Gasquet a Karlovič se odhlásili z Wimbledonu

18. 6. 2010, 08:11
Aktuality 0
Ivo Karlovič a Richard Gasquet nebudou příští týden hrát ve Wimbledonu. Jednatřicetiletý Chorvat se podle agentury Reuters odhlásil z třetího grandslamu sezony kvůli zranění nohy, třiadvacetiletého Francouze zase zastavil zánět mezižeberních svalů.
Profily hráčů
Richard Gasquet

Karloviče už několik měsíců trápí Achillova šlacha v pravé noze. Kvůli stejným potížím 208 cm vysoký tenista zmeškal Roland Garros. Rodák ze Záhřebu měl na trávě v All England Clubu startovat v roli 25. nasazeného. Loni ve Wimbledonu postoupil do čtvrtfinále a na cestě turnajem zaznamenal 158 es. 

Bývalý sedmý hráč světa Gasquet už musel minulý týden kvůli zranění odstoupit před zápasem třetího kola v londýnském Queen's Clubu a odřekl start na dalším turnaji v Eastbourne.

Z Wimbledonu se už dříve kvůli zranění lýtka odhlásili Argentinci Juan Martín del Potro, David Nalbandian, Chilan Fernando Gonzalez a pátá hráčka světa Jelena Dementěvová z Ruska. Hrát nebude ani Radek Štěpánek, který nemá v pořádku koleno.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist