Francie - Švýcarsko 1-1. První bod získal Wawrinka, Monfils pak přehrál Federera

21. 11. 2014, 16:35
Aktuality 235
DAVIS CUP - Finále Davisova poháru nabídne drama až do neděle. Zápas mezi Francií a Švýcarském je totiž po úvodních dvouhrách vyrovnaný 1-1. Švýcaři sice udělali první krok na cestě za premiérovém triufem zásluhou výhry Stana Wawrinky nad Jo-Wilfriedem Tsongou, vzápětí však Roger Federer nestačil na skvěle hrajícího Gaëla Monfilse.
Gaël Monfils s kapitánem Clementem

Na fotbalový stadion v Lille, kde si Francouzi připravili antukový kurt, přišlo na úvodní hrací den finále Davisova poháru 27.432 diváků, což je historicky největší návštěva v soutěži. Během první dvouhry i po ní měli důvod k radosti převážně hostující fanoušci ze Švýcarska, v závěru dne však slavili zase Francouzi.

Úvodní zápas měl ve své režii Stan Wawrinka, který téměř celý zápas přehrával domácí jedničku Jo-Wilfrieda Tsonga. Francouze nakonec po necelých dvou a půl hodinách hry zdolal 6-1 3-6 6-3 6-2 a vzájemnou bilanci vyrovnal na 3-3.

Stan WawrinkaDevětadvacetiletý Švýcar hrál jistěji, pestřeji a razantněji. Pomáhal si více servisem i se dobře pohyboval. Vítěz letošního Australian Open získal první set za 26 minut.

Přemotivovaný Tsonga příliš chyboval a uspět dokázal díky bojovnosti jen ve druhé sadě. Třetí a čtvrtý set znovu patřily Wawrinkovi. Ten po dvou hodinách a čtyřiadvaceti minutách proměnil hned první mečbol v utkání. "Byl lepší, víc k tomu není co říci," uznal Tsonga.

"Cítil jsem se od začátku do konce jako silnější hráč. Nejsem čtvrtý na světě pro nic za nic," řekl Wawrinka, který nastřílel 61 vítězných míčů a udělal 29 chyb. "Cítím se ve formě, zvládl jsem to skvěle a jsem připraven hrát všechny tři dny," řekl směrem k sobotní čtyřhře.

Ta bude velmi důležitá, neboť Roger Federer dnes cenné vedení navýšit nedokázal. Třiatřicetiletý Švýcar, který od soboty laboroval s bolestmi zad, kvůli nimž v neděli nenastoupil k finále Turnaje mistrů a na přechod z tvrdého povrchu na antuku si začal postupně zvykat až ve středu, v druhé dvouhře nenašel recept na agresivního Gaëla Monfilse.

Gaël MonfilsNadšeně a v euforii hrající Francouz, jenž si v Lille užíval rekordní návštěvy, zvítězil bez ztráty podání snadno 6-1 6-4 6-3 a vývoj finále vyrovnal na 1-1 na zápasy. Monfils snížil vzájemnou bilanci s Federerem na 3-8, když letos favorizovaného Švýcara pořádně potrápil i v létě v Cincinnati a na US Open.

Druhý dnešní zápas začal velmi podobně, jako úvodní dvouhra, jen s opačným scénářem. Monfils v prvním setu trefil 22 winnerů, z toho devět es, udělal jen šest nevynucených chyb a světové dvojce povolil v úvodním dějství uhrát jediný game.

V druhé sadě sice Monfils trochu ubral na agresivitě, jenže Federer se i nadále spíše trápil, chyběla mu jiskra a na returnu byl bez šancí. Francouzský tenista získal rozhodující brejk druhého dějství už v třetím gamu a náskok si pohlídal. Ve třetím setu už Monfils znovu předváděl parádní údery, získal pět z posledních šesti gamů a nedal žádný prostor ke zdramatizování.

Zklamaný Roger Federer, za ním kapitán Severine Luthi"Byl jsem pod tlakem, abych získal bod. Byla tady ale neskutečná atmosféra, která mi pomohla. S Rogerem to není nikdy jednoduché, držel jsem se plánu a dnes to i zvládl," řekl Monfils, který na letošním US Open vedl nad Federerem už 2-0 na sety, ale nakonec prohrál 2-3. "I Roger je jen člověk a dá se porazit," řekl Francouz.

Federer si nestěžoval, že by jej limitovalo zranění. "Zápas jsem dokončil bez bolestí. Problém byl v tom, že jsem moc nehrál na antuce," řekl Federer. "Nebylo to všechno negativní. S přibývajícím časem jsem se cítil lépe. Ale čekám od sebe víc," dodal.

V sobotu je na programu čtyřhra, která přiblíží jeden z týmů k vítězství. Za domácí zřejmě nastoupí Richard Gasquet a Julien Benneteau, nad složením švýcarské dvojice však vzhledem ke zdravotnímu stavu a především dnešnímu výkonu Federera, který by se mohl šetřit na nedělní dvouhru, visí otazník. S Wawrinkou by mohl tak nastoupit Marco Chiudinelli.

V neděli by měli hrát Federer s Tsongou a případně na závěr Wawrinka s Monfilsem.

Vítěz utkání vystřídá v držení slavné "salátové mísy" české tenisty, kteří týmovou soutěž vyhráli loni a předloni a letos prohráli s Francií v semifinále. Francouzi jsou ve finále po čtyřech letech a útočí na první triumf od roku 2001, kdy získali svou celkově devátou trofej. Švýcaři Davisův pohár dosud nevyhráli a pouze jednou - v roce 1992 - si zahráli ve finále.

- DAVIS CUP 2014, FINÁLE -
(Lille, antuka / hala)
páteční výsledky (21. 11. 2014)
Francie - Švýcarsko 1-1 ... po druhé dvouhře
Tsonga - Wawrinka 1-6 6-3 3-6 2-6
esa: 4-4
dvojchyby: 1-3
úspěšnost 1. podání: 71 - 76 %
využité brejkboly: 1/3 - 5/12
vítězné údery: 39-61
nevynucené chyby: 28-29
body na síti: 12/21 - 25/32
čas: 2 hodiny a 27 minut
Monfils - Federer 6-1 6-4 6-3
esa: 10-2
dvojchyby: 5-1
úspěšnost 1. podání: 89 - 62 %
využité brejkboly: 5/9 - 0/2
vítězné údery: 44-25
nevynucené chyby: 18-29
body na síti: 4/6 - 15/22
čas: 1 hodiny a 46 minut

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

235
Přidat komentář
Hook2424
Tak jsem se dodival na vcerejsi Rogeruv zapas a z pohledu svycaru ziskat Davis Cup jsem hodne pesimisticky.. Rogeruv vykon bylo jedno velke premahani. Pohyb 0, seris 0, return 0. Myslim, ze mu to jeho pochroumane telo nebude fungovat ani dnes ve čtyřhře.
Reagovat
Atoidi1
Přátelé, máte někdo radu, kde najít dobrý stream? Díky
Reagovat
Atoidi1
Myslím na dnešní debl, samozřejmě...?
Reagovat
Atoidi1
Uch, a mělo to končit bez otazníku
Reagovat
smazaný uživatel
http://live.drakulastream.eu/static/freepopups/2559801064372841.html
Reagovat
smazaný uživatel
nebo tady anglicky http://www.feed4u.net/watch/1038019/3/Benneteau-Gasquet-Chiudinelli-Lammer-France-Switzerland.html
Reagovat
Buldozer88
Dle francoizského Eurosportu: Gasquet/Tsonga - Federer/Wawrinka, takže beru Švýcary jako favority a po dnešku by měli mít matchbally..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak podle včerejších pozápasových rozhovorů to vypadá, že Roger něměl až tak problém se zády, jako problém s nejistotou, co to udělá, takže než na to přestal myslet, Gael na něj vlítnul a celou dobu až do konce měl obrovskou převahu i díky enormní podpoře publika, spíš než to vidí problém taky v nedostatku času na trénink, takže by si měl postupně s antukou rozumět čím dál víc. Na Stanleyho výkonu bylo hned znát sebevědomí, prej se těší jak na debla, kde pravděpodobně nastoupí s Rogerem, tak na neděli, kde se to rozsekne, budou to muset hoši urvat dneska, protože Féďa proti Tsongovi není úplná jistota, že se to dramaticky zlepší. Tak do toho, Fedrinka, hoši moji zlatí olympijští, už se na vás těším :))
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud Roger nemel problemy se zady, ale byl jen opatrny a neaklimatizovany, tak vidim svycarske sance mnohem lepe. I kdyby dnes Roger se Stanem prohrali, Roger bude rozehranejsi a neverim tomu, ze by v nedeli prohral. I kdyz nejsem jeho fanousek, nemyslim si, ze by pri dobrem zdravotnim stavu takovy zapas prohral....
Reagovat
smazaný uživatel
není to úplně nejlepší s ním, měl pod trikem jedno navíc, nejspíš aby záda zůstaly v teple, ta jeho nemastnost-neslanost byla asi kombinace všeho najednou, sám byl z toho hodně zklamaný a řekl, že do debla nastoupí, aby týmu pomohl, i kdyby záda nebyly ok, tak snad to bude lepší, dnešní bod bude beztak důležitý :)
Reagovat
a.magerova
No no.... prrrrr s těmi vlastnickými právy :-P

Jinak se na Zlaté kluky z Pekingu taky těším a držím palce i pěsti !!!!
Reagovat
smazaný uživatel
no toto, s Lunejkou se peru o Del Potra, s tebou o Fedrinku, proč já se musim pořád s někým dělit :D tentokrát jsou to kucíí naši, do toho, dokažte jim, že nemáte zlatou jen tak zbůhdarma :))
Reagovat
Denis92
Latest News from Swiss TV: RF & SW will play the doubles #DavisCup #SupportTheSwiss
Reagovat
Denis92
Proti Benneteau/Gasquet. Podla mna kto vyhra dnes uz zajtra ten treti bod urve.
Reagovat
Buldozer88
tim lepe, myslim, ze Beneton na to opet nebude mit hlavu, tak jako v singlovych finale.. Svajc win
Reagovat
Cico93
https://www.facebook.com/video.php?v=864598496905839&set=vb.165685956797100&type=2&theater

V dobrom závidim:)
Reagovat
rod_laver
Dobrá byla i situace, kdy musel Monfils ve 3. setu počkat s podáním, protože se jela třikrát po sobě mexická vlna. :)
Reagovat
smazaný uživatel
copak 3. set, to bylo pěkný, ale hned na začátku 1. setu jsem si říkala, jestli se k tomu podání vůbec dostane, jak se pískalo :))
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo bude hrát na Švajz čtyřhru?
Reagovat
smazaný uživatel
Hingis/Lüthi
Reagovat
smazaný uživatel
:-D :-D :-D
Reagovat
Cico93
Martina je frajerka.
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslel že ten cokes King, ale on je asi někde na sympoziu v Columbii.
Reagovat
smazaný uživatel
4-hra vraj bude Fed-waw Gas-Tson,čital som to pred chvilou,ale neviem potvrdiť nakolko je ta informácia správna.
Reagovat
Denis92
Vraj Chiudinelli/Lammer .. ale uvidime za 15min
Reagovat
steve79
POdle mě rozhodne debl. Jestli Francie vyhraje, tak potom bude mít Tsonga velkou výhodu a Fedexe udělá.
Reagovat
Cico93
Tiež to takto cítim.
Reagovat
smazaný uživatel
já cítím, že rozhodne to, kdo udělá tři body
Reagovat
Cico93
:)
Reagovat
slacker
a co kdyz je udelaji oba?
Reagovat
Cico93
predlženie
Reagovat
slacker
Musi vyhrat alespn o 2 body. Zadne 3:2, 4:3.
Reagovat
slacker
Musi vyhrat alespn o 2 body. Zadne 3:2, 4:3.
Reagovat
smazaný uživatel
když je udělají oba, vezme pořadatel flexu a rozřízne trofej na poloviny
Reagovat
smazaný uživatel
200. pre celkovy triumf svajciarov :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten Simon je v nominácii, či ako?..Prečo sedí s tímom a má este aj tímovú bundu??..Naopak Gasqueta som nevidel...V nedelu by možno stálo za hriech ist do rizika so Simonom proti Rogerovi, hoci neni v nominácii :))

Apropos, stvorhra..To je fakt oriesok pre Clementa..Ja si aj tak stále myslím, že špičkoví singlisti by boli lepší aj v debli, len ho nehrajú..Takže možno hazard s Tsongom a Gasquetom, ale prvý menovaný bude asi nahradený Bennetkom..
Reagovat
Davor1
Nie je v nominácii. To ale neznamená, že nemôže byť s tímom. Je to celkom bežné, že piaty hráč, ktorý sa nevošiel do nominácie je s tímom...
Simon v nedeľu hrať nemôže. Gasquet ale áno a myslím, že Clement bude o jeho nasadení uvažovať.
Reagovat
smazaný uživatel
Viem..S tým Simonom som srandoval..Hoci ma jeho absencia v nominácii prekvapila, čakal som ho na úkor Richarda.
Reagovat
Davor1
Simon by mal proti Federerovi šancu dnes, v nedeľu by ho už ale podľa mňa nedal.

Gasquetovi verím viac, ten ukázal proti Berdychovi, že aj keď je celú sezónu mimo, tak v DC sa vie skoncentrovať a podať top výkon, predovšetkým teda na antuke... a bolo by dosť divné, keby bol Simon v nominácii namiesto Gasqueta, ktorý má neporovnateľne väčší podiel na postupe francúzov do finále :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Simon mal už veľakrát Rogera na lopate, v Austrálii aj na RG, raz to musí prísť..O Gaelovi som mal v tomto kontexte tiež taký ciťák, že mu ten NY spočíta práve dnes..

Jj, súhlas s tými zásluhami..
Reagovat
Davor1
Simon ho už dvakrát porazil, ale vždy na harde, na antuke 2 krát prehral...
Možno dosť zavážila Simonova tragická úspešnosť v DC, kde je zvyčajne polovičný...tiež by som to s ním neriskoval, keby som mal také možnosti, ako francúzi :))
Reagovat
smazaný uživatel
Viem, porazil ho dokonca dvakrát za sebou na severoamerických masters v lete, tak sa mi zdá...Ale na RG prehral 2:3, rovnako aj v Austrálii svojho času 2:3, proste tento trojsetový skalp mu chýba a osobne mu verím viac ako Gasquetovi..Ale neni v nominácii, takže zbytočná polemika..
Reagovat
a.magerova
Simon tam sedí proto, aby mé oko potěšil při pohledu na francouzskou lavičku ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Počuj..A ten Severín Luthi, či ako sa píše..Ten sa ti páči?..Dnes som si ho konečne po tých rokoch lepšie všimol...A pripadá mi taký ulisný..Neprekvapilo by ma, ak by mal doma v pivnici nejaké nekalé prekvapenia..
Reagovat
a.magerova
No Severin no.... to se mi víc libí (ale v televizi, když teď koukám na fotky, tak to není taková sláva) Magnus Norman.... jo ale ještě víc se mi líbí, ale zase taky v televizi, fotky nic moc, Dani Vallverdu od Andyho..... rozhodně bych raději šla hledat mezi tenisty než mezi trenéry :-))
Reagovat
Davor1
Vallverdu, tomu celkom závidím...tiež by som rád cestoval po turnajoch trebárs so Simonou Halep a robil jej sparingpartnera pri tréningoch (a nie len pri nich :-)))...
Reagovat
rod_laver
1, atmosféra - parádní, byl jsem obklopen z obou stran francouzskými fanoušky a obě skupinky mi sdělily, že Rogera (samozřejmě i díky tomu, že je Švýcar, ke kterým mají respekt a Švýcaři k Francouzům taky) ve Francii mají rádi snad všichni a je těžké mu i Stanovi nefandit. Druhá skupinka dokonce tlačila Švýcary. Ke Stanovi se taky chovali fajn, prostě to nepřipomínalo atmosféru zápasů v Argentině či Srbsku. Krom toho francouzským sympaťákům Tsongovi s Gaelem toho taky moc vyčítat nejde, takže až na výjimky typu, kdy jeden Francouz zařval na Stana "cry, baby, cry" se oba zápasy nesly ve skvělé a pohodové atmosféře.

Stan vs. Jo: Až na druhý set skvělý výkon od Stana, backhand psal neskutečně, hrál agresivně, nebál se jít na síť, tenis z jeho strany pohledný. Jeden z nej zápasů, které jsem viděl. Těžko říct, jak zahraje s Gaelem. Nechce se mi moc věřit, že by Gael dokázal takový výkon zopakovat, i když je fakt, že si uměl skvěle vyhecovat publikum, což je jeho doména.

Roger vs. Gael: Myslím, že Roger zčásti limitovaný zády byl, což se podepsalo např. na chabém servisu. Jenže i kdyby nebyl, nemyslím si, že by Roger vyhrál, max. by urval set. Trošku mi ten zápas připomínal finále OH 2012. Roger chtěl šíleně vyhrát, ale neměl na to. A i kdyby servis psal a nějak slušně returnoval, Gael by ho přejel. K jeho výkonu asi není co dodat. Rogerovi bych doporučil zítra nehrát, nemá smysl se dál unavovat, bude lepší se zregenerovat na Tsongu.

V zítřejší čtyřhře favorizuji Francouze s tím, že snad Roger Tsongu porazí a v závěrečném zápase mezi Stanem a Gaelem ať se děje vůle boží :) Fotky dodám asi až v pondělí, musím je stáhnout z foťáku. Z mobilu jsou ve velmi špatné kvalitě.
Reagovat
a.magerova
Dík moc za raport ;-)

Hele máš jediný úkol - každý den jen jeden jediný bodík do šatny Švýcarů.... no uznej, že Tě vůbec nepřetěžuju :-))))
Reagovat
Davor1
Super report, vďaka za neho :-)
Úprimne závidím a prajem čo najväčší tenisový aj mimotenisový zážitok aj cez víkend :-))
Reagovat
rod_laver
Díky, upřímně jsem se rád rozepsal :) Tak uvidíme, co ještě víkend přinese..
Reagovat
smazaný uživatel
Tiež som si všimol, že to je na tribúnach až moc priateľské...Rovnako mi príde zvláštne, že hosťom vyčlenili Francúzi z 27.000 kapacity 10.000 lístkov..To mi príde extrémne kolegiálne, čakal som tak 20%kapacity max..Skor 10%..
Reagovat
Davor1
neviem, či v tomto nie je nejaké pravidlo, koľko percent lístkov musí ísť súperovi...
Aj Nemcov bolo vo finále FC v Prahe neúrekom...
Reagovat
Denis92
Pravidlo je prave tych 10%..toto je prilis vela a Francuzi nato "doplacaju" tym, ze nemaju moc domacu atmosferu.
Alebo proste Svajciari skupili listky pri predaji resp. na ciernom trhu..
Reagovat
rod_laver
By mě docela zajímalo, kam se všichni Švýcaři vtěsnali, páč už před oficiálním prodejem byly všechny hotely v Lille zabookovány, je tady o víkendu velký lékařský kongres a ještě další akce. Dnes jsem s jedněmi mluvil a jezdí z Bruselu na otočku..
Reagovat
smazaný uživatel
Švajčiarsky plán na víkendový úspech aj nocľah má len jedno pomenovanie. Stan.
Reagovat
spaniel
:)
Reagovat
rod_laver
Těch 10 tisíc Švýcarů být +- mohlo jen přes svaz, jak píšeš, další si kupovali lístky na netu nebo od překupníků. Myslím, že jsem to tady psal, že šlo do prodeje jen 7 tisíc vstupenek, 10 si rozebrali Švýcaři a 10 francouzský svaz + sponzoři. Já jsem lístky oficiálně nesehnal, za to dnes různých překupníků se okolo stadionu pohybovalo dost..
Reagovat
spaniel
Tak jake jsou vase tipy na složení čtyřhry a na viteze?
Pokud se Roger zázračné nezlepší do neděle, titul bude rozhodnutý zitra. A i kdyby zitra debla vyhráli Švýcaři, Stan - Monfils bude hodne vyrovnaný.
Reagovat
Cico93
Benetka/Ríša - Stan/Roger asi Fr. vyhraju. Alebo žeby Tsonga?
Reagovat
Denis92
Svajciari to podla mna zajtra risknu all in a nastupi Roger so Stanom..iba tak maju sancu na uspech. Uvedomuju si, ze vyhrat obe zaverecne 4hry by bolo velmi tazke.
Takze ako vravim, zajtra Roger/Stan proti Benneteau/Gasquet? a verim, ze helveti vyhraju v 4setoch.
Reagovat
Denis92
Ale vobec si nemyslim, ze by Roger neporazil Tsongu..hoci neni uplne fit, tak hlavne mu chybala prax na antuke. Tu dnes trocha ziskal, uvidime co zajtra..hlavne aby sa jeho stav do nedele nezhorsil a on tu vyhru urcite vybojuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhodne by som nedehonestoval dnešný výborný výkon Monfisla skrz nejaké špekulácie o zdravotnom stave Federera. S dávkou nadsádzky sa dá povedať, že dnes by na antuke porazil aj Boha a s Rafom by hral tiež vyrovnane :)

Roger pôsobil fyzicky v poriadku, proste nezvládol prechod na antuku s takou noblesou ako Wawrinka. Oproti Gaelovi, ktorý sa na antuke ozaj cíti ako ryba vo vode pôsobil neohrabane, absolútne nemal rytmus, nestíhal..Prekvapilo ma to, lebo aj na antuke bol právom pasovaný za lídra Švajčiarov a takú potupnú prehru určite sám nečakal.

Monfils naopak absolutórium. Zápas si vychutnával, bol vyhecovaný, chvíľami sa zdalo, že preskočí dres a Federera vyzlečie z dresu. Konečne aj herne ukázal potenciál, ktorý v ňom drieme avšak nedokáže ho predvádzať dlhodobo.
Reagovat
Davor1
Myslím, že dnes sa jasne ukázal zámer francúzov s povrchom, ktorý zvolili- otupiť Federera a čo najviac vyhovieť Monfilsovi...
Po prvom dni na tom nie sú zle, priskoro si ich odpísal :-)
Vyzerá to tak, že po dnešku je to presne 50 na 50 a misky váh významným spôsobom nakloní zajtrajšia štvorhra...
Reagovat
Cico93
Benetka je asi istý čo? Ten by mohol byť tým ťažiskom, ktorý prikloní misky váh na stranu Leble.
Reagovat
Davor1
vieš ako je to s Benneteauom. Je to neskutočný labil, ktorý nikdy nezvládal rozhodujúce zápasy. Štvorhra je síce špecifická, ale tiež si viem predstaviť, že pod tlakom nepodá taký výkon, ako niekde na obyčajnom turnaji so zohratým partnerom...ja vidím šance 50 na 50...
Reagovat
smazaný uživatel
Vieš ako to je s tou vojnou a generálom..

Pred zápasom bolo určite riskantnejšie otupovať Federera antukou, než Wawrinku trávou..Uznávam však, že herne je dnes možno Monfils na antuke lepší, než Tsonga na tráve..Stále si však myslím, že aj tam by dnes bolo 1:1 na zápasy..
Reagovat
spaniel
Federer by mohl prohrat s Monfilsem, ale nikdy ne takovýmto způsobem, kdyby byl fit.
Je to jako bych napsal, ze Nadal byl v poradku ve finale AO cely zapas. Vime jaká je vase reakce.
Reagovat
smazaný uživatel
Aj s Chardym prehral a bol fit..Proste sú zápasy, ktoré mu na antuke nevýjdu kompletne..
Reagovat
spaniel
Vyhral 2:1 na sety a rozhodl jeden bod v TB třetího setu. Opravdu myslis ze to plati pro vyrok "timto způsobem"? To jeste hladce, bez ztráty setu a brejkem v kazdem setu?
Navic prvni zapas, kam odletěl po rozhodnuti na posledni chvili?
Reagovat
gigin
https://pbs.twimg.com/media/B289If8CIAAtBlV.jpg

Když tak hledím na ty ušiska... kdyby s náma jel na jachtu, nemohl by velice stát na přídi....
Reagovat
VlS
Proč ne, moh by tam bejt místo spinakru :-)
Reagovat
gigin
:))) To je nápad!! Za spinakr se platí příplatek 150 eur, takhle by to bylo zdarma.. asi teda :DDD
Reagovat
panzer.dragon
koukam, že Rosol může ještě o příčku spadnou v konečnym hodnocení
Reagovat
smazaný uživatel
Allez Gael! Škoda, že jsem neviděl, Gaela ve formě miluju :-))
Reagovat
Kozoroh
Hele, neměl si se po výprasku Můry na TM na několik měsíců z TP vypařit?
Reagovat
gigin
Gulbis was asked about his plan for the evening in Budapest: "I´m going to teach Fognini how to pick up girls, then we´ll play backgammon"...
Reagovat
Davor1
:-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
:D klasik
Reagovat
smazaný uživatel
Od Monfilse jsem výhru čekal. Je to top tenista!
Reagovat
a.magerova
Mám Monfilse raději než Tsongu, takže svým způsobem spokojenost i když bych se vůůůůbec nezlobila, kdyby Gael hrál hůř nebo Roger líp ;-)

Tak uvidíme zítra....
Reagovat
babolat.cz
zítra ani jeden hrát nebude...
Reagovat
a.magerova
Myšleno obecně.... jakože bod sem bod tam, ale kam?!!! ;-)
Reagovat
babolat.cz
zůstane doma,neboj :-)
Reagovat
a.magerova
No ale co vím, tak dnes spolu hráli jen Švýcaři, takže kam domů ji povezou?
Reagovat
Davor1
Tip mi vyšiel, 1-1 po piatkových dvojhrách, aj víťazov som trafil. Škoda, že som si to nepodal, kurz by bol cez 6 :-(

Monfils aj Wawrinka dnes predviedli parádne výkony, za čo som rád, obaja patria do môjho portfólia favoritov :-))

Zajtrajšia štvorhra bude absolútne kľúčová, ak nastúpi Stan s Rogerom, tak šance budú podľa mňa 50/50, s Chiudinellim by boli rozhodne menšie...
Kto bude viesť po sobote, ten to už podľa mňa dotiahne...snáď to budú švajčiari... :-)
Reagovat
Kozoroh
Stan v tom deblu musí být určitě, co se týká Rogera, dnes byl poloviční a nebylo by na škodu pošetřit síly na neděli, na druhou stranu však čtyřhra není tak o síle jako singl. Stan by snad všechno dokázal "uběhat" i za Fedexe.
Ani jedna z nabízených variant (s Fedexem či bez něho) není na 100% pozitivní.
Reagovat
Nola
Stan dnes predviedol suverenny vykon, nedavno tu odznelo par kritickych prispevkov na jeho adresu tykajucich sa jeho vykonov v DC... ako rychlo sa karta dokaze otocit....podobne prispevky zazneli na jeho ucast na TM, sice z ineho fans tabora, ale odzneli... Stan asi nikdy nebude TOP hracom ako Fedex, Nadal /Djoker podla niektorych medzi tuto elitu nepatri.../ dnes si suverennym vykonom urcite vylepsil reputaciu, zvladol bez najmensich problemov prechod na iny povrch a v celom zapase dominoval
zapas c.2 nebudem hodnotit... ak Svajciari nezvladnu finale, Stan konecne nebude "zodpovedny" za pripadny neuspech....
Reagovat
Davor1
Stan dnes podal výkon porovnateľný s tým v semifinále a finále v MC, kde hral proti Ferrerovi a Rogerovi veľmi podobne...škoda len, že nie je schopný takto hrať konštantne celú sezónu, na pohľad to vyzerá krásne a mal by omnoho viac úspechov na konte :-)
Ak bude rozhodovať piaty zápas Wawrinka- Monfils, tak sa máme na čo tešiť... :)
Reagovat
gigin
https://pbs.twimg.com/media/B29VuG4CAAAEBXb.png
Reagovat
slacker
To nejsem ja
Reagovat
blixa
ale to bys byla hezká slacker :D
Reagovat
panzer.dragon
pěkná žabka, gigine kdo myslíš, že to nakonec vyhraje?
Reagovat
gigin
slacker: Ano poznal jsem to podle toho, že nefandí hráčům země, v které žije..
panzer: Netuším. Tsonga je špatný, Roger taky. Frantíci ještě můžou postavit Ríšu, Švýcaři už velice nikoho... Zítra budeš chytřejší :)
Reagovat
Mayo
no Rogiho prehra, to pekne zamotala...neverím, žeby v štvorhre švajčiari uspeli...takže 1-2 môj tip...no a potom v záverečnom dni by museli oba singly urvať...pfíha, ešte to bude zaujímavé...
Reagovat
Denis92
Monfils uzasny vykon od zaciatku az do konca a nedal Rogerovi absolutne najmensiu sancu na nejaky zvrat v zapase. Zasluzene vitazstvo.

Roger sa v uvode velmi trapil. Ten treningovy vypadok a hlavne prechod na antuku neni jednoduchy. Prakticky dotoho skocil bez akehokolvek treningu a to sa prejavovalo od zaciatku. Je zbytocne ohladom tohoto zapasu sa nejak viac rozpisovat..
Zaujimalo by ma ako je na tom, ci by zvladol zajtra 4hru. Ta moze byt kludne rozhodujuca. Podla mna ju Svajciari potrebuju vyhrat, ak chcu pomyslat na uspech..verim, ze Roger porazi Tsongu ale ci Stan porazi takto fantasticky hrajuceho Monfilsa si netrufam odhadovat..
Ak je to trocha mozne, zajtra by to mali helveti risknut a poslat tam Rogera so Stanom.
Reagovat
Kozoroh
Anebo Wawroše s Chiudinellim.
Reagovat
Hypertac
Dobre Monfils. Zitrejsi zapas rozhodne.
Reagovat
pockerface
Škoda, podle mně, kdo zítra vyhraje debla, vyhraje celý DC. Protože Roger evidentně není v pohodě a obávám se, že v singlu bod neuhraje a bude to fakt na Stanovi. Jsem zvědavá, kdo zítra nastoupí do debla.
Reagovat
panzer.dragon
neni to ideální stav, ale snad to i tak půjde
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to nebyl zrovna zážitek, jestli se to nezlepší, tak bude muset Roger spoléhat na údajně ufňukovaného parťáka Stanleyho, zítra to bude extrémně důležitý, kdo nastoupí a jak to dopadne, pokud má být hlavní švýcarskou hvězdou Stan the Man, tak musí převzít zodpovědnost a urvat to v neděli právě proti Gaelovi, to by byl rachot :))
Reagovat
steve79
Roger se mi zdal fit,ale bylo videt ze moc betrenoval
Reagovat
Padme
co říct, myslím, že v něčem je ta Nadalova taktika nevlézt na kurt, když není stoprocentní, lepší... Gratuluji Francii k DC. Jdu truchlit jak Tomasinho....
Reagovat
smazaný uživatel
nevzdávaj to přeciiii ;)
Reagovat
pockerface
přesně, do neděle času dost potrénovat a zase budou záda o něco lepší. Ale je fakt, že asi toto finále bude stát a padat s výkonem Stana. A zítra veledůležitá čtyřhra.
Reagovat
zpilat
myslíš třeba jak prohrál s čoričem se slepákem? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
paráda Gael (=
Reagovat
smazaný uživatel
Gael si s maestrem vytrel vytrusnici, Stan je urcite rad :DD
Reagovat
babolat.cz
boží mlýny melou pomalu
Reagovat
smazaný uživatel
Taky rikam, ze na kazdy prase se vari voda... ;-)
Reagovat
babolat.cz
díky moc Gaely, ty nezklameš
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně Gael, tak se nám to zamotává a vyrovnává. :)
Reagovat
SwissMaestro
Zraněnej Federer tohle prostě nemohl uhrát, nemohl :(
Reagovat
babolat.cz
se divím že uznáváte zranění,tedy pouze u Fedexe, Rafa se jen vymlouval, že?
Reagovat
SwissMaestro
To jsem nikdy netvrdil :)
Reagovat
smazaný uživatel
dívat se na hru zraněného hráče je tristní, tak to uznej a nevytahuj zase Rafana
Reagovat
smazaný uživatel
Letos ve finale AO to videla spousta RF fanatiku uplne jinak..
Reagovat
smazaný uživatel
takže podle tebe jsem taky RF fanatik, když jsem byla nadšená z toho, jak Stan od začátku Rafu přehrával a byl to skvělý tenis, až do chvíle, kdy Rafovi ruplo v zádech a od té doby se na to už nedalo dívat, pač to silou vůle odchodil místo aby skrečnul?
Reagovat
Amputace
Byl to možná nejdivnější zápas, který jsem viděl. Na jednu stranu pro mě bylo ohromně bolestivé sledovat trápícího se Rafu, ale na druhou stranu jsem si celou dobu říkal: "Tohle je ten důvod, proč mu fandím." Cítil - nejen rozumem, ale už i srdcem -, že nemůže zápas otočit, přesto se ale nevzdal a bojoval až do úplného konce.
Reagovat
smazaný uživatel
promiň, ale tohle já třeba vůbec zase neberu. Jak bojoval? chodil tam zuboženě ze strany na stranu, tak o jaký boj tu jde? Celý zápas za nic tímto nestál, vítězství Stana se bralo jako náhoda, že Rafu chytla záda, takže nevím, co je na tom tak výjimečného, že hráč nehraje, jen tam konec odchodí. Kdyby skrečnul, vypadalo by to mnohem líp.
Reagovat
smazaný uživatel
asi tak nějak, že to Stan vyhrál jen proto, že se Rafa zranil, jsou kecy, od začátku ho drtil a vyhrál by, RF fanatici možná vykřikovali, že Rafa neunesl, že prohrává a proto začal fingovat zranění, sorry, ale to je trapnej žvást, kterej zase teď aplikovali jiní na situaci v Londýně, ještě teď mám před očima Nadalovy grimasy, podání rychlostí 120 km/h bez šmrdlání obličeje a trenek, na spoustu míčků se nezmohl, prostě to odchodil a pak mu za to tleskali, když se málem rozbrečel, hlavně že Roger od soboty finguje zranění, aby se vyhnul Nolemu, protože se ho vlastně bojí a stejně by neměl šanci, a teď se pošetřil na Davis Cup, aby hrál zase jako znovuzrozený... svět se zbláznil a lidi jsou magoři
Reagovat
Amputace
Bojoval už tím, že získal set - třebaže se Stan vyházel sám. Nikdy nevíš, co se může stát a Nadal si je toho vědom, má to v povaze, proto dobíhá každý míč, jde-li soupeř na smeč, neodvrací se jako mnozí ostatní s vědomím, že již výměnu nemohou vyhrát, ale zůstává nadále soustředěný; ostatně kolik důležitých a někdy dokonce klíčových výměn už tímto způsobem vyhrál. V kontextu celého zápasu se to dá vnímat podobně - je-li sebenepatrnější šance pokračovat, Nadal neskrečne.
Reagovat
smazaný uživatel
AMEN.
Reagovat
Amputace
Není to snad pravda? Pak mi vysvětli, proč v tom zápasu neskrečnul?
Reagovat
smazaný uživatel
Neskrečnul, podle mě měl. K čemu to celé bylo, když šance na výhru nebyla, diváci z toho byli otrávení a Stan se ani z té výhry nemohl radost. Jen docílil toho, že se o něm psalo víc než o Stanovi, který vyhrál AO, bylo mi Stana líto, že si svůj GS nemohl pořádně v tu chvíli užít, protože byl ve stínu "nemocného chudáka" Nadala. Tohle mi vadí.
Reagovat
gigin
Stanovi se taky mohlo ještě do konce utkání něco přihodit... víš jak to je...
Reagovat
Amputace
Jak můžeš napsat, že "šance nebyla"? Ty jsi neviděla, co Stan předváděl v tom třetím setu?
Reagovat
tito
A on podle sebe neměl. Průšvih když hrál, průšvih když by nehrál. Odsouzení jen dle osobní zaujatosti.
Reagovat
Amputace
Bylo by to velice podobné i v případě, že by skrečnul. Si to představ: začátek druhého setu a Nadal zničehonic vzdává finále GS. O čem by se asi tak psalo?
Reagovat
tito
Dehonestoval by se, ať by udělal cokoliv.
Reagovat
tito
Souhlas s oběma, jen jedna poznámka na RFtheGOAT. Pokud v tenise někdo předpokládá dle vývoje jednoho setu další průběh, tak se hluboce mýlí. Zvláště u některých hráčů a grandslamů. Neříkám, že by Stan nemusel vyhrát i kdyby byl Rafa zdráv, ale takových jednoznačných prvních setů, po kterých se zápas zcela obrátil, jsem viděl mraky. Zkuste někdy online sázení( po takovém průběhu) a necháte tam nejen kalhoty.
Reagovat
Kozoroh
Jde též o to, že ve finále byl Stan, který do AO '14 na Rafu neuhrál ani set. Kdyby proti Rafovi nastoupil Nole, tak by se jeho výhra nezpochybňovala.
Reagovat
Amputace
Tu výhru zpochybňovat je samozřejmě hloupost, která je však nepříliš vzdálená velkohubým tvrzením, že by Stan Rafu stejně rozsekal tak či tak, vždyť se stačilo podívat na první set a tom druhém už měl break. Byl výhře blíž, což ale pořád neznamená, že nebyl dost daleko.
Reagovat
smazaný uživatel
jasně, neříkám, dneska se to taky na Stanovi ukázalo, ale on měl nad Rafou navrch celou dobu i ve 2. setu, než to přišlo, byl v laufu :)
Reagovat
Amputace
Kdykoli to mohlo odejít.
Reagovat
tito
Asi do stejné doby akorát o set méně, než DelPo v IW 2013. Mimochodem jeden z nejlepších zápasů toho roku.
Reagovat
Kozoroh
Určitě si fanatik do Rogera, tak jako já do Noleho ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
ale to jo jsem :D ale nejsem hater, abych se někomu pošklebovala ;)
Reagovat
babolat.cz
je dobré to připomenout, ale pro zdejší fanatiky RF to je házení hrachu na zeď.
Reagovat
Kozoroh
Po bitvě je každý generál.
Reagovat
Stan_Borowitz
Já to říkal dávno před bitvou...
Reagovat
smazaný uživatel
Hráč musí sám vědět, jak se cítí. Právě proto by jakkoliv limitovaní hráči neměli nastupovat, protože pak se vítězství jejich soupeře vždy podceňuje.
Reagovat
SwissMaestro
Ale tak určitě si to Gael zasloužil. Bylo na Federerovi zda nastoupí či ne a on se rozhodl kladně. Vymlouvat se na to nemůže a je to regulérní porážka. Jen mě to z pohledu jeho fanouška moc a moc štve!!
Reagovat
smazaný uživatel
A víš jak mě štvalo, když naši hráli čtyřhru a Radka chytli uprostřed zápasu záda a bylo to v zádeli, přitom se to našim dařilo pomalu otáčet? To jsou prostě chvíle, který nemá rád žádný fanda. Tak ale zase je to aspoň vyrovnané a začíná se od začátku :)
Reagovat
smazaný uživatel
mě především mrzí, že si to nemůže plnohodnotně užít a předvést min. svůj standard, na druhou stranu částečně chápu, že nechtěl vysedávat na lavičce a do soboty či neděle nečinně přihlížet, snad se to zlepší
Reagovat
Hook2424
Bohuzel, i když je Roger zraněný a hraje nějakých 20-30% sveho potencialu, tak je porad o parnik lepší než Lammer s Chiudinnelim.
Reagovat
smazaný uživatel
Sám musí nejlíp vědět, jak na tom je. Včera jsem psal, že pokud by nebyl 100% OK, tak by Švýcaři mohli v případě výhry Stana postavit náhradníka a Rogera pošetřit na neděli, akorát jsem nevěděl, jak dlouho před zápasem se může měnit nominace. Nejspíš věřili, že to Rog může zvládnout.

Hodně důležitá teď bude čtyřhra. Osobně bych byl rád, kdyby o vítězi rozhodoval až závěrečný duel mentálních titánů Gael - Stan.
Reagovat
Denis92
Mentalnych titanu..pobavilo :))
Reagovat
smazaný uživatel
mentálních titánů :D :)) jo to by byl absolutní vrchol této sezony :D
Reagovat
Kozoroh
Pro Rogera a Švýcary by bylo lepší, kdyby zápas s Gaelem co nejrychleji skončil a Fedex mohl pošetřit síly. Tohle Roger neotočí.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger nechal doma nejen Mirku ale i tenisové umění.
Reagovat
smazaný uživatel
:-DD
Reagovat
Davor1
Monfils je ale fantastický, pre toto francúzi vybrali antuku...
Tsonga je francúzskou jednotkou len na papieri, v skutočnosti ale na tomto povrchu v súčasnej forme je až za Monfilsom, Gasquetom a zrejme aj Simonom...Clement spravil v tomto určite chybu, dnes mali hrať Monfils a Gasquet...ale výsledok by bol zrejme aj tak rovnaký...
Reagovat
Alois_Mlok
Se Simonem rozhodně chybu neudělal. Ten člověk má strašně nevyrovnané výkony a v DC je vysloveně marný - vyhrál jediný "live rubber", mám pocit, že kdysi dávno nad Koubkem. Jinak prohrál, co se dalo. Clement není vůl a ví, co dělá.
Reagovat
smazaný uživatel
To by byl Stan jiny panes, kdyby po dnesni prevdepodobne prohre Rogera zitra vyhrali ctryhru svycari, Roger prohral s Tsongou a Stan to nakonec urval :-))
Reagovat
Amputace
Vůbec bych se nedivil, kdyby to tak nakonec bylo :)
Reagovat
smazaný uživatel
ve ctyrhre jsou asi vetsi favorite francouzi, takze pokud Roger prohraje oba sve zapasy, poputuje asi salatova misa do zeme galskeho kohouta... tipnu si se ale ze by za teto situace Stan nekde do kamer netvrdil, ze Roger hral spatne...
Reagovat
smazaný uživatel
teď jsem to měla na mysli :D přesně tak ten scénář vidím, Stan v roli Štěpce vystoupí ještě jednou ze stínu Federera :))
Reagovat
Padme
se na to koukat, vždyť on ty míče regulérně vypouští... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Gael to domrská a bude to 1:1 :)
Reagovat
smazaný uživatel
to se to Gaelovi vyřvává alleeeez, když hraje proti polovičnímu Fedexovi, ba ani to ne, dneska je to špatný, zlatej Stan :(
Reagovat
Amputace
A to je snad Monfilsův problém, že proti němu nastoupil poloviční Federer?
Reagovat
smazaný uživatel
není, ale nemusí to tak přehánět s tou teatrálností, na druhou stranu by bylo dost blbý nenastoupit, když se o to celej rok snaží, ne?
Reagovat
Amputace
S jakou teatrálností? Prostě se raduje. Vy, někteří, jste opravdu citlivky :)
Reagovat
smazaný uživatel
radovat se může, ale ta jeho teatrálnost a přidávání na hlasitosti ve výměnách mi vadí
Reagovat
Amputace
Přesně tak, je to prostě Monfils, je takový, je to jeho běžný projev.
Reagovat
Davor1
to ale nie je teatrálnosť, Gael je proste taký, obzvlášť pred domácim publikom... Roger síce nie je v top forme, ale zas sa po tom kurte ani neplazí, snaží sa... Monfils hrá výborne a je v laufe, kto je na druhej strane nie je podstatné...
Reagovat
tito
souhlas
Reagovat
smazaný uživatel
Což takhle brejk, Rogi, ať to teďka trošku zamotáme ;)
Reagovat
Padme
kdo rád hraje na antuce... Já teda vůbec a když sleduji dnešní průběh, tak chápu proč :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já, míček lítá pomalu a já občas stihnu se trefit, co si víc přát. :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D já antuku moc nemusím, ale taky jsem toho na ní ještě moc nenahrála, takže nemůžu porovnat, mě vyhovuje rychlý povrch :))
Reagovat
EllNino
já to nesnáším :DD ...
Reagovat
Davor1
Ja hrám obvykle na betóne, ale na antuke si zahrám rád. Akurát neznášam potom čistiť topánky... :-D
Reagovat
jackiec
co je stím fedexem? to hraje tak špatně? čekal jsem stav 1-1 po pátku ale singly s opačnými výsledky
Reagovat
jackiec
já hraju jenom na antuce, miluju ji, člověk krásně doklouže, jsou i výměny, to je paráda
Reagovat
Denis92
Rozmyslam, ci dnes nebolo lepsie z pohladu Svajciarov ak by Roger vobec nehral. Prehraju dnes tak ci tak, ale dva dni viac volna na oddych by mohlo vyrazne pomoct v nedelu. Resp aspon dnesok a zajtra zo Stanom urvat 4hru. Takto dnes prehraju dvojhru a zajtra pochybujem ze budu hrat so Stanom 4hru, takze budu dole 2-1..
Reagovat
Michaelus
Nenasadit Federera, který určitě chtěl hrát, navíc ve finále, by bylo bláznovství-darovaný bod
Reagovat
Padme
Já z něj mám dneska pocit, že hraje z povinnosti. Celý svět by ho pomluvil, kdyby nenastoupil... Tomu odpovídá i to "nenasazení" :(
Reagovat
Lina
Hraje opatrně a nepřipadá mně plně soustředěný, může to mít i hlavě.
Reagovat
Mr.Pink
odepisovat rogera po setu a pul? jeden povedeny game a bude zpet
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo dva nepovedené a je out :D
Reagovat
Davor1
ja som presne to tvrdil už včera, že by bolo možno lepšie, keby dnes ešte Roger nehral a v prípade Wawrinkovho víťazstva by nastúpil Chiudinelli...ale neviem, či sa môže takto meniť nominácia po prvom zápase...
Reagovat
spaniel
Bohužel nemůžu sledovat...jsou to záda nebo hraje Roger prostě blbě?
Reagovat
Denis92
Roger neni v pohode co sa tyka zdravia..to je vidiet na servise, pohybe aj prevedeni uderov. Navyse Monfils hra zatial famozne a len tazko ho zastavit.
Reagovat
Davor1
je to kombináciou nie 100% zdravotného stavu, tréningového manka a výborného Monfilsovho výkonu...aj keby bol Rog fit, tak by mal Monfils isto šancu...
Reagovat
Michaelus
Allez Gael !
Reagovat
Davor1
Zatiaľ presne priebeh, aký som očakával. 1 deň tréningu na úplne inom povrchu, navyše v nie 100% zdravotnom stave, to ináč ani dopadnúť nemohlo. Po dnešku to bude zrejme 1-1 a extrémne dôležitá bude zajtrajšia štvorhra...
Reagovat
Padme
pomoct, tenista je Monfils dobrý, ale jako člověk a ty jeho pohrdavý gesta jsou odporný.
Reagovat
pockerface
někdy mi přijde až moc teatrální, až je mi to protivný.
Reagovat
smazaný uživatel
Gael se nechává unést atmosférou a důležitostí jeho bodu pro frantíky, proto je od začátku teatrální a přehání to i s hekáním, jenže jakmile mu dojde šťáva, tak vyšumí, ani nebude vědět jak :D dneska si ale svoji minutu slávy nejspíš užije, Roger není ok :(
Reagovat
smazaný uživatel
pardon, pět minut slávy se říká ;) a teatrální je to pravé slovo v jeho případě :D
Reagovat
pockerface
no právě, on to cítí, že dneska Rogera může porazit, že není fit. A proto mu šťáva asi nedojde. Možná, že bude lepší, když to dneska pojmeme jako Rogerův trénink na zítřek a neděli :-)
Reagovat
smazaný uživatel
otázka je, jestli do toho debla vůbec nastoupí, a já si taky myslím, že po dnešku to bude 1:1, ještě že to Standa tak krásně otevřel :)
Reagovat
Padme
Vy myslíte, že bude hrát čtyřhru?
Reagovat
smazaný uživatel
Nikde nečtu dík a nevidím potlesk za svou nežistnou pomoc :D
Reagovat
smazaný uživatel
už jsem se ti slovně poklonila :D abys neřekla, tak děkuju ti, podkovo, bez tebe by byl Švajc po dnešku v háji zelenééém :D
Reagovat
smazaný uživatel
Správně :D
Reagovat
pockerface
Tak zatím je na Rogerovi vidět nerozehranost. Jeden den před důležitým zápasem je prostě málo. Ale stále věřím, že se Roger zahřeje, Monfils vyhraje první dva sety, ale pak to Roger otočí :-) a dnes to bude pětiseťák.
Reagovat
Cico93
nerozehranost?
alebo zdravotné problemy:(
Reagovat
pockerface
nevím, zatím mi spíš přijde nerozehraný. Ale je fakt, že nevím jakou rychlostí průměrně podává. Já to mám puštěný, ale i při tom pracuji, takže to mám jako kulisu a sem tam překliknu a kouknu na pár míčků. Ale z toho co jsem viděl, mi spíš přijde nerozehraný nebo se podvědomě bojí, aby si se zády nehnul a nebyl out na další dny. Jsem zvědavý jestli zítra nastoupí do debla.
Reagovat
smazaný uživatel
Nerozehranost take, ale klicove budou zdravotnimproblemy. Je videt, ze nejede na maximum a spatne se hybe
Reagovat
Marduch
Však po maratonu turnajů na hardu přece nemůžeme očekávat okamžitou aklimatizaci na antuku. Navíc bez plnohodnotého tréninku.
Reagovat
smazaný uživatel
tady to na pětiseťák nevidím, jedině že by momentálně napumpovanej Monfils předvedl další labilní kiks a Roger to vydržel se zádama, je to hrozná škoda, že zrovna tady nemůže předvést to nejlepší na konec :( dneska budu spíše překvapená, když vyhraje, o to je Stanův první bod důležitější
Reagovat
Mr.Pink
ale blbost, roger se rozehraje
Reagovat
pockerface
podle mně, když Roger pocítí, že dnes na to nemá Monfilse porazit, tak to bude rychlý zápas, protože Roger raději pošetří záda na zítřek, který bude velice důležitý a pak na neděli, kde do toho dá úplně všechno i kdyby měl záda dorazit.
Reagovat
Padme
super late call...
Reagovat
SubOptikT
Gael, udělej mi radost a vyhrej ve třech setech.
Reagovat
panzer.dragon
se cejtí :-(, snad mu dojde šťáva
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Staník dnes udělal první krok a celkem jistě a bez keců, čímž to ulehčil Rogerovi a odčinil si alespoň u Mirky pověst ufňukánka :D :) A teď předpokládám, že to Gael bude chtít Rogerovi osolit za US Open, ale snad to Rog jen tak nevzdá, i kdyby ho záda limitovala, už vůbec nechápu ty přiblblý názory některých jedinců, že finále Turnaje mistrů vynechal, protože věděl, že by proti Djokovičovi stejně neměl šanci nebo že se šetřil na pro něj důležitější Davis Cup, větší slinty jsem v životě nečetla :/ byla to nešťastná souhra náhod v nejméně vhodnou dobu a kdo nepoznal, jak nepříjemná je bolest zad, tak nemůže pochopit, jak to omezuje a že se musí do poslední chvíle čekat, jestli s tím jde něco dělat, sama vím o čem mluvím a právě teď jdu svým zádům ulevit do postele a budu sledovat na monitoru, pokud to Roger dneska nedá, tak doufám v debla a rozhodující bod by mohl urvat Standa, ať ho taky oslavují jako hrdinu, Roger toho letos rozhodl už dost :)) Allez, Stan! Chum jetze, Roger! :))
Reagovat
Padme
dneska je to špatný... :(
Reagovat
Dennis
Nefunguje mi ten supertennis. Nevíte někdo v čem je chyba? Vůbec se nepodaří loading toho videa, přitom internet mám hodně rychlý. Dík za radu.
Reagovat
smazaný uživatel
davaj to někde?
Reagovat
Padme
http://www.sportcategory.com/c-4.html
Reagovat
Padme
:) To bude tím, že mu fandila dneska i Mirka... :D
Reagovat
gigin
https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/q81/p526x296/12789_10203195507713368_4968238537104453855_n.jpg?oh=560b6bc4243cb4976b732cd1e29724ed&oe=551C8727
Reagovat
panzer.dragon
stihnul začátek?
Reagovat
gigin
Jj, stihnul. Věci hodil do uschovny na nádraží a mazal hned na tenis.
Reagovat
panzer.dragon
ať něco nahlas zařve :-) ho uslyšíme v tv
Reagovat
gigin
Dobrý transparent tam měli v hledišti. SW a pod tím nápis STAR WARS :))

Jinak souhlas se spanielem, Tsonga mimo....
Reagovat
spaniel
Super zacatek! Stan s prehledem. Tsonga je porad mimo.
Reagovat
Cico93
Tsongovi sa nedarí, Keď sa ešte bude v nedeľu o niečo hrať tak by som tam šturil Simona.
Reagovat
vojmut
Simon není v nominaci. :P Což je myslím si chyba, ale to je holt boj Frantík :D
Reagovat
Jiri
Pokud bude Roger ok, tak by to melo byt jasne, Ocekavan vyhru 3:0 a to i navzdory Monfisovi nevypocitatelnosti. Roger mel paradni sezonu a pokud je 100% ready, tak...... 2:0 Svicarsko!
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
:) Snad Fedexe nebudou limitovat záda
Reagovat
SwissMaestro
Tak limitovat jej asi nějak určitě budou, ale teď jde o to jestli s tím půjde odehrát na 3 vítězné no..... :/
Reagovat
smazaný uživatel
:(
Reagovat
Fandina
Gratulka, Stan byl lepší a teď držím palce Rogerovi.
Reagovat
Fandina
OT ... na britském Eurosportu komentoval zápas Mats Wilander, pro ty kdo ho máte rádi.
http://live.drakulastream.eu/static/freepopups/255259874356110.html
Reagovat
gigin
Doma máš milion satelitů, šesttisíc televizí, všechno v HD a koukáš na stream?
Reagovat
Fandina
Koukám na SuperTennis a stream s Matsem jsem našla mimo to.
Reagovat
Roger_Federer
Veš,prolhana.
Reagovat
Fandina
Ale no tak, víš že lhát se nemá.
Reagovat
Vojtiik
Stan the Man a jeho bouřlivý backhand!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist