Federer se Štěpánkem nezaváhal, končí obhájce titulu Roddick

26. 3. 2011, 20:29
Aktuality 81
ATP MIAMI - Roger Federer se na úvod turnaje Masters 1000 v Miami zaskočit nenechal. S o tři roky starším Radkem Štěpánkem si poradil hladce ve dvou setech a čeká ho duel s Monakem. Uspěl i Berdych s Nadalem, ale také dnes v úvodních zápasech poručí další favorité: Melzer, Gulbis a i loňský šampion Roddick.
Roger Federer

Radek Štěpánek nestačil v Miami na bývalou světovou jedničku Rogera Federera a po prohře 3-6 3-6 vypadl na turnaji Masters 1000 ve druhém kole. Český daviscupový reprezentant, který kvůli nemoci vynechal před třemi týdny ostravský zápas s Kazachstánem, podlehl švýcarské hvězdě posedmé za sebou. Vzájemná bilance hovoří pro Federera jednoznačně 12-2.

Dnes Štěpánek vzdoroval pouze hodinu a tři minuty, neboť švýcarský favorit využil všechny tři šance na brejk. Poprvé český tenista podání ztratil v šesté hře, ve které se rozhodl o osudu první sady, protože Federer neměl na podání sebemenší problémy. K jedinému brejkbolu se Štěpánek dostal ve druhém setu za stavu 1-0, Švýcar ale trable neomylně odvrátil. Navíc se následně sám postaral o brejk a zápas teřím proměněným brejkbolem.

Karvinský rodák po sérii zdravotních problémů a nezdarech na kurtu figuruje až na 68. příčce žebříčku ATP. Bývalou světovou jedničku Federera, který před pár dny klesl na třetí příčku, naposledy porazil před třemi lety na antuce.

Federer zaznamenal již 762. vítězství, čímž se dotáhl na sedmého Peta Samprase v historickém pořadí. Před ním už v takzvané Open éře jsou jen Jimmy Connors (1242), Ivan Lendl (1071), Guillermo Vilas (923), John McEnroe (875), Andre Agassi (870) a Stefan Edberg (806). 

"Je to legrační statistika. Ale ukazuje, jak dlouho už hraju a kolik jsem toho po celém světě a na různých površích vyhrál," komentoval rodák z Basileje dosažení dalšího milníku.

V zápase se Štěpánkem neměl švýcarský tenista, šampion z Miami z let 2005 a 2006, žádnou slabší chvilku. "Držel jsem si solidní úroveň hry, měl jsem vysokou úspěšnost prvního servisu a hodně soupeře rozběhal," shrnul Federer.

O postup do osmifinále se Federer utká s Argentincem Juanem Monakem. Jihoameričan dnes po dvou a půl hodinách zdolal 6-4 6-7 6-4 Sergeje Stachovského z Ukrajiny.

Loňský finalista Tomáš Berdych zvládl svůj vstupní zápas, když ve druhém kole porazil španělského soupeře Rubena Ramireze Hidalga 6-1 6-7 6-0.

Rodák z Valašského Meziříčí předvedl v suverénní výkon v prvním a třetím setu, v nichž po servisu ztratil dohromady jediný fiftýn. Ve druhé sadě ale začal chybovat a postup si zkomplikoval.

Sedmý nasazený Berdych v prvním setu nepustil soupeře k jediné šanci na brejk, jeho velká zbraň podání pak ale přestala stoprocentně fungovat a ve druhém setu servis dvakrát ztratil. Stejně tak si počínal ale i soupeř, který tak vyrovnal až po vítězství v tiebreaku 8-6. 

Poslední sada se ale už odehrála v duchu té první, jen s tím rozdílem, že Ramirez Hidalgo tentokrát neuhrál ani game. Berdych mu v prvním vzájemném duelu celkem nasázel osm es, Španěl měl na kontě hned devět dvojchyb. 

Včera se na Floridě nedařilo favoritům a ani dnes nebyla řada nasazených hráčů ušetřena nečekaného vyřazení. Berdych se ve 3. kole překvapivě utká s Carlosem Berlocqem, neboť největší talent lotyšského tenisu Ernests Gulbis se trápí dál. V Miami nestačil na antukového specialistu Berlocqa z Argentiny, kterému podlehl 1-6 6-2 4-6. Gulbis na posledních pěti turnajích porazil jen dva soupeře.

Šokem je především prohra loňského vítěze Andyho Roddicka, který prohrál 4-6 6-7 s Pablem Cuevasem z Uruguaye. Američan tak v žebříčku přijde o 1000 bodů a vypadne z první světové desítky. 

Roddick si v zápase vyžádal lékařské ošetření a na tiskové konferenci přiznal, že ho dlouhodobě trápí problémy s průduškami. "Měl jsem dnes problémy s dýcháním. Až se vrátím domů, nechám se vyšetřit," řekl osmadvacetiletý rodák z Nebrasky. "Je to pro mě frustrující, ale neudělám s tím nic."

Marcos Baghdatis si před měsícem vyšlápl na finalistu Australian Open Murrayho, ale nyní má na svém kontě už čtyři porážky v řadě. V Miami nestačil na Belgičana Oliviera Rochuse, se kterým dosud neztratil ani set. Kypřan na Floridě prohrál 2-6 6-4 4-6.

Zaváhání nepřipustil nejlepší tenista světa Rafael Nadal. Finalista z Indian Wells musel v zápase proti Japonci Keii Nišikorimu na kurtu strávit necelé dvě hodině, odvrátil však všechny čtyři brejkboly a zvítězil dvakrát 6-4. 

"Jsem velmi štastný, hrál jsem dnes na velmi vysoké úrovni. Mám ze hry lepší pocit než před týdnem, což je pro mě důležité. Servis mi fungoval i na konci zápasu," pochvaloval si svůj vstup do turnaje čtyřiadvacetiletý Španěl.

- ATP MASTERS 1000 MIAMI -
(USA / Florida, tv. povrch, 4.500.000 dolarů)
páteční výsledky (25. 03. 2011)

Dvouhra - 2. kolo:
Berdych (7-ČR) - Ramirez Hidalgo (Šp.) 6-1 6-7(6) 6-0
Federer (3-Švýc.) - Štěpánek (ČR) 6-3 6-3
Nadal (1-Šp.) - Nišikori (Jap.) 6-4 6-4
Cuevas (Urug.) - Roddick (8-USA) 6-4 7-6(4)
Petzschner (Něm.) - Melzer (10-Rak.) 6-3 6-4
Almagro (11-Šp.) - Gil (Portug.) 6-4 3-6 6-2
Južnyj (13-Rus.) - Lu Yen-Hsun (Tchaj-wan) 6-1 6-0
Tsonga (15-Fr.) - Gabašvili (Rus.) 6-3 6-7(3) 6-3
Tipsarevič (Srb.) - Čilič (18-Chorv.) 6-3 7-6(4)
Mayer (Něm.) - Montaňés (20-Šp.) 6-4 3-1 skreč Mo. 
Dolgopolov (21-Ukr.) - Seppi (It.) 6-1 5-3 skreč S.
O. Rochus (Belg.) - Baghdatis (22-Kypr) 6-2 4-6 6-4
Simon (25-Fr.) - Schüttler (Něm.) 6-4 6-3
López (Šp.) - Chela (26-Ar.) 7-6(3) 3-6 6-4
Berlocq (Arg.) - Gulbis (28-Lot.) 6-1 2-6 6-4
Monaco (32-Arg.) - Stachovskij (Ukr.) 6-4 6-7(2) 6-4

Čtyřhra - 1. kolo:
Dlouhý/Hanley (ČR/Austr.) - Melo/Soares (Braz.) 6-4 3-6 10-8

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

81
Přidat komentář
misoSK
Stale sa zamyslam nad povrchom v Miami, postup Cuevasa, Berlocqa, Andujara, ci vysledky Ramireza by nasvedcovali tomu ze je to hrozne pomale, snad skoro ako antuka, ale zas na antuke by urcite nepresiel Lu cez Ribu, Blake cez Bellucciho ani Anderson cez Davydenka ci Lopez cez Chelu
Reagovat
smazaný uživatel
šílený překvapení že typický španěl porazí někoho na "antuce"... nebo, že někdo porazí Davyděnka, kterej je ted totálně z formy a prohraje ss každým
Reagovat
smazaný uživatel
Ten povrch je určitě pomalejší než v IW,ale výsledky samozřejmě nejsou jenom o povrchu, ale i o formě hráčů.Takovej Novak nějakej povrch asi neřeší a já jsem moc zvědavej co předvede na antuce.Co na ní umí Nadal, všichni víme takže by z toho mohly být skvělá finále.
Reagovat
misoSK
Lopata ty chuj, Lopez ma dost daleko od spanielskeho antukara :D je to specialista na travu predovsetkym
Reagovat
smazaný uživatel
Je jasné, že roky nezastavíš ale mám takový pocit, že ta šílená raketa Radkovi taky moc nepomáhá.Nevíte někdo, jestli má mít ten její tvar nějakej funkční smysl?
Reagovat
smazaný uživatel
Ramirez Hidalgo, doufam, ze jeho jmeno uz zase mohu zapomenout. Stale verim, ze ti antukari by nemeli byt pro Berdu problem, myslim samozrejme i Almagra. Jestli se tedy Berda vzdycky spravne vsimne, ze nehraje na antuce .....:-)
Reagovat
nando
No, srovnávat Almagra s Ramirezem-Hidalgem mi přijde poněkud scestné, Almagro umí nejen na antuce, i když tam je samozřejmě nejsilnější, každopádně je asi tak 10x lepší tenista než Ramirez.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak ale snad bude Tomáš proti Almagrovi podstatně líp než proti Ramirezovi. Na tom zápase bylo právě tragický to, jak se Tomáš trápil ve druhém setu s hráčem, kt. nemá vůbec žádnou zbraň ani není bůhvíjaký obranář (plus není schopen zahrát kloudný prohoz).

No ale snad to bude už v dalším kole podstatně lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu, z jakého důvodu má Tomáš potřebu se tahat více než dvě hodiny s Ramirezem-Higaldem. Soupeř byl slabý jak tisíc hektolitrů čaje udělaných z jednoho sáčku. :-)

Druhý set byl snad nejhorší tenis, jaký jsem v životě viděl. Svým způsobem to bylo až zajímavé.;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš měl 41 winnerů a 37 nevynucených chyb, přičemž tipoval, že přibližně tak 28 z těch UE bylo v druhém setu. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ten ramirez je úplnej traged. takhle slabýho soupeře Berdych už letos nepotká. Ale co to Berdych předváděl ve druhým setu za nevynucený chyby nad tím zůstává rozum stát.
Reagovat
smazaný uživatel
50% první servis. s takovýma číslama nikdy neporazí hráča z elitní 20tky.
Reagovat
smazaný uživatel
myslím že výsledek přesně popisuje Berdychovu stabilitu: 6/1, 7/6, 6/0, většina v čistě jeho režii, a proto je v žebříčku tam kde je, ale ten zbytek katastrofa, kdyby neměl takový výpadky, tak se pevně drčí pod "velkou trojkou" :)
Reagovat
smazaný uživatel
OK, ale ani v těch částech, kt. měl plně pod kontrolou, nehrál podle mě ani zdaleka jako hráč světové desítky.
Reagovat
smazaný uživatel
no to je pravda, ale kdo tak teď momentálně hraje ? mimo DJO/NAD/FED nikdo. Já prostě věřím žebříčku, protože je to krásně objektivní hodnocení
Reagovat
smazaný uživatel
jestli Berdych prohraje druhej set tak prohraje i ten třetí. Porazil se sám vlastníma nevynucenýma chybama.
Reagovat
smazaný uživatel
hmm tak je to jasný. Berdych končí. Ve třetím setu už nebude mít šanci.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si holt expert, to nemá obdoby.
Reagovat
smazaný uživatel
je to překlep. chtěl sem nasat. Berdych to skončí. Ve třetím setu nebude mít šanci.
Reagovat
smazaný uživatel
Neuvěřitelný exodus nasazených hráčů.
Reagovat
misoSK
No to teda, co sa tyka Marcosa ma to zial vobec neprekvapuje, ani u Melzera, ale co sa tyka Roddicka a vcera Wawrinku, Murrayho a Verdasca tak to su neospravedlnitelne lapsusy
Reagovat
smazaný uživatel
A je venku i Čilič, zaslouženě, neb hrál hrozně.
Reagovat
misoSK
Tak Janko Tipsarevic ma otvorenu cestu do stvrtfinale, ak nevyhori v nejakom zapase tak ako to len on dokaze, velmi by som mu ale doprial stvrtfinale proti Rogerovi...V dalsej casti pavuka by mohlo dojst v osemfinale k zaujimavemu duelu Berdych-Almagro, ktory by ukazal vela, jednak ci Nicolas patri do TOP10 alebo je stale len elitnym antukarom a aj by to dost vypovedalo o Tomasovej forme a takisto by som chcel vidiet v tejto casti pavuka suboj Dolgo-Nadal...V dalsej stvrtine pavuka je celkom dobra sanca pre Del Potra na semifinale, ak prejde cez v utlme hrajuceho Soderlinga, aj ked Gasquet a Ferrer su tiez tazki superi...A v poslednej stvrtine pavuka zrejme Nole prisiel uz o vsetkych superov ktori by ho mohli potrapit
Reagovat
smazaný uživatel
Upozorňuji, že loni právě zde v Miami Petzschner porazil Tipsu 6:4, 6:0. Plus má tam eště Simona (a Cuevase také není asi není radno podceňovat).

Berdych vs. Almagro, to by mohl být slušný zápas.

Del Potro: to je možný, jestli porazí Sodu.

Djokoviče by mohl potrápit třeba Isner, bude-li skvěle servírovat.
Reagovat
smazaný uživatel
hmm tak dnes se Benešová očividně vyspala špatně. Ale jinak by na Petkovič rozhodně měla.
Reagovat
smazaný uživatel
Jistě. Tomu odpovídá i fakt, že je to již pátý set ve čtvrtém vzájemném utkání, který Iveta prohrála skorem 6:2 a horším (druhý kanár + 2 x dostala 6:1).
Reagovat
smazaný uživatel
věř mi. když se Benešová hecne tak porazí kohokoliv.
Reagovat
smazaný uživatel
Z její bilance ze zápasů s hráčkami světové desítky nic takového nevyplývá. V 99 % případů snadno prohraje, přičemž uhraje tak 5 gamů a méně.
Reagovat
smazaný uživatel
protože to tempo nevydrží celej zápas
Reagovat
smazaný uživatel
V čem konkrétně se tedy v praxi projevuje to tvoje "když má den, porazí kohokoliv"? :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nakonec Iveta prohrála 0:6, 3:6, když prohrávla 0:6, 0:4 a pak nějakým způsobem uhrála tři gamy za sebou (včetně dvou podání soupeřky). Vtipné je, že skoro uhrála víc bodů na returnu než při svém podání (return: 22 z 55, 40%; podání: 23 z 56, 41% -- ale vítězné míče u prvního podání 17 z 26, tj. 65% = o něco více než Petkovičová, avšak u druhého podání jen 20% -- 6 z 30, což nelze označit než jako tristní).
Reagovat
smazaný uživatel
Al Jazeera Sport 2, satelit 7 stupňů západně, frekvence 12284 MHz, symbolrate 27500, polarizace V, parabola 120 cm.
Reagovat
smazaný uživatel
schválně kdo uhodne kolik procent 1. servisu dá Berdych do dvorce za celej zápas. Tipuju 53%
Reagovat
smazaný uživatel
Proti slabším soupeřům mívá statistiku prvního servisu obvykle lepší, tipuju 61 %. :-)
Reagovat
Frantz
Se snazi naseho elegana omladit,vzhledem k tomu,ze ma svoje nejlepsi roky za sebou,tak odstranili duchodcovy nudne limecky a dali mu poradne triko :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ale ale kluku buku, ty nam toho elegose nejak pozorne sledujes. On je tvoje tajna laska? :D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
no konečně uroven ty prašivče....
Reagovat
smazaný uživatel
mluví z tebe jen závist ty důchodče jeden
Reagovat
smazaný uživatel
A hlavně se zdá, že na tomto povrchu báječně funguje "kick". Roddick to kolikrát vůbec nebyl schopnej kloudně returnovat. Podobný případ je možná i zápas Sam Stosur vs. Lucka.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Lucka se zbrchala. Ve 2. setu z 2:5 na 5:5. Že by velký obrat?
Reagovat
smazaný uživatel
Neím. Podle mě to maximálně dotáhne do tiebreaku. Skoro o každé své podání bojuje, zatímco Sam až na dvě výjimky si svá podání vyhrává zcela suverénně. Ovšem zázraky se občas dějí, že?
Reagovat
smazaný uživatel
Taks měl pravdu. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel jo. :-( Ale že bych teda očekával, že v tom tiebreaku uhraje Lucka jen jeden jediný bod, to zase ne.
Reagovat
smazaný uživatel
no naše hráčky dneska katastrofa. Snad se aspon benešová dobře vyspinkala. Pak by mohla Petkovičovou dát.
Reagovat
Mistr
Tak jestli se kvůli Roddickovi posunou Verdasco s Melzerem, tak to potěš pánbůh
Reagovat
smazaný uživatel
Tak upřímně ti hráči od 6. do nějakého 25. místa jsou v podstatě vyrovnaní. V top10 jsou ti, kterým vyšel nějaký velký turnaj(e). Po RG půjde z top10 Melzer, po Wimbledonu Berdych.
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych až do RG skoro nic neobhajuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano Verdasco by mal byt 8my napriek tomu ze hra totalne ho.no a nema co hladat v to 10 tak sa posunie hore lebo Andy strati pozicie to je vtip roka a Melzer by sa tam tiez mal zmestit do tej 1000 rozdielu cize aj Melzer pojde hore v rankingu
Reagovat
misoSK
Tak momentalne na TOP 10 Melzer ani Verdasco nemaju, ale nemozes zostavovat rebricek zo dna na den :D pred dvoma tyzdnami sme tueste ospevovali Raonica posledne dva turnaje ani on velmi nepresvedcil, naopak dobre sa javia Gasquet, Dolgopolov a Del Potro, ale je otazne kolko im forma vydrzi
Reagovat
smazaný uživatel
Akuální pořadí-8.Verdasco,9.Melzer,Roddick 13.
Reagovat
smazaný uživatel
Nehra turnaj ale bude 10ty na svete pokial Almagro neuhra SF a Juzny nebude vo F. A to je zraneny:D
Reagovat
smazaný uživatel
O Del Potra strach nemám, jeho výkonost pramení z mimořádného talentu a pracovitosti, nejen z aktuální formy. Dolgo mi příjde takový nějaký ukvapený a když ho nějaký zápas zrovna nebaví, tak to jde strašně poznat. A Gasquet je reklama na zranění, i když to je můj 3. nejoblíbenější hráč na okruhu. :-)
Reagovat
Mistr
po RG bude Almagro kolem sedmého místa
Reagovat
misoSK
No ale momentalne sa Dolgo javi vyborne, v IW doplatil na zreb, ktory mu prisudil do tretieho kola Del Potra, ale teraz to vidim tak ze na pomalom harde prevalcuje Tsongu v pondelok, no potom zial dostane Nadala a skonci
Reagovat
smazaný uživatel
Dolgo je vyborny hrac- staci aby bol viac konzistentny a top 20 bude dlhodobo, uvidime kam to dotiahne, talent ma, meni rytmus proste super hrac na pozeranie, co sa tyka Delpa- netreba nic diskutovat- je to GS sampion, otazka casu a bude tam kam patri- top 5 a kandidat na titul na kazdom GS- mimo Wimbledonu kde mu to nejde, co sa tyka Gasqueta tak to je kapitola sama o sebe- bol kedysi v top 10 - talent ma, potom prisla pauza kvoli tej kauze atd... uvidime ale Richard ak ma chut a formu tak top 20 hrac bez problemov, na top 10 este nema ale uvidime ak Verdasco ci Melzer mozu byt v top 10 tak preco ne Gasquet
Reagovat
smazaný uživatel
Co sa Andyho tyka tak velka skoda ze takto skoro konci- strati strasne vela bodov- neviem ci rovno 1000 alebo len dakych 990 ci kolko ci tam nema 10 bodov aspon za 2. kolo- hoci bol rovno nasadeny kazdopadne cca 1000 bodov strata- do top 10 tak skoro sa nepodiva, kedze ide antukovy turnaj- Cuevas hral slusne to ano ale cely zapas fakt pripominal antukovy Masters a ne HC.
Co sa v Miami hraje je naozaj na zaplakanie- dnes Tsonga - Gabasvili ked Tsonga chcel dat winner tak aj ked daval bomby malokedy winner kedze to je pomale ako antuke a teraz na Andym som to krasne videl hoci daval 130-135mph pravidelne 1. servisy stale musel hrat vymeny pokial nedal eso a aj ked sa do toho oprel a dal ranu co by na harde mal byt winner tak Cuevas to vratil spat- ne preto lebo by bol rychly ako Rafa ale preto lebo tento povrch je daco hrozne- fialova antuka...
Reagovat
smazaný uživatel
kedze ide antukova sezona tam malo byt v 4. riadku samozrejme
Reagovat
misoSK
ja nepochopim to, ako dokazal Cuevas nastrielat 15 es proti Andyho deviatim
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň, ale to jsem si tedy všiml málokdy, že by se Roddick ve výměně do úderu opřel tak, že by to jinak byl winner na "normálním" hardu. Spíš pinkal.
Reagovat
smazaný uživatel
Cuevas zkrátka velmi dobře podával, to se občas stává, ne?
Reagovat
misoSK
Tak Cuevas ma velmi slusny servis, to je zname, ale aby ho Andy nedokazal brejknut tak to sa neda ospravedlnit, v 1. sete brejkbaly na 4:2 v druhom na 2:0 a vzdy premarnil
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mně se naopak líbí, že se v Miami hrajou delší výměny a není to jen o servisu. To byl asi kámen úraz pro Raonice a hlavně pro Karloviče. Na druhé straně ten povrch je přece jen o dost rychlejší než antuka, takže ti antukoví pinkalisti (výjma Monaca) šli taky do papá. Mně se ten turnaj docela začíná líbit. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ved nepisem ze Roddick daval bomby stale a boli by to winnery ale ked skusil zrychlit alebo dal silnejsie k lajne tak proste nic Cuevas si to dobehol a vratil naspat- a ano na normalnom harde by Andy mal vyssie sance a trafil viac winnerov- Cuevas ale hral dobre to mu neberem.
Reagovat
smazaný uživatel
Tvrzení, že "nedával bomby pořád", je obrovský eufemismus. Nedával totiž bomby skoro nikdy.
Reagovat
smazaný uživatel
Roddick uz par rokov nema forehandove bomby ako Delpo ci Soda, ale nechajme to tak pointa je ta ze povrch bol strasne pomaly na to aby Roddick mohol daco vytazit vo vymene z forehandoveho zrychlenia hry.
Reagovat
smazaný uživatel
Osobně bych řekl, že Roddick vždy dával bomby tak maimálně z podání a eště možná ze smečí. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Bye bye top10! A vzhledem k je antukovým schopnostem to na brzký návrat nevypadá. Leda že by pak konečně vyhrál Wimbledon (už byl 3x ve finále). :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Miami sa začína prudko meniť na nejaký antukový challenger, hádam to Nadal, Djokovič a Federer zachránia.
Reagovat
smazaný uživatel
Trošku se obávám, pokud Andy dneska prohraje... bude to masivní ztráta bodů a slušný propad. S jeho věkem, postupně mizející šancí na výhru vytouženého Wimbledonu... mohl by to být řádný hřebík do rakve kariéry skvělého tenisty.
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo.
Reagovat
misoSK
a co s nim dnes bolo? ja som to nevidel, ale podla statistik ani jeden brejk, Cuevas viac es ako Andy...Vraj mal aj nieco s rukou, mohli by ste to priblizit kto ste to sledovali
Reagovat
smazaný uživatel
Pozeral som cely 2. set- v prvom rade Miami ktore vzdy bolo snad najpomalsi HC Masters spolu s IW tak teraz je suverenne najpomalsie a Cuevas hral fakt dobre- na esa ho prestrielal tusim 15-9 nejsom si isty, DF- 6 spravil Andy ci kolko pricom on dava 1-2, casto 0 DF. V hladisku mal Cuevas vacsinu- Miami je sice specificke ze tam je vela hispancov- viac sice Kubanci ale Roddick nemal vacsinu v hladisku co nechapem. Cuevas hral dobry zapas v antukovych podmienkach- mal cas vsetko vratit a Andy sa vyhadzal- do sietky, Cuevas obcas mu strelil dake to eso a Andy vyzeral normalny- ak mu aj daco je tak servis dnes mal slaby a nemal volu a chut bojovat, neviem preco
Reagovat
smazaný uživatel
No Roddickov pohyb bol zlý, niečo mal s nohou, lebo sa prezúval, menil vložky v teniskách ... No Cuevas sa mi pozdával, ukázal že tenis celkom vie, takže mi Andyho prehra neprekáža. Bude teraz nejaký 15., čo nie je koniec sveta.
Reagovat
smazaný uživatel
co to tam proboha ta šafářová vyvádí?
Reagovat
smazaný uživatel
Gulbis prohrál s Berlocquem. Takže Berdych má teď v podstatě volnou cestu až do čtvrtfinále. Má tam samé antukáře: Ramirez Hidalgo, Berlocq, Almagro. Takže zas tak moc bodů neztratí.
Reagovat
smazaný uživatel
možná ten povrch je pomalej jako antuka
Reagovat
smazaný uživatel
Od antuky ďaleko nemá.
Reagovat
Pe3k
Zápas jsem bohužel nestihnul, ale vzhledem ke score jsem asi o nic nepřišel...To měl dneska opravdu na sobě Fedex tohle tričko?
Reagovat
smazaný uživatel
viděl sem jen závěr. ale myslím že toto zhruba měl.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano mal, tiež som sa čudoval, lebo mal mať to žlté, a potom na antuku červenú kombináciu. Toto mi pripomínalo tým farebným strihom na pleciach US Open 2006 myslím. Ale je to úplne jedno čo má kto predsa na sebe. Btw, spomeniem, že komentátor vravel o Štepánkovi - že mal na sebe tenisky z Federerovej kolekcie. :-)
Reagovat
misoSK
Neviete co je s Roddickom? ma nejake zdravotne problemy alebo co?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist