Favoritům se dnes ve Valencii dařilo

16. 4. 2008, 21:45
Aktuality 0
ATP VALENCIE - Ve španělské Valencii, kde se ve dvouhře hraje bez účasti českých tenistů, dnes žádný z favoritů nezaváhal. V duelu teprve prvního kola se na postup natrápila druhý a sedmý nasazený hráč Monaco respektive Verdasco. Už do čtvrtfinále se probojovala turnajová trojka Tommy Robredo - i on musel utkání otáčet po prvním prohraném setu.
Tommy Robredo

Domácí Tommy Robredo postoupil do čtvrtfinále po více jak dvouapůlhodinovém utkání s krajanem Santiagem Venturou. Turnajová trojka sice prohrála první set v tiebreaku, ale Robredo nakonec vývoj zápasu otočil a o postup mezi nejlepší čtyřku si zahraje Italem Potitem Staracem. Ten dnes vyřadil Francouze Gaela Monfilse ve dvou setech a úspěšně navazuje na titul z challengeru v Neapoli. Proti Robredovi, který se letos trápí, bude mírným favoritem.

Problémy v podobě ztráty prvního setu měl i druhý nasazený Argentinec Juan Monaco a turnajová sedmička Fernando Verdasco. Monaco dokázal otočit proti Werneru Eschauerovi z Rakouska a zítra se pokusí prolomit prokletí z posledních čtyř turnajů, kdy pokaždé ve druhém kole prohrál. Soupeřem mu bude domácí Guillermo Garcia-Lopez. Verdasco se na postup natrápil s Ekvádorcem Nicolasem Lapenttim a v 2. kole ho čeká Němec Zverev.

Ve Valencii se na antuce hraje celkem o 370.000 eur a tituly z posledních dvou let obhajuje domácí Nicolas Almagro - zítra se střetne s Argentincem Schwankem.

ATP Valencie (370.000 Euro) - středeční výsledky:

Dvouhra - 1. kolo:
Monaco (2-Arg) - Eschauer (Rak) 6-7(5) 6-4 6-4
Verdasco (7-Špa) - N. Lapentti (Ekv) 5-7 6-3 6-4
Haase (Niz) - Ščukin (Rus) 6-4 4-1 skreč Š.

Dvouhra - 2. kolo:
Robredo (3-Špa) - Ventura (Špa) 6-7(7) 6-3 6-4
Starace (8-Itá) - Monfils (Fra) 7-5 6-1

Čtyřhra - 2. kolo:
Cibulec/Zverev (ČR/Něm) - Eschauer/Koroljov (Rak/Rus) 7-6(6) 6-3

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist