Hájek neobhájí semifinále, končí v 1. kole

9. 7. 2013, 13:49
Aktuality 2
Před rokem se v Bastadu dočkal nejlepšího výsledku v sezoně, když se probojoval do semifinále, rok starý úspěch ale Jan Hájek letos nezopakoval. Český tenista se se švédským turnajem tentokrát loučí v úvodním kole, ve kterém nestačil na Španěla Garcíu-Lópeze.
Jan Hájek

V úvodním setu svého prvního zápasu v Bastadu držel Jan Hájek s Guillermem Garcíou-Lópezem dlouho krok. Český tenista byl dokonce po brejku blíž zisku setu než jeho soupeř, Španěl ale rychle srovnal a v koncovce vyrovnané sady pak získal zkrácenou hru poměrem 7-4.

Druhou sadu už semifinalista nedávného turnaje v Hertogenboschi García-López jasně ovládl. Za stavu 0-5 hrozil Hájkovi dokonce 'kanár'; toho sice český tenista odvrátil, ale hned v dalším gamu jeho soupeř zápas ukončil.

V Bastadu je nasazenou jedničkou Tomáš Berdych, který měl v prvním kole volný los.

Výsledky - Bastad (antuka, dotace 491.370 eur):
Dvouhra - 1. kolo:
García-López (Šp.) - Hájek (ČR) 7:6 (7:4), 6:1, Verdasco (8-Šp.) - Vinciguerra (Švéd.) 6:4, 7:6 (7:3), Volandri (It.) - Zopp (Est.) 6:1, 6:2, Struff (Něm.) - Stachovskij (Ukr.) 6:3, 6:3, Ramos (Šp.) - Reister (Něm.) 6:3, 6:3, Kavčič (Slovin.) - Copil (Rum.) 6:4, 6:1, Troicki (6-Srb.) - Souza (Braz.) 6:4, 6:2, De Bakker (Niz.) - Schwartzman (Arg.) 6:2, 6:4, Ramos (Šp.) - Reister (Něm.) 6:3, 6:3, Kavčič (Slovin.) - Copil (Rum.) 6:4, 6:1, Laaksonen (Švýc.) - Veič (Chorv.) 5:7, 6:1, 6:1.

Čtyřhra - 1. kolo:

Hájek/Polášek (ČR/SR) - Copil, Tecau (Rum.) 7:5, 6:3.
pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Neví prosím nějaký znalec, proč hrál Almagro na konci roku 2008 Futures? Už byl v té době přece dost silnej...
Reagovat
kohlik
Nevíte co je zas s Cetkovskou? Že dnešní zápas ve Francii skrečovala.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist