Forget: Stále věřím, že na podzim se v Paříži hrát bude

24. 5. 2020, 10:34
Aktuality 13
Ředitel French Open Guy Forget stále nerezignoval na uspořádání antukového grandslamu v Paříži za 'zavřenými dveřmi' v podzimním termínu. Podle Forgeta existují důvody k optimismu, aby pokračovali přípravy na turnaj, který byl kvůli koronavirové pauze odložen na konec září.
Guy Forget (© AFP)

"V tuto chvíli jde vše správným směrem. My teď nevíme, co se stane za měsíc nebo dva, ale přizpůsobíme se tomu, co řekne vláda. Měli bychom být ambiciózní a optimističtí. Stále doufáme, že se Roland Garros uskuteční za příznivých okolností," řekl s nadějí Forget.

Podle francouzského premiéra Edouarda Philippa se do konce září nesmí v zemi konat žádné velké sportovní akce.

Hlavní soutěž French Open měla původně odstartovat dnes. Pořadatelé odložili konání turnaje nejprve na 20. září, ale po jednáních s ITF, ATP a WTA se zřejmě termín akce upraví 27. září do 11. října.

"Velmi úzce spolupracujeme s ATP, WTA a ITF, abychom mohli oznámit komplexní program sezony do konce roku. Pořád je ve vzduchu spousta otazníků," uvedl Forget.

French Open by se mělo konat bez diváků a organizátoři by spoléhali na zisky z televizních práv. Pokud dojde k úpravě termínu, začalo by se dva týdny po skončení US Open.

"New York je aktuálně více postiženější město než celá Francie. Řeší tam organizační problémy a kolem poloviny června mají oznámit, jak to s US Open bude vypadat," dodal Forget.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

13
Přidat komentář
Kozoroh
https://twitter.com/i/web/status/1264535431229648896

Hrozí mu trest odnětí svobody ve výši trvání 1 roku až 3 let!
Reagovat
Nola
smutny pribeh, ak je pravdou co pisu a nejedna sa bulvar, tak si trest rozhodne zasluzi, nasilie v akejkolvek podobe je pre mna neprijatelne, najma ak sa silnejsi jedinec potrebuje vrsit na tom slabsom
Reagovat
Patik
Zaujímalo by ma z akého dôvodu ju napadol ?
Reagovat
paddy
zatčen i jeho otec, ona je modelka
https://todayheadline.co/nikoloz-basilashvili-arrested-along-with-his-father/

nepřekvapilo by mě, kdyby se nic nestalo, ženy používají rozmanité zbraně

nechtěla se rozvést a dříve neúspěšně obvinila jeho matku z násilí na dítěti
http://georgiatoday.ge/news/21281/The-Family-of-Nikoloz-Basilashvili-Makes-an-Announcement

z milenců se často stávají největší nepřátelé

takových případů je hodně
Rosol má problém vídat dítě, Azarenka dokonce kvůli soudu nehrála

četli jste, jak se Šuralově manželce narodilo dítě s novým chlapem rok po nečekané smrti Šurala?
po pohřbu se zhroutila a nyní má finance vyřešeny s bohatým podnikatelem :)
Reagovat
FulnekUltras
láska a nenávist si často bývají kurewsky blízko
Reagovat
FulnekUltras
podobně jako pravda a lež

https://sportyzive.cz/nezarazene/cyklista-armstrong-priznal-ze-dopoval-od-pocatku-sve-kariery/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
Reagovat
Nola
kto rad sleduje tenis, uvita kazdy jeden tenisovy turnaj, ktory sa bude hrat, dufam, ze termin navratu nebude v ziadnom pripade posuvat...
kto nechce skory navrat tenistov na kurty, tazko moze o sebe tvrdit, ze je fanusikom tenisu....
Reagovat
tommr
v tomhle držím Frantíkům palce a doufám, že se FO letos hrát bude. Jen je škoda, že tam mají jen jeden krytej kurt, protože v tak pozdním termínu budou muset bojovat nejen s hysterií okolo koronaviru, ale i se špatným počasím ...
Reagovat
FulnekUltras
ještě by se mohl narychlo zmátořit Wimbl - třeba i s odstupy v hledišti si dovedu docela dobře představit letošní odehrání všech tří zbývajících GS - konec července, konec srpna, konec září
Reagovat
Patik
Nádej a viera poháňaná vidinou finančných ziskov nie reálnym a racionálnym úsudkom..myslím si že sme len na začiatku stále máme pár mesiacov čas..no ak sa podarí tento turnaj zorganizovať bude to s odretými ušami..turnaj následne dostane niekoľko negatívnych prívlastkov nielen od hráčov ale od celej tenisovej komunity..nehovoriac o US Open..kde sú na kurtoch lôžka..čo tam chcú mať ešte aby vyniesli rozsudok nad tohtoročným turnajom..truhly ?
Reagovat
smazaný uživatel
Myslis si..

Pamataj Paitik, kto mysli, h0uno vie.

Tí co vedia, si nemyslia, ze sme len na zaciatku, pretoze sa mozu opriet o reálne cisla a nie domnenky.
Reagovat
paddy
Forgetova fantasmagorická fáma
Reagovat
George_Renel
Forget it. :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist