Djokovič si v Šanghaji poradil s Isnerem a dál míří za obhajobou. Nezaváhali ani Federer s Medveděvem

10. 10. 2019, 10:27
Aktuality 119
ATP MASTERS ŠANGHAJ - Novak Djokovič na asijských betonech pokračuje v neporazitelnosti. Po triumfu na generálce v Tokiu vítězí i v Šanghaji, kde si po Denisovi Shapovalovovi poradil s Johnem Isnerem, s nímž upravil vzájemnou bilanci na 10-2, a postoupil do čtvrtfinále. V něm čtyřnásobný šampion, který už sedm zápasů neztratil set, narazí na Stefanose Tsitsipase. Mezi nejlepší osmičku prošli také dva další největší favorité Roger Federer a Daniil Medveděv.
Novak Djokovič (© AFP)

Novak Djokovič po skreči v osmifinále US Open odstartoval svou asijskou pouť již v Tokiu, kde si bez ztráty setu došel do pro svůj 76. kariérní titul a zvýšil své šance na ukončení roku na postu světové jedničky.

O velkou porci bodů však může přijít na Masters v Šanghaji, pokud neobhájí loňský triumf. Zatím si ale největší favorit vede naprosto suverénně. Po Denisovi Shapovalovovi bez ztráty servisu přehrál i Johna Isnera, s nímž vzájemnou bilanci upravil na 10-2.

Djokovič byl dnes opět fenomenální na podání. Na něm dohromady ztratil pouhých osm fiftýnů, tři z nich po dvojchybě, nečelil jedinému brejkbolu a stejně jako soupeř, který dnes překonal hranici tisíce trefených es v sezoně, nasázel devět nechytatelných servisů. Rozhodující byl přelom setů, kdy Djokovič od stavu 6-5 získal čtyři hry v řadě a náskok nepustil.

"Returnovat jeho servis je vždycky pořádná výzva. Je jedním z nejvyšších tenistů, takže podání je jeho ohromnou zbraní a výhodou. Ale povedlo se mi tomu čelit a klíčové bylo, že jsem na přelomu setů získal pět gamů v řadě," pochvaloval si Djokovič.

Rodák z Bělehradu, jenž je se čtyřmi triumfy nejúspěšnějším hráčem čínského Masters a dnes zaznamenal 350. kariérní výhru na akcích Masters, v Šanghaji startuje podeváté a ještě nikdy nevypadl dříve než v semifinále. O uhájení této statistiky bude v zítřejším čtvrtfinále bojovat se Stefanosem Tsitsipasem, se kterým má vyrovnanou bilanci.

Jednadvacetiletý Řek, jenž před týdnem v Pekingu přerušil sérii pěti turnajových porážek a zahrál si finále, zdolal 7-5 3-6 7-6(5) Huberta Hurkacze a poprvé si zahraje čtvrtfinále na čínském Masters.

Roger Federer po pěti odvrácených setbolech udolal 7-6(7) 6-4 svého oblíbeného soka Davida Goffina, který podával na zisk setu, a vyhrál s ním desátý z 11 soubojů.

"Určitě jsem nad ním neměl navrch. Hrál výborně, mnohem líp než na US Open," uvedl švýcarský tenista, který před pěti týdny v New Yorku deklasoval Belgičana 6-2 6-2 6-0.

O první semifinále od finálové porážky ve Wimbledonu bude dvojnásobný šampion usilovat proti Alexanderovi Zverevovi, s nímž má na turnajích vyrovnanou bilanci.

Loňský semifinalista Zverev porazil 6-0 7-6(4) Andreje Rubljova, se kterým ani ve třetím vzájemném souboji neztratil set, potvrdil skvělou formu na asijských betonech a postupem do čtvrtfinále mírně zvýšil své šance na kvalifikaci na Turnaj mistrů, kde loni získal svůj nejcennější titul.

Další z největších favoritů Daniil Medveděv, jenž na pěti posledních turnajích nechyběl ve finále, měl dnes nečekané potíže s aktuálně až 248. hráčem světa Vaskem Pospisilem. Ruský favorit zvítězil po více než dvouhodinovém boji 7-6(7) 7-5 poté, co v prvním setu otočil vývoj ze stavu 3-5 a přežil celkem pět setbolů. Ve čtvrtfinále se střetne s Fabiem Fogninim.

Fognini nevzdává boj o premiérový start na Turnaji mistrů, na který mu virtuálně chybí jen 110 bodů. Dnes v Šanghaji 32letý Ital porazil 6-3 7-5 Karena Chačanova, jemuž oplatil týden starou porážku z Pekingu, a při svém devátém startu na čínském Masters postoupil poprvé do čtvrtfinále. S Medveděvem má vyrovnanou bilanci.

Dominic Thiem pokračuje na vítězné vlně. Šampion generálky v Pekingu ve svém prvním šanghajském čtvrtfinále porazil 6-3 6-4 Nikoloze Basilašviliho. O postup do semifinále si to rakouská jednička rozdá s Matteem Berrettinim, s nímž jediný dosavadní souboj vyhrál.

Třiadvacetiletý Berrettini si může v letošní průlomové sezoně odškrtnout další cíl. Semifinalista nedávného US Open totiž zdolal 7-6(5) 6-4 bývalého finalistu Roberta Bautistu a poprvé v kariéře postoupil do čtvrtfinále na turnajích Masters.

• ATP MASTERS 1000 ŠANGHAJ •
Čína, tv. povrch, 8,322.885 dolarů
čtvrteční výsledky (10. 10. 2019)
• Dvouhra - osmifinále •
Djokovič (1-Srb.) - Isner (16-USA) 7-5 6-3
Federer (2-Švýc.) - Goffin (13-Belg.) 7-6(7) 6-4
Medveděv (3-Rus.) - Pospisil (Kan.) 7-6(7) 7-5
Thiem (4-Rak.) - Basilašvili (15-Gruz.) 6-3 6-4
A. Zverev (5-Něm.) - Rubljov (Rus.) 6-0 7-6(4)
Tsitsipas (6-Řec.) - Hurkacz (Pol.) 7-5 3-6 7-6(5)
Fognini (10-It.) - Chačanov (7-Rus.) 6-3 7-5
M. Berrettini (11-It.) - Bautista (8-Šp.) 7-6(5) 6-4
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

119
Přidat komentář
annah
V publiku měl dnes Roger hlasitý a viditelný fanklub. :-)
https://twitter.com/i/status/1182307047150428160
https://twitter.com/i/status/1182268573806469123
Reagovat
annah
Kdopak asi převezme štafetu pro nejoblíbenějšího hráče, až Roger skončí?
https://pbs.twimg.com/media/EGeAZAlX0AIQ4VN?format=jpg&name=4096x4096
Reagovat
Marduch
Pokud by na to mela nejvetsi vliv cetnost pozapasovych pokecu s protihracem na saku, tak je to asi jasny;p
Reagovat
Holahej
....Roger Federer se upsal turnaji v Hanghzou, v Číně na tři roky. Tento turnaj se bude konat od 27. - 29. prosince 2019. Mimo Federera diváci uvidí Sashu Zvereva či bratry Bryanovi.....
Reagovat
Holahej
Legendární tenista na turnaje do Asie vyvezl otce Roberta a matku Lynette. A zatímco syn zahájil tažení za třetím titulem z čínského velkoměsta.

?A v pondělí se mnou letí do Tokia. Ještě nikdy nebyli v Japonsku,? přidává Federer.

Leckoho může napadnout, že ctěné hosty si Švýcar na závěr sezony ?přibalil?, protože se ve 38 letech blíží konec jeho profesionální kariéry. Omyl.

?Táta mi už hlásil, že by rád přijel i za rok. Slíbil jsem mu, že udělám maximum, abych tady opět hrál,? přiznal Federer.
Reagovat
Kozoroh
No1e nejenže dnes nečelil brejkbolu, ale ani neabsolvoval žádnou shodu při svém podání, dnes byla úspěšnost 1. servisu na 79 %, to je všechno skvělé :-)
Zítra bude čelit Shoepasovi, který s odřenýma ušima vyhrál nad Hurkaczem. No1eho forma se jeví být lepší, snad to zítra potvrdí na kurtu :-)
Reagovat
turista
Snad ano.
Reagovat
sojka1
pohled z druhe strany... :-) John se mi v prvnim setu moc libil, bez tejpu kolena... dokoce jsem si i zadoufala! Prijem tradicne matnejsi, fiftynky na servisu byly vsak casto i z vymeny a to primo paradni. FH winnery okolo 160 km/hod, nadeje stale zila. Kardinalni byla vsak vymena trika jeste pred ukoncenim prvniho setu, skolacka chyba a pak uz se John jen vezl.. ;-) :-))
Reagovat
mahycek
Musím poznamenat, 6 hráčů z Top 10 hraje čtvrtfinále !!!!!!
To je lepší společnost, jak na některém Grand Slamu ! A
ještě další 2 jsou do třináctky. To se nestává často.
To bude Big Friday !!!! A teď ještě, kdo projde do semif??
To by chtělo si tady tipnout, né ?
Reagovat
Pe3k
Rozhodně lepší než na většině US open.
Reagovat
paddy
Staré časy se vrací, v Pekingu byly v SF 4 nejvýše nasazení

Vítěz Šanghaje je jasný
Reagovat
Krisboy
Berrettini? Já bych si tak jistej nebyl.
Reagovat
Marduch
Berrettini ne, bude to jeden z BIG2. Medved či Djoker.
Reagovat
Krisboy
Však ano, to byl jen pokus o vtip :) Já jsem Djoka hrát neviděl, ale jak to tady posledních pár dnů čtu...jestli je to jenom z poloviny pravda, není co řešit :)
Reagovat
annah
Medveděv, Djokovič, Thiem určitě. Federer snad taky - tam nezbývá, než doufat, protože dnes to bylo proti Goffinovi místy rozpačité a plné UE. Snad aspoň to semifinále dá, aby obhájil loňské body.
Reagovat
turista
Vypadá to, že se Zverev pomalu hrabe ven z bahna. Roger dnes nepřesvědčivý, ale vyhrál.
Reagovat
Denis92
Roger riadne nabudil toho Zvereva. Aby sa mu to zajtra nevypomstilo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sasovi to tam padalo první set úplně z každé pozice.

Pak se vrátil starý dobrý Zverev a ještě ten set malém problem i když byl break nahoře
Reagovat
MartinPa
Rublev má zatím slušnou deku.
Reagovat
Krisboy
To je taktika. Dá mu náskok 6:0 a 5:0, Saša už se bude vidět v šatně a pak Rubl začne hrát.
Reagovat
Krisboy
Už to otáčí.
Reagovat
smazaný uživatel
Beast mode
Reagovat
annah
https://twitter.com/i/status/1182276513896501248
V publiku rozvinuli obří transparenty! Tolik lidí obětovalo výhled na kurt..
interview po zápase
https://twitter.com/i/status/1182280704358436864
Reagovat
Mayo
Egoista to napokon uhaluzil.
Reagovat
paprikovygulas1
?Egoista to napokon uhaluzil? panebože to si stále za tie roky nedospel. Ako chápem že decká majú neustálu potrebu sa doťahovať medzi sebou, že kto je lepší alebo skôr horší ale že má dospelý človek chuť písať bezvýznamné sračky ako ty, mi rozum veru neberie.
Reagovat
Pe3k
Mayo je tupá ovca (omlouvám se všem ovcím za urážlivé přirovnání k mayovi).
Reagovat
smazaný uživatel
2:0 na sety = uhaluzit
Reagovat
Pe3k
Roger dnes sice měl štěstí, ale to nemění nic na to, co za pakoně je Mayo.
Reagovat
smazaný uživatel
Dá to Šáša?
Reagovat
Patik
Mal by ..ale radšej by som Rubleva na odvetu..aby vedeu že to takto nefunguje prísť si do Cinci a vyradiť len tak Federera v dvoch setoch..
Reagovat
smazaný uživatel
Co teďka Zverev zahrál za šílenosti...

Pro Feda je lepší Zverev, ten ještě není na takovém lvlu, že by vyhrál - myslím si.

Ale turnaj obsazený dobře, vypadá to skoro na TOP roku mimo GS.
Reagovat
annah
Na jednom twitteru jsem zaznamenala info, že Roger podepsal pětiletou smlouvu s novým exhibičním turnajem v čínském Hangzhou. První se bude konat letos od 27. do 29. prosince.
Jako by si smluvně sám sebe zavázal, že tu tenisovou raketu ještě dlouho nepověsí na hřebík.:-) A letos ho ještě čeká exhibiční turné po pěti zemích Jižní Ameriky. Jako by si to ještě na závěr kariéry chtěl pořádně užít a objet s raketou celou zeměkouli.
Reagovat
smazaný uživatel
On bude hrát, dokud bude chodit.

Ten člověk je mašina na peníze, které může nasypat té svojí charitativní organizaci a s tím co dokázal, může vydělávat miliardy ještě 10 let. Každý chce Federera, money machine.
Reagovat
Patik
Ako to vlastne je môže hrať hráč exibičné zápasy alebo charitatívne aj keď už nefiguruje v ATP ? môže podpisovať zmluvy a hrať ako hosť alebo ako to vlastne funguje ?
Reagovat
Denis92
Co to je za otazku? Ved sa konaju exhibicie stale byvalych hracov. To co robia po skonceni kariery je ich vec.
Reagovat
Patik
Premýšlam nadtým..a v podstate áno pravda ..jednoduchá vec..neviem čo sa mi natom nepozdávalo..
Reagovat
Cico93
:-)
Reagovat
sojka1
tak nevim, o cem jsem vlastne pochybovala, snad ne o Rogerovi.. :-)) dobry plan, inteligentni, jako konec koncu vsechno, co stary pan dela. Presne tak bych si ja v soucasne dobe odchazeni legendy, te nejvetsi z nejvetsich, predstavovala, loucit se v konfrontaci s nejlepsimi a pritom prevazne-nevazne, exhibice jsou velmi elegantni reseni. Neverim totiz, ze bude a snad ani nechci, aby byl, Roger jeste pet let na okruhu... do OH staci.... a rozhodne uz dnes je nemozne hodnotit jakykoliv jeho zapas bez privlastku "osmatricetilety", pripadne bez (jako primo dnes) "s o 10 let mladsim souperem" atp.... nejkomictejsi mi pripadaji kriticke rozbory jeho vykonu (a pripadny infantilni posmech) v zapasech s o 6 let mladsim Djokovicem a s o 5 let mladsim Nadalem, na to, predevsim v pripade rochnani se v "neuspechu" stareho pana, musi byt proste "hlavicka".. :-)))
Reagovat
woody
Nemuzu uplne souhlasit, ac je Rogerovi 38 tak se dostava do finale GS, myslim si, ze pro nej samotneho by byla urazka rikat, ze prohrwl protoze je starej a nema na to, pokud je na profi tour bude porovnavan vzdy s nejlepsimi, vek nevek.
Reagovat
sojka1
ale samozrejme, ze je porovnavany s nejlepsimi, kdyz s nimi hraje... :-) Nejde mi rozhodne o zadne urazeni, jen o prirozene "proporce" a kdo sam mava raketou nejake to desetileti, jiste pochopi... ;-)
Reagovat
ttopi
Easy. Další pán na holení?
Reagovat
Fandina
super. Hezká výhra nad Goffinem. Gratulkaaaaaaaaaaaaa!!!!
Reagovat
annah
Teda zas tak moc hezká nebyla... :-) Byly to nervy. A těch UE!!!!
Reagovat
Patik
tá improvizácia drivevoleje a estetika hry Federera..to nikto nikdy neprekoná..
Reagovat
smazaný uživatel
To ne. Díval jsem se na Hurkacz-Tsitsipas, plynule jsem přešel na Federer-Goffin.

Federer je z těch čtyř hráčů nejstarší (logicky) a já jsem za ten dvojzápas nepoznal rozdíl v pohybu mezi ním a těmi kluky s průměrným věkěm 23.

On prostě běhá jakoby měl 25. To nechápu.
Reagovat
ttopi
A co teprv Jágr, kterej v jeho věku je schopnej hrát naší nejkvyšší soutěž (hokej sám o sobě je fyzicky dost náročný). Sice není superman, ale to on nikdy nebyl. Tohle jsou prostě lidi, kteří mají od boha talent nejen ten technický, ale taky ten fyzický.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tak.

Četl jsem onehda celkem rozsáhlý rozhovor s Ronaldem (hejty stranou, jde o princip).

Říkal, že musí ve svém věku cvičit 2x tolik co jeho mladí spoluhráči, aby se udržel konkurenceschopný. Prakticky totéž dělá Jágr, Federer a další.

Na nich prostě nejde poznat, že mají tolik, kolik mají. Federer dneska prakticky celý zápas běhal s Goffinem úplně na pohodu. A to má o dekádu a něco více let.
Reagovat
ttopi
Proto je taky Ronaldo tak dobrej. Mnoho dobrých hráčů ve věku Ronalda jde rapidně dolů právě proto, že už nejsou ochotni se takhle namáhat a ještě doma cvičit. Ač Ronalda nemám úplně rád, jeho morál a vůle, to je neskutečný.
Reagovat
smazaný uživatel
U mě Ronaldo vzrostl v očích hlavně díky tomu co zažil v dětství + měl koule na to, aby opustil Madrid, který je bez něj evidentně úplně v prdeli, vyhrál premier league, La Ligu, Serii A a Ligu mistrů s dvěma týmy v absolutně odlišných ligách. To je brutální počin.
Reagovat
turista
Ano. Ronaldo je strašně dobrej.
Reagovat
Patik
Ono tieto vecí áno..stíhať stíha..ale zajtra sa zobudí v inom rozpoložení než Goffin..a ako hovoríš príprava pred a po zápase je oveľa náročnejšia.
Reagovat
Patik
ale Jágr by neprekorčuloval mladého hráča..no jeho výhodou sú obrovské skúsenosti..on nemusí rýchlo korčulovať a mať neviem akú kondíciu on vie kde sa má postaviť vie prečítať hru a vie kde ho bude treba.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně Jágr nastaví tu svojí obří prdel a nejde ho odstranit z cesty.
Reagovat
Marduch
J.J. recept na obří prdel: 1.000 dřepů denně. Žádná věda.
Reagovat
ttopi
Hráčů zkušených jako Jágr je stovky. Ale už na to nemá jejich tělo a oni nemají vůli se namáhat. Jágr ano, miluje hokej.
Reagovat
turista
Souhlasím. Jágr musí taky mít skvělé zdraví když vydržel hrát 30 let hokej na nejvyšší úrovni a ještě nekončí.
Reagovat
Patik
to je neskutočné..aj tá práca nohami a zladenie s pohybom tela..dobre sa nato pozerá..akurát že už si nemôže dovoliť žiadne zranenie ako za mlada no..
Reagovat
smazaný uživatel
Isteže nie.

Jedine, výsledkovo.
Reagovat
peggy
Chybné svatbu.
Reagovat
Marduch
Trafo ma zranene zapesti, veselka bude v Puerta Pollenso 19.10. v prave poledne. Ximos!
Reagovat
peggy
Neví co je nového byla jsem dlouho pryč kde má chybu Nedal.dik
Reagovat
Krisboy
Koukám, že Sock si z té své mizérie odskočil na Laver Cup, kde nehrál vůbec špatně, a zase se vrátil na challengery :((
Reagovat
ttopi
MEzitím holky vyhráli v deblu první set. Rosol se neskutečně tahá se Sinnerem.
Reagovat
Patik
Tak toto niee..škoda..toto malo ísť Goffinovi..a zaslúžene..ale zase tie nevyužité šance..už je po zápase..pravdepodobne..
Reagovat
Ereinion
další ukázka, že tenis je hlavně o psychice...Fedex většinu setu horší, ale když Goffinovi nestačí 5 SB, z toho 4 na vlastním servisu, tak se nedá nic dělat...
Reagovat
ttopi
První SB měl Fedex za stavu 5:4. Mohl být dávno klid.
Reagovat
Ereinion
tam ale Goffin zahrál skvěle, to bylo bez šance...a do tý doby byl jasně lepší, Fedexe drželo hlavně podání
Reagovat
smazaný uživatel
První SB měl Fed při servisu Goffina, kde zahrál vynucenou chybu.

Druhý SB měl po servisu a úplně s přehledem ho proměnil po dvou úderech. Goffin měl 5 kousků setballů ve hře a místo toho, aby to risknul, tak připosraně vracel do kurtu a čekal na to, až ho Federer zabije. Což se vlastně stalo.
Reagovat
smazaný uživatel
Být Goffin, tak se zastřelím.
Reagovat
ttopi
Hezký set. Obě strany několik SB, Goffin při svém servisu, stejně set prohrál.
Reagovat
Krisboy
Dejve Dejve... takhle mu to odevzdat ty lopato.
Reagovat
Krisboy
To je dřevák. Volej jak ode mě.
Reagovat
Pe3k
Jede jak nadopovana pila promazana super mogulem. Jediný kdo jej má reálnou šanci zastavit je Medvěd.
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda, protože co vidím Federera dneska, tak ten hodně zaspal.
Reagovat
ttopi
Měl proměnit SB a byl by klid.
Reagovat
smazaný uživatel
Chce trénovat TB a začínat 0:1
Reagovat
turista
Medvěd bohužel může Djokiho jízdu ukončit. Tsitsipas ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Solidní tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře se na to dívá, dva variabilní hráči, čopy, baseline tenis, net play.

Tak to má nějak vypadat.
Reagovat
woody
Zatím v Asii velmi dobrý, jako už tradičně. Velmi dobrý projev na podání. Radost pohledět. Jako fanoušek Novaka doufám,že bude mít tentokrát Wilander pravdu, když jednou řekl:

"Pokud hraje Novak v pohodě je pro ostatní prostě příliš dobrý"

Uvidíme, zatím jede bomby :-)
Reagovat
turista
Idemo Novak!
Reagovat
Krisboy
Pokud se potkají s Federerem, prohraje Roger z mečbolu, nebo prohraje hladce?
Reagovat
Ereinion
:) není to GS, takže si dokážu představit i jeho výhru...
Reagovat
Krisboy
To je pravda, to jsem si neuvědomil. Nicméně tomu stejně nevěřím. Není to o hře, o kvalitě, o tenisu, ale o hlavě, kterou má Djokovič silnou a Federer je pako, který se bojí nad ním vyhrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Přičemž v éře Noleho neporazitelnosti byl Federer paradoxně jediný, kdo Djokoviče porážel.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako Fedfan se bojím jenom jedné věci a to je projev Djokoviče na servisu.

Pokud by takhle podával i v případném finále s Federerem, tak asi bude tiebreak a všichni víme, jak poslední TB mezi nimi dopadly že ano.

Osobně bych spíše chtěl vidět ve finále Tsitsipase se Zverevem, nebo Medvedeva s Thiemem. Takhle by do Paříže nebylo potřeba číst nesmyslné debaty o BIG3.
Reagovat
Marduch
On je nekdo cte?
Reagovat
woody
Ty budou vždycky a myslím,že je to dobře.
Reagovat
Cico93
A možnosť, že ho Roger porazí, taká nie je?
Reagovat
turista
Ta možnost tady jistě je.
Reagovat
Krisboy
Po letošním Wimbledonu už tomu nevěřím.
Reagovat
smazaný uživatel
Musel by brejkovat, v TB nevyhraje. Prohrál již už několik za sebou a vždy stejně.

Skalp Djokoviče ale nutně potřebuje.
Reagovat
ttopi
Ten Wimbledon mě furt straší. Tam si mohl Federer zajistit GOAT asi definitivně. Pro mě jím je, ale takhle by to možná uznali i jeho věční odpůrci.
Reagovat
smazaný uživatel
To je diskutabilní. Pořád má nejvíce GS, nejvíce týdnů na N.1 a nejvíce titulů.

GOAT bude pro každého někdo jiný, ten status není oficiální, je to názor tisíců lidí.
Reagovat
ttopi
Myslím to tak, že by pro Nadala s Djokovičem bylo zase o krok, respektive o dva kroky, dál k dohnání Federera v počtu GS. Takhle jsou mu dost v patách.
Reagovat
annah
Nejspíš prohraje hladce. Když se teď dívám, jak hraje s Goffinem, tak proti Nolemu nemá Roger žádnou šanci.
Reagovat
Krisboy
Zrovna jsem chtěl napsat, že se k MP ani neprobojuje... možná ani dnes :)
Reagovat
annah
Probojoval, ale je to něc strašného.
Reagovat
annah
Teda pardon. Myslela jsem tie-break, ne mečbol.
První set Roger vyhrál, ale ta výhra se rovnala skoro zázraku. Goffina by prohra mohla trochu zdolat.
Reagovat
Mayo
Novak Beastovic neprehrá veľmi dlhu dobu. Myslím, že nestratí ani set na tomto turnaji.
Reagovat
smazaný uživatel
Nole moc dobrý na servisu, Isner nemá mezihru na to, aby Noleho přitlačil na returnu. Teďka čekají Djokoviče pravděpodobně dva nejlepší borci s nextgen, kteří ho porazili dohromady 3x na hardu.

Ten los má Djokovič těžší, než na posledních GS.
Reagovat
Cico93
Aby ho tam nečakal Hurkacz a potom Fognini, ani by ma to neprekvapilo.
Reagovat
smazaný uživatel
Může být, ale sleduju Tsitsipase 2 roky a ten jeho herní projev je podle mě už špičkový. To je hotový hráč připravený vyhrát velké turnaje a porážet BIG3. Medveděv totéž.

Pokud se zadaří, tak Djokovič musí porazit dva GS vítěze příští dekády za sebou.

To bude zkouška ohněm.
Reagovat
turista
Medveděv je lepší než Tsitsipas.
Reagovat
smazaný uživatel
V uspávání hadů určitě.

Tsitsipas z něj má psychický blok a proto je to v H2H 4:0 pro Rusa
Reagovat
Marduch
Pokud ma z poslednich 5 turnaju vcetne GS 5 min. finale, neni pochyb o tom, kdo je (prinejmensim) aktualne lepsim hracem.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tak. Tsitsipase ta sláva hodně sežrala, pak pár aférek o nevhodném chování k ball boys, pár nešťastných komentářů, přišlo hejtování široké veřejnosti, do toho peníze, sláva, sociální sítě. A už se vezl. Do toho ještě srovnávání s Federerem, to máš hned. Teďka říkal, že na soc netech skončil, tak jsem zvědavý. Ty dvě GS porážky v prvních kolech ho musely nasrat hodně. No a hned z toho bylo finále z Pekingu, které mohl vyhrát, byl break nahoře ve třetím.

Medvedev je typologicky jiný typ osobnosti. Je nenápadný, nevyjadřuje se, netráví hodiny na facebooku, hraje nenápadný tenis a je z toho to, co říkáš ty - 5 finále za sebou, titul z Masters.
Reagovat
turista
No Medveděv je baseliner, který občas zaútočí na síti a Tsitsipas je ranař, který je na saku každý druhý míč. Od BL je poloviční ve srovnání např.s Nišikorim.
Reagovat
Cico93
Fognini má zajtra proti Rusovi kurz viac ako 4. To je lákavé a myslím, že to bude veľa ľudí skúšať.
Reagovat
smazaný uživatel
Já dával dneska gruziňce proti Thiemovi, tam to šlo přes 4 a zisk setu Nica je za 2.

Thiem má sem tam blackout, to by mohlo vyjít.
Reagovat
turista
Ano, Fognini už vyhrál a Hurkacz klidně může dnes taky vyhrát.
Reagovat
Cico93
No to je jazda, kľudne to môže byť ako v roku 2015.
Reagovat
smazaný uživatel
Ve 2015 měl za turnaj jednoho soupeře, kterého lze brát trošku vážně
Reagovat
Cico93
Vtedy mal Novak na TM kurz 1,50...áno podal som to vtedy:-))
Teraz bude 1,7...
Reagovat
smazaný uživatel
To nemá value i když Djokovič vypadá, že do konce sezóny neprohraje.

Maximálně ho sejme Federer ve skupině TM 2x 6:1 a ve finále nehraje ani set, to už známe.

Mě je to více méně jedno, ale Federerovi bych jeden titul z těch tří přál, hlavně ta H2H s Djokovičem za poslední dobu je otřesná a ty poslední zápasy jenom přes TB
Reagovat
Cico93
úprimne si myslím, že ti to jedno nie je. Klameš sa Kamilos.
Reagovat
smazaný uživatel
Tvůj názor.
Reagovat
Cico93
Si alibista...
Reagovat
smazaný uživatel
Opět tvůj názor
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist