Fritz si zahraje finále na třetím turnaji ATP v řadě. V Los Cabos se o titul utká se Schwartzmanem

3. 8. 2019, 09:44
Aktuality 4
ATP LOS CABOS - Taylor Fritz si zahraje finále na třetím turnaji ATP v řadě. Jednadvacetiletý Američan po Eastbourne, kde získal premiérový titul, a Atlantě v semifinále v Los Cabos přehrál Radu Albota a postoupil do sobotního finále. V něm se o trofej pro vítěze utká s Diegem Schwartzmanem, který vyhrál derby s Guidem Pellou.
Taylor Fritz

Taylor Fritz si v posledních týdnech na okruhu ATP vede naprosto skvěle. Jednadvacetiletý Američan na travnaté generálce v Eastbourne slavil svůj premiérový triumf, do finále se dostal také před týdnem v Atlantě a další finálovou účast přidal v Mexiku.

Po cestě do finále ztratil jediný set. Nejprve si suverénně poradil s outsiderem Dominikem Köpferem, po obratu zdolal Prajneše Gunneswarana a na skalp nasazené jedničky a obhájce titulu Fabia Fogniniho navázal hladkým vítězstvím 6-3 6-2 nad Radu Albotem.

Fritz si k postupu pomohl devíti esy, jediný brejkbol odvrátil, po prvním podání získal 89% bodů a díky využití 3 z 10 brejkbolů za necelou hodinu a čtvrt postoupil do třetího letošního a celkově čtvrtého finále.

O trofej pro vítěze si to rozdá s Diegem Schwartzmanem. Ten v derby s Guidem Pellou zvítězil 6-3 3-6 6-1 a snížil s krajanem bilanci na 2-5. Schwartzman v sobotu zaútočí na první triumf mimo antukové dvorce a pokusí se vylepšit svou finálovou bilanci 2-3. Poslední souboj letos na Masters v Monte Carlu vyhrál o pět let mladší Američan a vyrovnal vzájemnou bilanci.

• ATP 250 LOS CABOS •
Mexiko, tv. povrch, 858.565 dolarů
páteční výsledky (2. 8. 2019)
• Dvouhra - semifinále •
Fritz (5-USA) - Albot (7-Mol.) 6-3 6-2
Schwartzman (3-Arg.) - Pella (2-Arg.) 6-3 3-6 6-1
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

4
Přidat komentář
Mantra
už je hotov, trpajzlík ho sundá
Reagovat
Mantra
USO vypadne v prvním-druhém kole - normální stav.
Reagovat
Patik
aj na Masters nieto ešte na GS.
Reagovat
smazaný uživatel
Vsetku mediálnu smotanu a slávu z mladej generácie si lížu iní, Fritz je taká šedá myška..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist