Finále v Métách obstarají Paire s Gojowczykem

23. 9. 2017, 16:56
Aktuality 0
ATP MÉTY - Turnajová sedmička Benoit Paire přehrál v semifinále domácího turnaje v Métách Nikolaze Basilashviliho 6-1 7-6 a po dvou letech si tak zajistil postup do finále turnaje ATP. O druhý titul si Francouz zahraje s Němcem Peterem Gojowczykem, jenž je ve finále poprvé v kariéře po skreči krajana Mishi Zvereva.
Benoit Paire

Německý tenista Peter Gojowczyk se na turnaji v Metách poprvé na okruhu ATP probojoval do finále. Osmadvacetiletý rodák z Dachau si prodloužil cestu z kvalifikace až do boje o titul poté, co mu krajan Mischa Zverev vzdal semifinále ve druhém setu. Gojowczyk v té době vedl 6-3 a 1-0.

Německý kvalifikant, kterému momentálně v žebříčku ATP patří až 95. příčka, v nedělním finále vyzve domácího Benoita Paireho. Ten z pozice sedmého nasazeného potvrdil roli favorita proti Gruzínci Nikolozi Basilašvilimu výhrou 6-1 7-6, ke které si pomohl 17 esy, a do finále turnaje ATP postoupil popáté v kariéře.

• ATP 250 MÉTY •
Francie, tv. povrch / hala, 540.310 dolarů
sobotní výsledky (23. 09. 2017)
• Dvouhra - semifinále •
Gojowczyk (Něm.) - M. Zverev (5-Něm.) 6-3 1-0 skreč
Paire (7-Fr.) - Basilašvili (Gruz.) 6-1 7-6(5)

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist