Evans se během zápasu podělil s Rubljovem o banán. Pak prohrál ve třech setech

21. 1. 2023, 17:18
Aktuality 0
Daniel Evans a Andrej Rubljov pobavili na Australian Open neobvyklou "výměnou" během pauzy mezi gamy. Brit se podělil se svým ruským soupeřem o banán, který mu hodil ze své lavičky. Rubljov ovoce bez problémů levačkou chytil a zápas 3. kola vyhrál jednoznačně 6-4 6-2 6-3.
Profily hráčů
Daniel Evans (© AFP)

"Pomohl mi doplnit energii. Byl to takový hezký okamžik mezi námi. Máme spolu skvělý vztah," řekl pátý nasazený Rubljov k výpomoci soupeře za stavu 5-4 v prvním setu.

Evans poskytl soupeři jeden ze svých banánů, který krátce předtím dostal od podavače míčků, když viděl, že se po svém výživném zdroji sacharidů a draslíku Rubljov marně shání.

"Mám ho docela rád, tak jsem se ním podělil. Nic jiného v tom není," uvedl Evans. Když se ho reportéři zeptali, zda by si odtrhl od úst i kvůli někomu, koho rád nemá, Brit suše odvětil: "Ne."

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist