H+H dál vítězí, jsou ve čtvrtfinále

3. 6. 2013, 17:11
Aktuality 94
Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká i letos potvrzují, že se jim na kurtech v areálu Rolanda Garrose daří. Vítězky French Open a loňské semifinalistky si letos připsaly už třetí výhru a postoupily do čtvrtfinále.
Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká

Stříbrné olympijské medailistky Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká sice v dnešním osmifinále přišly jako první o podání, ale od stavu 2-3 už proti čínskému páru Zhang/Zheng potvrzovaly svou převahu. Především Shuai Zhang zaostávala ve výměnách od základní čáry a české tenistky díky tomu ziskem čtyř her v řadě vývoj setu otočily.

Druhý set měly vítězky Roland Garros z roku 2011 až do stavu 3-1 pod kontrolou, poté však Číňanky znovu začaly hrát sebevědoměji a srovnaly krok. Od stavu 4-4 už diváci žádný brejk neviděli, a tak přišla na řadu zkrácená hra: tu už jasně ovládly Hlaváčková s Hradeckou, které soupeřkám nepovolily jediný bod a zvítězily tak 6-3 a 7-6.

"Je to pozitivní obrat k lepšímu, hrajeme líp a je to znát," řekla Hlaváčková Radiožurnálu po postupu. České dvojici se letos dosud příliš nedařilo, hrály jen semifinále v Sydney. "Ne, že jsme ze začátku roku hrály špatně, ale chyběly nám vyhrané zápasy. Teď máme tři za sebou na grandslamu, ty dodají neskutečně sebevědomí a můžeme hrát s klidem a užívat si to," řekla Hradecká.

Výrazně jednodušší postup mají za sebou nejvýše nasazené Italky Sara Erraniová a Roberta Vinciová. Obhájkyně titulu získaly v souboji s domácím párem Coinová/Parmentierová prvních deset her a za 70 minut zvítězily 6-0 6-1.

Výsledky - French Open - ženy (antuka, dotace 21.017.000 eur):
Čtyřhra - osmifinále:
Hlaváčková/Hradecká (2-ČR) - Zhang/Zheng (13-Čína) 6:3, 7:6 (7:0).

Čtyřhra - 2. kolo:
Erraniová/Vinciová (1-It.) - Coinová/Parmentierová (Fr.) 6:0, 6:1.
pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

94
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tak koukám, že asi soupeřky Mattek + Mizra skrečovaly ve druhém setu ?
Reagovat
tommr
tip bych si, že se zase zranila Mirzaová, která je na to v poslední době dost náchylná. Postup díky skreči je trochu neštastnej, ale za to Lucka s Nastou nemůžou. Hlavní je, že jsou už ve čtvrtfinále kde ted budeme mít dvě žhavý želízka ... :)
Reagovat
pepin
Tak tady to zase vzalo směr ohledně Petry a Adama. Oni si to nějak vyřeší, oni musí poznat, zda to slepení mělo význam či ne. Ale zkušenosti, dlouholeté ukazují, že to lepení, pokud k němu dojde nemá dlouhého trvání. A je zbytečné podle mě se tady napadat a dále to pitvat.
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně jsem ten článek našla a přečetla. Berete v úvahu, že je to článek Blesku? Tedy bulváru ? Ten přece vůbec nemusí říkat pravdu... Ty šťórají až něco vyšťórají, co nevyšťórají, tak si doplní podle svého...
Reagovat
Fandina
Já myslím, že nejde o nějaké lepepní a vytváření dlouhodobých vztahů. Jde o to, co se momentálně děje. A jestli Petra momentálně má Adama ráda a on jí, tak je to jejich věc a přejme jim to. Jestli ne, tak také je to jejich věc. Tady jde o to, co se děje nyní, ne o to, jestli z toho něco bude. To se nikdy neodhadne a posoudit se to dá až poté.
Reagovat
smazaný uživatel
Když já tomu Blesku moc nevěřím....Pro mě je nedůvěryhodný bulvár...Petra sama o ničem takovém nemluvila, tak to respektuju.
Reagovat
Fandina
fanynka5 ... samozřejmě, že vždycky když se něco zveřejní a je to jedno jestli bulvár nebo ne, tak se o tom povídá, ať již je to na základě reality nebo ne. Takže účel to splnilo. Jinak se přikláním k tomu, že ta informace je jen spekulace, protože na začátku se uvádí že byl problém a na konci že se vlastně dál pokračuje. Takže to neřeším. Ale bulvár má o čem psát a čtenáři povídat ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Co mi vadí : Bulvár má moc ubližovat a ubližuje. A vrásky si nedělá.
Reagovat
Fandina
provádí interpretaci jevů na základě zákulisních informací a drbů.
Bulvární médium je označení masového sdělovacího prostředku, v němž hrají klíčovou roli emoce (krev, sex) a aktualita, jejíž význam postupem času klesá. Dále je jejich obsah charakterizován, mimo jiné, provinčností, navozováním paniky, skandalizací, personalizací, populismem, povrchností, negativismem, jednoduchostí, jasností, vytvářením celebrit a prací s nimi, předstírání autoritativnosti a blízkosti konzumentovi. Viz odkaz:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Bulv%C3%A1rn%C3%AD_m%C3%A9dium
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, definice, že se člověk otřese. Mě vadí, že je naší společností akceptován a vyhledáván. Kdyby bulvár nebyl kupován a čten, tak by zanikl. V současnosti to je ovšem utopie.
Reagovat
Fandina
Rozumný člověk si udělá obrázek a samozřejmě, že kdyby byl bulvár kultivovaný, tak jedině dobře. Nějaké drby vždycky budou, ale chtělo by to s rozumem a hlavně neškodit. Psát pozitivní drby ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
http://sport.ihned.cz/tenis/c1-59999110-tenistky-hlavackova-s-hradeckou-prave-odpovidaji-ctenarum-ihned-z-parize-on-line
Reagovat
petrulinka
Jako to mi někdo řekněte, že holky hrajou na kurtu, kde nejsou kamery? No to snad ne. A já se těšila, že je uvidím :-(
Reagovat
PetaM
Hrajou na 2 ... No, tak je musíme tlačit aspoň do Semi, tam už kamery budou :D
Reagovat
petrulinka
To jo, akorát čučet na live score, to mě nějak nebaví, když nevím, co se děje na kurtu :-)
Reagovat
tommr
je to k vzteku, že dneska zase nic neuvidíme, protože tenhle zápas by moh bejt velice zajímavej. Mattek-Sandsová a Mirza jsou skvělý deblistky ...
Reagovat
petrulinka
A jejda! Holky prohrávají ve druhém setu 4:1, tak snad to otočí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak postup, i když po skreči soupeřek, co se asi stalo ? Měly dobře rozehraný druhý set...
Reagovat
smazaný uživatel
http://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/174275/kvitova-se-trapila-kvuli-priteli-rozchod-a-ted-druhy-pokus.html
Reagovat
PetaM
:( Ach jo ... Tak snad to s Adamem dají nějak zpátky do kupy :) Druhá šance je šancí, snad bude i řešením ... Někdy ani druhá šance nic nevyřeší a stejně následuje po dalším trápení rozchod. Snad je tohle nepotká :) :)
Reagovat
pepin
Docela se to nechalo čekat, oba jsou mladí, hodně vytížení a pro sebe mají minimum času. Nejsou ani první a ani poslední. Tak doufejme, že to vzájemně vyřeší, aby jim to nebránilo v kariéře. Je to urřitě složité, podívejme na známý příklad Holíková s Musilem.
Reagovat
petrulinka
Já si myslím, že takový vztah stejně nemá budoucnost, taky Petra o o dost starší. Měla by mít někoho staršího, takového chlapa, který by s ní jezdil na turnaje, podporoval ji a povzbuzoval, asi tak, jak třeba jezdí Ester s Tomášem. Tomu to velmi prospělo. Budu věřit, že se to podaří, Petra se uklidní a začne hrát svůj skvělý tenis.
Reagovat
Fandina
A na závěr se píše, že krizi překonali. Tak to bych jim moc přála. Samozřejmě, že láska a vztah na dálku je vždycky problém, ale nyní v době skype, mobilů a dalších možností okamžitého kontaktu to zase nemusí být takový problém. Pochopitelně, že láska jako má Berda s Ester, když mohou být spolu to není. Ale pokud se mají rádi a nebo jsou si souzeni ... úsměv a v uvozovkách, tak je jedno, že jsou málo spolu fyzicky. Tak přeji oboum aby se jim dařilo a překonali tenhle problém, ať spolu nebo se rozejdou. Protože vyřešit si to je důležité pro všechno ostatní, nejen tenisovou kariéru, ale pro každého jiného člověka to platí také. Adame, Peťo, držím palce a ... pojď pojď pojď
Reagovat
Bob
A co, že je starší? Máš snad něco proti tomu, když je partnerka starší nebo co? :)) Já byl vždycky na starší :D
Reagovat
tommr
no a je to venku. Když jsem tady před pár dny napsal, že za problémy Petry může bejt její vztah s Pavláskem tak mě tady pár lidi v čele s pseudomoralistou VISem málem lynčovalo. Petra by prostě potřebovala nějakýho pořádnýho chlapa a ne pubertáka, kterej jí jen přidělává zbytečný starosti ...
Reagovat
petrulinka
Mně v žádném případě nevadí, když je žena starší, moje sestřenice má manžela o 7 let mladšího, kamarádka dokonce o 8 let a jsou spolu už 20 let. Ale podle mě u Petry jde o úplně jiný případ. Adam je velmi mladý, mladší než můj syn, a když to vidím doma, jak to s ním tříská, tak nemůže být Petře oporou. Pokud by spolu chodili jako běžní mladí lidé z jednoho města, téměř denně se scházeli a řešili pouze menší problémy, tak by to bylo myslím v pohodě. Jenže Petra je už přece jen zralejší a potřebuje velkou oporu, což jí myslím takový mladý kluk nemůže dát. Ona by potřebovala chlapa, který by ji měl rád, jezdil s ní po turnajích, podporoval ji, když se jí nebude dařit nebo ji pochválil za dobrou hru. Je to z ní cítit, že se nemá komu vybrečet a o koho opřít. Takže asi tak :-)
Reagovat
pepin
Jen si to promítněme. Petra má před sebou ještě nejméně 7 let špičkového tenisu a Adam pokud se posune výš tak ještě o 4 roky více. Pokud se již jednou rozešli a ted to lepí zpět a tyto roky před sebou, no nevím nevím, i když bych jim to přál, aby jim to klapalo tak o tom nejsem moc přesvědčený. Ale je to pochopitelně jen na nich dvou.
Reagovat
petrulinka
Tak to jsem asi přehlédla, že jsi to tady někde psal. Já si to upřímně myslím už delší dobu, a když jsem je někdy viděla spolu, tak mi nepřišli jako vyrovnaný, harmonický pár, který by se byl schopen v těžkých chvílích podpořit. Petra, když třeba prohraje, tak určitě potřebuje povzbudit, někomu se vybrečet na rameni, zavolá Adamovi, ten zrovna třeba trénuje nebo hraje a nemá na ni čas. A o tom to je :-)
Reagovat
petrulinka
Myslím si to stejné. Jak říká jedno přísloví, "nikdy nevstoupíš dvakrát do stejné řeky", a je to prostě tak. Já to tady všechno nepíšu proto, že bych jim nepřála, aby byli společně spokojení. Jen si prostě myslím, že to nebude nikdy fungovat a Péťa potřebuje někoho jiného, o koho by se mohla opřít kdykoliv a ne jen, když zrovna má Adam chvilku čas.
Reagovat
PetaM
Já bych s ní bez nejmenších problémů jezdil po turnajích a byl jí oporou :D :D Jenže, hold smůla :) Snad to vyřeší :) :)
Reagovat
petrulinka
Proč smůla? Můžeš to zkusit, třeba to vyjde :-) Sice mně ses ptal, kolik mi je, ale zatím nevím, kolik je tobě. Myslíš, že bys mohl být Petře oporou?
Reagovat
Fandina
ale může být oporou každý fanoušek, který jí věří a podporuje. I když prohraje. Nekritizuje jí tady, nevyčítá, nevěří. Nevím kolik takových tady má. Pár jich bude určitě. O jiných platí to druhé. Takže Peti, přeji ti pohodu, lásku a držím palce ... pojď pojď pojď
Reagovat
tommr
mě už dokonce párkrát napadlo jestli se Petra schválně nedrží trošku zpátky, aby ten její dorostenec náhodou moc nežárlil na její úspěchy. Chlapi často bejvají takový, že neradi vidí když je jejich partnerka v něčem úspěšnější a u nevyzrálý osobnosti jakou je Pavlásek to musí platit dvojnásob ...
Reagovat
VlS
A umíš si představit "chlapa", kterej se vykašle na svou práci a kariéru a bude dělat dámě přívěsek? Bude to potom ještě chlap? Žít si dobře díky příjmům partnerky, to je podle mně samostatná profese a moc si kluků, kteří to provozují nevážím.
Reagovat
petrulinka
Tak určitě, každý fanoušek je pro ni oporou a Petra ví, že fanoušky má. Jenže to je něco úplně jiného, když víš, že máš kamarády, na které se sice můžeš spolehnout, ale k takovému vyplakáni na ramenu potřebuješ toho spolehlivého partnera. A Petře bych moc přála, aby ho našla a byla moc šťastná :-)
Reagovat
petrulinka
Víš, on by ani nemusel jezdit po všech turnajích, jen na nějaké důležité momenty. Jenže jde o to, že když by Petra potřebovala, tak by se mohl kdykoliv sebrat a odjet za ní, aby ji podpořil. Jenže Adam, který taky hraje tenis, na ni nemá čas, když to Petra zrovna potřebuje. Jako je jasné, že vy chlapi to vidíte asi jinak, já to vidím z toho ženského pohledu a Petru chápu, že se jí špatně hraje, když ten osobní život asi momentálně nestojí za nic. Mé kamarádky manžel pracuje v Irsku, ona za ním občas letí nebo on přiletí sem, nejsou denně spolu, ale vědí, že když má jeden nebo druhý problém, tak se můžou na sebe spolehnout. A o tom to je :-)
Reagovat
Fandina
Vyplakat na rameni se můžeš po internetu. To není problém. Spíš jde o to, jak si s dotyčným rozumíš. Každá hledáme toho pravého a Petra to má komplikovanější, že je málo doma. Ale na druhé straně, každý má své zaměstnání i když nehrajeme tenis a mnohdy se vidíme se svými protějšky víc jen o víkendech nebo ani to ne. A Petra není sama na cestách. Má kolem sebe i trenéry a to jsou také lidi. Samozřejmě, že prohra je také trápí, ale to partnera na vyplakání se na ramenou také.
Reagovat
PetaM
No, já jsem o dva roky starší, než Adam :D Je mi 20 :D :D Ale já jsem dospěl strašně rychle :D :D Je to blbý, aby Petra živila svého chlapa. To je fakt. Chlapi by měli živit ženu a rodinu. Jenže problém je v tom, že Petra za jeden turnaj vydělá tolik, co normální člověk za několik let :D :D A když už by teda ten chlap se cítil blbě v tom, že ho živí Petra, tak bych ho zaměstnal. Třeba bych mu nedával plat, ale prostě jezdil by s ní na turnaje, jako člověk, se kterým může trénovat a nemusí trénovat s jinými hráčkami. Kdykoli by si chtěla jít zatrénovat, tak by tam ten muž byl. Nemusí mu platit, ale aby jen neseděl a nepovzbuzoval z lavičky, třeba :) A nebo jako psychologa :D :D
Reagovat
VlS
za prvé není nic venku, je to jen bulvár.
za druhé je jen její věc, s kým má nebo nemá vztah.
za třetí se opět strefuješ do Pavláska, aniž bys k tomu mel nějaké informace. Stejně jako existují nezralí padesátníci , tak existují zralí 18 leti a leté. Bez konkrétní znalosti osobnosti je škatulkování hodno čuněte, ale to u tebe není nic nového. Osobně frustrovanej maník, kterej se potřebuje nalepit na cizí úspěchy, aby ze sebe neměl tak skličující pocit.
Reagovat
petrulinka
Jako já někdy nemusím ty komentáře Tommra, ale tentokrát mně přijde, že se do něj zbytečně strefuješ, zase nenapsal nic tak urážejícího na Adama, že bys na něj musel tak útočit. Takže hoši klíííd! :-)
Reagovat
VlS
Přesně popisuješ tím, co jsem nazval "přívěsek".
V tomhle to mají tenistky snad nejhorší, žádnej jinej sport není takovej létající cirkus a problémy v partnerském životě proto má asi velká většina z nich.
Skoro každá prošla několika vztahy a pokud ne, tak kvůli tomu kariéru ukončila. To je daň tenisu - bohužel.
Reagovat
PetaM
Já si pod "přívěskem" představuju chlapa, co fakt nic nedělá, jen s ní jezdí na turnaje a povzbuzuje ... Právě proto by toho chlapa mohla angažovat, ať jenom nesedí na prdeli a ať si ani jeden nepřipadá trapně :D :D
Reagovat
Fandina
Psát o někom, že je nevyzrálá osobnost jako tommr o Adamovi není podle mě vhodné, ani slušné. Navíc při rozhovoru který jsem s Adamem a Petrou viděla na mě Adam působil hodně pohodově a vyzrále. Ve vztahu je rozhodující jak se tam kdo cítí a jak mu to vyhovuje. Takže tommrovi soudy jsou podle mě stejně jako píše VlS nesoudné.
Reagovat
tommr
a ty si zase zakomplexovanej ubožák, kterej má neustálý nutkání se do mě navážet bez ohledu na okolnosti. Takže u tebe taky nic novýho ...
Reagovat
petrulinka
To máš asi pravdu. Je fakt, že na okruhu nejsou vidět téměř žádné tenistky, které by měly na každém turnaji s sebou partnera, co znám, tak Li Na nebo s Kim Clijsters jezdil manžel. Ale já si zase myslím, že pokud by fakt měl chlap tu ženskou rád, tak ani jednomu by nevadilo, že zrovna ona je ta, která vydělává a on jezdí s ní a podporuje ji. Ale chlapi jsou ješitní a většině to vadí, když ženská vydělává víc.
Reagovat
petrulinka
Fandino, mám tě tady na té diskuzi ráda, máš rozumné názory. Já se určitě nezastávám Tommra, neboť mi opravdu svými neustálými negativními názory na Petru leze na nervy. Jen si myslím, že je zbytečné, aby se hoši do sebe takhle nevybíravě naváželi. A to, jestli je Adam vyzrálý nebo ne, to asi nemůžeme posoudit ani jedna a ani Tommr, jelikož z nějakých občasných vystoupení v televizi to nejde poznat. Takže to stejně musíme nechat ne Petře a Adamovi, jak si svou situaci vyřeší. :-)
Reagovat
Fandina
Kdyby ses nenavážel do tenistů, tenistek, nikdo by neřekl ani popel. A teď se ještě navážíš do těch, kteří tě na tvé navážení se do tenistů upozorní. Takže pořád se navážíš do druhých ty. Sorry.
Reagovat
smazaný uživatel
dnes hraje Adam čtyřhru v Prostějově, tak uvidíme, jestli bude Petra v hledišti.. je stream :-)
Reagovat
Fandina
Je to jak píšeš. Nikdo neví, jak to mezi nimi je a je na nich, aby se k tomu postavili. Já osobně věřím na lásku, že pomáhá a ve všem a tak jim obou přeji, aby to vyřešili a dařilo se jim i tenisově. A my fandové budeme mít radost z nich, že jsou šťastní spolu nebo bez sebe a daří se jim. Tak Adame a Peťi ... pojď pojď pojď
Reagovat
tommr
ty si úplně totální mimon takže na tebe se snad člověk ani nemůže zlobit i když neustále plácáš naprostý nesmysly ... :)
Reagovat
gigin
Klid :)) A máš recht, je to tak!!
Reagovat
Fandina
Tak to jsem ráda, že se na mě nezlobíš ... úsměv. Co se týká nesmyslů, tak je to možné, každý píše podle svého. Tak napiš, jaké mé nesmysly máš na mysli. Díky.
Reagovat
smazaný uživatel
http://prostejovsky.denik.cz/ostatni_region/uvodni-den-czech-open-poznamenal-dest-20130603.html
Petra v Prostějově fandila Adamovi.. :-)
Reagovat
Fandina
V čem má tommr recht?
Reagovat
petrulinka
Jenže se na tu fotku podívej pořádně. Petra tam vypadá hodně utrápeně, nemá žádnou jiskru, je smutná :-)
Reagovat
Fandina
PetraFans ... díky za odkaz o Prostějov Open.
Reagovat
smazaný uživatel
asi smutná z toho, jak hraje Adam.. ale nevím jestli má cenu lepit něco co nemusí fungovat.. ale držím jim palce..
Reagovat
Fandina
Petra je na té fotce hlavně zmrzlá a třeba se Adamovi zrovna nedaří, tak není se z čeho radovat.
Reagovat
petrulinka
Ty jsi tady takový protipól proti Tommrovi. Co čtu tvoje příspěvky, tak jsi neustále optimista, kdežto Tommr je za každých okolností pesimista. Potřebovala bych tě mít někdy doma, takový pozitivní člověk by se mi hodil :-)
Reagovat
VlS
já jsem úplně v klidu. To, že mladí lidi kolem dvacítky mají problémy s láskou, rozchody , obnovovánim vztahů a podobně je úplně normální, ale i tak soukromá věc.
Pomlouvat lidi, který neznám a nic o nich nevím jen proto, abych se cítil líp, protože si tím zdůvodním, proč že se mému idolu nedaří je ubohé i sprosté. Jak asi je tátovi nebo mámě Adama, když si tady budou číst, že jejich syn je nezralej puberťák a vlastně může za to, že se Petře nedaří. Dovedeš si představit, jak by se ti líbilo číst si něco takovýho o svejch dětech?
Jak by se asi líbilo Petře číst si, že je pitomá a chodí s nezralým puberťákem? To je totiž její hodnoceni.
Vyjadřovat se takhle pohrdavě o někom, kdo mi k tomu nedal žádnej důvod - kde to proboha jsme? Na žižkovskejch pavlačích v roce 1900?
Reagovat
smazaný uživatel
Dávám ti za pravdu... Našla jsem ten článek, je to bulvár Blesk...Svůj postoj k bulváru jsem napsala výše... Nemá můj respekt, nevěřím mu. Vymýšlí si a ubližují... Soukromí je soukromé a má se ctít i u veřejných osob. Takže zakončuju příspěvek tím, že Petře i Adamovi přeji vše dobré...
Reagovat
Fandina
Také souhlasím s VlSem v tom, že psát tady o někom to co píše tommr o Adamovi je nemístné, nevhodné a netaktní. Neznávám takové příspěvky.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako by jsi mi z duše mluvil.
Reagovat
Frick
Registrujete stav areálu Sparty? Docela síla....
Reagovat
smazaný uživatel
Četl jsem, že Stromovka je taky zatopená... Nedávno jsem tam byl na Sparta Prague Open. :(
Reagovat
Fandina
http://www.tkspartapraha.cz/cs-aktuality-docasne_uzavreni_arealu-693
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jsem si to taky našel... To je teda fakt hrůza. :(
Reagovat
Bob
tam by se dalo hrát :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevite nekdo kdy bude hrat Luska Safka s Anastasii ctyrhru? Naposledy hraly dva dny zpatky a tady jeste nemaji prirazeny zapas.
Reagovat
smazaný uživatel
netuším.. Francouzi to blbě zorganizovali. H+H dnes hrály osmifinále a Errani+Vinci teprve druhý kolo.. i v mixu maj guláš..
Reagovat
PetaM
Lucka s Nasťou hrajou zítra na kurtu č. 2 :)
Reagovat
smazaný uživatel
A uz se vi i cas? Stejne asi budu zase v praci :-(
Reagovat
tommr
měly by hrát zítra s párem Mattek-Sands-Mirza. Doufám, že jejich zápas ČT Sport zařadí do vysílání ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
to záleží na tom, kde budou hrát.. vysílá se jen z kurtu Filipa, Suzán a 1.. :-)
Reagovat
tommr
v tom případě budeme mít asi smůlu, protože Lucka má hrát na dvojce (pokud má PetaM dobrý informace) ... :)
Reagovat
PetaM
Je to přímo z webu French Open :) :)
Reagovat
Jan
Zajímavě se to sešlo, že to byly H+H proti Z+Z :)
Reagovat
tommr
a mají FO dobře rozehraný. Ve čtvrtfinále je čeká sice nebezpečnej, ale hratelnej pár Black+Erakovic, takže obhájení lonskýho semifinále se už zdá docela reálný ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, ty Rusky . Kdyby si to tak rozmyslely a nečekaly tam ( pokus o vtip ). Já bych neřekla, že se probraly... Lucka Hradecká měla dost vážný problémy zdravotní, pravé rameno ji dost limitovalo na podání. A u Lucky je podání zásadní. Dnes jsem s radostí konstatovala, že jí podání jde, i když bylo i líp...
Reagovat
smazaný uživatel
Omlouvám se, že odbočuju. Ale můžeme vidět, jak ty ramena hráček trpí tím podáním...A když bolí rameno, těžko se dává kvalitní podání...Letos to postihlo Lucku Hradeckou a konečně i Petru a to je prostě znát...
Reagovat
PetaM
Já bych nepředbíhal :) Pořád jim zbývá jedno kolo do Semi :) Uvidíme, jak se to bude dále vyvíjet (doufám a pevně věřím v to, že jejich ČF bude v Tv) a pak bych jim i věřil, že Rusky dají ... Fandit fandit fandit a holky to zvládnou! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, už jsme dost předběhli ... Rozhodně budu fandit a moc jim přeju, aby uspěly...
Reagovat
tommr
tak rameno trápí víceméně skoro každýho kdo hraje vrcholovej tenis. U Lucky to snad bylo ještě nějak komplikovaný zádama. At už to ale bylo čímkoli hlavní je, že už zase může hrát naplno ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
dnes háčka hrály slušně, sice rezervy tam ještě jsou, ale věřím jim a doufám v opakování roku 2011!
Reagovat
Jan
Ať se daří i dál! Aspoň 4hra.
Reagovat
smazaný uživatel
h+h dál vítězí :D to je jako kdyby letos neprohráli :D
Reagovat
smazaný uživatel
to je vztaženo na Roland-Garros. Tam opravdu loni vítězily....
Reagovat
PetaM
Zvítězily v roce 2011. Loni byly v Semifinále :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť já vím...Ale to slovo není zvítězily, ale vítězí... Já to chápu, že se to vztahuje jednak na letošní RG - dále postupují, nebo i na předchozí léta, že se jim na RG tradičně daří. Určitě to není vztaženo na nepovedený začátek letošní sezony, jak pochopil Fanyk. To je ale úplně jedno, protože postupují ! Já jim tak přeji, aby došly třeba i k tomu titulu, to by byla velká náplat na to trápení od začátku roku... Ale Errani + Vinci + antuka ? Pokud k nim dojdou, to bude tvrdý oříšek. Ale byla by to velká satisfakce...
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, pochopitelně - to by byla náplast ne náplat....
Reagovat
PetaM
Omlouvám se, přečetl jsem to špatně :D Už jsem tak nějak počítal, že tam bude slovo zvítězily a nějak jsem si neověřoval, jestli tam fakt je :D Omlouvám se :) :) Nooo, to by bylo asi to nejlepší, kdyby vyhrály ve finále nad párem Errani/Vinci ... To by je nakoplo asi nejvíce :) :)
Reagovat
tommr
na Erraniovou a Vinciovou můžou Háčka naštěstí narazit až ve finále a postup do finále by byl úspěch at už by tam dopadly jakkoli. Ještě předtím je ale budou čekat velice nebezpečný Rusky ... :)
Reagovat
PetaM
Jen tak dále holky! Jsem rád, že se rozehráváte a získáváte sebevědomí! Tak jdeme dál!!! :) :) A ještě gratulace páru Hradecká/Čermák, jste opravdu sehraní. Už by mohl přijít titul :) Tak do toho!!! :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, ano. Alespoň deblisti nám dělají radost. Přeji to moc hlavně Lucce H.. Konečně je to znát, že se zdraví a síly vrací ! Jen tak dál, holky, držím palce.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist