Djokovič zvládl horko i souboj s Fucsovicsem. Federer postupuje bez ztráty setu

28. 8. 2018, 23:33
Aktuality 86
US OPEN - Novak Djokovič i potřinácté zvládl úvodní zápas na US Open. Jeden z největších favoritů v prvním kole zvládl náročné klimatické podmínky a Mártona Fucsovicse z Maďarska po třech hodinách porazil. Mnohem méně se na postup nadřel Roger Federer. Pětinásobný šampion neztratil set s Jošihitem Nišiokou.

Novak Djokovič nedávno v Cincinnati ve finále porazil Rogera Federera a jako první hráč v historii zkompletoval sbírku trofejí z podniků série Masters. Na další z mnoha životních úspěchů navázal úspěšně na US Open, kde v prvním kole přehrál 6-3 3-6 6-4 6-0 Mártona Fucsovicse z Maďarska.

Djokovič se rychle ujal vedení 3-0 a náskok si pohlídal až do konce úvodního dějství. Ve druhé sadě však začal mít problémy s brutálními klimatickými podmínkami, které dnes ve Flushing Meadows panují. Druhý set nakonec kvůli ztracenému podání v šestém gamu prohrál.

Ve třetí sadě prohrával už 2-4. Právě tehdy zřejmě zabraly léky, které mu při ošetření lékař poskytl. Dvojnásobný vítěz US Open začal svého maďarského soupeře přehrávat, téměř nekazil a deseti vyhranými hrami v řadě vývoj utkání otočil.

"Myslím, že bylo jasně vidět, že jsme oba měli s dnešními podmínkami potíže," řekl Djokovič. "Na konci třetího setu jsem začal hrát lépe, předtím jsem na kurtu spíše přežíval," svěřil se Srb. "Doufal jsem, že se co nejdříve začnu cítit lépe, první tři sety nebyly dobré. Mnoho hráčů mělo dnes problémy, takže jsem za dnešní vítězství hodně rád," dodal.

Djokovič tak i potřinácté na US Open, které loni kvůli zranění pravého lokte vynechal, přešel přes první kolo, a navíc zaznamenal 50. úspěšné úvodní vystoupení na grandslamech.

Jeden z největších favoritů letošního ročníku závěrečného grandslamu sezony bude ve druhém kole čelit domácímu Tennysovi Sandgrenovi, jehož porazil letos v cestě za triumfem ve Wimbledonu.

Statistiky zápasu

Roger Federer se po šokujícím vyřazení ve čtvrtfinále Wimbledonu představil jen v Cincinnati, kde ve finále prohrál s Novakem Djokovičem. Na úvod US Open potvrdil roli favorita, když v premiérovém souboji porazil 6-2 6-2 6-4 Jošihita Nišioku a i poosmnácté zvládl vstup do závěrečného grandslamu sezony.

"Mám radost, že jsme tady nikdy neprohrál první zápas," radoval se Federer. "Takže možná je načase ukončit kariéru," uvedl švýcarský tenista v žertu, přesto ale musel prohlášení upřesnit.

"Myslel jsem to tak, že jsem tady vyhrál všech osmnáct zápasů prvního kola a nechci, abych o tuhle sérii za rok přišel. Takže možná by bylo dobré teď skončit, abych si ji udržel, což byl samozřejmě vtip," přidal.

Federer v prvním a druhém setu Nišiokovi vždy dvakrát sebral podání a na stejné skóre to vypadalo i ve třetí sadě. Jenže Federer první šanci ukončit zápas neproměnil a poprvé v utkání ztratil servis. Druhou šanci však už nepromarnil a po necelých dvou hodinách postoupil do další fáze turnaje.

"Hrál jsem dobře a jsem rád, že jsem prošel dál. Nišioka má opravdu rychlé nohy," ocenil Federer soupeře po utkání v náročných podmínkách. "Pro nás Evropany není snadné hrát v tak vysoké vlhkosti vzduchu. Je potřeba hodně pít, protože hrozí nebezpečí křečí. Pak se ale hodně potíte," dodal sedmatřicetiletý rodák z Basileje.

Ve druhém kole bude šampion z let 2004 až 2008 čelit Benoitovi Pairemu. Francouze ve všech šesti předchozích duelech porazil, letos s ním ale měl plné ruce práce na turnaji v Halle, kde odvrátil dva mečboly.

Statistiky zápasu

První kolo zvládl i další bývalý šampion Marin Čilič. Vítězovi ročníku 2014 vzdal za stavu 5-7 1-6 1-1 Marius Copil, který v úvodním dějství vedl 5-2 se dvěma brejky v zádech. Chorvatskou jedničku ve druhém kole čeká Hubert Hurkacz.

Alexander Zverev se na kurtu příliš nezdržel. Čtvrtý nasazený smetl 6-2 6-1 6-2 lucky losera Petera Polanského, jemuž nenabídl jediný brejkbol, a první utkání pod vedením Ivana Lendla zvládl na jedničku. V dalším zápase narazí na lucky losera Nicolase Mahuta a pokusí se poprvé přejít přes druhé kolo závěrečného grandslamu sezony.

• US OPEN •
New York, USA, tv. povrch, 53,000.000 dolarů
úterní výsledky (28. 8. 2018)
• Dvouhra muži - 1. kolo •
Djokovič (6-Srb.) - Fucsovics (Maď.) 6-3 3-6 6-4 6-0
Federer (2-Švýc.) - Nišioka (Jap.) 6-2 6-2 6-4
A. Zverev (4-Něm.) - Polansky (Kan.) 6-2 6-1 6-2
Čilič (7-Chorv.) - Copil (Rum.) 7-5 6-1 1-1 / skreč
Goffin (10-Belg.) - Gaio (It.) 6-2 6-4 7-6(5)
Carreño (12-Šp.) - Džazírí (Tun.) 7-5 6-2 6-2
Schwartzman (13-Arg.) - Delbonis (Arg.) 6-2 7-6(6) 6-2
Fognini (14-It.) - Mmoh (USA) 4-6 6-2 6-4 7-6(4)
Pouille (17-Fr.) - Maden (Něm.) 7-6(6) 6-2 7-5
Nišikori (21-Jap.) - Marterer (Něm.) 6-2 6-2 6-3
Benneteau (Fr.) - Cecchinato (22-It.) 2-6 7-6(5) 6-3 6-4
Hyeon Chung (23-Korea) - Berankis (Lit.) 4-6 7-6(6) 6-0 2-0 / skreč
Gasquet (26-Fr.) - Sugita (Jap.) 6-3 6-1 6-3
Tiafoe (USA) - Mannarino (29-Fr.) 6-1 6-4 4-6 6-4
Kyrgios (30-Austr.) - Albot (Mol.) 7-5 2-6 6-4 6-2
Ebden (Austr.) - Krajinovič (32-Srb.) 7-6(1) 6-7(5) 4-6 6-1 4-1 / skreč
J. Sousa (Portug.) - M. Granollers (Šp.) 6-2 6-2 6-3
Struff (Něm.) - Smyczek (USA) 7-6(2) 6-4 6-3
Kukuškin (Kaz.) - Rubin (USA) 6-3 6-1 4-6 7-6(3)
Djere (Srb.) - L. Mayer (Arg.) 6-4 6-4 4-6 2-1 / skreč
Hurkacz (Pol.) - Travaglia (It.) 6-2 2-6 7-6(6) 3-0 / skreč
Sandgren (USA) - Troicki (Srb.) 6-3 6-4 6-2
Millman (Austr.) - Brooksby (USA) 6-4 6-2 6-0
Munar (Šp.) - Bemelmans (Belg.) 5-7 6-3 7-6(3) 2-6 6-1
Mahut (Fr.) - Moutet (Fr.) 6-2 7-5 5-7 6-4
Haase (Niz.) - McDonald (USA) 4-6 4-6 6-3 6-1 6-3
Kohlschreiber (Něm.) - Hanfmann (Něm.) 7-6(3) 5-7 6-4 6-4
Baghdatis (Kypr) - Južnyj (Rus.) 6-4 6-4 2-6 3-1 / skreč
Monfils (Fr.) - Bagnis (Arg.) 7-6(4) 3-6 6-0 6-0
Paire (Fr.) - Novak (Rak.) 7-6(6) 3-6 7-5 7-6(5)
De Minaur (Austr.) - Daniel (Jap.) 6-0 6-1 6-2
Herbert (Fr.) - Bhambri (Indie) 6-3 7-6(3) 7-5
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

86
Přidat komentář
peggy
Pan Federer,snad porazil Rafu,ze pise nestratil ani set,byl to 177hrac.
Reagovat
Kozoroh
Vzhledem ke konspiracím, které se tady rozběhly, vám nabízím vysvětlení, proč čtvrtý set byl tak jasnou záležitostí Djokera.

Po zisku důležité třetí sady se šli oba hráči ochladit. Byli zavedeni do ledové lázně, svlečeni do naha a posazeni vedle sebe. Fucscovics po zápase uvedl, že nedokázal opět rozehřát svaly, zchladlé onou lázní.
Reagovat
spaniel
Ja uz myslel, ze byl v te lazni tak zahanben...
Reagovat
a.magerova
Tak v ledové lázni... to určitě nebyl pohled na buhvíco... ;-)
Reagovat
mahycek
A ty potřebuješ mít nutně velkýho ptáka ???
Reagovat
woody
Kde čepráš tu informaci? Pŕíjde mi to jako totální nesmysl mezi sety sedět v kádi s ledem...
Reagovat
spaniel
Kazdy ma fantazie...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale má pravdu, beru zpět.

https://www.atpworldtour.com/en/news/us-open-2018-tuesday-djokovic-gasquet

The former World No. 1 battled through stomach discomfort and overcame depleted energy, receiving a visit from the physio and tournament doctor on multiple occasions. Both players took a much-needed ice bath during a 10-minute break between the third and fourth sets, a new heat rule that the USTA has employed. But, with his back against the wall, Djokovic dug deep to reel off 10 games in a row and book his spot in the second round.
Reagovat
smazaný uživatel
A kde je tá info, ze boli nahí vedla seba?..:))
Reagovat
smazaný uživatel
Asi bonus pro čtenáře :D
Reagovat
Kozoroh
Djokovic on what he did during the 10-minute break after the third set: 'Marton and I were naked in the ice baths next to each other... It was quite a magnificent feeling I must say!'
Reagovat
smazaný uživatel
Marlon bol taký vzrušený z pocitu, ze sedi s niekym ako Novak Djokovic nahý vo vani, ze potom uz neuhral ani gem...
Reagovat
ttopi
Zajímavá je ta diskuse pod tím. Jak tam brečej, že pořadatelé protěžují Fedexe, protože ho furt dávají na night session a ušetří ho těch veder. Přitom ho tam dávají primárně z jiného důvodu. To lepší počasí je jen benefit pro něj, ale i pro diváky.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to brečí většinou ti, kteří neznají vlastnosti míčků při teplejším a chladnějším počasí. Je možná pravda, že nižší teploty by Nolemu pomohly více k jeho defenzivní hře, naopak Roger ve 38 stupních by tam rozdával FH údery jedna radost.
Reagovat
ttopi
Takže nakonec to je přesně naopak? Pořadatelé nechtějí, aby Roger nabral při denních sessions až moc velké sebevědomí :D
Reagovat
smazaný uživatel
No oni nemají na výběr. Chtějí, aby vyhrál Federer, tak zrychlili kurty. Ale zase jej nemohou dát na day session, protože míče skáčou jinak a Roger by z toho mohl profitovat, akorát jim vadí v pavouku Djokovič. První nástrahu organizátorů Nole přežil, tak teď ho musí dát na kurt hned v 11:00 a ideálně na dvojku, nebo trojku, ať tam co nejvíce svítí slunce. Pokud Djokovič vypadne, tak už budou Rogera dávat zase na day session aby zajistili jeho výhru.
Reagovat
ttopi
Zapomněl jsi dodat, že za tím vším stojí Putin, nebo Ilumináti.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě mě napadlo bratrstvo svobodných zednářů.
Reagovat
a.magerova
Když už nic jiného, tak Roger je světová dvojka a ta má logicky přednost před světovou šestkou... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já si taky říkám, že tě to musí totálně rozbít.
Reagovat
Kozoroh
Kamakshi Tandon? @Kamakshi_Tandon 9m9 minutes ago
Djokovic cont'd. "We [the two players] were naked in the [side by side] ice baths... it was quite a magnificent feeling." :)
Reagovat
mahycek
Roger v pohodě, díval jsem se na re live přenos zpožděně, ale
až ve čtyři ráno. Somozřejmě jsem si výsledek nenašel předem.
Reagovat
a.magerova
Ovšem to je pro mě zklamání... já tu od jedné čekám jakože KDY KONEČNĚ a Ty nikde... dlužíš mi za kýbl vody.... zase jedna zbytečná koupel... :-P
Reagovat
mahycek
No dobře, zítra se pochlapím a nepůjdu spát. Ale kýbl vody?
Raději kýbl piva, nebo demižon vína, ale to bys usnula.
Stačila by láhev, ale tu si dáme až vyřadí Kyrgiose, ne ?
Reagovat
smazaný uživatel
Co hrajete dneska? Mě se líbí kurzy na Ciciho, Johnsona, zkusím Fernanda, Kublera, Šapiho a samozřejmě Vaška - kurz 18 proti Rafovi se hrát musí. Sice šance 1%, ale i tak. :)
Reagovat
ttopi
V tom případě sázíš nesmysl. Při šanci 1% je kurz 18 k ničemu. Vsadíš to 100x za 100Kč (tedy 10000Kč) a jednou to vyjde s výhrou 1800Kč.

Jak jsi na tom celkově,co se týče sázení? Kolik jsi v mínusu? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Neupřesnil jsem to. Pospíšila dám třeba za dvacku. Určitě ne za litr. :D

V mínusu určitě nejsem. Konkrétně na TipSportu se dá vydělat spoustu netů (peněz na sázení, které se následně dají sázkami konvertovat na reálné peníze) za různé články, nebo analýzy, takže tyto nety sázím na tyhle kraviny.

Tento měsíc se mi podařilo z 2.000 netů udělat 2700 Kč, takže v pohodě. Kdysi jsem sázel více, teď hraji jenom větší turnaje v tenise a outsidery ve fotbale. ideální je neprohra domácích v kurzu přes dva. Trefil jsem tak třeba Wolves - City minulý týden, bohémku se Spartou atd.
Reagovat
smazaný uživatel
Dodám: Obecně pod kurz 2 na jednu událost moc nechodím. Měl jsem své doby i stránky, kde mi lidé platili za tipy, ale GDPR mi do toho hodilo vidle, tak jsem se na to vykašlal a mám méně nervů a klid.
Reagovat
ttopi
Jak se tě dotklo GDPR?
Reagovat
smazaný uživatel
No měl jsem jmenovitý seznam členů, kteří platí členství, včetně jmen a kontaktů, aby to bylo co nejprůhlednější. Dle GDPR nemůžeš bez souhlasu tento materiál už skladovat a je to napadnutelné. Musel bych vytvořit webovky (dělal jsem to na facebooku), vytvořit souhlas se zpracováním údajů a další věci. Právní důsledky jsem do úplného detailu nestudoval a určitě by to nějak šlo vyřešit. Nicméně ty nervy mi za to nestojí. Když máš 40-50 členů, kteří ti měsíčně platí, tak je to fakt někdy o nervy. Navíc se na internetu vyrojilo spoustu udavačů, kteří tyto sázkové poradenství udávají správcům GDPR a musíš pak řešit nepříjemnosti. To radši nic.
Reagovat
ttopi
Aha. Takže tě to semlelo...

Mně jednou přišel mail od nějakého Kamila, zda nechci nějaké typy - možná jsi to byl ty :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo přiznávám semlelo. Zabere to fakt hodně času a pak když se začnou zápasy hrát, tak jsi jako na trní. Teď je to 1:0 ve fotbale, penalta v 90+5 a můžeš si to hodit. :D

Já emaily neposílal, takže to byl jiný Kamil. :D
Reagovat
Roger_Federer
Vysvetli me jednu vec, proc by uspesny tiper(pokud je uspesny), ma potrebu prodavat svoje myslenky za par tisic sazkarskym luzrum..
Orientuju se vtom uz pres 20 let a tohle nikdy nepochopim..
Reagovat
spaniel
Proc by ne? Je z toho slusny prijem, ktery vykryje neuspesne dny.
Reagovat
smazaný uživatel
Jednoduše jsem to zkusil a fungovalo to. Byl to skoro rok pasivního příjmu za jeden e-mail denně. Samozřejmě s určitou množinou nervů. Teď už by to stálo moc úsilí a času, takže to kašlu.

PS: Nejsem určitě věhlasný tipér. Mé sázky se pohybují od 100-500 Kč na událost, takže mě to neživí. A teď sázím ještě méně.
Reagovat
ttopi
Protože případné úspěchy těch "lůzrů" se Kamila nikterak nedotýkají. Určitě nefunguje něco jako "sázkovka prohrává, tak sníží kurzy".
Reagovat
smazaný uživatel
Já hlavně neměl nervy ke konci na ty rypalisty. Ukončili jsme měsíc třeba v +8% a borci mi psali, že jim +8% nevychází, že jsou v mínusu. Přitom jsem měl placenou online verifikaci, kde vše bylo na nezávislých stránkách napsáno zcela jasně. Zase jim nemůžeš neodpovědět, protože ti platí. Pořád dokola. Pak, že mu nepřišel e-mail, nestihl to vsadit bla bla bla
Reagovat
ttopi
Je mi to jasný. Práce s lidma, to je to nejhorší, co může být :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě, když to máš od pondělí do pátku a k tomu tohle. Never more. :D
Reagovat
ipko
Pospíšil je bez šance, aj keby Rafa hral s jednou rukou.. nemá ani na set, to by musel predviesť supertenis.. podľa mňa Kudla by mohol uhrať aspoň set alebo aj Chardy s Andersonom, keďže Kevin už mal v zápase s Ryanom nejaké zdravotné problémy.. ďalej je zaujímavý kurz na Lorenziho alebo Basilashviliho..
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíš to, díky. Toho Lorenziho jsem si ani nevšiml. Může klidně vyhrát. S Kevinem souhlasím, hral pět setů první den, bůh ví, co mu je. Kurz 4 na Chardyho je slušný. Ale Kudla s DelPem? Nevím no.
Reagovat
ipko
hraje doma, je docela v slušnej forme a budú hrať v day session, čo by mohlo hrať proti Del Potrovi..
Reagovat
Krisboy
Pospisil proti Rafovi? Vyhozený prachy. Ani za pětku to nestojí. Vašek na to nemá ani omylem.
Reagovat
Krisboy
Vasek.
Reagovat
smazaný uživatel
Seppi kludne moze vyhrat so Shapo za kurz 3.3.
Kurz na Simona proti Raonicovi za 4.5 je lákavý. 1.23 na Milosa, wtf?
Verim aj Thiemovi s Murraym za solídne kurzy 1.6..
Cici vs Medvedev je netipovatelné, uplne otvorene.
Reagovat
smazaný uživatel
Verim aj Fritzovi, zlepsuje sa a o jeho superovi som nikdy nepocul za 1.5..

Sock ma prijatelného súpera, ale jeho sezóna je unikátna...Dnes ale vyhra, na tiket by som to ale nedával...

Mne zatial USO18, so ziskom 80eur, ziadne velké prachy, ale potesi a zabezpeci budget na dalsie dni.
Reagovat
ttopi
Hlavně to všechno neprosázej na Rafu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zkusím proti Fritzovi. Kubler udělal ve Vancouveru finále když prohrál s Evansem v TB třetího setu a nevyužil MB.

V prvním kole sundal Bautistu 6:3 6:3 6:4. Má formu. Nechápu, jak to Fritz s Mishou vůbec otočil, ten zápas jsem vypnul za stavu 4:2 pro Zvereva. Potom Misha ztratil 7x servis ve třech setech - úplně odešel.

Jinak jsem dal Johnsona, Thiem a hard je asi jako já a vyšívání.
Reagovat
smazaný uživatel
PS: Kubler byl loni 28.8.2017 v rankingu na 945 místě. Teď je v TOP100.
Reagovat
smazaný uživatel
V poriadku. To vyzerá ok, neskúmal som to..
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, že to vsadíš, Kubler rupne 3:0 a budeš mě nahánět. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak Ciciho hraju 100%. Mám k tomu dva důvody, jeden je vážný a druhý z legrace. 1. Medvěděv vyhrál v Salámu, takže toho má trošku více v nohách. 2. Hraje se na desítce, přímé slunce, první zápas v 11:00 - a v řecku je teplo pořád, takže Cici bude zvyklejší, než promrzlý Rusák :)
Reagovat
ttopi
Nejlepší je, jak Japonec Fedexovi pogratuloval u sítě úplně vysmátej. Pro něj to musel být, i přes jasnou prohru, svátek, si zahrát s takovým hráčem. Japonci jsou jako lidé velmi sympatičtí.

Jinak dle sestřihu Roger paráda. Kraťasy, servis, BH, všechno to vypadá lehce. Jasně, že to je sestřih klíčových momentů a udělal i dost UE, ale ty W to přebijí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Roger má vždycky hodně UE. Někdy víc, někdy méně. Je prostě agresivní hráč, nepinká si od BL jako Djokovič, Murray, nebo částečně Rafa. Je o to jenom o tom, zda mu to chodí, nebo nechodí a kolik toho soupeř vrátí.
Reagovat
ttopi
Jasně. Proto říkám, že ty Winnery to bohatě převyšují. Každopádně se to lépe sleduje, než "pinkání", za předpokladu, že to hráč umí trefovat. Pokud by to mělo být 10W a 70UE, moc koukatelné to naopak není (takovej Kvitová styl :D).
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím.

Jo no, nebo finále v Cincinnati. :D, raz, dva, tři metry vedle, raz dva páska, raz dva publikum. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem spokojený. Bál jsem se prvního zápasu, jak Roger vstoupí do turnaje. Viz. loňský ročník. Od toho se potom odvíjí všechny ostatní mače. Lepí mu to, servis chodí, 14 es je v pohodě. QF bude v pohodě.

Pohodová výhra 56 winneru, 32 chyb - dobré stats. Pro srovnání Nole 30W 32UE a Rafa 16W a 22UE za jeden půl setu.
Reagovat
spaniel
Tiafoe je mnohem těžší soupeř než Nishioka. Z tohoto zápasu se nedají dělat závěry. Nishioka nemá žádnou zbraň, podání slabé...a i tak se Roger nechal brejknout, na což obvykle docházelo až tak v semi. K tomu některé chyby na síti, které dřív nedělal. No, uvidíme. Snad se rozjede.
Reagovat
smazaný uživatel
Na první zápas to bylo slušné. Čekal jsem jednou tolik UE a další srandy. Jde vidět, že povrch mu sedí. Když jsem viděl zápas Djokoviče, tak mi to přišlo rychlé, ale po odsledování HL Rogera se ta rychlost kurtu projeví jednou tolik.
Reagovat
Krisboy
Novak něco zobal během zápasu? Zase nějaká kontroverze?
Reagovat
ttopi
Docela by mě zajímalo, co dostal. Protože od té doby prakticky vyhrál všechny hry.

NA druhou stranu, je třeba se na to dívat spíš tak, že do té doby to nebyl Djokovič. Jeho výhra byla očekávaná. Jen to takto vypadá podezřele.
Reagovat
woody
Lék co podá lékař ATP je podla vas kontroverzni? Kde to jsme?
Reagovat
ttopi
Nic takového jsem nenapsal, to spíš Krisboy.

Já jen říkám, že to vypadá podezřele, když po pozření něčeho někdo vyhraje 10 her v řadě, přičemž do té doby vypadal jak kdyby celý den ležel na pláži na sluníčku.
Reagovat
Krisboy
Jj, Nole je na zázračné uzdravení odborník. Narážím samozřejmě na památné utkání s panem Berdychem v DC, tuším 2010.
Reagovat
smazaný uživatel
To nikdo neříká. Určitě mu nedali anabolické steroidy, ale vypadá to fakt divně. Vzal si prášek a z ničeho nic vyhrál 10 gamů v řadě. To je divné. :D
Reagovat
Nola
mne prislo, ze mu bolo spatne od zaludka, v jednu chvilu to vyzeralo, ze vyhodi obsah von
sama si neviem predstavit, ze vobec vyleziem v takej horucave von, Petra hrala o 11-tej a uz vtedy vraj boli podmienky brutalne....
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě. Ber v potaz i ten uzavřený stadion, málo čerstvého vzduchu a nahřátý beton. Celý stadion je jako železobetonový hořící kotel a ty hraješ úplně dole a ještě na slunci. To musí být maras.
Reagovat
smazaný uživatel
Co je na tom podozrivé..

Od toho sa lieky vyrábajú, aby po užití pomohli. Či, ty ich papáš len tak od hladu?
Reagovat
ttopi
Podezřelé je to, jak velkou změnu to znamenalo. Přecijen, v tomhle prostředí, jaký tam panovalo, to vypadá fakt hodně podivně. On pak vypadal, jakoby právě přišel čerstvej z šatny a neměl za sebou 2 a půl setu v tak náročných podmínkách.

Ale jak jsem již předtím psal, Djokovičův postup se očekával a herně na tom je lépe, než Fuczovics, takže ani ten kanár není tak divný, maďar to pak už jen dohrával.
Reagovat
smazaný uživatel
Otázkou zůstává, kolik z té herní změny zařídil prášek a kolik divadelní představení. Ale souhlasím ten restart byl do očí bijící.
Reagovat
ttopi
Jaké divadelní představení? Jakože celý začátek třetího setu do Djokovič záměrně vypouštěl, by to vypadalo, že je fakt hotovej a potřebuje medical break?
Reagovat
Nola
Kamilos je taky maskot tohto portalu, celkom sa bavim na jeho hlaskach...
Reagovat
smazaný uživatel
Díky díky. Dám ti adresu a můžeš mi poslat koláč.
Reagovat
ttopi
Nebo klíčenku :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem ke kvalitám České pošty to bude asi lepší nápad. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Dělám si z toho srandu od včera. Nole je hlavně taky slušný herec. Chápu, že mu asi bylo horko a nedělalo mu to dobře. Ale mě vždycky potom pobaví, když si hráči po tom, co jsou na umření vezmou MTO, nebo tabletku a během pěti minut se z kvality Futures hráče stane neporazitelná mašina, která nezkazí ani jeden míč. Ty prášky chci taky, musí to být pecka.
Reagovat
Mayo
Na ceste za titulom stratí na turnaji už iba 2 sety.
Reagovat
No-le
Mohl dostat jen cukr nebo efedrin... Každopádně vstal z mrvých. Já už jsem ho viděl venku.
Reagovat
svetova.dvojka
a co andrenalin ? ale ten by mu museli podat asi nitrožilně...
Reagovat
turista
Venku? To snad ne. Čtvrtý set Djoko vyhrál kanárem.
Reagovat
gocii
Tak ctvrtej set byl jen dusledkem toho zkazenyho micku na setbol, to fucsovicse polozilo
Reagovat
ttopi
To už bylo PO situaci, o které je tu řeč. Ve 3.sadě vypadal Djokovič na omdlení.
Reagovat
No-le
Mluvím tady o stavu 1:1 a minus brake...
Reagovat
svetova.dvojka
Vstal z malátných.
Reagovat
smazaný uživatel
Mohl to udělat i bez toho divadla. Otázka, k čemu ty prášky byly. To já nevím. Pokud to někdo vi, tak ať mě poučí. Záleží, jak bude hrát dále. Sangren není nějaký looser a muže se trápit podobně, jako dnes. Jsem zvědavý na další zapas, zda to byl fakt chvilkovy blackout, nebo něco většího. Rozdíl mezi day session a night session je brutální.
Reagovat
svetova.dvojka
Já jen vím, že prášky nejsou zdravé.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist