Hájek ukončil kariéru. Už to prostě dál nešlo, vysvětlil své rozhodnutí

9. 3. 2015, 13:58
Aktuality 108
Bývalý 71. hráč světa Jan Hájek se v jednatřiceti letech rozhodl skončit s profesionálním tenisem. Člen vítězného týmu v Davis Cupu z roku 2013, který na okruhu ATP strávil patnáct let, je podle svých slov psychicky opotřebovaný a v posledních měsících nebyl spokojený s úrovní své hry.
Profily hráčů
Jan Hájek

Olomoucký rodák Hájek, aktuálně až 446. v žebříčku ATP, se definitivně rozhodl odejít z tenisu o víkendu. "Už jsem to měl v hlavě pár měsíců a dával tomu ještě šanci, ale už jsem opotřebovaný psychicky a ani herně to nebylo ono. Zdraví se zlepšilo, ale na stovku to není a než se trápit, tak to radši za včas ukončím," řekl Hájek ČTK.

Tenista, který byl v žebříčku ATP nejvýš na 71. příčce, hrál naposledy na turnaji kategorie futures v Chorvatsku, kde vypadl v prvním kole. "Člověk k sobě musí být upřímný a dívat se realisticky. Už to prostě dál nešlo," řekl a doplnil: "Dobrých výsledků, na které budu rád vzpomínat, jsem pár měl. Nejsem z konce přešlý. Je čas na změnu a život jde dál."

Hájek se předloni podílel na obhajobě Cavis Cupu a týmový úspěch mu bude navždy připomínat replika "salátové mísy" doma ve vitríně vedle televize. "Na tenhle okamžik nezapomenu a je to první, na co si ze své kariéry vzpomenu. Když mi v poslední době nebylo dvakrát nejlíp, tak jsem na to často myslel," řekl.

Z individuálních úspěchů vyzdvihl tři tituly z challengeru v Prostějově, které získal v letech 2006, 2009 a 2010. Na grandslamu se dostal nejdále do třetího kola French Open 2007 a na turnajích ATP do semifinále v Bastadu 2012. "A v Dauhá jsme s Tomášem vyhráli čtyřhru," doplnil loňský deblový titul s Berdychem.

Nyní začíná Hájek řešit, co bude dělat dál. Jedno ví jistě, doma sedět nebude. "Byl jsem zvyklý na aktivní život a jde jen o to, jak si to člověk nastaví," řekl vítěz celkem deseti challengerů ve dvouhře. Logicky by svůj další život měl spojit s tenisem, ale jisté to úplně není. "Představu mám, ale teprve teď budu mít prostor nad tím přemýšlet a řešit to. Může to být něco s tenisem i mimo tenis. Teprve uvidíme," uvedl.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

108
Přidat komentář
smazaný uživatel
Žádná škoda,byl to starý podovodník a prodavač zápasů
Reagovat
r176
Reagovat
Fandina
Že už nebude hrát. Zase o jednoho míň, komu fandit. Ach jo.
http://www.tenisportal.cz/hrac/hajek-a2704/zpravy/
Reagovat
turista
Škoda, v 31 letech je na konec brzy. Byl to dobrý a skromný antukový apecialista.
Reagovat
PetaM
Tak poprvé v historii TP .... ti, co se přihlásili do celoroční Fantasy budou mít možnost otestovat Fantasy Masters ;)

Link k pravidlům a tabulku najdete na stránkách Fantasy.

Systém je dost podobný:

1/ Každý musí stvořit 2 týmy, 5 hráčů ATP a 5 hráček WTA.
2/ Pravidla výběru hráčů:
V týmu mohou být pouze hráči:
a) pouze 1 hráč/ka z top10 (1.-10.)
b) pouze 2hráči/ky z top20 (11.-20.)
c) zbytek výš jak 21. místo v rankingu.
Povinní hráči:
a) už je máte mnou zapsané (jsou z 5tky, max. náhradníci...)

*vybírá se dle rankingu, ohlášeného v pondělí 2. února a platného do 8. února 2015
Ranking bude viset v tabulce na záložce s názvem Ranking ATP/WTA.

---

Organizátoři turnaje: PetaM, Vlk, Janekda ...
Takže hlavně se ptejte PetiM a janekdy ;) VLKA NEEE ;)

Paralelně se pojede H2H, pavouk je už utvořen ... ALE ... může se to ještě změnit...

Mělo by se hrát min. s 32 lidma, pokud bude někde kolem 30-32, změní se pavouk ... pokud více ... někteří budou mít tzv. Bye ... no nejlépe jak by mohli všichni....

Své týmy mi (PetaM) napište do chatu ve Fantasy. Pokud se vám nechce chodit tam, můžete i sem do Vzkazů!!!!! Uzávěrka týmů je před prvním zápasem hlavního pavouka. Takže WTA zítra, ATP pozítří, ale čím dříve, tím lépe ;)
Reagovat
gigin
Zkuste si zahrát to IW, co? :) Instrukce na chatu tam.
Reagovat
Mayo
Ahojte priatelia, tak reku idem kuknúť, či už nie je známy žreb na ten IW a stále nič. No som zhrozený ale verím, že sa čoskoro dočkám :D.
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska by se mělo losovat jen WTA.
Reagovat
Mayo
Vďaka.
Reagovat
VlS
Zítra chlape, zítra
Reagovat
smazaný uživatel
Zítra?
Reagovat
Mayo
Neviem sa dočkať na súperov Rafu, ktorých postupne odstráni na ceste za trofejkou (:
Reagovat
VlS
To tě uklidnín, letos tam žádní prý nebudou :-)
Reagovat
Fandina
:-))))))))
Reagovat
Kozoroh
Tou trofejkou myslíš cenu pro poraženého finalistu? :-)
Reagovat
Mayo
nestresuj Kozoroh ... zahlasoval som v ankete za No1eho...oba turnaje mu sedia...ja budem rád ak Rafu uvidím hráť zase v nejakom peknom outfite novom (hádam už nie tá rúžová) a odohrá nejaké slušné zápasy
Reagovat
Kozoroh
Ale copak? Růžová se ti na býčkovi nelíbí? :-)
Reagovat
Mayo
páči sa mi aj rúžová...ale už ho má dlho, chce to zmenu
Reagovat
hatatytla
http://sport.aktualne.cz/kodes-situace-ceskeho-tenisu-je-vazna-a-berdych-mel-hrat/r~f2fb82a0c64111e4aff10025900fea04/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-22
Snad ani z jedním z názorů z tohoto článku nesouhlasím. Nemyslím si, že situace je vážná, kam se vrtnou Pavlásek s Veselým je věštění z křištálové koule. Veselý má velkou perspektivu a závěry po jednom víkendu jsou dost unáhlené. A nikde není psáno, že se ještě někdo neobjeví, Kde byl Štěpánek ve 24 letech? Naši tenisté všeobecně dozrávají později.
Velký turnaj, nevim co tím myslí. Všechno kromě 250 je absolutně mimo realitu, jak finančně, tak vůbec to sem dostat. A na 250 jsou velmi malé body, ale i ta je finančně velmi nákladná. Ikdyž Kaderku zrovna v lásce nemám, tak to jednou vysvětloval, je lepší prostředky rozložit do futures a challengarů, kde máme celkem širokou základnu, tam mají mladí hráči lepší uplatněni.
Co se týče Berdycha, tak je velmi sobecké vyčítat mu neúčast. Po tom všem co pro Davis cup udělal. Argument jednoho zápasu, co by mu to udělalo je také mimo. Musí tam být celý týden, jiný povrch, žádná příprava před Masters atd.
To že hrál Murray, bylo by se dobrý podívat jak se účastnil předtím, zrovna když vyhrával granslamy.
To že někdo vyhraje Wimbledon, nemusí nutně znamenat, že je odborník na tenis, jak Kodeše v článku označují.
Reagovat
Fandina
Osobně mě mrzí, že tam Berďa nebyl, ale na druhou stranu, i jiné roky nehrál všechny zápasy v DC. Samozřejmě, bylo to doma, tak bych to možná spíš očekávala.

Jinak situaci také nevidím tak černě, mohlo by být ještě hůř ... úsměv, ale jinak pěkné postřehy od pana Kodeše a podnětné a super.
Reagovat
Davor1
V niečom má určite pravdu. Súhlasím, že je problém v nedostatku talentov, Veselý bude dobrá jednotka, aj keď zrejme nikdy nebude patriť k úplnej špičke, ale ďalej tam bude veľká priepasť a jediný schopný hráč to ťažko utiahne. Príkladom môže byť Japonsko, Nishi sa môže pretrhnúť, ale nemá k sebe žiadnu dvojku ATP kvalít a tak len pendlujú medzi barážou a prvým kolom.

Tiež má pravdu, že Austrálčania boli technicky lepší, Tomič je veľmi šikovný a variabilný hráč, ktorý má potenciál na desiatku a som presvedčený, že sa tam dostane.

Nesúhlasím s kritikou Berdycha, ten má toho z top hráčov v DC nahratého až až a je úplne logické, že chce ešte skúsiť využiť posledné roky na vrcholovej úrovni k snahe o nejaký veľký triumf, čomu musí podriadiť aj DC.

Tiež si nemyslím, že Veselého slabinou je pohyb, práve naopak, pohyb má na svoju postavu výborný. Jeho nedostatkom je hlavne hlava a príliš jalová hra, nevie alebo sa bojí pritlačiť, zariskovať, chodiť si po body. Fyzicky je na rovnakej úrovni, ako napríklad DelPo, ale herne z toho nevie vyťažiť nič...
Reagovat
VlS
Trochu vzpomínky starejch zbrojnošů, jak oni šli s šavlema na Turka. Já Tomáše plně chápu, vědomí, že na to bude případně sám moc motivace nedává.
Myslím, že je v Prostějově něco špatně a ze 4 našich nejlepších holek už má s PV něco společnýho jen Petra, a to David je Plzeňák. Myslím, že nám chybí pro kluky kvalitní trenéři. O tom, jak zoufale Jirka nevyužívá svůj dvoumetrovej potenciál jme tu už psali dost, Adam by si měl ve vlastním zájmu taky rychle najít někoho jinýho, než Navrátila, nebo se z něj stane do třiceti challengerovej objížděč. Na uživení to bude, ale co dál?
Ta fabrika na tenis má taky svoje limity a je potřeba, aby skutečný talenty měli vlastní trenéry už v dorosteneckým věku, profi zázemí týmu, má jen Tomáš, protože si ho sám vybudoval. U Petry je to tak napůl.
Reagovat
smazaný uživatel
presne, domnivam se, ze Kodes si prave tu jalovou hru podminuje ne zcela efektivnim vyuzitim pohybu a neni to nijak v rozporu.. ;-)

S kritikou Berdi take nesouhlasim, ale uz to tu zaznelo i na TP - ze "drive si nikdo nedovolil nereprezentovat", je to nejak v nich zadreny, jako by vsichni zapomneli nebo nevedeli??? jake nasledky pro jedince i karieru by takove odmitnuti melo.
Reagovat
Jan
Souhlasím s Kodešem, že Berdych měl hrát. Hráli Murray i Djokovič. Takhle odevzdal celý ročník DC, přitom by je ve 1/4finále čekal hratelný Kazachstán. Je mi jasné, že Berdych honí turnaje, GS, ale cítím to tak, že tam chyběl. Ale chápu, že by to bylo všechno na něm, což není motivující.
Reagovat
babolat.cz
jasně může za to Tom. Aspik se culil jak debílek s pohárem, pro který nic neudělal, všud se fotil a ukazoval jak děv.ka a teď když měl možnost si ho vybojovat, tak shit. Ať si to ta hvězda Ochotská vyžere.
Reagovat
Fandina
Rosol se na Davis Cupu podílel. V roce 2013 udělal s Berďou bod ve Švýcarsku v deblu, když tam nebyl Radek a dva body ve čtvrtfinále v Kazachstánu, když tam zase nebyl Berďa. Kdyby to nebylo, nebyla by ani mísa. A v Japonsku vloni taky udělal bod v singlu a půlku v deblu s Radkem. Bohužel, teď se mu žádný bod nepovedl.
Reagovat
SwissMaestro
Hájek- Gulbis 1:0

:D
Reagovat
gigin
Blesku.
Reagovat
EllNino
Reagovat
SwissMaestro
:D Ale tak Futures to ještě lze omluvit :D
Reagovat
EllNino
nene, co je psáno, to je dáno :D
Reagovat
smazaný uživatel
neomluvitelne! :-)))
Reagovat
EllNino
nooo :) kdo se muže pochlbit, že ho No1e nikdy neporazil :DD
Reagovat
darek.vrana
Třeba já:)
Reagovat
SwissMaestro
Já taky. Furt čekám kdy někdo z velké čtyřky dorazí ke mě před barák abych mohl mít pozitivní bilanci :D
Reagovat
SwissMaestro
Hájek to povodil navíc na antuce - Gulbisvův nejsilnější povrch. I když někdy těžké jestli má nějaký silný, že :P :P

http://www.tenisportal.cz/vzajemne/hajek-a2704/gulbis/
Reagovat
smazaný uživatel
Gulbis je PANNA.. :-)
Reagovat
gigin
Nechte ho :-(
Reagovat
SwissMaestro
Dobře no. Bilance s Rosolem teda dávat nebudu :D
Reagovat
gigin
Kolik má RF s Gulbou?
Reagovat
smazaný uživatel
Ale on je fakt Panna...
Reagovat
gigin
Já vím. Ale u sojky nikdy nevíš :-D
Reagovat
smazaný uživatel
tak, bez lechtivych dvojsmyslu nemuzu zit.. ;-))
Reagovat
VlS
a kontroloval to někdo?
Reagovat
smazaný uživatel
Ja to kontroloval u tohodle borce;)

http://youtu.be/u1bbgYQZjiQ?t=6m20s
Reagovat
Kozoroh
Ale no tak, který tenista historie se může pochlubit tím, že s nikým na světě nemá negativní H2H? Nebuďte na No1eho tak přísní :-)
Reagovat
EllNino
ale Dlouhas to říct muže :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
ja ho nesleduju, Djokovic ma s kazdym pozitivni H2H? :-)
Reagovat
Mayo
wow, to som teda netušil...Hájek je frajer (:
Reagovat
Mayo
ale najväčší frajer je aj tak Bohdan Ulihrach...tomu som fandil
Reagovat
EllNino
no Andy po super začátku, kdy skoro vedla 6:1 a 3:0, prohrává 3:5, Denisa 4:6 0:2 a Renka 4:6
Reagovat
tommr
zatím je to úplná katastrofa ... :(
Nejvíc mě mrzí Andrea, která se parádně rozjela, aby nakonec úplně vyšuměla. Tohle se jí stalo v poslední době už mockrát. Nejspíš tam budou i nějaký problémy s fyzičkou - dochází jí síly a její výkon má pak sestupnou tendenci ... :(
Reagovat
EllNino
pokud se Andy dostane do 3 setů, tak jí dojde ...většinou vždy prohraje, Renata se dala čekat a Denisa bohužel, ale musí nabrat zkušenosti, na WTA je stále nemá bohužel ...snad Lucka H.
Reagovat
Mayo
vždy keď tu píšete Andy, tak si spomeniem na Murrayho...a po prečítaní zistím, že ide o Hlaváčkovú
Reagovat
PH94
S českým mužským tenisem to nevypadá v budoucnu, tak moc růžově jako s tím ženským, ale nemusí být zase tak zle. Největšími naději jsou určitě Jirka s Adamem. Já Jirkovi věřím, že by časem mohl nahradit Tomáše v elitní společnosti. Mám hrozně dobrý pocit z jeho přístupu k tenisu a k jeho nynějším slabinám, které si moc dobře uvědomuje a hlavně se na nich snaží zapracovat. Možná zatím není tak výrazný jako Tomic, Kyrgios, Corič, Thiem atd, ale já věřím, že až si to u něho všechno sedne dohromady, tak půjde nahoru. Co se týče Adama, tak ten je zatím utopený někde kolem 250.místa, ale on se už dlouho takovými malými krůčky souká žebříčkem nahoru. Minimálně do top 50 se podle mně dostane. Víc mně děsí mezera, která se skýtá po těchto dvou. Koho tam vlastně máme? Zapadlou hvězdu juniorských let Robina Stanka, který už se snad 2 roky motá někde v 9. stovce a na nějaký velký tenis to u něho nevypadá..navíc z informací z důvěrných zdrojů jsem si udělal obrázek i o jeho charakteru, ale to už je věc jiná... Pak v ročnících 96-98 jsou největšími nadějemi Štaubert, Poljak, Kolář a Krstev, kteří však při vší úctě budou hráči spíše na Challengery, což je ovšem taky důležité. Vystřelit by možná mohl Kolář, který hraje opravdu dobrý tenis a určitě mu nechybí ani nedostatek sebevědomí. Letos začne pořádně objíždět turnaje kategorie future, tak uvidíme... V ročnících 1999 a dál už to ale vypadá přeci jenom nadějněji. Ve svých věkových kategoriích jsou absolutní špičkou zejména Rikl, Jiroušek, Forejtek, Machač, a Holiš a i když je v tomto věku ještě brzy předpovídat, kam by se tito kluci mohli dostat, tak k nim přeci jenom můžeme vzhlížet s nadějí na dobrou budoucnost :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě bych zařadil mezi budoucnost Roberta Rumlera.. Je skoro stejně starý jako Adam a je až ve třinácté stovce žebříčku.. Ale jednou jeho zápas byl v TV, nějaká exhibice nebo a byl herně jednoznačně lepší než Jirka, který tam taky byl.. :D Ale poslední dva roky hraje strašně málo.. Asi je strašně náchylný na zranění.. Ale snad se prosadí ještě.. :D
Reagovat
VlS
Jestli je ve dvaceti nebo jednacveti někdo nad číslem 1000, tak to s tím talentem nejspíš tak žhavý bebude. To by už měl být ve stovce a tlačit se vejš.
Reagovat
PH94
No Rumler dneska padl k kvalifikaci na future 1-6 1-6 :D U něho bych se tedy hodně divil..ale někde kolem 16-17 let byl na stejné úrovni jako Jirka :)
Reagovat
EllNino
Denisa 4:6
Reagovat
tommr
to není moc dobrej začátek ... :(
Reagovat
EllNino
a prohra servisu ze 40:0 ...
Reagovat
gigin
tommr: prosím tě, fakt se baby losujou dnes a chlapi až zítra?
Reagovat
tommr
vždycky to tak bylo. Na tom jejich webu se to bohužel nedá dohledat, protože tam nejsou skoro žádný informace ...
Reagovat
vrabejka
Andrea to jinak ničí :D
Reagovat
smazaný uživatel
A naopak Allertová, Voráčová nic moc.
Reagovat
tommr
u Renáty se to dalo čekat, Denisa se snad ještě vzchopí ...
Reagovat
tommr
a hned na úvod hrajou 3 český hráčky: Denisa Allertová, Andrea Hlaváčková a Renata Voráčová ...
Docela mě překvapilo, že na Andreu je vypsanej nižší kurs než na její nasazenou soupeřku z první stovky. Zatím si ovšem vede Andrea velice dobře ... :)
Reagovat
gigin
tak Amíci mi normálně okupují Latviju. Syčáci :(

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/363741-usa-poslaly-do-pobalti-tanky-a-bojova-vozidla.html
Reagovat
mahycek
Jakej je čas teď v Indian Wells? Na jejich webu, jak se ještě nehraje to nemůžu najít. Je to o 8, nebo o 10 hodin?? Teď je tam 10, nebo 11 dopoledne ? Dík.
Reagovat
tommr
časovej posun mezi ČR a Indian Wells je 8 hodin. V Indian Wells je momentálně 11 hodin dopoledne ...
Reagovat
gigin
tommr: platíš škopek.
Reagovat
gigin
O 8 míň. 19:18 mínus 8 = 11:18 hod.
Reagovat
gigin
sa odhlásil z IW. Místo něho divošku dostal Kokkin.
Reagovat
smazaný uživatel
Odhlášení Delpa, škoda. Tak aspoň že si tam zahraje Thanasi.
Reagovat
Roger_Federer
Hm..to uz nezavani nicim dobrym..Z tim jeho zapestim..
Reagovat
smazaný uživatel
DelPo: I will try to play doubles in Indian Wells but I dont think I'll play singles. Maybe in Miami I will come back!!! via @raulfiber
Reagovat
EllNino
:) No, tak nějak jsem čekal, kdy přijde oznámení :/
Reagovat
makro99
Škoda... Honza se takhle vracel po těžkých nemocích a zraněních vlastně celou kariéru. Po asi absolutním vrcholu v letech 2006 a 2007 spadnul v roce 2008 až na konec 6. stovky. A znova se vyškrábal do stovky v lednu 2010 a vydržel tam do dubna 2011. Po tom zase zdravotní ústup a zase návrat do stovky v červenci 2012... poslední ranking v první stovce měl před Wimbledonem 2013 a ještě loňské AO Open odehrál jako 103. hráč světa.
Honza byl především challengerový král: v roce 2006 vyhrál 4 velké challengery s bilancí 33-8, v roce 2009 3 tituly s bilancí 36:16...
A podle mýho to byl náš poslední klasickej antukář. Na ostatních površích sotva třetinovej, ale na antuce, když byl zdráv, tak dokázal předvádět velmi spolehlivý tenis i proti žebříčkově výrazně lepším tenistům... A taky jeden z nemnoha hráčů s výrazně lepším backhandem...
Reagovat
spaniel
Hezky prispevek k veci.
Reagovat
ta-dah
Diky za prispevek, vim vic:-)))
Reagovat
Frick
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis-davis-cup/230149/necekany-obrat-stepanek-s-kaderkou-zakopali-valecnou-sekeru.html
Reagovat
a.magerova
Jde jen a jen o prachy, takže cokoli jiného musí jít stranou !!!

Černošek - citace: "Vyslovil jsem názor, že říkat věci, které nepodporují prodejnost a význam toho produktu, je pro mě špatně."
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hodně štěstí at už budeš dělat cokoliv
Reagovat
r176
škoda fandil jsem mu
Reagovat
smazaný uživatel
nevíte, losuje se tedy dneska o půlnoci, nebo je nějaký jiný čas?
Reagovat
smazaný uživatel
tak mělo by to být dneska v noci asi. Čas není důležitej. Se zítra probudíš a máš to .-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak sem se mrknul a jo. Mělo by se losovat o půlnoci.
Reagovat
smazaný uživatel
díky, jsem to nějak nemohl najít an jejich stránkách.
Reagovat
smazaný uživatel
tak sem to popletl. tommr má pravdu.
Omlouvám se :-)
Reagovat
Kozoroh
Už se klepeš strachy, že Berďa v OF chytne Djokera? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Právě to chci ohlídat :D Ale podle tommra až zítra teda.
Reagovat
tommr
mělo by se losovat dneska od 15:00 místního času tzn. od 23:00 našeho času.
Losovat se ale budou jen ženský, který začínají už ve středu.
Los ATP proběhne až zítra, protože muži začínají až ve čtvrtek ...
Reagovat
gigin
H2H s Géniem 1:0!!! Budiž ti odpuštěno.
Jinak v kariéře:

ATP Matchfacts On All Surfaces

Service Record Career:

323Aces
200Double Faults
63%1st Serve
64%1st Serve Points Won
47%2nd Serve Points Won
823Break Points Faced
56%Break Points Saved
1,095Service Games Played
67%Service Games Won
58%Service Points Won

Return Record Career:

27%1st Serve Return Points Won
50%2nd Serve Return Points Won
589Break Points Opportunities
36%Break Points Converted
1,106Return Games Played
19%Return Games Won
36%Return Points Won
47%Total Points Won
Reagovat
Tenista
Jako trenér snad už nebude muset prodávat zápasy...
Reagovat
PH94
Co to meleš?
Reagovat
Tenista
pravdu, pravdu...neprodal toho moc, ale na prstech jedný ruky bych to spočítal
Reagovat
Fandina
Škoda a díky za pěkné zápasy. Ráda jsem ti fandila. Honzo pojď!
Reagovat
Jan
Hodně štěstí a díky za pěknou reprezentaci v Daviscupu. Párkrát to podržel, např. v Chile 2010 a vyhráli to bez Berdycha a Štěpánka.
Reagovat
Fandina
A v roce 2013 v Kazachstánu také přidal bod ke dvou Rosolovým. Kdyby to nebylo, nebyla by ani mísa!
Reagovat
Jan
To taky.
Reagovat
PH94
Sympaták a dříč :)
Reagovat
Frick
R.I.P.
Reagovat
PetaM
Víš vůbec, co ta zkratka znamená? :D
Reagovat
Frick
DVD-R.I.P. je třeba jako DiVX
Reagovat
rosm
proč by to nemohl použít v souvislosti se sportovním koncem... bože bože PetaM
Reagovat
VlS
Rest in peace je podle tebe OK na konec aktivní sportovní kariéry, kdy život vlastně teprve začíná ( navíc v 31 letech)? Hmmm, dobrý teda
Reagovat
smazaný uživatel
Je to spíše z latiny.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist