni 2-3 roky. Rafa by mel zvolnit, protoze mezi touto sezenou nemel temer zadnou pauzu. Dle meho nazoru by mel vynechat Miami a Barcelonu.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa to podelal na ATP cupu. Cele AO působil unavené
Reagovat
JCFerrero
Ale hral vyborne proti Domovi, rozhodli 2-3 lopty a mozno paska
Reagovat
smazaný uživatel
Jo ale i tak by to v pěti nedal. Působil hodně unavený. Thiem měl více energie a šlo to vidět cely zapas.
Reagovat
JCFerrero
Mne sa praveze zdalo ze postupne vypadal ze Rafa lepsie natom fyzicky. Nevien mozno mas pravdu
Reagovat
FerrariF50
Mě se taky zdálo, že byl Rafa ke konci pořádně v ráži a kdyby to dal ten čtvrtý, tak by to vyhrál.
Reagovat
Ondra979
to ani nemyslim, jednoduse byl Dominik o neco lepsi. svou urputnosti to Rafa zdramatizoval, to on umi, ale na vyhru to nebylo ani nahodou.
Reagovat
JCFerrero
Zapas sa mohol preklopit ak by v 4.sete vyzuil BPs na 2:0, ale fakt Dom hra fantasticky ale aj on sam uznal ze paska bola na jeho strane, takze tam bolo viac pasiek ako obvykle ked to aj hrac uzna po zapase
Reagovat
Ondra979
nj, ale porad by mel cas na rebrejk..ale to uz je fuk. doufam, ze uvidime Dominika ve finale.
Reagovat
JCFerrero
Pre oko divaka hra Dominik krasny tenis a za tie RG si asi zasluzi GS ale ak to vyhra si budem hovorit ze Rafa bol blizko ale co uz, som sklamany z toho riadne
Reagovat
Ondra979
hele tady Rafa moc blizko nebyl. Djokovic by ho slupnul jak malinu, takze se tim nemusis trapit. me treba nestve dnesi porazka Rogera, to bylo opravdu jasne, proto jsem ani nebyl extra nadseny z tech odvracenych MP, mozna to mel prohrat. Bylo to jedno, protoze bylo jasne, ze stejne konci..a podobne to je s Rafou tady.
Reagovat
JCFerrero
Ako ono vsetko nasvedcovalo ze Djoky by dal Rafovi 3:0 a ze som toho mozno bol usetreny, ale vies ze Federer aj Rafa to nedávajú v hlave a mozno teraz Rafa by to dal, mozno aj Zverev by ho porazil ale to uz sa nedozvieme ale ako fanusik som proste veril
Reagovat
smazaný uživatel
Je dobře ze Roger došel do SF a odvrátil ty MB.

Nemá si co vyčítat, prohrál s rekordmanem na AO a byl zraněny, otočil dva šílené zápasy. To mu určitě pomůže psychicky.
Reagovat
Ondra979
nevim, pro me je to skoro jedno. nic to neresi, Sandgren neni top hrac, toho mel dat ve trech, uz to, ze se s nim trapil bylo znameni, ze Djokovice porazit nemuze..jo kdyby odvratil MP proti hraci top 10, to bych nerekl..ale tady to je podle me uplne jedno..
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.instagram.com/tv/B74rLthFZ_a/?igshid=3zf03ns34qfl
Reagovat
svetova.dvojka
Jak dlouho si myslíte, že Djokovič ještě bude hrát ?
Ten už musí být taky pořádně zhuntovaný, tedy respektive jeho tělo...
Ten jeho styl to je maso, všude se dostane, všude se vyškrábe a ještě to zahraje...
Reagovat
Mayo
Kto vie čo na jeho štýl tenisu hovoria taki rómovia.
Reagovat
svetova.dvojka
Jak dlouho si myslíte, že Djokovič ještě bude hrát ?
Ten už musí být taky pořádně zhuntovaný, tedy respektive jeho tělo...
Ten jeho styl to je maso, všude se dostane, všude se vyškrábe a ještě to zahraje...
Reagovat
JCFerrero
Rafa chce hrat do 2024
Reagovat
Ondra979
tak to si rad pockam. muj tip je, ze tak dlouho hrat nebude. jak prestane vyhravat na antuce, tak konci..a nejpozdeji pristi rok by to melo prijit, mozna uz..
Reagovat
JCFerrero
Vsak vyhráva na trave aj harde, neni dovod preco by mal prehravat na antuke a 4.set s Thiemom bol hadam este lepšie natom fyzicky ako dom
Reagovat
Ondra979
uvidime..uz loni na antuce nebyl suverenni, a zachranil ho Rim, kde byl Djokovic unaveny, a na FO mu vse hralo neskutecne do karet. Letos by to mel mit tezsi a je o rok starsi. USO nekomentuju, takovej luck uz mit nebude. na W hral velmi dobre, ale nestacilo to.
Reagovat
JCFerrero
Aky luck? Vsak zapas s medvedevom mal neskutocnu uroven
Reagovat
Ondra979
vis co myslim, vyhnul se obema z dvojice Fed/Djokovic..nezkuseny Mevedev zahral asi lehce nad svoje moznosti, ale vyhrat to jeste nemohl..
Reagovat
svetova.dvojka
Djokovič musí být nenáviděn, nepochází z vyspělého západu.
Ale z nějaké východní zaostalé balkánské krajiny, která navíc ještě vyprovokovala 1.světovou válku.
Reagovat
turista
Tu začal habsburský císař pán. Atentát na Ferdinanda d Este nebyl dostatečným důvodem pro čtyřletá masová celosvětová jatka.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to takový tenisový batman
Reagovat
Ereinion
pro mě je nejhorší jeho robotický tenis, to, že je ze Srbska, mi vůbec nevadí...
Reagovat
smazaný uživatel
Já akorát doufám, ze takových hráčů bude co nejméně do budoucna. Více Tsitsipasu, Thiemu a federeru
Reagovat
Ereinion
a méně Zverevů :D finále Djokovic - Zverev by byla taková upgradovaná Djokomurárna
Reagovat
Ondra979
nestras, na to bych se nedival. na Doma naopak rad.
Reagovat
smazaný uživatel
Dom je světlo v tunelu
Reagovat
kada.tom
koukám, že je to tu celý den těžká neunášečka :-D
Reagovat
FulnekUltras
letná hadr ;-)
Reagovat
spaniel
https://imgur.com/RBmg0qE
Reagovat
Stopball
V neděli, doufám, dostane ten srbský primitiv výprask od Dominika Thiema.
Reagovat
turista
Primitiv? Hmm...Novakovi odpůrci prostě neunášejí, že se mu momentálně daří.
Reagovat
FulnekUltras
a bude hůř ;-)
Reagovat
mahycek
Zmiňovali jste už tady další část sezony. Tipnu si, že
Thiem , ať už to zítra dopadne tak, či onak, tak to bude KAT
Rafovi éry na antuce a hlavně na Roland Garros! Z Paříže už
titul nebude. Také důležité bude do které části pavouka Dom
bude nalosován. Ale je schopen vyřadit jak srba tak španěla.
To je ale ještě daleko.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsi bratr peggy?
Reagovat
mahycek
První set dokázal, že na to má , i proti Djokovičovi.(svým
uměním) Ale za
stavu 4-1 a 0-40 při srbově podání měl dát na 5-1. A z 5-2
a zase 0-30 při Djokově podání, to měl proměnit. Ale tohle
se může stát. 5-3 a svůj servis, tam se to zlomilo. Na
95% jsem věděl, že bude tiebreak a to je Rogera můra proti
srbovi. To je tak všechno. Tady už bylo vše napsáno.
Jedeme dál, rekord stále drží. A není napsáno, že ho
jetě nemůže posunout.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně všímavci viděli, ze Roger se ani jednou nemotivoval, nezatnul pěst, chum jetze nic.
Reagovat
SwissMaestro
DVakrát ano, ale jako jasně no..nebylo to tam dneska :)
Reagovat
annah
Tak kdo pojede domů s pohárem? Mladá garda vlevo, nebo ta stará vpravo? :-)
https://pbs.twimg.com/media/EPdU4PtXsAMs-lL?format=jpg&name=small
Reagovat
turista
Rozumím zklamání Fedfans a Rafafans. Ale mohou být v klidu. Dalších pohárů pro jejich oblíbence se určitě dočkají. Sezóna je dlouhá. A navíc Novak ještě může odtud odjet s nepořízenou.
Reagovat
Ondra979
mam Rogera rad, ale dnes nastoupit nemel. bylo to zbytecne a mel na to plne pravo
Reagovat
dappe
Právo na to měl a myslím, že o tom dost uvažoval. Ale ten zápas samotný zase tak marný nebyl, už jsme viděli mnohem horší semifinále. Dokonce dokázal tím začátkem lidi trochu navnadit. Škoda toho prvního setu, prohrál by stejně, ale zápas by byl hodnocen dost pozitivně. Takto se to opravdu od druhého setu téměř jen dohravalo. O to více mě ale překvapil Djokovic některými svými reakcemi. To se úplně nehodilo, ale tak třeba to tak cítil. Pro něho to také nebyla jednoduchá situace.
Reagovat
Ondra979
no krome prvniho setu to byl nic moc zapas..celkove slabe. kdyby byl Roger fit, tak by kousel vice, ale prohral by stejne. z meho pohledu hrat spis nemel..
Reagovat
turista
Nechtěl zklamat diváky tak to kousnul a hrál asi přes bolesti.
Reagovat
Ondra979
tak ted jsem si pustil nektera ta Djokovicova gesta - po vyhranem druhem setu, s tim prstem - no neni to hezke, on dobre vedel uz od rebrejku v prvnim setu, ze to neprohraje, takze si to uplne v klidu mohl odpustit. Je to neuctive a podle me to byla zamerna provokace, asi fanousku Feda..ale to je proste srbsky komediant, kdyby se naucil trochu kontrolovat, byl by bran fanousky jeho rivalu urcite lepe..
Reagovat
FulnekUltras
"lepšolidi" ho budou brát pořád stejně
Reagovat
turista
Ano.
Reagovat
Ondra979
jste jiste prudce inteligentni, kdyz naskocite na trapnou SoukupoZemanovskou nalepku, a zkousite ji nalepkovat tenisove fanousky. Kdyby blbost nadnasela...
Reagovat
FulnekUltras
viz níže, modrosvazáku
Reagovat
turista
Prostě odpůrci Novaka Djokoviče neunášejí, že se Djokerovi momentálně daří. Když si prožíval své tenisové peklo tak byli jeho odpůrci nadšením bez sebe. I když vy jste zrovna v komentářích dlouhodobě umírněný a rozumný.
Reagovat
smazaný uživatel
H0vno, fff jsou s prohrou v pohodě. Řešíme ze se tvůj idol chova jako k0k0t
Reagovat
FulnekUltras
;-)))))
Reagovat
Nola
spaniel myslis stale, ze je velky rozdiel medzi touto kreaturou a Frantzom?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tvl on mi řekne ze neunasime prohru 3:0 kdy byl Roger zraněny. To mě fakt baví. Nolka ty si zkus v první rade najít vlastní názor. Píšeš jak fouká vítr, jednou tak, po druhé tak
Reagovat
smazaný uživatel
Dělal to naschvál a provokoval. Zajímáve ze ve Wimbledonu kde to byla neskutecna bitva neudělal ani gesto. Dneska jasné vyhraval nad zraněným soupeřem a bil se do hrudniku jako kre-ten

Jenom pomatenec to nevidi.
Reagovat
Frantz
už nebreč, klaune a zalez do duchen, ráno bude líp.
Reagovat
Padme
Buď rád, že se chová, jak se chová. Jinak by fandili lidí jemu a ne Rogerovi ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky pravda
Reagovat
Ondra979
tak to zas ain ne, mozna by mel o neco vic fandu, ale hlavne by ho vic respektovalii z druhe strany...
Reagovat
Padme
Já mu ze začátku celkem přála, ale tím svým chováním mě dost odradil, to už mi je příjemnější i to Můrovo vztekání než tahle šílená gesta. Ale jako hráč má můj respekt, herní styl se mi nelíbí, ale je ze všech nejúčinnější.
Reagovat
annah
Pro mě je snad nejhorší to posílání srdce na všechny světové strany na kurtu po zápase. Třetí set jsem neviděla. Posílal zase? A fakt lidi pískali?
Reagovat
fialka
neposielal
Reagovat
annah
Tak to správně vyhodnotil situaci. Odhadl, že by publikum ještě víc naštval...
Reagovat
Krisboy
Spíš už pochopil, že takhle si oblibu rozhodně nezíská.
Reagovat
FulnekUltras
Na druhou stranu léta bojovat s převážně anglosasky a antislovansky orientovanými globálfandy, kteří Rogerovi vytvářejí prakticky všude domácí prostředí, plus podobně zaměřenými westmédii, to chce také určitou reakci. Novakovi se proto nijak zvlášť nedivím, stejně jako jsem se nedivil třeba Medvědovi na loňském USO. Svět není monopolární ani jednosměrný.
Reagovat
turista
Nejenom Rogerovi ale i Rafovi vytvářejí leckde domácí prostředí. Novak to má těžší.
Reagovat
annah
Jednak vstoupil do "hry o trůn" až jako třetí, kdy už publikum bylo zčásti rozděleno na rafafans a fedfans, jednak je fakt trochu nesympatický. S tím nic nenadělá, i kdyby vyhrál 30 GS.
Reagovat
Ondra979
je to tak, po dnesku si to zase o neco pohorsil. vedel od obratu v prvnim setu, ze uz neprohraje, a stejne provokoval..
Reagovat
Kozoroh
Tenisový svět není černobílý, aby mohli být populární pouze dva hráči. Být No1e Američan, byl stejně populární jako Fedal, ikdyby měl stejnou hru, chování i úspěchy.
Reagovat
spaniel
Toto neni pravda. Proc porad omilas tuto ujetou domnenku?
Reagovat
Ondra979
jj, to je klasicky spin doctoring..
Reagovat
turista
To je naprostá pravda. Narušil elitní tenisovou party a soupeření těch dvou megahvězd. Dlouhovlasý devatenáctiletý mladík Nadal se svaly Ramba už na jaře 2005 byl přijat všemi příznivci tenisu s nadšením. Všichni jsme se rozplývali nad tím jak začal hned druhou sezónu po příchodu na okruh řezat tehdejšího Federera a posílat ho z každého druhého turnaje domů s nepořízenou. Novak byl až ten třetí, nepozvaný a nevítaný. A ani mraky jím vyhraných titulů to dodnes nezměnily. Je uznávaný, ale běžnými tenisovými fandy neoblíbený.
Reagovat
Krisboy
Nepozvaný a nevítaný? A Federera a Nadala zval na ATP tour kdo, že jsem tak smělý?
Reagovat
turista
To je řečeno obrazně.
Reagovat
Krisboy
A v čem je tedy ten rozdíl mezi Fedalem a Djokem, když pozvánky měli všichni stejné?
Reagovat
Kozoroh
https://i.imgur.com/befGs95.gif
Reagovat
Krisboy
Nějak mi uniká pointa...
Reagovat
Kozoroh
Že novým smyslem života se pro Kamilose stalo hejtování Djokera.
Reagovat
smazaný uživatel
Každopádně Roger dneska opět světu předvedl, jak má vypadat sportovní ikona a legenda.

Všichni věděli, ze je zraněny, všichni věděli, ze prohraje, ale on i tak přišel a bojoval.

Respekt.
Reagovat
steve79
Ja jsem na nej hrdy. Budu stastny, kdyz vyhraje jakykoliv turnaj. At se jedna o masters 1000 nebo 500.
Reagovat
JCFerrero
Kazdy v jeho situacii by isiel hrat
Reagovat
Grape
Tak to rozhodně nešel.
Reagovat
JCFerrero
Kto by nesiel konkretne?
Reagovat
spaniel
Nadal dost mozna ne.
Reagovat
Ondra979
jj souhlasim, Nadal by nejspis nehral
Reagovat
JCFerrero
Aha tak potom asi nejaky delnik od pasu pozna lepsie Rafu ako napr Thiem, Dimitrov, Sxhwartzmann, Berettini atd, ktori povedali ze Rafa je najvacsi bojovnim aky kedy hral tenis. Dobre uz som ticho.
Reagovat
smazaný uživatel
Počkej ale pleteš tady dvě rozdílné věci.

To, ze je Rafa bojovník všichni vi, ale Rafovi když se něco moc nehodí, tak nenastoupi. To je veřejné známa věc.
Reagovat
Ondra979
presne tak, je to znama vec. a pokud by nebyl stoprocentne fit jako Roger, tak by mu to nikdo ani nemohl zazlivat. Roger na to mel dneska plne pravo, ale nevyuzil to..podle me to udelat mel
Reagovat
JCFerrero
Vsak som videl zapasy ked Rafa od bolesti plakal to finale s Wawrinkom alebo Us Open s Del Potrom
Reagovat
Ondra979
s Wawrinkou se mu to stalo behem zapasu..jak vazne t obylo je otazka. tohle byl jiny pripad.
Reagovat
Krisboy
O pět minut dříve jsi napsal "už jsem ticho". To jsi to tak rychle zapomněl?
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně.

Rozlisuj když Rafa už hraje, nebo je to před zápasem.

O tom se tady bavíme :)
Reagovat
Ondra979
to je pekna blbost. vubec tam jit nemusel, delal to kvuli divakum, aby neprisli o zapas. Vedel, ze ma minimalni sanci, sam to potvrdil v rozhovoru, vlastne vsichni to vedeli..musel by byt 100 pro fit aby ten zapas byl o necem
Reagovat
Frantz
lol dělal to kvůli divákům :DD Ten jo teda...
Reagovat
Marduch
Šel tam především proto, že doufal, že za určitých okolností by snad mohl postoupit. Všechno ostatní je spíš fanouškovský idealismus. Sám Roger se v tom smyslu vyjádřil před pár dny - "nikdy nevíte, jak je na tom soupeř, jestli ho taky něco nebolí, jestli neznervózní. Vždycky může přijít šance."
Reagovat
Frantz
přesně!!!
Reagovat
Ondra979
no mozna doufal, ale vedel, ze ta sance je minimalni. a taky byla. podle me to byla chyba, nemel hrat..Djoko by byl 4 dny bez zapasu, coz je docela dost..takhle ho spis rozehral
Reagovat
Mr.Pink
proc by to mela byt chyba? tenhle nazor nejak nechapu. i kdyz je ta nadeje velmi mala, tak to proste zkusim. nikdy nevis, co se muze stat. kdyby nenastoupil, tak by si akorat rikal, co kdyby...
Reagovat
Ondra979
myslim si to stale. ta sance bylo v rovine teorie, tady by ho s velkou pravdepodobnosti neporazil ani fit, a to uplne nebyl. proste z pohledu Feda zbytecny zapas, nic to neresilo..spis si zas bude vycitat jak nedotahl prvni set.
Reagovat
Mr.Pink
kdyby nenastoupil, tak by si to take vycital. je dobre, ze do toho sel. naopak si dokazal, ze i jako zraneny byl konkurenceschopny. povzbuzeni na zacatku sezony.
Reagovat
smazaný uživatel
A vletel na Djokovice tak, ze ten půl hodiny dělal komparz.
Reagovat
Cico93
Ty tiež veríš zranenia len tým čo chceš...
Reagovat
JCFerrero
Presne viem ze keby toto povedal Nadal tak je simulant, neuniesol prehru, nemal nato tak sa vyhovoril na zranenia, chcel zakryt doping ale ked to spravi Roger je ikona legenda bojovnik
Reagovat
smazaný uživatel
Ne. Rafa taky odehrál AO14 se Stanem a neskrecoval. Za to u mě získal obrovský respekt
Reagovat
No-le
Vždyť to také na dvorci v rozhovoru Nole ocenil.
Reagovat
steve79
Podle me by si Roger nemel davat tak dlouhe prestavky. Kdy hral posledni soutezni zapas? V pulce
Listopadu?
Reagovat
smazaný uživatel
Je to dlouho, pak nemá rytmus. Měl by hrát i antuku ať je ve formě; alespoň něco.

Loni měl dle mého luxusní antuku, i Thiema malém svihnul
Reagovat
steve79
Antuku maximalne v Madridu a na French Open. Hlavne ne do Rima. Tam je to extremne pomale a loni bylo videt, ze zvladne na antuce max dva zapady za sebou.
Reagovat
SwissMaestro
No jo dva zápasy....jenže loni v Římě byl nucen hrát dva zápasy v jeden den (ve skoro 38 letech!) a oba zvládl. Je pochopitelné, že k dalšímu z důvodu prevence nenastoupil :)
Reagovat
smazaný uživatel
Roger má pořad brutální pohyb.

Dodnes pamatuju na ten hotshot se Sousou, leva, prava, prohoz.
Reagovat
Gracias_Mendoza
Co když právě díky TOMU, že hraje s takovými pauzami, ho stále vidíme na kurtu?

Kdyby startoval na více turnajích, mohlo by být tělo víc opotřebované a třeba by pak nebyl ani tak hladový po tenise po těch letech na okruhu. Myslím že ví co dělá a navíc on má tak nasráno od Boha tenisového talentu, že fakt nepotřebuje tolik herní praxe, aby neuměl hrát s těmi nejlepšími. V poslední době je to vše o hlavě...i ten dnešní zápas. Ten první set mohl klidně zápas nasměrovat úplně jinam...
Reagovat
turista
Souhlasím. Oba ty těžké zápasy v jednom dni loni v tom Římě RF zvládl a vyhrál je. Za to co převedl na antuce se loni stydět nemusí. Nikdo nepočítal s tím, že v Paříži porazí Nadala, kterému výhra na Foro Italico nalila do hlavy ztracené sebevědomí.
Reagovat
Denis92
Lenze potom hral este tyzden exhibiciu a potrebujem mat aj poriadnu off season - volno a kvalitna priprava. Vynechat ATP cup bolo rozumne rozhodnutie. Co by sa zmenilo? Semi bolo maximum.
Reagovat
Vlk-v-trave
Kyrgios se rozhodl stat veganem.:)

http://www.puntodebreak.com/2020/01/30/kyrgios-vegano-explica-motivos
Reagovat
Krisboy
Jako vážně???
Reagovat
Krisboy
Neumím španělsky, samozřejmě, ten odkaz je mi k ....
Reagovat
Vlk-v-trave
jako opravdu vazne.
Reagovat
Krisboy
Paráda!
Reagovat
Mac
a za 14 dni sežere stangli uheraku na posezeni....
Reagovat
annah
Zaujalo mě, že Roger sám si dával jen tříprocentní naději na úspěch v semifinále. To i já, a to jsem byla velký pesimista, jsem si říkala: naděje tak pět procent, víc ne. Asi měl lepší odhad díky znalosti svého zdravotního stavu... :-))
Reagovat
Padme
A kolikatiprocentní šance je, že Djokovič skrečne? 3%? :))
Reagovat
steve79
Nerikal jestli prijede pristi rok?
Reagovat
Frantz
jj přijede..potrápit Millmana
Reagovat
SwissMaestro
Tuto otázk, samozřejmě, dostal. Bde záležet na vícero faktorech říkal, ale celkově platí.....že by se chtěl ještě jednou vrátit.
Reagovat
Kozoroh
https://pbs.twimg.com/media/EPhyu2YU0AAl0_X?format=jpg&name=small

Loni Novak získal 7. titul na AO, čímž se v historické tabulce počtu titulů osamostatnil před Federerem a Royem Emersonem (*1936). Nyní má na kontě další prvenství - 8. finálovou účast na AO, krom Federera a Emersona předčil i Jacka Crawforda (1908-1991) a Johna Bromwiche (1918-1999).
Reagovat
Vlk-v-trave
Hlavne ten Bromwiche zamrzi.
Reagovat
Krisboy
Tj, tomu jsem vždycky fandil.
Reagovat
Kozoroh
John Bromwich - jeden z prvních tenistů, který hrál s obouručným BH, viz zde: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5b/John_Bromwich_as_a_Junior.jpg
https://c8.alamy.com/comp/E10964/john-bromwich-E10964.jpg

Australský grandslam vyhrál v letech 1939 a 1946 a v roce 1948 hrál ve finále Wimbledonu, které proti Bobu Falkenburgovi (*1926) prohrál, ačkoliv měl 3 mečboly. K opakování stejné situace ve finále Wimbledonu, tedy k výhře z mečbolů soupeře / prohře z mečbolů, došlo až o dlouhých 71 let později, v loňském finále Djokovič-Federer...
Reagovat
turista
No to jsem nevěděl, že už tehdy hrál někdo obouruč BH. U nás byl obouruč BH zcela nesmyslně zavrhován nejméně do doby soupeření Borga a Connorse, kdy se ukázalo, že je to účinnější úder než BH jednoruč.
Reagovat
paddy
kdo to věděl, tak ať zvedne ukazováček :)
Reagovat
stopan
no pri konkurenci aka je sa ani necudujem, ze si zbieraju velke trofeje, federerovi vyrastol nadal a djokovic a murray bol tiez velmi neprijemny, naopak djokovicovi ani nadalovi ziadna konkurencia neprisla s ich pribudajucim vekom, preto holt bez vacsich problemov zbieraju trofeje, pri vsetkej ucte tak k nadalovi ako aj djokovicovi zbieraju po 30tke trofeje, ktore by v takomto veku pred 10-15 rokmi mali velky problem ziskavat. Tak ako aj Djokovic aj Nadal su velmi zranitelni, no nad podriemerom im staci aj priemerny vykon na vitazstvo, podobne ako to bolo isteho casu s pohladu S. Williamsovej, ktora vyuzila vykonostnu dieru hracok na okruhu wta a zbierala jeden grandslam za druhym.
Reagovat
Marduch
V neděli uvidíš konkurenci.
Reagovat
stopan
dufam, ze utocni tenis vyhra nad obranou, djokovic dnes nepredviedol nic vynimocne, ale federer s tolkymi nevynutenymi chybami nemal sancu na uspech, najma prvy set daroval superov nevynutenymi chybami.
Reagovat
Cico93
Ako môžeš byť tak mimo...
Reagovat
a.magerova
Tak nějak teď nejvíc přeju titul tomu, co nám zachránil rekord... ;-)
Reagovat
ipko
:)
Reagovat
Padme
Taky to přeji Dominikovi, ale myslím, že mu to moje fandění spíš škodí, než pomáhá...
Reagovat
paddy
díky za pomoc :)
Reagovat
Padme
Jo no... Vybírám si nějaké špatné koně... Vlastně až na Rogera se nikdy nikomu moc nedaří :)) si říkám, jestli bych neměla fandit těm, co furt vyhrávají radši ;)
Reagovat
Lina
Můžeš to vyzkoušet v neděli. :)
Reagovat
JCFerrero
Na Rg uz to dom nedokaze :)
Reagovat
a.magerova
Já neříkám tak ani tak, ale na má slova dojde... ;-)
Reagovat
ipko
Roger na otázku či stále verí na výhru GS odpovedal, že áno a to je asi najväčšie pozitívum.. potom na otázku, či je posledná šanca Wimbledon odpovedal radšej Bazilej alebo Halle, menej zápasov :D
Reagovat
Krisboy
Jasně, že na to má. Ale musí mu někdo z cesty uklidit Djokoviče, nebo najít dobrýho sportovního psychologa.
Reagovat
smazaný uživatel
Šanci má jenom na Wimbledonu, nikde jinde tomu nevěřím. USO je dlouhodobě jeho nejhorší GS, to i na FO uhrál lepší výsledky než na USO. :D

Jako pro mě by byla největší absurdita, kdyby Federer vyhrál třeba French Open.

To bych se asi posral.

Navíc loni byl v SF a byl tam Rafa, kdyby tam stál někdo jiný a ve finále zničený Thiem, tak by to možná dopadlo. :D
Reagovat
Herbert_Hoover
Tomu nevěř, že by to Thiem, byť unavený, nechytil pořádně za pačesy..přeci jen, když proti tobě stojí takový soupeř jako Rafa, tak ten samotný fakt ti ještě urychlí rozleptání posledních molekul psychické i fyzické energie :) V hlavě prostě přestaneš doufat, že bys to mohl dát a jdeš dolů. Pokud by ale proti němu stál Fedex, věřím, že by ty síly ještě našel. ;)
Reagovat
Vlk-v-trave
Ne nadarmo se rika, ze Porazit Nadala v Parizi na Antuce patri mezi nejvetsi sportovni vyzvy historie:)
Reagovat
paddy
Od letoška to už platit nebude, Rafan bude muset mít dobrou formu, aby tam vyhrál.
Reagovat
Frantz
a kolik let se to už říká..????
Reagovat
spaniel
Letos to slysim poprve.
Reagovat
paddy
já poprvé
Reagovat
ipko
FO mu už zostane len jedno, Wimbledon je úplne reálny a zvyšok len zhodou okolností, ale viera a sebavedomie je dôležité
Reagovat
smazaný uživatel
Na Wimbledonu musí někdo vyřadit Djokoviče. Pak je absolutně TOP favorit Roger.
Reagovat
ipko
tam si myslím, že stále na to má ho poraziť a mal by toto urobiť, čím by mu aspoň trochu oplatil prehry z 14, 15 a samozrejme najťažšia bola minulý rok
Reagovat
Krisboy
Smiřte se s tím, že Federer na GS Djokoviče neporazí už nikdy prostě. To by musel Nol3 fakt hodně chtít. Chtít tak moc, že by mu nikdy nikdo neuvěřil, že mu to nepustil.
Reagovat
ipko
*mal by to urobiť sám
Reagovat
stopan
v prvom rade nie je problem ani tak djokovic ako mentalne nastavenie federera na big pointoch, neprehral len jeden zapas, ktory mal vo svojich rukach a herne isiel postupne v zapase dole a dole vykonom. Mne dnesny zapas hodne pripomenul dva zapasy s nadalom v australii, pred par rokmi s semicku, tiez skvely zaciatok a potom co prisiel o podanie isiel herne postupne dole, pribudalo chyb a super si robil na kurte co chcel.
Reagovat
dako
Zase sa tu len všetci utešujete, ako na to Roger má, že sa dostal do semi atď. Keby bol v Rafovej polovičke, tak letí skôr. Challenger hráčov však so šťastím zvládol.
Reagovat
smazaný uživatel
No já si naopak myslím, že takový Millman je od BL 3x kvalitnější hráč, než pomatený Kyrgios.

Jediný rozdíl v pavoucích byl Thiem, který Rafu sejmul. Federer měl Johnsona a Krajinoviče, Rafa měl típka, co na hardu vyhrál jeden zápas za kariéru a Delbonise.

Takže o kvalitě pavouka bych asi pomlčel. Rafa měl kvalitnějšího maximálne čtvrtfinálového soupeře, to souhlasím. Jinak měl pavouka lehčího.
Reagovat
JCFerrero
Nemozes ale mysliet vazne ze Kyrgios je lahsi super ako Millman
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, špatně jsem to řekl.

Kdybych si měl vybrat na AO po tom zážitku z USO mezi Federer-Millman a Federer-Kyrgios, tak si vyberu Kyrgiose, který na RF těžce neumí hrát a udělal by maximálně 2x TB, který by stejně projel.

Nadalovi vzal set jenom proto, že se na něho vždycky brutálně nahypuje a nenávidí ho. Jinak je to průměrný hráč max do osmifinále.
Reagovat
Amputace
Fakta, fakta, fakta... A přitom občas třepeš taková hov.na. Začínáš mi trochu připomínat Barboru Tachecí.
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, výše to vysvětluji.
Reagovat
Patik
Kyrgios je lepší než Millman len keď sa snaží a je normálny..inak nie..Millman ide celý zápas alebo aspoň celý zápas sa snaží..Kyrgios často pol setu rozhadzuje len raketu a robí blbosti na kurte..takže je aj tak lepšie si vybrať Kyrgiosa ktorý sa porazí sám svojou náladou ako Millmana čo šlape celý zápas od základnej čiary..samozrejme keď sa Nick namotivuje a je normálny tak je o niekoľko levelov vyššie..ale ako často je Nick normálny ?
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem to špatně vysvětlil, proto ta reakce Amputace.

Vycházím z toho, co jsem viděl na AO. Millman předvedl životní výkon, nedělal chyby, dobře podával a byl celý zápas lepším hráčem než Federer.

Kyrgios předvedl jeden solidní set a potom 3 sety šaškáren, špatných rozhodnutí a stupidní strategie.

Takže pokud se mě znova zeptáš zda na hardových GS pro Rogera Kyrgios, nebo Millman

Odpovím ti Kyrgios.
Reagovat
JCFerrero
Proti rafovi je vzdy normalny a aj tento rok sa nevzdaval do poslednej lopty
Reagovat
smazaný uživatel
Protože Nadala nemá rád a chce ho porazit. Zesměšňuje ho, imituje atd. Rogera respektuje a podle toho vypadá ta H2H
Reagovat
dako
Ja som mal skôr na mysli tú časť pavúka, v ktorej bol Medvedev, keby sa 3 a 4 vymenili. Tam by už mohol kľudne letieť v prvom kole proti Tiafovi. Nehovoriac o tom, že ďalej tam bol Stan, Zverev, Rublev. S každým z týchto by s takými výkonmi letel. Mal proste šťastie, že mu z toho pavúk urobil skoro seriózny Challenger až po semi. Fandím dlhé roky Rafovi a proti Rogerovi som nikdy nič nemal, mám ho radšej ako Noleho (ten mi je vrcholne nesympatický), ale niekedy ma proste prekvapuje, ako Rogerovi fanúšikovia dokážu z totálne zlého herného prejavu a slabej hry, urobiť podarený turnaj pre Rogera, s tým, že to je ešte prínos do budúcna a že stále má šancu. A pritom len so šťastím prešiel cez trápením cez hráčov, ktorí pravidelne štartujú na Challengroch.
Reagovat
ipko
a práve o tom to je, že dokázal vyhrať dva podľa mňa prehnané zápasy, v ktorých nehral dobre, ale so Sandgrenom už bol indisponovaný.. práve v týchto zápasoch si však môže zvýšiť sebavedomie, naozaj sú to cenné víťazstvá do ďalšieho priebehu sezóny a celkovo sám Roger hovoril, že má očakávania od AO veľmi nízke, takže svoje si uhral
Reagovat
ipko
a Millman určite nie je challengrista, skôr sa to hodí na Sandgrena :)
Reagovat
Nola
dovolim si nesuhlasit, Fedex mal vzdy problemy s Millmanom na harde, pozri si ich zapasy, ak ti hovori nieco match up pochopis, navyse Millman sa rozohral na ATP cupe, je to velmi solidny hrac, ak s nim nema Rafa problem, to neznamena, ze ho nebude mat iny hrac
Sandgren tu hral vyborne, vlastne AO je jeho najlepsi turnaj, porazil viacerych T10 hracov a nielen tento rok, rozohral sa neuveritelne....

nie jeden challengerista uz dokazal vyradit TOP hracov, proste mu to sadlo, co by sa dialo na opacnej strane pavuka je bezpredmetne riesit
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak.

Tohle muže napsat jenom člověk, který sledoval na AO jenom pavouka na livesportu.

Federer měl 5 soupeřů. Johnson i Krajinovic hráli tužku a Rogerova hra na ne platila, ale Millman hrál o parník lepší tenis, než například Kyrgios s Rafou. Totéž hrál Sangren. Takže ano Federer neměl svůj den ale jeho soupeři byli ten den skvělí a je jedno, zda jsou; nebo nejsou v TOP20

Nole zatím neměl soupeře, který by byl schopny cokoliv vymyslet navíc. Federer byl zraněny a v prvním setu mu ukázal jak se hraje tenis a Nole to malém projel. (Ten set).

Takže zatím nejjednodušší los má jednoznačně Djokovic a jediný poradny soupeř byl zraněny Federer.
Reagovat
Nola
dobre ty, mohla by som snad dakovi pripomenut Fognu, ktory nedokaze porazit Fedexa a Noleho, ale na Rafu si trebars veri, aj na Andyho, match up....
Novak ma problemy s Bautistou a pod.
Reagovat
svetova.dvojka
Federer zůstává pozitivní a to je důležité.

https://www.atptour.com/en/news/federer-feeling-positive-australian-open-2020-sf
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s tím, co řekl.

Z toho co tady na AO předváděl vytěžil prakticky maximum.

To je svatá pravda.
Reagovat
Padme
A o těch bolínkách tam něco říkal? Jak vážné to je? Jestli spíš únava nebo nějaké konkrétní svalové zranění?
Reagovat
Patik
aj napriek tomu mám pochybnosti hrá síce dobre občas aj hovorí na turnajoch že sa cíti skvele že je spokojný so svojou hrou ale keď príde na lámanie chleba na premienanie kľúčových momentov tak je absolútne mimo..takže v jeho prípade už nestačí hrať dobrý tenis a cítiť sa skvele..to u neho už nieje dôležité..treba nastaviť hlavu ..mal by si zaobstarať mentálneho kouča ktorý mu poradí a naučí ho zvládať náročné momenty na kurte ale to je ťažko nikdy ho nemal on ho nepotrebuje..ale mýli sa ..potrebuje..
Reagovat
paddy
Tady se to zase rozjelo...

Někteří vyvádí, jako by jim někdo strčil ukazováček do prdele ;-)
Reagovat
spaniel
A hybal s nim :)
Reagovat
annah
Teda Rogere, ten jeden setík jsi nám mohl věnovat, to by byla (téměř) spokojenost s výsledkem!! :-)
Ale: kdyby byla možnost si vybrat, jestli prohrát 0-3 v semifinále, anebo ve finále v pěti setech a ze dvou mečbolů, možná bych zvolila tu první možnost. Bolí to o něco míň. Navíc se dal výsledek předem čekat.
Docela bych si přála, aby tu druhou možnost zažil Nole ve finále. Ale myslím, že nezažije.
Gratulace Djokolandu!
Reagovat
Krisboy
Přesně tak. Jeden jedinej posr...j set jsem chtěl!!!!!
Reagovat
Kozoroh
Tak ty bys Novakovi přála stejnou prohru, jaká se stala Rogerovi v loňském finále Wimbledonu, kdy jeho soupeřem byl právě Novak, hmm...
Reagovat
annah
To víš - pomstychtivost kvete... :-) Ale stačilo by mi, kdyby Thiem vyhrál nějak méně dramaticky... :-) Jenže nevyhraje. Vsadím boty... nějaké ochozené... :-)
Reagovat
Ondra979
a co kdyz prekpavi. Dom na to herne ma, je to jen otazka mentalniho nastaveni...snad da Zvereva max ve ctyrech aby byl ready na finale
Reagovat
annah
Necháme se překvapit. Bude to určitě napínavé. Zítra i v neděli. :-)
Reagovat
Marduch
"Ani jsme netrénovali, měl jsem volno.. Rychlost Novakova prvního podání je pro mě opravdu vysoká, abych byl upřímný. V kariéře míval období, kdy ho soužily dvojchyby, pak měl problémy s loktem; teď ale na servisu působí opravdu silně. Má moje uznání.

Novak je skvělý, skvělý tenista, sklonil se poražený. Dobře podává, dobře returnuje, dobře se pohybuje. Nastupovat proti němu je mentálně velmi náročné.

https://www.idnes.cz/sport/tenis/australian-open-semifinale-roger-federer-novak-djokovic-ohlas.A200130_133320_tenis_ten
Reagovat
spaniel
Hezky...zadne vseobecne kecy o sampionovi atd. Konkretni uznani.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, hezky řečeno.

Já si myslím, že Roger sám nečekal, jak se bude ten první set vyvíjet. To byla šílená horská dráha, kterou prohrál tradičně v TB. Neustál ani tu možnost, že by tak rychle vedl 1:0 na sety, moc hektický set.

Potom už to bylo těžké, Djokovič zpřesnil hru, hrál dlouhé míče, dobře podával a po tom prvním setu nebyla šance už skoro žádná. I 100% Roger by měl obrovský problém se zápasem něco udělat.

Z AO mám jako FF smíšené pocity, Roger předvedl sice obrovskou mentální sílu s Millmanem a Sangrenem, ale vše co budoval prakticky zabil v prvním setu s Djokovičem.

Samozřejmě záleží jak moc byl unavený ,nebo fyzicky indisponovaný.

Pozitivum je to, že Federer je i ve svých téměř 39 letech nejnebezpečnější soupeř pro Djokoviče. Negativum je to, že uvedená věta platí jenom pro zápasy na dva vítězné sety.
Reagovat
Patik
aj na tri víťazné vkľude keď si to uprace v makovici..oni keď sa stretnú na harde tak dokáže držať krok a byť aj lepším hráčom dôležité sú zakaždým len big pointy to neni Nadal že neuhrá za 7 rokov na harde ani set..Wimbledon je toho dôkazom aj keď je to tráva a nie hard.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pro Rafu je hard už pouze příjemný bonus. Může letos zase vyhrát Montreal když mu to tam Djokovič s Fedexem vyčistí a půjdou do Cinncinati. Na USO bude taky silní, soupeři mohou vypadnout, kdo ví.

Pro Rafu je primární French Open, nic jiného by ho nemělo zajímat.
Reagovat
Patik
No na americké betóny pôjde asi len preto aby doladil formu a kondíciu na antuku..aj jemu sa už kráti čas..ak nevyhrá tento rok grandslam tak len ťažko to nabudúci rok zvládne..okrem French Open sa musí spoliehať snáď všade na dobrý los..a nato že nestretne svojích rivalov.
Reagovat
smazaný uživatel
No i to French Open nebude lehké. Zase je to o tom, že hází mincí kdo chytné Thiema.

Pokud to bude jako letos a Thiema vyfasuje Djokovič, tak Rafa na 95% bere titul.

Pokud však Rafa vyfasuje do SF Thiema a do F Djokoviče a mezitím třeba do QF Medvedeva, Zvereva, nebo Tsitsipase/Wawrinku, tak se ty šance výrazně snižují.
Reagovat
Vlk-v-trave
7 finalovych ucasti, 7 titulu.
...Toz asi tak...
Ale jak daji organizatori oboum sanci - Sasovi s Dominikem hrat finale, (takovy finalovy tripl) - tak ja si myslim, ze by ho mohli kluci dat vklidu i v suchym.
Reagovat
ipko
?Súper bol lepší. Ak by som mal pocit, že nemám šancu, ani by som nenastúpil, ale všetci videli, že som na to mal. Mal som dobrý začiatok, no potom to bolo z mojej strany hrozné a už sa s tým nedalo nič robiť,? uviedol podľa agentúry AP švajčiarsky tenista.
Reagovat
Padme
;)) krásně shrnuto
Reagovat
Krisboy
Ano, jenom slova "no potom to bolo z mojej strany hrozné" bych nahradil slovy "potom jsem se posral"...zbytek zůstává :)
Reagovat
Mantra
zase by dostal flastr, to si nemůže dovolit, živí tolik dětí
Reagovat
Frantz
jj šancu mal, ale akorát tak ve sprše :D
Reagovat
peRFect
myslíš že je Novak čtyřprocentní?...jako ty?
Reagovat
Krisboy
Jak může bejt žumpa homosexuální? Jsi normální???
Reagovat
Mantra
až to vyhraje Zverev, ta slova o darování odměny budou něco jako nějaké znamení :-D
Reagovat
smazaný uživatel
To by byla neskutečná prdel.
Reagovat
Krisboy
Vidíš, další faktor hovořící pro Doma.
Reagovat
ipko
neviete prečo mal Novak medical po prvom sete a bral tabletky?
Reagovat
ttopi
U něj předpokládám nešlo o nic, jen chtěl Rogera rozhodit a donutit ho trochu to podcenit.
Reagovat
Krisboy
Medical měl snad Roger, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Roger si ho vzala na truc si ho vzal Nole taky. Aby ho jakože nasral.
Reagovat
ipko
Roger mal na chrbát mimo kurt, ale Novak bol na lavičke s fyzio a jedol nejaké tabletky
Reagovat
Krisboy
Ano, mám pocit, že jsem Rogera viděl přicházet z útrob stadionu... já to sledoval jenom utrzkovite v práci na Tipsportu a bez zvuku, takže nevim, co se tam dělo.
Reagovat
Mantra
na hlavu :)
Reagovat
Padme
Přála bych to Dominikovi, ale vidím to dost vyrovnaně...
Reagovat
steve79
Thiem je favorit a vyhraje 3:1 na sety.
Reagovat
kolapse
pokud zůstane ruka seřízená jako proti Rafovi, Zverev končí, 3-0 až 3-1
Reagovat
Marduch
DOM 6:3, 7:6, 6:1
Reagovat
Krisboy
Věřím a přeju Dominicovi.
Reagovat
Padme
A případné finále?
Reagovat
Krisboy
Dtto :)
Reagovat
Padme
Rozhodně by si to zasloužil, na FO zas bude nejlíp poražený finalista
Reagovat
turista
Proč? Dominic je tak dobrý, že jednou už toho Rafu musí položit i na Roland Garros.
Reagovat
turista
Kromě Federera tady může vyhrát kdokoliv ze 3 zbývajících hráčů. Po Domově výkonu proti Rafovi máme v Djokolandu obavy jak to dopadne.
Reagovat
smazaný uživatel
Alespoň bude mít Djokovič v turnaji jednoho soupeře, který bude kvalitní a zdravý.
Reagovat
annah
Vyhraje Nole ve čtyřech.
Reagovat
steve79
Takže ted nás čeka příznivce Rogera cca tři týdny pauza a pak Dubaj, India Wells a možná Miami. Snad se dočkáme aspon jednoho titulu.
Reagovat
kolapse
Pokud vyhraje AO, stane se jedničkou ne ? 1.Djokovic 9,720 2. Nadal 9,395
Reagovat
spaniel
jj
Reagovat
Ereinion
Kurz 5, že Djokovic nevyhraje AO...přijde mě trošku přeceňovanej, finále bude úplně jiný zápas
Reagovat
SubOptikT
Koukám, že paranoia a hysterie je v plném proudu. Po Novakově oslavě očekávám změnu drah komet a meteoritů směrem k zemi. Hrůza, fakt :-)
Reagovat
Nola
teba som tu velmi dlho nevidela pisat, asi si to nevydrzal psychicky....
Reagovat
SubOptikT
No, koukám, že vše při starém a o nic jsem nepřišel :)

Novak bude muset máknout, Thiem má formu a hraje líp, než co předvedl Federer. Den navíc se hodí ;)
Reagovat
Marduch
souhlas, Novak bude muset ve finále přeřadit možná až o celý jeden rychlostní stupeňt. Thiem se proti nejlepším přeměňuje v agresivního všestranného predátora..
Reagovat
svetova.dvojka
Djokovič patří na tvrdém povrchu mezi nejlepší hráče všech dob...
Reagovat
Kozoroh
Od druhé půlky prvního setu najel No1e na vyšší level své hry, omezil chyby, začal hrát víc delších míčů, rovněž zpřesnil return, bez něj by úvodní set nezachránil. Ze zpětného pohledu je i dobře, že byl zpočátku v problémech, že byl přehráván, byla to pro něj skvělá prověrka z herního a především mentálního hlediska.

Určitě bych však byl rád, aby se podobného vstupu do utkání vyvaroval ve finále. Jeden slabší začátek stačil, proti Sašovi nebo Domovi by se mu to už nemuselo podařit otočit v úvodní sadě.

Roger měl skvělý vstup do utkání a pro No1eho nebylo vůbec jednoduché ho dnes přetlačit.
Reagovat
Kozoroh
8. finále na AO, 26. GS finále, mám fakt velkou radost, že Novaka opět uvidím v boji o GS titul a zároveň o možnost zvýšit svůj AO rekord.
Reagovat
smazaný uživatel
Už někdo racioálně prošel chování Djokoviče v zápase?

Stačí po zisku druhého setu - Oslava se zdvihnutým ukazováčkem, provokace Federera, takto slavil výhru na RG nad Djokovičem.

Po výhře opět imitace Federera z RG, poté cílené bušení do hrudníku.

V rozhovoru řekne, že ale Rogera respektuje, že nastoupil, přičemž ho po zisku každého setu imituje a cíleně provokuje.

Já se nedivím, že ho vybučeli, nic jiného si nezaslouží. A až bude mít 25 GS, tak bude pořád stejná krysa jako teď.

A to nejsem zaujatý.
Reagovat
Mr.Pink
jasne, on bude imitovat rogera z RG, kazdy druhy den si ten zapas prehrava v loznici. Jsem RF fan, ale tohle uz je fakt moc :)
Reagovat
smazaný uživatel
Podívej se na HL. :)
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.essentiallysports.com/tennis-news-atp-twitter-reacts-as-novak-djokovic-breezes-past-roger-federer-at-australian-open-2020/

Tady to mas i s videjkama :)
Reagovat
Mr.Pink
a co tam mam jako videt? takhle se radoval uz nekolikrat
Reagovat
smazaný uživatel
Shodou náhod stejně, jako když ho Federer porazil na RG 2011 a opět hraje s Federerem?

Brutální náhodička co myslíš?

Djokovič Federera celý zápas cileně provokoval a kdo to nevidí je pomatenec. Taky ho po zásluze vybučeli a teďka Noleho hejtuje polovina Twitteru.

Stačí vytáhnout hlavu z prdele a uvidíš to taky. :)
Reagovat
Ereinion
kdy ho vybučeli? já jsem to pak už vypnul...
Reagovat
smazaný uživatel
Po tom vítězném gestu a konci zápasu.
Reagovat
smazaný uživatel
Respektive vypískali ať jsem přesný.
Reagovat
baggik
Vzdyt tam piskali davno predtim, bez toho aby to Novak nejak vyprovokoval. To byli stale stejni fanousci - hulvati, kteri tam prisli piskat. Neco jako ty.
Reagovat
Nola
provokoval? ty blaho.... ja som videla, ze ocenil niekolko krat potleskom jeho k vitazny uder
Reagovat
smazaný uživatel
Podívej, já Vás nebudu přemlouvat, nahoře máte 20 reakcí twitteru, tak se na to rozumný člověk podívá a udělá si názor sám. Já mám svůj a ten se nezmění. Pokud máš jiný, tak je to v pořádku. Jenom ukazuji na fakta.

Když je nechceš vidět, budiž. Každý má své oči.
Reagovat
woody
použiju tvá slova:

jsi nezaujáty sebecentrický ču-rák
Reagovat
smazaný uživatel
Jako myslíš, že nezvládám prohru 0:3 na sety? To je to poslední, co mě zajímá.

Djokovič je krysa a pokud to nevidíš, tak jsi na tom stejně.

Buh s tebou.
Reagovat
woody
Ano dle počtu pŕíspěvků zde je vidno jak Tě to nezajímá.. A to že se snažíš vytahovat vše co můžeš na Djokovice to take nazorne ukazuje..
Reagovat
smazaný uživatel
Vše co můžu?

Mám tady jasné reakce twitteru, videa, články, žádné pofiderní domněnky, ale fakta, fakta, fakta.

Jak říkám, pokut je nevidíš, tak je nechceš vidět. Tvá věc.
Reagovat
spaniel
Twitter a prispevky nejsou fakta...jsou to subjektivni nazory dalsich lidi. Takze nekteri to budou videt jako ty a jini ne. A pomeru techto skupin nevis, jelikoz jako kazdy si ve sve socnet bubline.
Reagovat
Mr.Pink
presne tak
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud to nemáš podloženo výstřižky ze zápasu + videem, nebo těch příspěvků na jedno téma nejsou stovky.

To už pak moc subjektivní není.

Ale jinak máš pravdu.
Reagovat
spaniel
Doopravdy nemyslim ze finger wag neco znamenal, je to docela prirozene gesto jak psal pan Růžový...A navíc po 9 letech a x vyhrach. Jedine ze by ho nejak Roger nasral na poslednim TM...

Na rovinu, mne jeho oslavy taky vadi. Vyhral hladce nad souperem, ktereho porazi casto, nebylo nutno se sponovat a rvat jak tarzan. Jeste k tomu to bylo semi. Chybi tomu urcity respekt k souperi a noblesa. Pro nas je to navic tezsi, akumuluje se to za ty roky. Oslavy Rogera a Rafu pri vzajemnych zapasech jsou uplne jine. Klidnejsi, hned jdou k siti. Toto Roger s Novakem nemaji, protoze si nesedi uz roky. Ani Rafa vs Novak to neni idealni a ty oslavy jsou vyraznejsi.

Kazdopadne s tim nic nenadelas. Jeho fandum je to jedno, casti fandu RF/RN to vadi, jinym ne. Nove si tim asi neziska.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za soulad.

Určitě mi osobně nevadí ta dnešní porážka, kterou každý čekal. Roger by i v případě výhry velmi pravděpodobně prohrál finále, je zraněný, není to ono. Mrzí maximálně ten první set.

Djokovič mě opět nasral těmi gesty a přesvědčil mě o tom, že je to obyčejný zákeřný zmr-d.

První set otočil po neskutečném výkonu a po jeho zisku v TB se pouze podíval do boxu, žádné oslavy, velmi přiměřené situaci a velkému šampionovi. Tady jsem si řekl "Nole smekám"

Od druhého setu věděl, že jeho soupeř fyzicky odešel, že je zraněný a že už téměř jistě vyhraje a co udělal?

Začal slavit trojnásobně každý fifteen, zisk setu slavil jako zisk GS, hezky aby to soupeř viděl a korunoval to tím bušením do hrudí a imitací zdvihnutého prstu.

A ve finále řekne, že respektuje Rogera, že nastoupil.

Neskutečný herecký a bezpáteřní výkon. Nedivím si, že nebyl ani podruhé na LC, nikdo ho tam nechce.
Reagovat
Mr.Pink
takle se chova v kazdem zapase. radoval se jen po tezce vydrenych vymenach. take nejsem fanouskem jeho tenisu a chovani, ale dnes se nic vyjimecneho nestalo. a ten prst opravdu zadna imitace nebyla.
Reagovat
smazaný uživatel
Nole se dneska radoval až po tom, co zjistil, že 100% vyhraje.

Do té doby se choval slušně a koncetrovaně. Federer začal kazit, projevila se únava, zranění, kupil chyby.

V ten moment začal Djokovič slavit

Pro srandu si srovnej Noleho oslavu po vítězství ve Wimbledonu 2019 v TB pátého setu a jeho dnešní jasnou výhru 3:0 na sety.

Pak mi řekni co si o tom myslíš

Dělá to naschvál protože Federera nemá rád a záměrně ho provokuje.
Reagovat
Mr.Pink
do te doby mel velky problem s rychlosti rogerovy hry, nebylo co slavit. ve wimbledonu mu vitezstvi spadlo do klina a bylo to po unavne bitve. kdyby ho chtel imitovat, jak rikas, tak to udela prece uz v tom wimbledonu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ve Wimbledonu měl soudnost.

Tady ta gesta byla čistá pomsta za turnaj mistrů. Slavit jasnou výhru 3:0 proti fyzicky indisponovanému soupeři může jenom člověk, který si chce něco dokázat, nebo něco soupeři vrátit.

A to byl dneska Djokovič.
Reagovat
Mr.Pink
citil, ze to nebyl zas tak lehky zapas. a predevsim se radoval z postupu do finale. pokud chce predstihnout rogera v poctu grandslamu, tak musi vyuzit kazdou sanci, ktera se mu naskytne.
Reagovat
smazaný uživatel
Okej.

Je evidentní, že se nedomluvíme.

Tak to sereme. :D
Reagovat
Mr.Pink
tak v tomhle se naopak shodneme :)
Reagovat
turista
Souhlasím. Jeho největší soupeři mají v počtu vyhraných GS ještě sakra velký náskok. A tohle je velká možnost jak se dostat blíž k té Nadalově devatenáctce. Ale bude to moc těžké.
Reagovat
Ereinion
Já si myslím, že Djokovice dost deprimoval fakt, že na jeho nejoblíbenějším grandslamu byly opět diváci proti němu...těmi gesty si ulevoval primárně vůči publiku podle mě...
Reagovat
Mr.Pink
on se takhle chova vzdy, nevidel jsem zadnou zmenu. a ano, je to nahodicka. jeste k tomu to gesto bylo jine. se zdvihnutym ukazovackem se raduje kazdy druhy tenista, i ja to obcas delam :)
Reagovat
mahycek
Podíval jsem se na to a teď si záložkuji na hard disku,
ty provokace, ať se máme s návštěvou o víkendu o čem bavit,
jakej je ten srb. Málo kdo si toho všímá.
Reagovat
spaniel
:D toto musi byt gigin, jinak nevim.
Reagovat
Nola
vy sa doma bavite o srbovi? to musi byt zufalost...
Reagovat
dappe
Proč by to měla být zoufalost, proboha?
Reagovat
Kozoroh
Novak zdarma žije v jeho hlavě :D A v Kamilosově hlavě taky :D
Reagovat
smazaný uživatel
Abych se doma bavil o tenise, tak hrozně na tom nejsem.
Reagovat
spaniel
Zena by zjistila co jsi zac :D
Reagovat
smazaný uživatel
Když jsem se poprvé s manželkou díval na tenis, tak si psala do bločku.

Jestřábí oko - když se kontroluje dopad míčku (jinak challenge)
Game : Hraje se po 15ti, končí když někdo promění míček při výhodě, nebo 40:30, 40:15, 40:0

A takhle měla poznámky a u každého zápasu to vytáhla a pak říkala "Měl si vzít jestřábí oko blbec !"

To bylo perfektní. Teď fandí se mnou
Reagovat
Mayo
Fakt? :D to si kuknem potom. Zase sa robil dôležitý? :D
Reagovat
Marduch
Vyspíš se a ráno bude líp.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem v pohodě.

Nahoře máš video kdybys mi nevěřil.
Reagovat
woody
Nejsi zaujaty? :-D
Reagovat
Kozoroh
Už přestaň být sore loser, jsi tu vśem akorát pro smích. Nečekám, že to pochopíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne.

Já jsem ukázal fakta, které vy nechcete vidět a myslíš si, že se z Vašeho (tvého) názoru poseru, sklopím ocas a nebudu reagovat.

Ale to se nestane, zvykej si.
Reagovat
Kozoroh
Ty jsi tady akorát ukázal své subjektivní vnímání situace a odvolaváš se na příspěvky z twitteru, kde jsou další subjektivní komentáře.

Dovolím si napsat svůj subjektivní komentář - prohru Rogera nezvládáš podobně, jako Demokrati prohru Hillary Clintonové v amerických prezidentských volbách v roce 2016. Ti taky frustrovaně prskali na všechny strany.
Reagovat
smazaný uživatel
Můj tenisportálový příteli.

Nezvládal jsem možná prohru na Wimbledonu, kde to bylo o jednom míči.

Dneska byl Federer zraněný, unavený a šance na výhru měl max. 5%. Tady se bavíme úplně o něčem jiném.
Reagovat
paddy
Nepřeháněj, sám řekl, že to byly 3% viz idnes
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň :(
Reagovat
Kozoroh
Mě na Novakově oslavě nepřišlo nic pobuřujícího, divného atd. Řešíš bouři ve sklenici vody.
Reagovat
turista
Ano.
Reagovat
Vlk-v-trave
:D) :D) :D)
Reagovat
spaniel
Mladi nejsou upme bez sance, ale Djoko je obrovsky favorit v kazdem pripade. Byl bych velmi prekvapeny, kdyby to nezvladl. AO mu neskutecne sedi, nema nervy z finale GS, diky returnu a klidu neni brejk zadny problem, vetsinou brejkne hned zpet, top fyzicka a hlava na 5 setu nebo TB.
Reagovat
mahycek
Barbarra Schett položila tu otázku díváků Matsovi . Ona totiž
nepozná 15 -20 skandujících srbů, kteří skandovali Nole, nebo
Novak, od tisíců diváků po úspěšných míčích Rogera. Na
Equalizéru jsem jasně viděl, jak diody volume střílí do
červeného a zásahů Rogera. A jaký rozdíl v hlasitosti byl
při zásahů Djoka. To skandování Nole, to bylo pár desítek
srbů pod vlivem něčeho. To Mats s Barbarrou po.rali .
Vždyť si tu přehrejte znova od začátku. Nebo při stavu 0-30
v posledním gamu zápasu, když Roger srovnal na 30-30, tak
to byl skoro výbuch !!!!
Reagovat
Nola
ho-va-do, a co skandovanie pri dvojchybach, chybach Novaka na W, USO?
Reagovat
mahycek
To skandování ve Wimbledonu po chybách na podání srba, to
taky bylo pár desítek blbounů, ale né 80% celého stadionu.
Máte vůbec sluch ???
Reagovat
spaniel
:D ty jsi cislo
Reagovat
Frantz
lol tak tohle už je slušný zoufalství...jak typické pro fans chlpáče
Reagovat
peggy
Bylo to rychlé utkani a vítěz byl znám jíž napřed,jen chudáci diváci.Blahopreji Djokovicovi.
Reagovat
Tweener
Myslíte, že je možné, že by Djoko letos vyhrál všechny GS i OH jako Grafová v 1988? Jestli někdo někdy z mužů, tak djoko letos, je na vrcholu, RF na ústupu, Rafa asi na RG největší překážka, pak W, potom OH na pro djoka ideálním povrchu. Nejtěžší to asi bude na US open, únava z programu atd., ale dát to muže, to by byl mazec.
Reagovat
Mayo
Ak sa poriadne nadopuje, tak áno.
Reagovat
Ereinion
to těžko, už je na to moc starej a s mladýma moc často prohrává...největší šanci na kalendářní GS měl v 2011 a 2015, ale nedokázal vyhrát FO (prohry s Fedexem a Wawrinkou)
Reagovat
Nola
to istotne nie, mal sancu v roku 2015 a 2016, nedal to, nemyslim, ze vobec nejaky hrac moze dat 4 Slamy behom roka, kazdemu sedi uplne iny povrch a udrzat vykonnost pocas celeho roka je nemyslitelne, naviac je uz pomaly dochodca
Reagovat
spaniel
S homogenizaci povrchu to prave mozne je. Jak Roger tak Novak k tomu meli hodne blizko.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, ale teď by museli vynechat více turnajů a soustředit se čistě na GS.
Reagovat
JCFerrero
Mas neskutocny komplex Nadala
Reagovat
spaniel
A tentokrat proc jako? Jak to s souvisi s tematem?
Reagovat
JCFerrero
Rafa mal tiez blizko k 4gs, napr 2010 mal 3 a na AO musel skrecovat
Reagovat
Nola
Fedex a Nole hrali finale na RG, ked to neklaplo, Rafa mal k tomu ozaj dalej.
Reagovat
JCFerrero
Lenze to finale s Rafom bolo neriesitelne takze asi o dost dalej ako rafov AO
Reagovat
Nola
az na malickost, ze Novak prehral so Stanom....
Reagovat
JCFerrero
Tak a vtedy bol tiez daleko od toho, wawrinka ho vtedy vymazal
Reagovat
turista
Vymazal? To ne. Vyhrál o nějaký ten míč.
Reagovat
spaniel
Roger a Novak to měli 2x. Roger mel 2x 3GS a na RG prohrane finale s uhranym setem. Novak mel taky 2x 3GS, jedno prohrane finale RG se setem a jedno SF RG. Nadal mel jen jednou 3GS a hned na uvodnim prohral v QF...myslim ze prece jen byli bliz.
Reagovat
Nola
to SF s Fedexom moze mrziet najviac, v tej dobe si vodil Rafu aj na antuke, ale taky je zivot
Reagovat
spaniel
Asi si jsou vsichni souzeni...kamen, nuzky, papir
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, dneska mu to SF 2011 na RG Djokovič připomínal po každém setu.
Reagovat
Nola
omg, 9 rokov stary zapas, davno ho hodil za hlavu....
Reagovat
Mr.Pink
vzdyt to neni pravda. ty si myslis, ze djokovic si zrovna v tomhle zapase vzpomene na nejaky prohrany zapas na FO? Od te doby ho porazil nekolikrat. jak uz jsem psal, to gesto bylo jine a zvednutim ukazovaku slavi kazdy druhy.
Reagovat
stopan
tak najblzsie to federer mal v roku 2009, sice ziskal len 2krat grandslam ale mal dalsie dva finalove zapasy, ktore prehral v piatich setoch, a to boli zapasy ktore mal v rukach a ktore si nechal ujst pomedzi prsty, v oboch zapasoch piaty doslova do.ebal, nezvladol takticky ani mentalne a v obochrozhodujucich setoch to prehral 2-6 s kvantom nevynutenych chyb.
Reagovat
Tweener
No je tam ten Rafan na antuce, jinak by je djoko i feďa už měli
Reagovat
Krisboy
Není.
Reagovat
FerrariF50
No to bych netvrdil, sice je pravda v tom, že Roger směřuje pořád blíže ke konci kariéry, Nadal na Djoka nemá jinde než na antuce, ale Djok nehraje žádnej beast mode, to fakt ne a mlaďáci ho můžou porazit a taky porážet budou. Těžko říct, krom těch tří může už vyhrát čím dál více hráčů. Zatím to tak nevypadá, ale jednou to přijít musí a pochybuju, že letos to bude záležitost čistě big 3 a začne to klidně v neděli, pokud postoupí Dom. Sasha by dal akorát tak jeden set si myslim.
Reagovat
ipko
akože tieto úvahy už vážne nechápem, keď Novak ešte nevyhral ani AO :D
Reagovat
Tweener
Jde o to, ze to od Lavera nikdo nedokázal a jestli ještě reálné někdo z big 3, tak Novak letos, kdy ostatní z big3 jsou na AO venku a next gen bude ještě sbírat zkušenosti, každý další rok u Nováka už je moc, ostatní šanci nemají , no a letos jsou k tomu i OH na povrchu, který Novakovi sedí, vím, ze je to málo reálné, ale rekordy a mety jsou od toho , aby byly překonávány, takže když se to nepodařilo RF, tak bych to Novakovi přál
Reagovat
ipko
šanca je veľmi malá, Novak nemá ani zďaleka takú formu ako v rokoch 2011 a 2015, ak by to však dokázal, tak celkom určite bude právom za najlepšieho hráča histórie
Reagovat
turista
Bohužel tu formu a konzistenci Novak nemá tak neprůstřelnou jako v letech 2011 a 2014-2016. Ale vyhrát 5 titulů jako loni by bylo fajn.
Reagovat
baggik
Ted uz urcite ne, nejbliz k tomu mel ve 2011, leta nezastavis.
Reagovat
Tweener
Jde o to, ze RF a RN, kteří mu v tom nejvíce bránili, jsou ještě starší a next gen ještě bez zkušenosti s tituly na GS, takže klidně ideální doba
Reagovat
turista
Budiž. Ale ta jeho ztráta v GS titulech na každého z FEDAL dvojice je pořád velká.
Reagovat
baggik
No ale on uz neni v top forme jako kdysi. Porad to staci na 2 GS ale na 4 uz ne. Mladi jsou nevyrovnani, ale cas od casu ho Medvedev, Thiem nebo Zverev porazi.
Reagovat
Mayo
Je ťažké zdolať Djokiho, ktorý bojuje aj za Mambu.
Reagovat
Tweener
Nemyslím si, ze by výkony next gen na us open či TM měly byt předzvěstí k úspěchu na následujících Grand slamech. V Austrálii na začátku sezóny jsou skoro všichni odpocati a nahecovani, 20 let bez překvapeni , RG obývák pro Rafu, šanci má Djoko a Thiem (nesmí narazit na oba), W Novak a Roger, kteri budou chtít vyhrát i OH, a pak už přijde na tricatniky únava z náročné sezóny a šance dalších na us open, takže pokud jiný vítěz na GS než big3, tak možná US open , možná...
Reagovat
Krisboy
1. Federer je a vždycky byl herně, úderově lepší, než Djokovič
2. Federer je psychicky nejslabší jednička v historii.

Z čehož vychází třetí poznatek, že s Djokovičovou hlavou by měl Roger dnes 30+ grandslamů.
Reagovat
Ondra979
no ty vole, 30 asi ne, ale kolem 25 na tuty..to je asi pravda..proste nikdo nema vse, ale u Rogera uz jeto dlouho videt, ze je mentalne slabsi nez jho dva rivalove, s Rafou to nakonec prekonal na zaver kariery, ale s Djokem ne..meli se nato zamerit, Djoko sam rikal ,ze pred zapasy nekdy medituje apod..asi mu tpo pomaha
Reagovat
steve79
To jsou jen kdyby. Kazdy ma svuj stin. Rafa mohl mit tech majoru taky 23. Zejmena tady zazil dve bolestive porazky. Jednou s Federerem a druhou s Djokovicem. To same muzeme rict o Fedexovi. Ten zazil dve krute porazky ve Wimbledonu.
Reagovat
JCFerrero
Aj s Wawrinkom ked bol zraneny
Reagovat
steve79
Co by mel rikat takovy Murray?
Reagovat
Franky
nebol zraneny nesaskuj a zalez do diery...je to herec z madridskeho divadla
Reagovat
Frantz
na toho švýcarskýho simulanta ale nemá, v út bojoval o život a pak běhá jak postřelenej zajíc
Reagovat
Mr.Pink
to tezko, i dnes bylo videt, ze je v pohybu limitovan. ale chapu, provokace
Reagovat
spaniel
Františku...postřelený zajíc toho moc nenaběhá. Jedine ze by ho strelili sipkou s adrenalinem.
Reagovat
paddy
Nebo s viagrou :)
Reagovat
Ondra979
no jsou to kdyby, ale stojim si zatim, ze Roger ma tech tesnych proher nejvice, nekdy jsem to pocital po Wimlbedomu a mel tam snad 8 proher v dulezitych zapasech na MP, a par tesnych a zbytecne prohranych finale vcerne toho Wimbledonu samozrejme, ten bije nevjic, ale i AO09 - tam byl az do pateho setu herne o neco lepsi, USO09 atd..DJok jich ma asi nejmene, Rafa je nekde mezi
Reagovat
steve79
Roger podle me muze litovat, ze treba o dva roky nepresel na raketu s vetsi hlavou. Od roku 2014 se zazracne zlepsil. Jsou to jen kdyby.
Reagovat
Krisboy
Zlepšil se herně, zhoršil psychicky. Takže je to úplně jedno :)
Reagovat
Ondra979
to taky, mel prejit drive..ale roger prohral takovych zapasu urcite nejvic, zacalo to uz v SF AO 05 se Safinem, tam moh taky klidne brat titul, kdyby byl vyuzil MP, ve finale cekal Hewitt..njn proste to projebal, mohl mit v klidu 23 GS coz by uz bylo asi pro konkurenty nedostizne
Reagovat
Mr.Pink
ano, to jsem tu uz nekdy psal, ze mel prejit na na 97 mnohem driv. hrat s 85 a 90, kdyz ostatni hrali se 100, byl velky handicap.
Reagovat
Herbert_Hoover
Psychicky nejslabší jednička v historii být nemůže, když jeho dávkovací panák byl Roddick :)
Reagovat
Herbert_Hoover
*fackovaci
Reagovat
Krisboy
No, hráče jako Roddick, Moya, Ferrero a Ríos bych nepočítal. Ty se na trůnu střídali v době temna a kvalit jedniček před nima i po nich zdaleka nedosahují.
Reagovat
Herbert_Hoover
No tak pak je třeba specifikovat parametry jedničky. :)
Reagovat
Krisboy
Předpokládám, že nikdo soudný nebude dávat např. Moyu nebo Riose na úroveň Samprase, Agassiho, Fedaloviče...
Reagovat
JCFerrero
To je riadne blbost :D psychika je ako backhand servis, sucast hry. Keby Nadal ma servis a zdravie ma 35 gs.
Reagovat
spaniel
Nedrz se pri zdi kotlebo...110GS nejmin!
Reagovat
JCFerrero
Slabe aj na takeho bezmozga ako ty.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ač to nerad přiznávám, u Rafy by ta herní metamorfóza musela být hlubší..pod Moyou zlepšil servis a stejně dostává od Djokera nařezáno. :)
Reagovat
JCFerrero
Ten servis nejde v dolezitych chvilach ako tb
Reagovat
Herbert_Hoover
Jenže to je hodně o hlavě :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Aneb i Isner může v kritických okamžicích zápasu servírovat jako Patty Schnyder :)
Reagovat
farr
Třeba to nakonec dopadne 20:20:20. a bude klid xD
Reagovat
Krisboy
Klid? Nebuď naivní, ten nebude nikdy.
Reagovat
farr
Nebrat doslovně :) . Myšleno v nadsázce xD.
Reagovat
Patik
Mohlo by to tak dopadnúť nech to skončí tak že sú si všetci rovní a rovnako dobrý nadobro sa pochovajú diskusie a porovnávačky a krásna éra za nami.
Reagovat
Padme
To je tak možná naše zbožné přání :) ale Djokovič je z úplně jiné planety, jeho soupeřem bude tak maximálně zdraví... Rada je na tom podobně
Reagovat
woody
Vždycky nebyl. Servis, volej je jasnej ale zbytek ani náhodou..
Reagovat
Krisboy
Djok měl období, kdy byl lepší. Ale celkově to prostě s míčkem uměl vždy Roger a umí to lépe i dnes.
Reagovat
woody
Souhlas, to agresivní pojetí od Rogera je znatelně lepší. O tom nerozporuji. Ale když se podívám třeba na AO 2016 tam byl Novak jasně lepší i úderově!
Reagovat
ttopi
Federer má talent od boha asi největší. Bohužel zaostává v některých dílčích věcech. Federer je nejlepší technicky, Nadal je z nich největší dříc, Djokovič nejsilnější mentálně. Každý má něco.
Reagovat
woody
Hlavně Roger ma nejlepsi servis, od toho se odviji moznost k tak agresivni hre.
Reagovat
Krisboy
Přesně tak jsem to myslel.
Reagovat
baggik
To neni pravda s tou psychikou. Nesmysl. I tady v 38 letech vyhral dva prohrane zapasy. A kdyz byl mladsi vyhraval na GS vsechno, zapasy kde prohraval dva sety, uz uz to vypadalo na prekvapko a nikdo to nedotahl do konce. A tech tiebreaku co vyhral, kolik hracu vydeptal kdyz otocil TB treba z 1:5. To ze proti Djokovicovi je to jinak je pravda, dvakrat prohral zapas, kde mel mecboly. Ale kazdy holt ma sveho kata. Roger si neveri na Djokovice, na ostatni ano. Tecka. A uvedom si, ze kazdy jiny sampion uz by byl minimalne 4 roky v duchodu.
Reagovat
Ondra979
ale musis brat v uvahu, ze na psychiku dojde hlavne kdyz tam stojoi Djokovic..tak bohuze lje
Reagovat
baggik
Na psychiku dojde v kazdem vyrovnanem zapase. Roger psychicky znicil radu hracu v cele s Roddickem, tex mu to vraci Djokovic. Na toho jedineho totiz Rogerova vitezna aura nepusobi. Kdyby byli stejne stari treba by to bylo jine. Djokovic jako hegemon let 2011-2020 uz si 5let nemuze dovolit prohrat s Rogerem na GS, protoze je to duchodce.
Reagovat
steve79
Po Dlouhy dobe bych ocenil Novaka. Za to, jak vyjadril respekt k Rogerovi po utkani.
Reagovat
smazaný uživatel
Trosku si u me napravil to bušení do hrudníku
Reagovat
Patik
miestami mi ale Nole často príde tak že nevyjadruje svoj rešpekt alebo úctu k súperovi počas zápasu ale až keď vyhrá zápas a emócie opadnú tak Nole príde s láskou a rešpektom ale možno mám len ja ten pocit.
Reagovat
woody
i kdyz prohraje..
Reagovat
Frantz
Ale to dokáže i arogant, pokud teda vyhraje .]]]
Reagovat
SwissMaestro
Hned poté však dodal, že Fedexovi se v prvním setu vedlo, protože se Djoker nesoustředil na hru, ale pohyby Rogera. JE to hajzl pořád stejnej :D
Reagovat
spaniel
Tvl, nehadejte se tady. Dopadlo to presne podle ocekavani, jak vysledek, tak oslavy...meli jste dva dny na to se s tim smirit.
Reagovat
Cico93
Ale za stavu 4:1, 40:0 si necítil nádej?
Reagovat
spaniel
Necitil, protoze jsem si pred 2 tydny na dnes na 10 naplanoval prezentaci...takze jsem chytil prvni 3 gemy (2:0, pak Novak brejkl zpet) a pak jsem chytil 2:5 ve tretim.
Reagovat
Frantz
cos prezentoval, demenci v pokrocilem stadiu??
Reagovat
spaniel
Prezentoval jsem kanalovou faunu...tys mel nejvic slajdu, presto si klasicky sklidil nejmensi zajem.
Reagovat
Frantz
měls napsat rovnou, že se u vás dnes vybíraly kanály
Reagovat
spaniel
Az pristi tyden, neboj, chtel jsem ti dat echo, at varujes svou zdejsi rodinu.
Reagovat
steve79
Roger bojoval, ale zaostaval v pohybu. Semifinale je takove male vitezstvi.
Reagovat
mahycek
Matz Wilander před 10 minutami ve svém magazínu prohlásil,
že Djokovič jako sedminásobný vítěz AO má vždy největší
podporu publika !!! A určitá část poblika přeje Federerovi,
protože nebyl favorit a hraje tady dlouho a je populární.
Ještě , že jsem bleskově zapnul REC a mám to celé.
Reagovat
steve79
Wilander je blazen. Nejvetsi podoru ma Fedex a pak Rafa.
Reagovat
Ondra979
jj je divnej, popira jasna fakta
Reagovat
SwissMaestro
Mně teda dneska přišlo, že jsem slyšel více "Nole" jak cokoliv jiného.
Reagovat
Patik
povedal by som že asi preto že nevedeli čo a ako Federer..tlačiť niekoho do zápasu aby to vyhral keď vieš s čím všetkým sa potýka a potýkal na turnaji..dnes boli fanúšikovia realisti myslím si.
Reagovat
baggik
To jsem slysel taky, slusne podporovani No1eho. Pak tam byli fanousci, co tleskali a jasali pri Rogerovi a pak tam byli hulvati co tam behem zapasu piskali a nikdo nevi proc.
Reagovat
Patik
tá Noleho podpora publika je tu predsa len trošku iná ako na iných turnajoch..ale nemyslím si že Rogerovi tu fandia v uvodzovkách z nejakej lútosti..povedal by som teda že Nole tu má síce viac fanúšikov ale stále nie toľko aby popularitou na turnaji pretlačil Rogera..môj názor.
Reagovat
farr
Hlavně je v Austrálii mraky emigrovanych Srbaků. Taky jeden z faktorů. jinde na GS jich tolik není.
Reagovat
Mr.Pink
myslim, ze jsem slysel neco jineho. rikal, ze na AO ma nejvetsi podporu ze vsech grandslamu, ne ze je nejpopularnejsi
Reagovat
FerrariF50
Taky si myslím, že Thiem na to má, ale ještě musí projít přes Zvereva a ten taky může mít den, i když favoritem není. No a ještě k dnešku, ... ten první set prostě hrůza, zahozený vyloženě a to mu sebralo veškerou chuť do dalších setů a už to zabalil dá se říct, ale jsem snad radši, než kdyby prohrál ve 3 TB. No pěkný semi to teda nebylo. Roger by si před zápasem s Nolem měl vzít krom prášku na bolest, taky prášek na hlavu.
Reagovat
Tweener
Djoko to finále vyhraje proti komukoliv, rozhodnou zkušenosti a vůle
Reagovat
Patik
a minulosť na tomto turnaji..Djokovič je tu sebavedomý a má byť prečo..7 násobný šampión tu stretne mladšieho chlapca ktorý je tu prvýkrát vo finále..to nemôže dopadnúť inak ako výhrou Djokoviča.
Reagovat
steve79
Kdyby zitra vyhral Thiem, tak je to otevrene. Thiem uz dve finale na Grandslamu hral.
Reagovat
Patik
ani jedno na harde a ani jedno s Djokovičom.
Reagovat
farr
Thiem si myslím, ze na to nemá hlavu. Sice Nadala vcera porazil výborným výkonem, ale memento 4. setu je nezpochybnitelné. Nedopodavat set by mu u Noleho neproslo. v TB by prohrál a final set by uz byla formalita.
Reagovat
ipko
dobrý výkon od Rogera, čakal som jednoznačnejší priebeh, ale na Australian Open je Novak od Rogera lepší od roku 2008.. ale Djokovič tu nie je vo forme ako v minulých rok, Thiem ho môže udolať, ale zajtra so Zverevom musí vyhrať v 3 setoch
Reagovat
farr
Čeká jako poslední v řadě a bude mít největší diváckou podporu. Na to bych taky nezapomínal. Ve finále by to bylo zajímavé, jak by diváci reagovali.
Reagovat
Ereinion
Nevím, jestli Zverev bude mít větší podporu než Thiem...ani ten slib věnování prize money na tom moc nezmění
Reagovat
farr
Uvidíme, ale ve F by mě to zajímalo. Je to přece jen dost silné gesto. Lidi na tohle slyší.
Reagovat
JCFerrero
Skoda Medvedeva ten by v pohode mohol dat Novaka
Reagovat
smazaný uživatel
Ho muže porazit jenom někdo se stejně hroznym stylem, jako je on sám.

Bojím se, ze Thiem bude mít problem.
Reagovat
farr
Pokud by Medved hral mnohem agresivněji ve dinale by byl. Loni na US open agresivitou mlel Nadala. Když porovname pomaly lonsky USO vs letosni AO. Skoda doufal jsem se na opakovani zapasu z ATP cupu. To určitě nebyl hnusnej tenis xD.
Reagovat
Cico93
Nie, jeho niekto musí vystreliť...ako Federer na TM.
Reagovat
farr
Jenze zapasy na 3 sety je jiny sport. To uz je kumšt Nole vystrilet. Ani na trave to neni easy peasy, kor kdyz je tak pomala jako loni na W.
Reagovat
Cico93
No tak chýba tu proste Stan. Ukážkový príklad toho, čo na Novaka platí.
Reagovat
Vlk-v-trave
JASNE:)))
Reagovat
Nola
1.set bol Fedex lepsi, Novak nekoncentrovany, Fedex skvele returnoval, aj zraneny Fedex je velmi nebezpecny hrac, ocenujem, ze vobec k zapasu nastupil, Novak vo finale uz nebude mat zraneneho supera, mladeho a draveho, tak taketo vypadku na zaciatku zapasu si musi odpustit
Reagovat
Marduch
S Thiemem čekám heroickou bitku na život a na smrt. Dokonce mám nějako pocit, že přišla jeho chvíle..
Reagovat
Nola
ma vyborny servis, pohybuje sa vyborne, z oboch stran je velmi silny, naviac nema ziadny respekt k ziadnemu superovi
Reagovat
Marduch
přesně, hlavu má pro ty velké zápasy nastavenou naprosto správně.
Reagovat
Ondra979
jj taky v to trochu doufam. DOm je jasny adept na to to dokazat. kdo kdyz ne on..ale bude to tezke, snad to zitra zvladne
Reagovat
baggik
Jenze ve finale bude Zverev.
Reagovat
Ondra979
jen to ne. ale muze se stat. ten Djokovi muze vzit set, ale vic ne..vyhra na TM s nesmi precenovat, tohle by byl uplne jiny zapas
Reagovat
Marduch
Rozhodně bych si ho tam pro Noleho přál více, ale nenapadá mě, čím by mohl současného Thiema přehrát..
Reagovat
Ondra979
Dome, je to na tobe...smazni Sasu a pak hura na robota. Porazil ho na RG, tak proc ne i tady, i kdyz to bude o neco tezsi
Reagovat
smazaný uživatel
Křesťan Novak, už možná tuší co je to asi pokora.Ten loňský Wimbledon to byla hrůza.
Reagovat
Denis92
Prehru zrejme kazdy ocakaval, ale aj tak mam trochu zmiesane pocity.
Ten 1.set proste Roger mal vyhrat. Ktovie, aky by to malo vyvoj. Ale asi by to skoncilo jeho porazkou v 4setoch. Postupne odchadzal fyzicky a po tom sete aj psychicky.
Taketo momenty prehlbuju ten GS blok proti Djokovicovi. A dalsi prehrany TB. Ten by uz zufalo potreboval vyhrat nad srbom.

AO mozno celkovo hodnotit pozitivne. SF a prehra s najlepsim hracom. Otocil dva uz takmer prehrane zapasy, nevzdaval sa a bojoval aj dnes, kym to islo,

Ak bude Roger v lete zdravy, stale si myslim, ze ma sancu vyhrat Wimbledon. Neviem, ci dokaze porazit Djokovica, ale hocikoho ineho urcite.
Reagovat
smazaný uživatel
Wimbledon je pro Rogera priorita stejně, jako AO pro Djokoviče, nebo RG pro Nadala.

Nicméně Roger ten Wimbledon potřebuje nutně vyhrát, má na to, ale někdo musí Djokoviče vyřadit. Jinak to prostě nedopadne.
Reagovat
Tweener
Ale kdo?
Reagovat
Ondra979
nejaky servisman se solidni mezihrou..ale kdo presne, to nevim, ze by se hecnul
Gyros
Reagovat
Tweener
Myslím, ze pokud budou zdraví a v opačné polovině pavouka, tak si finále zopakují roger s novakem, bohužel asi i se stejným výsledkem, resp. výhrou novaka
Reagovat
Patik
nemusí to tak byť..ak by sa aj stretli..Roger môže byť naopak trebárs oddýchnutý a Noleho môže naopak postretnúť nejaké zranenie..je to ešte ďaleko veĺmi veľa okolností môže zasiahnuť do turnaja..Djokovič môže vyhrať aj French Open a Wimbledon nemusí zvládnuť fyzicky.
Reagovat
baggik
Wimbledon je daleko. Navic tam Roger tezko potka v prvnich 5ti kolech same nenasazene soupere jako tady.
Reagovat
Drzymalski
Vždy jsem fandil proti němu ale smekám před jeho tenisem i vytrvalostí a láskou k této hře.
Reagovat
Alien
Skvěle Novák! V prvním setu FedExe ukolébal - navnadil, a pak si ho už jenom vodil!
Reagovat
Krisboy
Ten Nol3 už z něj musí mít dobrou prdel :D
Reagovat
Ondra979
Djokovic jako tenista vyborny, to uznam, jeho styl nemusim, ale horsi jsou nektere stranky jeho osobnosti ,ktere obcas vybublaji na povrch - hlavne kdyz prohrava..a nekdy i kdyz vyhraje..neni sympaticky a nikdy nebude takj oblibeny jako Roger nebo Rafa
Reagovat
smazaný uživatel
Styl je jedna věc a hlavně každého věc.

Mě se nelíbí jeho chování. Místo toho, aby v klidu otočil hlavu na box, odešel si sednout, tak se začne bušit do hrudníku jako kretén a ukazovat světu jak je mocný a silný.

Přičemž všichni ví, že FEderer má dojebanou nohu a zápas poslední 2 sety odchodil.

Pič-us ze srbska, co chceš.
Reagovat
kada.tom
to víš že jo ...
Reagovat
woody
Nevím co tady meleš, jediné gesto neukázal na Rogera. Všechno v duchu fair play. To jako nemůže projevit radost?

Chtělo by se popasovat s tím,že Roger dnes prohrál...
Reagovat
smazaný uživatel
S tou prohrou každý počítal.

Chování je druhá věc. Pokud to nevidíš; tak nemá cenu diskutovat
Reagovat
woody
A Rogera oslava třeba na TM Ti teda nevadí čelem k Novakovi? to je v pořádku? Jakej je teda rozdíl mezi těma oslavama? Roger celem k Novakovi, Novak čelem k boxu?
Reagovat
smazaný uživatel
Ok Novak byl zraněny?
Reagovat
woody
Proč sem pleteš zranění? To s tím vůbec nesouvisí...Roger nastoupil k zápasu. 100 % samozrejme nebyl. Ale špatné teda rozhodně nehrál.. Myslíš,že by Roger v opačném pŕípadě neslavil? To bych chtěl vidět..
Reagovat
Mr.Pink
na zraneni nemuze brat ohled, kdyby to udelal, tak mohl klidne prohrat. choval se stejne jako vzdy, coz bylo pro jeho hru velmi dulezite
Reagovat
woody
++1
Reagovat
turista
Holt okusování trofejí asi unášíš dobře. RF holt oslavuje decentněji, když vyhraje. Každý je jiný.
Reagovat
baggik
Tak s takovejma hracema bez emoci po viteznem zapase, co si jen odejdou sednout jdi nekam. To je proti prirode.
Reagovat
smazaný uživatel
+1 nápodobně Jako křesťan je někdy příliš živočišnej(animální) viz loňský Wimbledon.
Reagovat
FerrariF50
Ten první set rozhodl o napínavějším zápase a myslím, že by Roger i hrál lepší tenis v dalších setech. No ten první set podělal. Vytočilo mě to. Zápas pak už o ničem.
Reagovat
Frantz
Ale ale elegošíci, snad jste si nemysleli, že by to mohlo klapnout ;-)
Reagovat
kada.tom
Paráda, arogant a egosita v jednom skončili až na Novakovi, samozřejmě škoda, že ho z turnaje neodpálili už Millman se Sandgrenem. Ale lepší pozdě nežli později :-)
Reagovat
peRFect
ale to vybučení Novaka je sladké.
Reagovat
kada.tom
ale absolutně nic nemění na to, že děda je z turnaje venku :-)
Reagovat
peRFect
Jak píšeš, děda...mezi 4mi nejlepšími.
Reagovat
kada.tom
ano, jen díky labilitě a selhání Millmana a Sandgrena ...
Reagovat
Frantz
+ Fučák, další těžký kalibr .]
Reagovat
spaniel
Myslis jako Nadal a 2xUSO? Zajimave, tam je to vpoho.
Reagovat
Frantz
Ne, zase meleš houna, tam Nadal porazil soupeře na který egoista nestačil
Reagovat
spaniel
:D
Nepaprc se Frantisku, nesvedci ti to. Neporazil tam nikoho poradnyho.
Reagovat
Frantz
souhlas, nikdo pořádnej, ale přesto to na egoistu stačí ;-)
Reagovat
peRFect
Rafa na egoistu stačil akorát na RG loni,kdy si přes chemtrails navodil hurikán.Předtím,to jsi ještě tahal kačera,nepočítáme.Nebo ano?
Reagovat
spaniel
- egosita?
- lepsi pozde nezli pozdeji? To je nejke tramvajacke moudro? :D
Reagovat
kada.tom
egoista :-) chytrému to dojde, no ...

no, to je všeobecné moudro ... a ano, lepší pozdě s Djokovičem než aby NEDEJBOŽE turnaj vyhrál ...
Reagovat
Frantz
jakože by se dohaluzil až k titulu přes no name soupeře? :-)
Reagovat
turista
Sandgren do SF GS prostě nepatří. I zraněný Federer Novakovi důstojně vzdoroval a zdravý může porazit kohokoliv.
Reagovat
kada.tom
pochopitelně, že tam nepatří, to nijak nerozporuji ... ale postoupit tam zkrátka měl, byl v tom zápase lepší a selhal v sedmi šancích, které měl na výhru ...
Reagovat
Kozoroh
Je to tam! No1e je ve svém 8. finále AO :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A stylově si zabouchal na hrudník když porazil polomrtvého veterána.

Je to srdcař ten Nole.
Reagovat
mats23
komediant a celý štadión proti nemu...
Reagovat
baggik
Touhle optikou by se nemohl radovat nikdy, protoze ten polomrtvy veteran je stale v prvni 4ce zebricku a dosel do semifinale. Je to stale jeden z top souperu. Nadal tam pumpuje, kdyz udela souper chybu a vrati ho do zapasu napr. Ty by ses mel lecit, mas neskutecnej komplex a jenom plives sjacky kolem dokola.
Reagovat
mats23
dobre že víme
Reagovat
smazaný uživatel
Nic se však nezmění na tom, že Djokovič je sebecentrický ču-rák.
Reagovat
Kozoroh
Tohle beru jako frustraci z prohry :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já ne, mě sere jenom první set

Djokovič je chová jako pí-ča. To vidí všichni kromě tebe.
Reagovat
turista
Novakovo oslavování výhry se ti nelíbí. Budiž. No a co včera Rafa? Zase neunesl porážku jako vždycky.
Reagovat
smazaný uživatel
To je další kapitola.

Ale Rafa má alespoň trošku pokory, Djokovič ne.

Proto ho nemá nikdo rád. (teda kromě tebe a Kozoroha)
Reagovat
JCFerrero
Ako neuniesol prehru Rafa?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak neodpustil si komentář, že míče byly těžké a až potom dodal, že byl soupeř dobrý.

Tohle dělá Rafa vždycky, už jsem si na to zvykl.
Reagovat
JCFerrero
Vsak uznal ze Thiem zasluzene vyhral a to oo tych paskach a x nahodnych ciar by som to ja osobne neuznal ze super bol lepsi
Reagovat
turista
Rozčiloval se už během zápasu, což pro něj není obvyklé. Rafa pokud jede na vítězné vlně tak se umí ovládat brilantně. Ale ty porážky holt nemá rád. Dá se to pochopit. Je holt superstar, která prohrává málokdy. Budiž.
Reagovat
kada.tom
+1
Reagovat
turista
O nic víc než ti ostatní.
Reagovat
woody
To ty seš taky.. Nazapomen napsat opet 10 000 komentaru pod kazdy clanek at nas pobavi ty tvoje hovna..
Reagovat
smazaný uživatel
Fedex když to spustí tak na druhý straně aby byli dva.
Gratulace Novakovi.
Reagovat
JCFerrero
Rogerovi isli slzy
Reagovat
Petr_Fisk
Já si myslím, že je omezený zraněním a o to víc ho to mrzí. Uvidíme co řekne na tiskovce
Reagovat
Drzymalski
Tak neměl vůbec nastoupit. Tyhle argumenty jsou liché.
Reagovat
smazaný uživatel
Federer není looser.

Odehrál to protože má v sobě trošku cti, což se tobě nepoštěstilo.
Reagovat
Petr_Fisk
Pokud Tě při zápase na kterém Ti moc záleží částečně omezuje zdraví, tak ta prohra bolí 2x.
To vůbec není o nějakém vymlouvání. A v tuto chvíli ani nevíme jestli: a) měl Fedex problém a za b) pokud ano jestli se o tom zmíní. On není žádný ufňukánek.
Reagovat
smazaný uživatel
No, jednoduše není o čem. Ten zápas byl jasný před jeho začátkem. Prohra mi nevadí, neskutečně mě ale sere ten první set. Roger by na 90% prohrál i tak, ale mělo by to trošku glanc typu "Dobře, prohrál jsem s Djokovičem 3:1 na sety, na jeho nejlepším kurtu a se zraněnou nohou po dvou pětiseťácích ve 38mi letech, beru a jedu spokojený domů"

Takhle pojede Roger domů s tím, že totálně poj-ebal první set, který měl jasně vyhrát, opět s Djokovičem prohrál TB - asi osmý v řadě a opět nevyužil svoje šance když je měl.

Čili všechno špatně.
Reagovat
turista
Neboj. Sezóna začíná. A ten 104.titul RF někde přijde. A třeba i ten 105. Dubaj,IW, Miami, Halle, Wimbledon, tam všude budou ty možnosti.
Reagovat
Tweener
Pokud budou zdraví, tak Rafa FO, Novak W, UO otevřené, otázka OH, Novak to bude chtít, aby zkompletoval, povrch pro něj dobrej, ale 2 sety
Reagovat
turista
Rafa FO už proboha ne. Má ho 12x. To stačí. Ať tam vyhraje třeba Dominic nebo Saša, když ne Djoki.
Reagovat
Tweener
Tak lehké to nebude, thiem i djoko budou kousat a bude záležet na losu, ale ještě jednou bych to rafovi přál , stejne jako RF W a OH, ale tam už to nevidím, novak par GS ještě posbirá
Reagovat
turista
Proč ještě další rok s žábou na prameni FO? Na co je to dobré pro tenis? To ať radši vyhraje Rafa US Open. Tam je to ještě zajímavé, když vyhraje. V Paříži už je to kontraproduktivní.
Reagovat
Krisboy
Máš samozřejmě pravdu. Pro tenis není dobré, aby vyhrával pořád Nadal. Nejlepší pro tenis by rozhodně bylo, kdyby vyhrával jenom Djokovič. Ideálně i ty turnaje, na kterých nestartuje.
Reagovat
turista
To netvrdím. Pro mně za mně ať to FO klidně vyhraje Thiem nebo Zverev. Výhry Nadala na USO taky ještě nejsou okoukané. Djokovič opravdu nemusí vyhrát všechno. Třeba Novak zítra odjede s hlavou v dlaních. Všechno je možné.
Reagovat
raduz
Skalní fanoušci Novaka Djokoviče mohou být v zápasech,kde proti němu stojí Nadal nebo Federer v klidu.Nadal na něho na hardech nemá dostačující hru,Federer zase hlavu.Ten pro změnu na všech površích.Nadal,jakožto skvělý antukář si svůj povrch dokáže uchránit,Federer ač nejlepší travař,trávu nikoliv.Dokonce i Nadal ho tam dokázal porazit v top zápase.Roger má hlavu špatnou a s přibývajícími lety se to stále zhoršuje,což je logické.Ta negativa,či vlastnosti vždy vyplouvají či se prohlubují na s věkem,bohužel.Pro Novaka jsou skutečně většími hrozbami Zverev s Thiemem.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak.

A proto otočil jeden zápas ze stavu 4:8 a druhý ze sedmi matchballů.
Reagovat
stopan
no a dneska padol uz pri prvom setbale a prvom matchbale a dojebal vyhrany set.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, po dvou pětisetácích, ve 38mi a se zraněnou nohou.
Reagovat
turista
Nadal to FO taky neuchrání donekonečna pro sebe.
Reagovat
Patik
Ale aj tak nato že sa ešte pred zápasom uvažovalo či vôbec Roger nastúpi je to celkom slušné..všetci sme to aj tak čakali..naštve to len preto že dal Roger v prvom sete nádej fanúšikom..
Reagovat
Ondra979
asi tak, byla to chvilka nadeje na dramatictejsi zapas..
Reagovat
stopan
ake typicke federerovske 0-30 a uz uz vyzera ze sa dostane k breakbalom a potom nic chyba na chybe
Reagovat
Kozoroh
Nyní je Novak úžasný. Je krok od rekordního 8. finále na AO!
Reagovat
smazaný uživatel
Bože neposer se.

Djokovič vrací a Federer ten zápas od druhého setu totálně vypustil.
Reagovat
Patik
úplne až úžasne neuveritelný Noleho aktívny a agresívny tenis je balzam na oči a dušu..celý zápas odohral s úplnou noblesou a neuveriteľnou lahkosťou ..Kozoroh že si ty zalúbený :)
Reagovat
smazaný uživatel
Winner za winnerem, ani je nestíhám počítat. :D
Reagovat
Patik
Najviac sa mi páčila Noleho aktivita Roger nestíhal brániť..Nole si úžasný láska moja. :)
Reagovat
ttopi
Roger má v průběhu zápasu dost šancí, ale chybí ten nejvíc poslednější krůček. Důležité ale je vědět, že Roger může hrát. Ten Wimbledon by teoreticky mohl ještě vyjít.
Reagovat
ipko
celkom určite Roger tento rok na Wimbledon ešte má
Reagovat
Tweener
A je to
Reagovat
smazaný uživatel
Děkujeme vše, přeji hodně štěstí do Djokolandu.
Reagovat
turista
My děkujeme! Ale ještě Djokiho čeká ten poslední krok. A ten bude jak jinak sakra těžký. Oba dva další semifinalisté už mu několik titulů zmařili.
Reagovat
smazaný uživatel
Djokoviče seslal na zem tenisový satan aby tady dojebal Nadala s Federerem.

Je neskutečné, co mu všechno tenisový satan nadělil, on je normální kryptonit na tenis FEDALA. Nadal ten má nárok max na antuce a to se ještě musí kur-va snažit, Roger max. na halovém indooru ve dvou setech.

Jinak všude Djokovič WIN a ještě k tomu relativně v klídku.
Reagovat
farr
výborně vystiženo xD
Reagovat
Ondra979
nj, ale co ten W? tam mel roger vyhrat..tady na to nema, ale mel vyhrat set. Me stve, ze kdyz hrajou tesny zapas, tak j to casto o hlave - USO, halova Pariz, wimldedon. herne neni robot o moc lepsi, vyjma top formy na hardu a ted uz i na antuce samozrejme...
Reagovat
smazaný uživatel
To je to, co mě na tom sere nejvíce. Djokovič všechny velké zápasy s Federerem poslední dobou uhaluzil přes TB.

Tady to je o prvním setu, jinak není o čem. Roger nebyl od stavu 5:4 v prvním setu ani na shodě na returnu, už to jenom odchází ten zápas, nemůže dát.

Ale ten set měl brát.
Reagovat
farr
Hlava děla kolikrát 50% vykonh sportovce. Součást rovnice, nelze bagatelizovat. Proto Novak vyhrava vetsinu GS posledních let. Vzpomeňme na období kdy byl vyhořelý a vyhraval kulovy...
Reagovat
turista
Proč satan?
Reagovat
Kozoroh
Protože je Kamilos frustrovaný :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Bůh je Roger :)
Reagovat
baggik
Fedal fanatik fans to tak asi vidi. No jini fanousci, ho berou jako Bozi dar. Kde by byl dnes tenis bez Djokovice? Po 13 letech donekonecna se opakujicich finale Federer Nadal. Pamatuju si moc dobre na dobu pred Djokovicem, uz tenkrat to nudilo.Je spis ostuda, ze nikdo krome Djokovice nedokazal na sobe tak pracovat aby mohl porazet ty dva.
Reagovat
turista
Sir Andy to dokázal. Ale ta nešťastná kyčel mu jeho vítězné tažení zmařila.
Reagovat
Kozoroh
Úžasná výměna od obou, za stavu 3:2 a 15:0.
Reagovat
Padme
Přijde mi, že to dohrává jen kvůli divákům, že si zaplatili lístky. Tennys by byl určitě víc zapojený do hry :(
Reagovat
farr
Tennys by byl hlavně uz ve sprchach xD.
Reagovat
Ereinion
to mu slouží ke cti, evidentně není 100%, ale ještě nikdy neskrečnul, Djoko už by to za takové situace asi zabalil, jak jsem viděli naposled s Wawrinkou na USO...
Reagovat
Padme
I tak se ten dnešek dá brát... :(
Reagovat
Lina
Nejsi spíš zklamaný? Kdyby to Roder po 1. setu zabalil, výsledky by byl asi jiný. Roger navíc nemusel k zápasu vůbec nastoupit.
Reagovat
Lina
* zklamaná
Reagovat
Padme
Jasně, že jsem zklamaná. Ale zítra budou kluci bojovat úplně jinak o postup než dneska Roger. Ten spíš působil jako někdo, kdo se smířil s koncem daleko dřív, než ten konec nastal. Občas se rozběhl, zahrál pěkný balón, ale to bylo z jeho strany tak vše ve druhém a třetím setu.
Reagovat
Lina
Ano první set prohrát neměl, ale tam mu dával Djokovič šance. Ta noha se pravděpodobně ozývala během zápasu víc a víc a nedovolovala mu běhat za každým míčkem. Cením si toho, že to nezabalil a snažil se kvůli divákům, i když u mě byla spíš smutná podívaná.
Reagovat
Padme
Jo smutná podívaná, ale nějak se s tím on i my musíme smířit, že už je prostě konec... :(
Reagovat
Lina
Jde to, ale těžko. Ve skrytu duše pořád doufám.
Reagovat
ipko
Roger začni to tam páliť hlava nehlava, teraz už nemáš čo stratiť
Reagovat
Drzymalski
Vůbec neukazují Egoistovu lóži. Je tam samý sympaťák. Vtěrka Severin, Ivan Falus Ljubicic...
Reagovat
Frantz
a nejhezčí ropucha pod sluncem ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pošli fotku partnerky.

Aha,máš jenom freevideo. Tak nic :)
Reagovat
Amputace
Freevideo od doby, co změnili design, stojí za houno...
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda, nic tam nejde vyhledat.
Reagovat
Frantz
lol rukodílo forévr .]
Reagovat
Drzymalski
Myslíš maminku 4 dětí a rodačku ze země nás dříve narozených Čechoslováků? Ta mi vadí ze všech nejméně...
Reagovat
PH94
Ale no tak. Nejsem fanoušek Federera, ale má partnerku opravdu z lásky. Kolik slaných lidí to může opravdu říct? A Mirka určitě není ošklivá.
Reagovat
PH94
*slavných
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhrané míče na returnu

1st set : 21/50
2nd set: 4/24

Tady je asi hlavní rozdíl.
Reagovat
svetova.dvojka
Hlavní rozdíl je v tom, že Federer není 100% fit...
Protože herně na to má stále...:-)
Koneckonců poslední zápas vyhrál Fedex na turnaji mistrů...
Reagovat
smazaný uživatel
40:15 je od konce první setu Rogerův strop na returnu.
Reagovat
steve79
Roger uz se nepohybuje tak jako v prvni hodine hry.
Reagovat
smazaný uživatel
Když nemáš zápal z vedení a momentum, tak jsi unavenější, vše tě více bolí atd. Normální věc.

Rogera straší první prohraný set a já to vidím z domu až do Melbourne.
Reagovat
dappe
Federer je od začátku bez šance, na tři vítězné není připravený. V úvodu na rozpáleném kurtu začal velmi dobře, vše mu vycházelo, ale bylo evidentní už tam, že není připravený. Zrovna letos škoda, Djokovič je stěží průměrný a neskutečně nudný.
Reagovat
Krisboy
Nudný je dnes proto, že s Federerem mu stačí jenom vracet a čekat, až Roger zkolabuje v hlavě. Proti Nadalovi např. by mu to rozhodně nestačilo. Nějak se propinkat k závěru setu a o koncovku se postará Roger :D
Reagovat
svetova.dvojka
Dominik Thiem je pro mě favoritem na titul.
Reagovat
smazaný uživatel
Těžko říct. Tenhle supernudný styl Djokoviče je hratelný asi jenom pro Wawrinku v GODS mode.
Reagovat
Ereinion
Thiem na to má hru, nevím, jestli psychiku...
Reagovat
Ondra979
taky myslim, ze Dominik na to uz hru ma. bude to o hlave, jeslti se potka s Djokerem..
Reagovat
JCFerrero
DelPo
Reagovat
JCFerrero
Murray vo forme
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tohle je pro FFF nejhorší možný scénář.

Kdyby dostal Roger naloženo 3x 6:2 jako Rafa ve finále loni, tak si řeknu dobře, neměl na to, má věk, je zraněný.

Ale místo toho kur-va podává na set, který prohraje v TB a to vše co budoval v Melbourne totálně zkurvil během pár minut.

Úplně teďka cítím s Rafa fans, když viděli včerejší zápas s Thiemem. Alespoň jsme na jedné loni a naši koně skončili turnaj nejhůře jak mohli.
Reagovat
fialka
Na jednej lodi, ak by bol Rafa v semi. Fed a jeho fans sú na tom lepšie,čo už.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako výsledkově to je úplně jedno. Dojebali to oba dva stejně.
Reagovat
fialka
Výnimočne s tebou súhlasím.
Reagovat
PH94
Samozřejmě, výsledek je podobný. Ale pořád je lepší prohrát v semi než ve čtvrtfinále. Pro Rafu stoprocentně, když bojuje o pozici číslo 1. U Federera už to tak velký rozdíl není.
Reagovat
fialka
Rafu môže zachrániť iba Dom. Mal by sa mu odvďačiť za to, že ho pustil do semi. :)
Reagovat
farr
Včera to ale bylo dle mne lehce jinak. Dom Nadala porazil. Fedex si to dnes prohral sam.
Reagovat
PH94
Fedex si to dnes neprohrál sám. Fedex si sám prohrál 1.set. K vítězství by bylo i tak pořád velmi daleko.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, nemá sílu na pět setů s Djokovičem. Snaží se bojovat, ale pořád to je málo.
Reagovat
farr
Dobre upravim to ze si podelal sanci prohrat s Nolem v superTB xD
Reagovat
Ereinion
i kdyby Fedex vyhrál první set, tak by to na věci asi stejně moc nezměnilo...Djokovic přestal dělat chyby a momentálně už je skoro nehratelnej
Reagovat
Patik
Keby vyhral prvý set bol by to úplne iný zápas..
Reagovat
Ondra979
mohlo to byt napinavejsi. Novak by mohl byt nervoznejsi, kdo vi. byl by stale favorit, ale tento zapas to asi zabilo..
Reagovat
Patik
aj Federer by nastúpil do ďalšieho setu s úplne iným nastavením lepšia psychika uvolnenejší tenis.
Reagovat
Ondra979
no klasika..jeden setbol ahned promenenej. je hotovo.
Reagovat
farr
Tohle jsem psal ráno ohledně zranění RF. Tak uvidíme xD
30.01.2020 09:13 farr
Zastírací manéfr. ;) Chce se dostat Nolemu do hlavy už před zápasem. Nechá ho vést 2:0 na sety a pak mu zasadí super haluz totalni ofenzivu, že Novakovi nevypadnou jen čočky ale rovnou celý bulvy :D
Reagovat
Mantra
dneska ta debata jednoznačně vyznívá pro holky :-)
Reagovat
PH94
Na to jsi přišel/přišla jak?
Reagovat
Mantra
koukal jsem na Halep-Mugu, na Barty-Kenin - ty zápasy dnes táhly víc než toto, 1. set ok, ale pak už prostě na jednu bránu bez nějakých extra emocí, náboje
Reagovat
PH94
I přesto je na zápase Djoka s Fedexem plno a i sledovanost bude daleko vyšší. Pokud by semifinále nehrála Barty, tak na holky není plno ani na semifinále. Myslím, že i zítřejší zápas zvereva s Thiemem bude plný.
Reagovat
Mantra
takhle ano, ale myslel jsem vizuál pro nestranného fandu, dneska prostě hrály holky divácky lepší tenis
Reagovat
PH94
To je možné, ale jistě víš, že pro turnaje je klíčová sledovanost. A ta je zkrátka neporovnatelně vyšší v mužské části pavouka.
Reagovat
Mantra
ty jsi mě asi nepochopil, já nevyvracím ekonomiku věci, já to napsal tak aby bylo jasné, co byl lepší tenis - že je tam plno, že smlouvy nesou víc na mužský tenis ad, je jasný, kdyby to sponzoři viděli, dnes by ovšem prachy narvali obráceně a diváci taky - což je ono oblíbené kdyby. Prostě to jen přirovnávám k debatě o prize money, však to chápeš
Reagovat
PH94
Já to samozřejmě chápu. Ale myslím, že i kdyby fanoušci věděli, že holky zahrají skvělé zápasy a Djoker proti Fedexovi nebude jejich nejlepší tenis, tak stejně lidé raději půjdou na mužský zápas.
Reagovat
mahycek
Né, ten set mohl ještě zdramatizovat ! Nemuselo to skončit
takto. Pořád ještě by byl Djoko hratelnej. Ještě jsem věřil
v 1-1. Jak dál to nevím, ale mohl být stav vyrovnaný.
Reagovat
steve79
Pripada mi to zapas Nadala s Thieme. V rozhodujicich momentech Thiem lepsi.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako tady není o čem od prvního setu.

Federer to neskutečně dojebal s tím opustí Australian Open. Turnaj, který za pět zápasů vybojoval a zvedl si sebevědomí na hranici nebes, tlačil ho celý stadion, předvedl tady dva zázraky, zápasy turnaje.

A to všechno dojebal za pět minut v prvním setu.

Na turnaji skončí jako jednoduchý semifinálový soupeř Djokoviče, který se z něho posral jako malá holka.

To radši neměl hrát vůbec.
Reagovat
steve79
I kdyby Roger vyhral prvni set, tak buh vi jestli by to vydrzel. V 39 letech ma za sebou dva extremne tezke zapasy.
Reagovat
smazaný uživatel
To je fuk, ale skončil by se ctí.

Teď skončí jako posranec.
Reagovat
Kozoroh
Neskutečný halfvolej od Novaka na setbol!!

Djoker vede 2:0 na sety a poprvé od Cincinnati 2018 vyhrál set nad Rogerem s brejkem.

Denis92: dole jsem ti napsal, kdy naposledy Roger vyhrál TB nad No1em, bylo to v Cincinnati 2015.
Reagovat
Denis92
Hej, potom som si to dohladal vo vzaj.zapasoch. Slusna bilancia pre Novaka.
Reagovat
fialka
Duel ide aj na stv2.
Hlavne to ide bez stupid reklám a dianie možno sledovať aj počas prestávok. Samo, že magazín Game,Shet.. nejde. Dokonca dali aj live semi debl s Dodig/Polášek, žiaľ prehrali.

Vysielacie práva na WTA má od nového roka RTVS. Po archívnej Trojke, plánuje od leta spustiť aj športovú Štvorku. Po štarte športového programu sa tak môže WTA presunúť práve sem. V aktuálnej programovej štruktúre Dvojky totiž nie je vôbec miesto na reprízy športových priamych prenosov, žiaľ.

DIGI Sport, ktorá o práva prišla, záznamy točila a točí doteraz.
Reagovat
Drzymalski
Já vždycky po 14 dnech tenisu na Eurosportu začnu nenávidět cyklistiku.....
Reagovat
fialka
:-) presne
Reagovat
ipko
teraz si to uhral Djokovič sám
Reagovat
steve79
Hraje dobre, ale neco tam chybi.
Reagovat
JCFerrero
Je fakt neskutocny
Reagovat
SwissMaestro
Jedno je jisté...Djokovič je jako člověk strašnej čů rák
Reagovat
smazaný uživatel
Ne asi, zraněný soupeř naproti a on tam skáče jako pí ča. Djokovič no.
Reagovat
PH94
Federer se dnes nejeví nějak zraněně. Určitě to neprohrává kvůli zranění.
Reagovat
smazaný uživatel
Prohrává to, protože to zajebal. :)
Reagovat
Kozoroh
Frustrace z vývoje zápasu :)
Reagovat
Drzymalski
Připadá ti jako hra zraněného? Kdyby byl zraněný tak tam nelítá jak ratlík.
Reagovat
Patik
zbytočne..aj keď bude mať najviac titulov a grandslamov tak vždy bude vnímaný ako nie najlepší.
Reagovat
PH94
Je úplně bezpředmětný, jak ho budeš vnímat ty. Čísla hovoří jasně. Nehledě na to, že Djoka se oproti Rogerovi musel a musí vypořádat s větší konkurencí skrz celou kariéru.
Reagovat
Patik
Veď jasné čísla nikto nezmení..to je všetko v poriadku..ale čo sa pritom nanadáva na publikum.
Reagovat
Patik
Hotovo
Reagovat
Denis92
Dnes si vraj Roger bral MTO kvoli chrbtu po 1.sete. Teraz tam robil divne grimasy pri returne, ked sa zohybal. Ktovie, ako to je vazne
Reagovat
ipko
na servise sa to moc neprejavuje
Reagovat
SwissMaestro
Proboha TB už né :D :D
Reagovat
Drzymalski
Ono to klidně muže být za chvíli 1:1....
Reagovat
ipko
asi nie
Reagovat
farr
nebo spis 2:0
Reagovat
Drzymalski
Bingo! Hajde Nole!
Reagovat
JCFerrero
Ak by Roger vyhral tb teraz, bolo by to dobry impluz k velkemu boju
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže on ho nevyhraje. :D
Reagovat
JCFerrero
Ale viac mu nahrava takyto scernar ze si lahko drzia podania ako ta divocina v 1. Sete
Reagovat
farr
Coz se ale bohužel nestane. To je matematicka jistota.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger si ani nečuchne na returnu, vypadá to na další rupnutý TB.

Jako vždy. :D
Reagovat
Patik
Proti druhému servisu stojí hlboko v kurte.
Reagovat
Denis92
Wow, to kde teraz returnoval Roger
Reagovat
Ereinion
jak tam Djokovic něco zařval, tak Roger možná čekal, že dostane warning jak on minule :D
Reagovat
ipko
mohol ho dostať aj za tú odpálenú loptičku
Reagovat
ipko
fantastický Roger na BB Djokoviča, Novak už stráca nervy
Reagovat
smazaný uživatel
Federer hraje v SF nejlépe za celý turnaj. :D
Reagovat
ipko
podľa mňa sa vrátil k výkonom z prvých kôl, samozrejme Novak je niekde iné ako Krajinovič a Johnson
Reagovat
smazaný uživatel
No hlavně to je pořád o tom, že to Federer prohrál a ne Djokovič vyhrál.
Reagovat
PH94
Ve výsledku je to úplně jedno.
Reagovat
smazaný uživatel
To je pravda.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger už nemá zbraně. Odešel BH, FH i servis. O každý servis bojuje, Nole vše 40:15 max.

Moc to nevidím.
Reagovat
Patik
nerozumiem prečo sa ale Djokovič rozčuluje..občas zbytočné excesy
Reagovat
farr
Hecuje se, je jak buldok. Proto vitezi.
Reagovat
Mayo
Lebo je chorý a keď nevyhrá každý fiftin, tak už mláti raketou a podobne :D
Reagovat
Patik
však ale toto je presne dôvod prečo ide proti Nolemu celý štadión..
Reagovat
Drzymalski
Egoistovi trochu odešel BH. Zkouší hrát na jeden úder. Vypadá od startu jako by ho ten špíl ani moc nezajímal. Je to lišák...a Mirka má z toho okousané nehty.
Reagovat
ipko
Rogerovneuveriteľný return z 1.setu už odišiel a na podaní to zrejme nevydrží celý čas
Reagovat
FerrariF50
Jestli Roger se dostane do 3 TB a prosere je, tak budu fakt rád !
Reagovat
Mantra
Slibně to rozjel, teď už jsou podle mě ty dveře fakt zavřený
Reagovat
Denis92
Last 5 sets Federer won against Djokovic:
7-5 6-1 6-4 6-4 6-3

Last 6 sets Djokovic won against Federer:
7-6(6) 7-6(3) 7-6(5) 7-6(4) 13-12(3) 7-6(1)
Reagovat
ipko
:(
Reagovat
FerrariF50
jj no, přesně.
Reagovat
smazaný uživatel
To je fakt neskutečná statistika.
Reagovat
Ondra979
to je tristni. to znamene, za herne vetsinu zapasu je to vyrovnane, nebo je Roger lepsi, ale pak prijde TB a je konec..ty vole
Reagovat
farr
No ale to je tenis. Tristní to být může, ale big pointy rozhodují. A dvojnásob to platí s Nolem.
Reagovat
Patik
škoda reči.
Reagovat
FerrariF50
Co z toho vyplývá ? Že bez TB je Roger prostě jasně lepší hráč, ale k čemu mu to je.
Reagovat
farr
Vyplývá z toho, ze jako Ambassador by mel prolobovat zruseni TB xD
Reagovat
annah
On nás chtěl ten lišák Nole v prvnim setu jen navnadit,dát naději, aby nás pak krásně srazil dolů. Sakra aspoň ten jeden set mohl Roger dát. :-)
Reagovat
farr
zatim 2. set velka nuda ... a pak ze A/WTA tenis stoji za prd xD
Reagovat
Vlk-v-trave
Prvni set mel jit za Fedexem... holomek jeden:)
Reagovat
Patik
Fakt nech to radšej Federer odchodí lebo nechcem zase počuť ako bol celý zápas lepší a prehral to..druhý Wimbledon už nie ďakujem.
Reagovat
Denis92
Na dnes je uz hotovo. Federer nema sancu otacat v momentalnej situacii. Zranenie, unava, podmienky sa spomaluju, Novak sa zlepsil. Uz je vsetko proti nemu
Reagovat
JCFerrero
Kto ma podla vas viac sanci Thiem alebo Zverev?
Reagovat
smazaný uživatel
Thiem.
Reagovat
ipko
tiež si myslím, že Thiem má na Novaka zbrane, zajtra najprv musí dať Sašu
Reagovat
Patik
aj Federer má na Djokoviča zbrane a pozri ako to funguje..a na harde a na tri víťazné ho Thiem neporazí..si pozri aký mal s ním vyrovnaný zápas na French Open a to bola antuka..navyše Thiem má už veľa v nohách a to ešte neodohral ani semi..Djokovič bude až do nedele oddychovať.
Reagovat
Mayo
Thiem s tými delami, ktoré pusta z rakety.
Reagovat
Ondra979
urcite Dominik.
Reagovat
ipko
stav 15:40 dnes hrá jednoznačne proti Djokovičovi :)
Reagovat
Frantz
lololololoool...elegoši :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Vítej, kde jsi byl první set? Doma v žumpě?
Reagovat
Drzymalski
Ať je to jak chce s Egoistovým zraněním nezraněním je to úzasný tenista a velký sportovec. Smekám před ním. Vždyť má 38 a všecko.
Reagovat
SwissMaestro
Tohle vypadá na první skreč. Fedex nechá dojet druhej set a ukončí to.
Reagovat
SwissMaestro
Ted jeste dvakrat neskutecne spatny odhad :(
Reagovat
smazaný uživatel
Otázka zda si Roger bral MTO kvůli hlavy, nebo kvůli nohy. Protože teď má v prdeli obojí.
Reagovat
Ereinion
kdyby to byl Djokovic, tak jo...Federer ale ještě nikdy neskrečoval, tak nevím
Reagovat
farr
Na to bych nevsazel. To není Fedexuv styl, ale nic neni nemozne.
Reagovat
Drzymalski
Já bych ho jeste neodepisoval. Tenhle AO je crazy.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže dle mého to dopadne tak, že Rafa s Rogerem skončí max. na 20ti GS a Djokovič tímhle stylem v současné konkurenci pobere tak 3-4 Wimbledony, možná 2 USO, 4 AO a skončí ve 38mi kdy bude stále n.1, ale už bude mít 28 GS, tak ho to přestane bavit.
Reagovat
smazaný uživatel
Každopádně můžou s Nadalem probrat v jižní africe na exhibici situaci, jak dojebat první set a nedopodávat ho a pak rupnout v TB. V tom si můžou potřást rukami.
Reagovat
stopan
v zapase federer vs djokovic nic nove zo strany federera, nie prvykrat.
Reagovat
smazaný uživatel
Strašne porazenecke reci a uplne mimo realitu.

Kolkokrat Djokovic vyhral hladko AO a bolo to to poslwdne co toho roku vyhral.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem trošku nasraný.

Ale vzhledem k současné konkurenci a tím, co Djokovič předvádí za styl je prakticky na hardovém GS nehratelný. Může ho sejmout Wawrinka maximálně.
Reagovat
smazaný uživatel
Staci aby sa zacal stretávat s next gen..

Neuveritelné ako kluckuje...

Tsitsipas, Medvedev, Kyrgios, Thiem, moznosti na komplikáciu je plno.
Reagovat
smazaný uživatel
To je to, čeho se bojím. On se totiž s nextgen na GS moc nepotkává.
Reagovat
JCFerrero
Napr Rafa by ho kludne dal ale hlava, to iste Federer dal by ho ale hlava
Reagovat
Marduch
jj bezhlaví goati :p
Reagovat
safi1313
Kamilos neprehanej :-)
Reagovat
JCFerrero
Ma 32, to je nereaalne aby ziskal este tolko gs co píšeš
Reagovat
smazaný uživatel
Na AO vyhraje ještě min 2-3x dle mého, Wimbledon vyhraje bez Federera s prstem v nose tak 3x a jet o
Reagovat
Drzymalski
Nedělej účet bez hostinského. Stát se může cokoliv. Zranění, ztráta výkonnosti, boží zásah...ostatně před pár dny jsme to viděli.
Reagovat
Lina
Všichni budou mít po 20 nebo 21. ;)
Reagovat
Ondra979
to je predcasne. Ale na tomto AO ma skvelou sanci..treba mu za rok klesne vykonnost..neni to omc normalni aby hral takovy tenis treba do 35..
Reagovat
FerrariF50
Jsem tvrdil včera přesně, on nemá blok z Djoka, on má blok z Djoka jen v TB a proto na ně nesmí docházet a je to tu.
Reagovat
Romario
Nole je prostě fenomén, trochu to na začátku podcenil, Fede hrál na velký risk a na náhodu, hodně mu to tam padalo to nemůže fungovat celý zápas. Dle mně do hodiny je konec (6:1,6:2)
Reagovat
safi1313
Fenomén je zrejme proto, ze každý vidí, ze tomuhle hráčovi stačí pouze prepinkavat sit, udělat o 20 wineru méně než soupeř a stejně bere set
Reagovat
ipko
už zašlo slnko, je to pomalé, ale snáď Roger dohrá
Reagovat
insanezy_
Fedal oba blok v hlave z Djokovice
Reagovat
fialka
Divíš sa? Dáva ich do laty. Srba nemusím, ale jeho kvality uznávam. Celé roky ich prenasledoval a toto je jeho čas.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
Roger měl jasně navrch, ale ty tři BP ho nahlodaly a Novak se naopak dostal do zápasu a začal hrát mnohem lépe, přestal úplně kazit a to je velký problém pro jakéhokoli soupeře, protože hra na riziko prostě většinou nevychází neustále. V TB si to Novak uhrál sám, jedno eso, tři winnery, dvakrát si vynutil chybu a jedna UE Rogera.
Reagovat
Mantra
medical Federer a Djokovič prášky
Reagovat
Kozoroh
No1e v druhé půlce setu hodně zpřesnil hru a získal takřka ztracený set. Ale ten úvod, kdy se Rogerem nechal přetlačovat ve výměnách, toho by se měl ve finále vyvarovat, tam by už úvodní set proti Domovi/Saschovi nemusel zachránit.
Reagovat
FerrariF50
Nj, co na to říct. Řikám, TB proti Nolemu jsou prokletí, to Roger prostě už dlouho nedává a prohra dobře rozehraného prvního setu je zásadní.
Reagovat
SwissMaestro
Škoda. Federer to projel hlavou. Má z Djokoviče na GS stejnej bolk jako z dříve z NAdala.
Reagovat
farr
At si Wilander rika co chce blok po prohře z W tak jednoznacne je. Djokovic prisel k 1. setu jak slepy k houslim ...
Reagovat
Ondra979
jo je. a blok z TB. mohl v kludku vyhrat set a v druhem zkusi zariskovat. ten mentlani blok je vic nez zretelny..
Reagovat
Krisboy
Ten blok je tam o dost déle, než od Wimbledonu. Vždyť i ten Wimbledon prohrál právě kvůli tomu bloku!
Reagovat
farr
To ano ale ja poukazuju na slova Wilandera, ze Wimbl-blok prekonal diky win na TM. Coz je evidentni blbost...
Reagovat
Ondra979
jo tka to je blbost. Wilander je fakt odbornik..
Reagovat
Krisboy
Aha, tak to je něco jiného. Sorry.
Reagovat
safi1313
Sportovní tragédie tento set když muže vyhrát nymand se 7 winerry... to bych měl za 13 gamu taky :-D :-D
Reagovat
Luky99
On to nakonec Djokovič zase s tím svým pinkáním uhaluzil, to je neskutečný..
Reagovat
Amputace
Thiem tohoto Djokoviče porazí. Tedy pokud porazí Zvereva...
Reagovat
Luky99
To doufám, včera hrál úžasně.
Reagovat
Amputace
Djokovič je dnes slabý. Federer si to prohrál úplně sám. Škoda.
Reagovat
Luky99
Přesně tak.
Reagovat
Davor1
Bola by neskutočná haluz, keby prvý GS získal v Austrálii vo finále proti Djokovičovi...
Reagovat
Denis92
V nedelu budu podmienky uplne odlisne. Bude len 20 stupnov a to bude Djokovicovi ovela viac vyhovovat.
Reagovat
Patik
Nolemu stačia 4 winnery a 20 UE a vyhrá set.
Reagovat
smazaný uživatel
Pomale kurty mozu sediet aj Thiemovi.
Reagovat
Denis92
Ano, ale Djokovic je stale lepsi hrac ako Thiem. Cize, ak budu dokonale podmienky pre Djokovica, tak to bude jeho vyhoda.
Reagovat
Luky99
Thiemovi ale taky vyhovujou pomalý podmínky.
Reagovat
smazaný uživatel
Kazdy zapas je iny a Thiem moze ist o 10-20% dole, Djokovic naopak hore..

Ale ak Djokovic nema vyhrat GS, Thiem ma z tych malych sanci ho porazit, sancu najvacsiu. Hoci Nadal zo vsetkych xy finále co na GS odohral neziskal set len raz a myslim, ze finale AO19 by sa neopakovalo.
Reagovat
Kozoroh
Díky, žes to zakřikl ;-)

Ale finále, pokud do něj postoupí, musí No1e odstartovat líp, jinak bude mít podobné problémy, jako dnes s Rogerem.
Reagovat
Patik
To je proste krása tohoto športu..hráč ktorý nastriela 30 winnerov prehrá nad hráčom ktorý dá 4 zlepené winnery..a potom že o čom je ten tenis..
Reagovat
JCFerrero
Zase Djokovic robi vela bodov po vynutenych chybach, ma dobru dlzku uderov.
Reagovat
Kozoroh
Psychika rozhoduje, kámo. Tenis je o hlavě, jak řekl v minulosti Ivan Lendl.
Reagovat
Ereinion
hlavně povrch je čím dál pomalejší, tohle už je asi konec
Reagovat
Krisboy
Woe to je pacient...by mě zajímalo, jestli chodí na sezení k psychiatrovi. Nebo si z toho už prostě jenom dělá prdel.
Reagovat
steve79
Djokovic ted hraje uzasne.
Reagovat
ttopi
Zajímavý set. Roger měl 4:1 a 40:0 při podání Djokoviče. No je z toho 6:7. Jestli mohl dnes vyhrát, muselo to být s prvním setem. Herně když vydrží, může to otočit, ale moc tomu už bohužel nevěřím.
Reagovat
stopan
no ako som pisal uz nizsie, nie je to prvykrat ze takto do.ebal sety s djokovicom, ked to mal v rukach, neviem co sa mu honi hlavou, ale razom nie je schopny to dorazit, a zacne chybovat, alebo iba cakat na chybu supera, spominam si na turnaj majstrov vo finale podobny uvodny set vyzeralo to v uvode na kanar podobne ako v cincinati viedol 3-0 mal breakbaly a prehral v tiebreaku a druhy set mal podobny priebeh ked kazil bigpointy.
Reagovat
kada.tom
... ale naštěstí Novak bere 1. set, tak ještě dva, prosím
Reagovat
Ereinion
Djokovic je prostě momentálně v TB nehratelnej...
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovič dal v TB 2 winnery, Federer 5 chyb.
Reagovat
Ereinion
jo, ale Federer by musel dát samé winnery, aby TB vyhrál...Djokovic absolutně bezchybný výkon
Reagovat
Denis92
Zo 6-1 je 6-7 .. Co uz. Mohlo to byt este zaujimave.

Nepamatam si, kedy naposledy vyhral proti Djokovicovi v TB. Tam robi UE za UE..
Presne to som tu vcera pisal. Je pekne, ze odvrati tazke stavy proti Millmanovi ci Sandgrenovi, ked s DJokovicom vsetko dolezite prehra. Dnes nedopodavany set a dalsi prehrany TB. Toto je uz 6.TB v rade co prehral.

Ale aj tak, velmi slusny set od Rogera. 8 ES a 26 W su uzasne cisla.
Reagovat
Krisboy
Dát v setu 8 es a 26 winnerů a stejně ho prohrát je opravdu úžasné, to máš pravdu. Kromě Rogera tohle umí snad jenom Karlovič.
Reagovat
Kozoroh
Roger naposledy vyhrál TB proti No1emu v Cincinnati 2015. Finále Fedex vyhrál 7:6(1) a 6:3.
Reagovat
JCFerrero
Hadam to Roger nezabali
Reagovat
smazaný uživatel
Zajebal to, neskutečným způsobem to dojebal. Měl jasně navrch, měl mít double break, měl brát první set.

Místo toto to opět za se totální zkurví a prohraje v TB.

Tohle je finiš
Reagovat
JCFerrero
Stacilo vyuzit tych 40:0 na 5:1 a bol by otovoreny zapas, fakt skoda pre Rogera, teraz musi byt strasne dole v hlave.
Reagovat
annah
I tak by nejspis prohrál, ale nebylo by to tak krute.
Reagovat
annah
Nezabali,ale výsledek je jasny. Proto je Djoker nejlepší na světě. I za tak nepříznivého stavu dokáže otočit. A Roger si všechno štěstí vybral na Sandgrenovi.
Reagovat
Krisboy
Co furt máte s tím štěstím? Roger s Nol3m neprohrává kvůli štěstí nebo smůle, ale prostě proto, že má v hlavě bramboračku a vyhrát se bojí.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak
Reagovat
stopan
neuveritelne zbytocne chyby zo stran federera s tym tazko moze pomyslat na uspech
Reagovat
smazaný uživatel
Ten set si projel sám, to měl jednoznačně vyhrát.

Jedinou šanci kterou měl promrhal
Reagovat
stopan
no jasne ze to mal jednoznacne vyhrat, ale toto sa opakuje s velkou pravidelnostou proti djokovicovi ja si pamatam napr. turnaj majstrov v 2015 tusim alebo 14tom vo finale viedol 3-0 mal breakbaly a prehral v tiebreaku, a takych setov bolo neurekom, ked pustil vlastnymi chybami set a postavil djokovica na nohy. Djokovic nic svatoborneho nehraje, federer bud trafil fenomenalne, alebo vyhodi lopticku aj ked ma pred sebou prazdny kurt ako na zaciatku tiebreaku
Reagovat
smazaný uživatel
Šance byla, nevadí.

Ten TB je 99% pro Djokoviče, nikdo na světě nemůže čekat opačný vývoj. Který to bude prohraný TB v řadě pro RF? 6?
Reagovat
Patik
Klasika..Federer má hlavu ako hráč mimo top stovky..
Reagovat
mahycek
Jdu ven, a cvrnknu si ve sklepě sklenku polosuchého. Tak
uvidím za 15 -20 min.
Reagovat
brixner
Ne, že tam pudeš s půllitrem :-))
Reagovat
Mayo
Tajbrejkovič 6:6 Federer

Ako to tak asi môže dopadnút v TB, hm...
Reagovat
stopan
no vacsinou ten kto dokaze vratit stav z 2-5 alebo ujst hrobarovi z lopaty vacsinou paradoxne vyhrava tiebreak, takze predpokladam ze djokovic, federer strieda skvele momenty a kvantom chyb.
Reagovat
Patik
Federer 25 winnerov Djokovič 5.. to je v prdeli...ešte nech vyhrá s 5 winnermi set a nemáme sa o čom baviť.
Reagovat
Ondra979
jo asi to tak bude..mozna prida jeden v TB :(
Reagovat
ttopi
Zde se ukazuje jak je Djokovičův styl nudný. Úspěšný je, o tom žádná, ale není tomu proč fandit.
Reagovat
Ondra979
nj, je to tak, ale je efektivni. proste robotovic
Reagovat
farr
V soubojích RF - ND bych zrušil TB ať se hraje po staru pěkně o dva v každém setu. :) xD
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
JCFerrero
Fyzicky vypada Federer v pohode.
Reagovat
brixner
Stopro!!!
Reagovat
ipko
dobre Roger, už druhýkrát otočil z 15:40.. mental giant :)
Reagovat
ttopi
Jako je pravda že říct že Roger nemá hlavu když takhle umí otočit Djokovičovi...
Reagovat
stopan
federer ak prehra prvy set na 100% prehraje, taketo nezvladnute sety rozhoduju o tom kto ziska momentum zapasu na svoju stranu, federer mal prvy set v rukach a nechal si to ujst opat pomedzi prsty.
Reagovat
Petr_Fisk
100%...? To je odvážné...:)
Reagovat
farr
Jedná šance na 1. set pro RF teď brejk, TB si všichni dobře pamatujeme z Wimbledonu. Když ani na trávě byl Roger proti Nole-zdi bez šance.
Reagovat
Ondra979
a presbe jsem to vedel, nebrejknul a hned is prisel o servis..to je bohuzel klasika a Djoker to potresta
Reagovat
smazaný uživatel
Už mohli hrát třetí set kdyby to Fedex nezdržoval.
Reagovat
ttopi
:D
Reagovat
ipko
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně ne TB, ne TB, ne TB
Reagovat
JCFerrero
Neni to moc pekný tenis, keby nehrali legendy tak je to doslova nudny zapas.
Reagovat
Ondra979
no Roger asi projebal prvni set..skoda, ale i kdyby ho vyhral, tak to na 85 procent stejne nevyhraje.ale ted ho asi rupne
Reagovat
annah
Klíčový moment byl, když měl brejkbol a napálil forhend do sítě. Mohl vést 5-1.
Reagovat
smazaný uživatel
Věřil jsem - 20 minut.

:)
Reagovat
smazaný uživatel
Od stavu 5:4 1st serve Rogera asi 5%
Reagovat
Ereinion
vypadá to na výhru v TB pro Djokovice...
Reagovat
ttopi
Spíš na 7:5 pro Djokoviče.
Reagovat
safi1313
Neskutecny jak Djokovic se svým ultranudnym tenisem uocnenym ještě 5W vs. 11UE hraje 5:5 s Federerem který ma poměr 20W vs. 12UE
Reagovat
JCFerrero
Djokovic proste vie vyhravat, neskutočná mentalita víťaza
Reagovat
safi1313
To nepopírám .. beru z pohledu diváka a atraktivity .. pokud budu fanoušek Djokovice tak budu nadšen .. pokud budu nezávislý tak řeknu ze se na Djokovice a jeho tenis dívat neda..
Reagovat
turista
A v čem je proboha Nadalův tenis atraktivnější než Djokovičův? Oba hrají převážně od BL.
Reagovat
smazaný uživatel
No a je po srandě. 5:5 s Djokovičem do TB jít je sebevražda a všichni víme, jak to dopadne.

Kdo vyhraje první set, vyhraje zápas. Tak to většinou v těch 50ti střetnutích bylo
Reagovat
ttopi
30.01.2020 10:15Od: ttopi
O co že tenhle stav 1:4 a 0:40 nakonec skončí výhrou setu Djokoviče? :-)

Už se to blíží :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mám 1:3 na sety.

Nebol som od toho daleko..
Reagovat
stopan
Ja nerozumiem sto krat opakovana pesnicka v podani federera , vedie proti djpkovicovi, ma moznosti ho dorazit, ale zacne hrat na istotu a iba prehazovat az kym sa nevyhadze a razom je z 5-2 5-5, nie poprvykrat, federer je nepoucitelny, bud je netrpezlivy alebo naopak prilis pasivny na bigpointoch a stale dookola ta pesnicka.
Reagovat
smazaný uživatel
Zober si raketu do ruky a ukáz mu ako vyhrat Wimbledon.
Reagovat
ipko
Roger aj tak veľmi dobrý tenis po všetkom čo má v nohách
Reagovat
smazaný uživatel
Však ano, ať prohraje se ctí. Má splněno, kdyby dneska vyhrál tak je to jenom příjemný bonus.
Reagovat
stopan
tych prehier s djokovicom so ctou je uz akosi mnoho, tento set mal federer jednoznacne vo svojich rukach, zase to uplne pustil pomedzi prsty a nie prvykrat, namiesto dorazenia supera zacne hrat pasivne a naistotu.
Reagovat
mahycek
A jestli dojde na tiebreak tak se půjdu na 15 minut ven
projít. Pěkně klid, ptáci na stromech, svítí slunce, co víc.
Reagovat
smazaný uživatel
TB Roger nevyhraje a moc dobře to ví
Reagovat
Petr_Fisk
Tady chumelí, právě jsem se vrátil domů z vánice a užívám si tepla a "bezvětří"...:)
Reagovat
Patik
aby Roger ešte došiel do toho tiebreaku..Djokovič sa už chytil.
Reagovat
JCFerrero
Dufam ze to pozeraju Thiem/Zverev a vidia ze Djokovic je porazitelny
Reagovat
smazaný uživatel
A Djokovič je ve finále?
Reagovat
Krisboy
To oba dávno vědí, ty demente.
Reagovat
Krisboy
Resp. všichni to vědí.
Reagovat
Mayo
Čo sú to za sr4čky. Veď Thiem ho vyfackal už xkrat ty porazitelny. Aj Zverev.
Reagovat
smazaný uživatel
Takze ani Roger nedopodával.

Nadal je velmi inspirujúci hrác.
Reagovat
smazaný uživatel
:D

Nevím co s tím všichni na AO mají letos.
Reagovat
Krisboy
Roger ho neporazí, i kdyby vedl 6:0, 6:0, 5:0. Tak moc posr..j z něj je. Jasně lepší tenista herně, úpderově (vždycky byl), ale ta hlava, ta hlava...

Mít Federer Djokovičovu mentální sílu, má 30 GS.
Reagovat
Mayo
Aký sok, že nedopodaval :D
Reagovat
steve79
Rogere, Rogere
Reagovat
stopan
Tento set ma federer vyhrat 6-1 maximalne 6-2 djokovic nic nebavi, roger nevyuziva sance na doranie novaka a pak pri dvoch sovjich gamech pokazil co sa dalo.
Reagovat
Kozoroh
Novak zabral a rebrejknul Rogera, ale jinak ten úvod se mi nelíbil z jeho strany, nechal se příliš moc zatlačovat od Fedexe.
Reagovat
LukH
drát
Reagovat
Denis92
Presne toto som cakal. Djokovica treba dorazit, ked je dole. Roger nevyuzil 0-40 a 0-30 a vzapati lapsus na servise
Reagovat
farr
Tak tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, game blbec bez esa zrovna za stavu 5:3.
Reagovat
farr
Syndrom Wimbledon opět v akci...
Reagovat
mahycek
Tak toho nakopne, set nekončí.
Reagovat
Mantra
A je to tu, no
Reagovat
Patik
a je zase po brejku..nedopodáva..
Reagovat
Mantra
Jestli to Rožér vydrží takhle, to by byla pecka týdne
Reagovat
Petr_Fisk
Bylo by to fajn, ale něco mi říká, že to tak jednoduché nebude.
Reagovat
stopan
no pri podani 0-30 hm no asi nie, nevie to s djokovicom dotiahnut, grandslamovi komplex
Reagovat
mahycek
Teď vyhrát set a skrečnout to. Vtip na uvolnění zatím
výborné hře Rogera.
Reagovat
stopan
Djokovic uplne mimo, hraje ako roddick prot Federerovi v 2007, velmi naivne.
Reagovat
stopan
v hre ho drzia len UE federera
Reagovat
Petr_Fisk
Zatím to vypadá, že Rogera třísla příliš neomezují. Bylo by zajímavé vědět jestli mu před zápasem dali nějaký obstřik nebo to jinak utlumili.
Reagovat
peRFect
Skoro jistě ano. Pokud si natáhnul tříslo, pak to za 2 dny neodezní.
Reagovat
Petr_Fisk
Potřeboval by krátký zápas, ideálně na tři sety. Čím delší, tím hůř na ty třísla.
Reagovat
peRFect
Masakr, že hráč, který je rekordmanem v počtu titulů z AO, má výrazně menší podporu publika, než jeho soupeř.
Reagovat
ttopi
Rogera milujou všude. Bez něj bude tenis 50%.
Reagovat
Frantz
LOL, výplod chorých mozků FFF
Reagovat
safi1313
Objektivní názor řekl bych.. chorý mozek je ten co to nepozná - jako ty :-)))
Reagovat
Petr_Fisk
Jestli pak se vůbec ještě někdy objeví v mužském tenisu tak výjimečná osobnost.
Reagovat
Vlk-v-trave
Uz se objevila...
Kyrgios, jen ma smulu, ze nam Mirku:)
Reagovat
Vlk-v-trave
*nema
Reagovat
Petr_Fisk
Víš, že mám pro klauna slabost, ale nevěřím, že mu nebude nadále hrabat.
Tou osobností jsem myslel celek, nejen tenisové umění a k tomu má Nick ještě velmi daleko.
Reagovat
Mayo
Federer je Federer.
Reagovat
smazaný uživatel
Rekordman nemusi mat automaticky najvacsiu podporu, preco by mal?
Reagovat
peRFect
Mohl bys uvést stejný příklad z jiného sportu? Díky.
Reagovat
Petr_Fisk
Ole Einar byl v závěru kariéry rekordman, ale neměl největší podporu.
Reagovat
Mantra
a dávej to na 6-2
Reagovat
Denis92
Tieto 3 BB mozu mrziet :/
Reagovat
ttopi
Další eso. Jak vyměněnej.
Reagovat
stopan
zatial je to o tom ci federer trafi alebo pokazi
Reagovat
Krisboy
Poooď vole, ještě dva gemy!!!
Reagovat
ttopi
Snad se Nole nerozjel. Tenhle stav už zaváněl debaklem v první sadě.
Reagovat
Mayo
Myslím, že Elegoša bude nevyužitý stav 0:40 veľmi mrzieť v tomto sete.
Reagovat
Mantra
Srb už mlátí hubou, nervoza, když to nejde podle představ. je tak zlej člověk, se nevidí
Reagovat
turista
Zlej teda fakt není.
Reagovat
ttopi
O co že tenhle stav 1:4 a 0:40 nakonec skončí výhrou setu Djokoviče? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten loňský Wimbledon mám pořád před očima. Novak se tam v závěru choval příšerně nenasytně(nenažraně). Uvidíme. 5:2
Reagovat
farr
Zas ho Federer nedokázal dorazit, ten nalitý míč na síti velká škoda už mohlo bejt po setu. Ale na podání RF jednoznačně nejlepší set na turnaji.
Reagovat
smazaný uživatel
Fedex rád zápletku. Já ne.
Reagovat
smazaný uživatel
+1 už je tady
Reagovat
Denis92
Taketo rychle podmienky tento rok v Australii este neboli a hned to je vidiet na vykone oboch hracov. Novak uplne mimo, nestiha..

Naopak, Roger pokracuje vo vykone z Londyna. Dnes dal za 4gemy na servise viac es (6) ako za cely zapas proti Fucsovicsovi (5) ci Sandgrenovi (len 3).
Reagovat
Mantra
MASAKR
Reagovat
Ereinion
za 3 gamy má Fedex více es než za celý zápas proti Sandgrenovi :D a to hraje proti Djokovicovi
Reagovat
Kozoroh
Slabší začátek od Novaka, zřejmě nečekal, že Fed bude vyvíjet tak moc dobrý nátlak.
Reagovat
Patik
Myslím si že Novak to trošku podcenil...Roger hrá bez očakávania a preto mu to tam občas pekne padne.
Reagovat
PH94
Prej občas. LOL. Občas to tam padne hráčům v krajským přeboru.
Reagovat
Patik
však ale občas trafí zbytočne len sieť..neni to čisto prehliadka krásnych winnerov.
Reagovat
PH94
To ani logicky nemůže být, když hraje na maximální riziko.
Reagovat
ttopi
2 gemy se 3 esy - to dal Roger naposledy kdy?
Reagovat
Tuttovka
Roger hraje na extrémní riziko, ale zatím mu to vychází. Nole evidentně tohle neočekával a má s tím problémy.
Reagovat
pockerface
Nic jiného mu nezbývá. Sil už moc není a tahat se s Novakem 4-5 hod., tak tam snad Roger umře. Hlavně, aby to vydržel celý zápas, ale bohužel většinou to tak není.
Reagovat
farr
RF hraje evidentně bez nervů. Kouknul se na sazka bet. Na něj se podíval i Nole a podle toho to tak vypadá xD.
Reagovat
Denis92
Roger zatial velmi dobre az prekvapujuco. Novak dost mimo..
Reagovat
ttopi
Roger ta esa :D
Reagovat
Vlk-v-trave
Veteran invalida brejknul Ultrona :D)
Jed! "Dedku":)
Reagovat
Ereinion
zatím hraje Roger dost dobře...podle mě i díky horkému počasí
Reagovat
farr
Vypadá to na klasický ženský zápas, ala nevýhoda podání xD
Reagovat
Mantra
ty vado to je wta :-D šance žije
Reagovat
ttopi
Koukám jen onlajnově, ale to se Djoker nechá při svém servisu fakt tak tahat?
Reagovat
Patik
teda no keby si Roger držal svoje podanie už to mohlo byť 4-0..prekvapivo ale Roger naozaj zatiaľ lepším hráčom..Novak zaspal.
Reagovat
Patik
No je to taký výkon od Rogera..oblačno miestami fašírky..top úder strieda lacná chyba.
Reagovat
Grape
Velká škoda nepotvrzeného brejku...
Reagovat
Frantz
Chudák arogant, přivezli ho rovnou z JIP, na smrt nemocnýho a musí tam běhat jak zajíc
Reagovat
Lina
Vidíš, jak je dobrý, kdo by to zvládl. :)
Reagovat
mahycek
Nepotvrdil, ale dalo se to asi očekávat, že to nebude
3-0 .
Reagovat
Vlk-v-trave
Toz Rogere, sokni dneska cely svet! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jeeej, to je škoda toho brejku.
Reagovat
Mantra
Ale nemá na to už R, škoda
Reagovat
Davor1
Reagovat
Mantra
tvl, Rožr po tom udržení, ten bb jak ho smazal
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist