Halepová a Venus prohrály své úvodní zápasy na Australian Open!

19. 1. 2016, 04:41
Aktuality 111
AUSTRALIAN OPEN ŽENY - Vstup do Australian Open nezvládly dvě hráčky Top 10 a obě byly v části pavouka s Karolínou Plíškovou. Světová dvojka Simona Halepová prohrála s čínskou kvalifikantkou Shuai Zhang, zkušená Venus Williamsová neobhájí loňské čtvrtfinále vinou porážky s Britkou Johannou Kontaovou.
Simona Halepová

Simonu Halepovou od loňského podzimu rápí bolesti achilovky. Kvůli zánětu se v úvodu nové sezony odhlásila z Brisbane, minulý týden pak navzdory přetrvávajícím potížím startovala v Sydney, kde v sobotu prohrála semifinále s Kuzněcovovou.

Že není optimální formě světová dvojka dokumentovala hned v prvním kole Australian Open. Halepová v něm protrpěla a nakonec i prohrál duel se 133. hrčkou světa Shuai Zhang, která se do hlavní soutěže dostala z kvalifikace. 

Shuai ZhangV úvodu zápasu čtyřiadvacetiletá Rumunka prohrávala 0-4. Ale i když ztrátu dvou brejků po zlikvidování setbolu postupně smazala, set stejně nezachránila. V druhé sadě naopak přišla o vedení 3-1 a po pěti prohraných gamech v řadě nečekaně prohrála 4-6 3-6.

Bývalá finalistka Roland Garros Halepová tak v Melbourne neobhájí loňské čtvrtfinále. Z posledních čtyř grandslamů skončla v prvním kole i loni ve Wimbledonu, na French Open vypadla ve druhém kole. Nejdál došla na US Open, kde prohrála v semifinále.

Shuai Zhang vyhrála zápas na grandslamovém turnaji až na 15. pokus. Předchozích čtrnáct startů skončilo pro čínskou tenistku, jež ve čtvrtek oslaví 26. narozeniny, vždy hned v 1. kole. Na pozápasové tiskové konferenci se štěstím rozplakala, podobně jako její trenér po proměnění mečbolu. Ten Shuai Zhang využila po vítězném úderu po lajně.

"Děkuju všem, že mě podporovali. Myslím, že tohle je moje nejlepší chvíle kariéry," řekla Shuai Peng, jež bude v příštím kole soupeřkou rozjeté Alizé Cornetové.

Francouzka totiž tři dny po triumfu v Hobartu vstoupila do Australian Open drtivou výhrou. Srbku Bojanu Jovanovskou porazila za pouhých 44 minut 6-1 6-0 a potvrdila nabyté sebevědomí.

Překvapení se urodilo i na účet Venus Williamsové. Nasazená osmička překvapivě nestačila na britskou jedničku Johannu Kontaovou, které podlehla snadno 4-6 2-6.

"Jsem vážně mile překvapená. Už jen tím, že jsem mohla nastoupit na kurt proti Venus, se mi splnil sen," řekla čtyřiadvacetiletá Kontaová, jež v hlavní soutěži Australian Open debutovala. Upozornit už na sebe dokázala loni ve Flushing Meadows, kde vyřadila Muguruzaovou či Petkovicovou a prohrála až v osmifinále s Kvitovou.


Naopak suverénně zvládla svůj vstup do turnaje Garbiñe Muguruzaová. Třetí nasazená Španělka, kterou v úvodu roku trápilo zranění nohy, smetla 6-0 6-4 Estonku Anett Kontaveitovou.

Viktoria Azarenková na úvod Australian Open navázala na suverénní triumf z Brisbane. Dvojnásobná šampionka poosmé na okruhu WTA či grandslamovém turnaji a podesáté v kariéře vyhrála zápas bez ztráty gamu, výsledkem dvakrát 6-0 dnes potupila Belgičanku Alison Van Uytvanckovou. Šestadvacetiletá Běloruska tak v prvních šesti zápasech sezony prohrála dohromady pouze 17 her.

První výhru v sezoně si připsala Ana Ivanovičová, která porazila 6-2 6-3 Australanku Tammi Pattersonovou. Ve druhém kole se finalistka z roku 2008 utká s Lotyškou Anastasií Sevastovovou.


Navzdory křečím a vyčerpání v závěru utkání dokázala postup vybojovat sedmá nasazená Angelique Kerberová. Německá tenistka udolala po setech 7-6 6-7 6-3 Japonku Misaki Doivou a bude sbírat nové síly na druhé kolo proti Rumunce Dulgheruové.

• AUTRALIAN OPEN 2016 •
Austrálie / Melbourne, tv. povrch, 11.935.000 dolarů
úterní výsledky žen (19. 01. 2016)
• Dvouhra - 1. kolo •
Shuai Zhang (Čína) - Halepová (2-Rum.) 6:4, 6:3
Muguruzaová (3-Šp.) - Kontaveitová (Est.) 6:0, 6:4
Kerberová (7-Něm.) - Doiová (Jap.) 6:7 (4:7), 7:6 (8:6), 6:3
Kontaová (Brit.) - V. Williamsová (8-USA) 6:4, 6:2
Azarenková (14-Běl.) - Van Uytvancková (Belg.) 6:0, 6:0
Keysová (15-USA) - Dijasová (Kaz.) 7:6 (7:5), 6:1
Svitolinová (18-Ukr.) - Duvalová (USA) 6:2, 6:3
Jankovičová (19-Srb.) - Hercogová (Slovin,) 6:3, 6:3
Ivanovičová (20-Srb.) - Pattersonová (Austr.) 6:2, 6:3
Makarovová (21-Rus.) - Inglisová (Austr.) 6:3, 6:0
Larssonová (Švéd.) - Beguová (29-Rum.) 6:3, 6:2
Lepchenková (USA) - Curenková (31-Ukr.) 6:7 (5:7), 6:2, 6:3
Becková (Něm.) - Honová (Austr.) 6:0, 6:3
Siegemundová (Něm.) - Bertensová (Niz.) 6:4, 7:5
Kingová (USA) - Barthelová (Něm.) 3:6, 7:5, 6:4
Flipkensová (Belg.) - Lučičová-Baroniová (Chorv.) 5:7, 6:2, 7:5
Švedovová (Kaz.) - Pironkovová (Bul.) 6:4, 6:4
Mariaová (Něm.) - Govorcovová (Běl.) 6:4, 6:3
Sevastovová (Lot.) - Wolfeová (Austr.) 6:0, 4:2 skreč W.
Osakaová (Jap.) - Vekičová (Chorv.) 6:3, 6:2
Görgesová (Něm.) - Mituová (Rum.) 6:3, 6:4
Dulgheruová (Rum.) - Sandersová (Austr.) 6:4, 6:2
Saisai Zheng (Čína) - Witthöftová (Něm.) 6:1, 6:2
Cornetová (Fr.) - Jovanovská (Srb.) 6:1, 6:0
Koviničová (Č. Hora) - Crawfordová (USA) 6:2, 6:4
Arruabarrenaová (Šp.) - Zaněvská (Ukr.) 6:7 (4:7), 6:3, 6:3
Brengleová - Vandewegheová (obě USA) 6:3, 6:4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

111
Přidat komentář
smazaný uživatel
Pamatujete si na Marii Sakkari z Řecka, jak hrála loni na Štvanici 1. kolo s Denisou Allertovou? Tehdy jsem ji vůbec neznal a teď prošla kvalifikací na AO a zítra bude hrát 2. kolo proti Carle Suarez Navarro... :)
http://www.wtatennis.com/news/article/5283153/title/getting-to-know-maria-sakkari
Reagovat
Lunej..
Já si ji moc nepamatuju, bylo mi vedro a pořád mě někdo vyrušoval :D Ty a neznáš hráčky? Tos mě zklamal :) Já fandím Karle, ale nedivila bych se, kdyby další výše nasazená dostala čočku od níže nasazené. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nejvíc hráček tady zná asi EllNino a skott, bych tipoval. :D Ty si nepamatuješ, jak jsem v tom zápase přál Denise a ty ses divila jak to, že přeju Češce? Tak jsem ti řekl, že tu její soupeřku ani neznám. :D
Reagovat
Lunej..
To chceš po mně moc, abych si pamatovala, cos mi říkal před půl rokem ve 42 stupních na sluníčku :D
Reagovat
smazaný uživatel
No jo. :D
Reagovat
Roger_Federer
Vy jste pekny parek..;)
Reagovat
VlS
Tak poslední slušná hráčka z Řecka byla Eleni, tak že by další?
Reagovat
sprchon
Vím, že tam Denča hrála s Řekyní, ale jestli ta hrála dobře nebo špatně, to si nějak nevybavuju. :D
Carla v 1. kole strašně chybovala, takže bych se nedivil, kdyby i ve 2. měla problémy. Ale myslím si, že to dá v pohodě.
Reagovat
smazaný uživatel
Moje favoritky měly v 1. kole bilanci 5:3 a přiznám se, že jsem čekal o trochu lepší. Hlavně jsem počítal s tím, že postoupí Caro, která hodně zklamala. Štve mě, že až moc často jedna z mých nasazených favoritek končí v 1. kole GS. Loni na AO to byla Ana s Hradeckou (takže slavil skoro celý TP), letos zase Caro s Putintsevou, která je mi protivná. Pro mě jako fanouška neexistuje kromě zranění nic horšího než takové výpadky v prvních kolech GS. Aspoň to teda nebyla největší senzace letošního AO, ale to je pro mě jenom slabá útěcha... Co se týče dalších neúspěchů, tak z dvojice Katka-Donna jsem čekal aspoň jeden postup. Katka zase bohužel měla těžkou soupeřku, přestože Timea nevypadala v takové formě, ale nakonec zahrála dobře. Horší to je u Donny, která prohrála s kvalifikantkou Naomi Osakou a pokračuje v té loňské mizérii. Letos má zatím bilanci 0/3, po nadějném zápase proti Genie přišly dvě jasné prohry...

Tím ale neúspěchy v 1. kole naštěstí končí. Postup Viky, Mashy a Any považuju za splněnou povinnost, stejně tak Monča byla favoritkou zápasu... Co mě v 1. kole AO nejvíc potěšilo, byla jednoznačně výhra Kiki Mladenovic nad Cibulí. Tam jsem se obával, že Kiki prohraje, protože Cibule je obecně neoblíbená soupeřka mých favoritek hlavně na GS. Naštěstí se to tentokrát nepotvrdilo a Kiki mě příjemně překvapila, i když jsem ten zápas neviděl.

Po 1. kole vidím ze svých favoritek nejvýš pořád Viku, na tom se nic nemění. Stejně tak Masha na mě působila výborně, ale tam je problém v tom, že ve čtvrtfinále může narazit na Serenu. U Any budu rád za každý další postup, protože v Aucklandu a Sydney mě moc nepřesvědčila. Sevastova, která ji čeká ve 2. kole, Anu porazila 6:2, 6:4 v Indian Wells 2010. Tak snad to tentokrát dopadne jinak... Monča by ještě aspoň jedno kolo (tzn. Kristýnu) mohla dát a Kiki určitě taky (Gibbs).
Reagovat
janek_da
Tak zase pro změnu letos s tebou celý TP smutní. Tedy mužská část ;-)

Prohra Donny byla silně očekávaná. Osaka jede jak pila.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já až tak nesmutním, ale hlavně ta Caro mě fakt štve. Prostě měla být bilance 6:2, pak bych byl celkem spokojený...

Já tu Naomi moc neznám, ale je to zajímavý typ, co se týče vzhledu... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kiki si myslím postoupí určitě. Monica tak na 60 %.
Reagovat
EllNino
Tak to byla demolice :) ....ale klidnit vášně, Alison byla fakt marná, každopádně zápas s Muguruzou by mohla bejt paráda, pokud teda Mugu projde, o Viku strach nemám :)
Reagovat
LukasH
Vika se urcite vrati, kam patri. Do top 5. Ja ji nefandim, neni mi sympaticka, ale tenis ma skvelej...
Reagovat
EllNino
já ji uznávám jako tenistku, jako člověka zase tolik ne :) ale tenistka je to té nejvyšší kvality ..
Reagovat
VlS
Mám to stejně
Reagovat
Fandina
Vika hraje úžasně, pohyb, rány, mně vadí to její houkání, pořád si myslím, že tím ovlivňuje protihráčku. Směruje si jí svým směrem. Ale pokud to není zakázáno, chápu, že to bude dělat.
Reagovat
LukasH
Taky mi to vadi. Kdyz tenkrat nehejkala, jak byla nemocna, bylo mi to hned sympatictejsi.:-) V televizi je to obzvlast slyset, berou to ty citlivy mikrofony na kurtu. Byl jsem letos na FEDu a nazivo to vubec tak hlasity neni, aspon u Marie ne. Fakt rozdil oproti televizi.
Reagovat
Fandina
Nevím, já jsem na FEDu byla a ten řev Márie jsem vnímala, i když možná že byl slabší než normálně. A hodně jsem slyšela i Vesninu.
Jinak jsem byla vloni v Římě na zápase Viky s Hráďou a přiznám se, že tam se to její houkání hrozně rozléhalo. Mně to připadalo mnohem horší než v televizi.
Reagovat
smazaný uživatel
Možná vrátí, možná ne. Ale tvrzení, že tam patří, je ve světle posledních dvou let dost úsměvné. Letos zatím hraje dobře, ale doteď nenarazila na hráčku, která by jí měla jakkoliv prověřit. Bobina s Angie, což jsou jediné papírově kvalitní hráčky, se kterými letos hrála, na ní vůbec neumí, a ostatní, s kterými hrála, rozhodně nejsou ty, které by ji měly jakkoliv prověřit.
Reagovat
VlS
Přivoláváš průser a zjevně ti to nevadí.
Reagovat
smazaný uživatel
Co prosím?
Reagovat
Fandina
Asi ovlivňuješ hráčky ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jsem mocnější, než jsem si myslel, to mi VlS vlastně lichotí. :-)
Reagovat
LukasH
Podle me to u ni chce (chtelo) cas. Je to typ hracky, ktera musi mit natrenovano, ale zaroven ziskany sebevedomi. Vzpomenme, jaky mela, kdyz byla No. 1. Uplnej opak Petry. Ta si po dvoumesicni pauze vystrihne Madrid jakoby nic, ale vysoky postaveni v zebri, obhajoby, to ji svazuje. Vika to ma naopak. Myslim si, ze tede bude jen silnejsi...
Reagovat
smazaný uživatel
Hele uvidíme. Ale já prostě moc nevěřím tomu, že Vika, která poslední dva roky vinou rozličných důvodů nehrála nic moc, a to ani na konci sezony, se najedou "přes noc" jako mávnutím kouzelného proutku vrátí jako Vika verze 2012, která spráskala, koho si zamanula.

Jinak s tím porovnáním Viky a Petry vcelku souhlasím.
Reagovat
PetaM
Já bych to tady moc nepřeceňoval ... Vika má přesně takovou hru, která platí na všechny hráčky za ní a na velkou většinu hráček před ní (protože je ještě relativně nízko), ale s velkýma hráčkama už to tak snadné nebude ... Ale zatím super vstup, není si nač stěžovat ... :D
Reagovat
kada.tom
No, Vika začala v Melbourne tam, kde s Kerber v Brisbane skončila. Absolutně TOP výkon, je fakt, že jí to dneska Belgičanska usnadnila jejím dost podprůměrným výkonem, ale stejně jí to tam Vika sázela hodně přesně. Nevynucené chyby u Viky téměř žádné, povzbuzovala se a i v Melbourne předvedla "své nové" gesto po vyhraném zápas - kdyby ho melbourneskému publiku ukázala ještě šestkrát, nezlobil bych se :-))
Reagovat
sprchon
Jako pokaždé jednou v letech 2017 až 2022 a pak konec, jo?
Reagovat
kada.tom
no jasně :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
A je tam druhej! :) Těžší testy teprve přijdou, ale Vika má rozhodně formu na to, aby v Melbourne odehrála sedm zápasů...
Reagovat
LukasH
Pose.re se ze Se.re.:-):D
Reagovat
smazaný uživatel
Z Petry ve finále :-)
Reagovat
VlS
hm, tak to byla demolice. Fujtajxl.
Reagovat
kada.tom
nejlepší je, že Vika absolutně dominuje, ale stejně je na sebe naštvaná :-)

no a teď je mi Alison až líto, absolutní fail u sítě patrně rozhodl, že bude double baggle
Reagovat
kada.tom
Van Uytvanck nemá žádnou, absolutně žádnou šanci ... Vika vrátí absolutně všechno, honí tam Belgičanku jako nadmutou kozu, ale všechno marný, Vika jí to tam sází neskutečně přesně :-)
Reagovat
LukasH
Belgicanka ji to hlavne sazi vsechno doprostred metr pred Azu. Vika hraje dobre, to ne ze ne, ale ta zrzka neni zadna proverka.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky bych řekl, že to Vice dost usnadňuje. :-)
Reagovat
kada.tom
usnadňuje, ale i tak - fakt brilantní výkon dneska :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Hele nevím. Byla to sice demolice, ale ta Belgičanka se na té demolici sama notně podílela tím, že hrála přesně to, co Vika potřebovala, aby hrála. Což podle mýho celkový dojem dost zkresluje.
Reagovat
blixa
Tady pomůže už fakt jen černý myslivec, jináč to nevidím ...
Reagovat
VlS
vypadá ve formě. Stopne jí někdo, nebo si dojde po třetí pro GS trofej? Ta Alison nehraje nijak zoufale, ale zatím bez šance.
Reagovat
VlS
A teď už zrzka i hraje zoufale, ale není se co divit.
Reagovat
Mayo
Myslím, že ju nikto nestopne.
Reagovat
smazaný uživatel
Hrála přesně to, co Vika potřebovala, aby hrála..
Reagovat
VlS
Iqe, snižováním výkonu Viky Petra hrát líp nebude. Viku dost nemám rád, ale zavírat oči před super výkonem kvůli tomu nebudu. Má formu jako hrom.
Reagovat
LukasH
Viku v tyhle forme umela pravidelneji zastavovat jen Serena, Maria a kdysi Petra. Aza je typ zarputily vytrenovany hracky, ktera nechybuje. "Prehazovacky" s ni ted nemaji sanci. Jedine robocop na ni bude platit.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vika se taky umí vyházet, když chce. Ale jí se obvykle moc nechce, to je fakt. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zaprvé netuším, proč do toho taháš Petru, zadruhý netuším, o jakém snižování výkonu tady mluvíš. Vika hrála dobře, to ne že ne, ale i slepej a tenisu neznalej poznal, že jí to ta Belgičanka hodně usnadňovala tím, že jí vyloženě nahrávala. O žádný nadpozemský super výkon tedy nešlo ani v nejmenším.
Reagovat
EllNino
nikdo nemluví o nadpozemském výkonu, Alison nehrála žádnou hitparádu, ale rozhodně hrála Vika výborně
Reagovat
smazaný uživatel
A já snad někde psal, že hrála špatně?
Reagovat
LukasH
To jo, ale je tam zase ta zarputilost a hlad po vitezstvi. Navic oblibeny prostredi. Mohly by se potkat s Petrou.:-) To by bylo skvely. Jak za starych casu v roce 2011. Jenze Petra, no...:D
Reagovat
EllNino
já ji uznávám jako tenistku, jako člověka zase tolik ne :) ale tenistka je to té nejvyšší kvality ..myslím, že nám už hodně napoví zítřek proti Darii Furii :)
Reagovat
VlS
jak ty to teda děláš...???
Reagovat
Lunej..
Co? Že mi hráčky kapou? :)
Reagovat
blixa
No jo babi. Jestli ty nestárneš. Už ani tlačit pořádně nezvládáš ... ;-) :D
Reagovat
Lunej..
Hele starče, tvoje žirafka zatím má za sebou první zápas, tak nemachruj. :P A navíc sezona teprve začala, takže mám před sebou ještě 11 měsíců, takže nakonec budeš čubrnět. A kup si hůl, abys mohl té své prdelce a koťátku stačit :D
Reagovat
blixa
Hůl nepotřebuju, holky rády tlačí můj vozíček ... :D
Reagovat
VlS
Náhodou Prdelka se Serenou hrála víc než důstojnej zápas. Holt blbec los, což se nedáříct ani o Sam, ani o Simoně, obě měly kvalifikantky.
Reagovat
blixa
Ona myslí žirafkou Garbine. Já nevím, neměli bychom se jí složit na nový brejle, když si furt plete koťátko se žirafou ? :D
Reagovat
Lunej..
A ty bys možná potřeboval operaci, když vidíš v Garbine koťátko, u tebe to nové brýle nespraví. Možná nějaké léky :D
Reagovat
blixa
Já mám náhodou na koťátka voko ;-) Celoživotní praxe :D :-P
Reagovat
Lunej..
To je vidět :D
Reagovat
Lunej..
Tak Sam prohrála s Týnou, což je odpuštěno a Simona prohrála s Číňankou, což odpuštěno není, ale zase ty její emoce mě obměkčily :) Takže fandím Petře, Barče, Sereně a i Káje.
Reagovat
tommr
jaký emoce? To brečela nebo se vztekala? :)
Reagovat
VlS
Asi emoce u Číňanky
Reagovat
VlS
na 15 pokus přešla 1. kolo - trpělivost orientálců
Reagovat
Lunej..
Emoce Číňanky, jak brečela, když vyhrála. :)
Reagovat
tommr
tak u Zhang to docela chápu - loni už prej kvůli špatnejm výsledkům chtěla skončit ... :)
A jak na to šokující vyřazení reagovala Halepka? Vzala to s nadhledem nebo se zase nějak rozčilovala? :)
Reagovat
tommr
a Karolína má cestičku do semifinále pěkně umetenou. Největší nebezpečí pro ní ted v její čtvrtince představuje Makarova ... :)
Naopak ve třetí čtvrtince je mimořádnej přetlak nebezpečných hráček: Kerber, Jankovic a Bacsinszky na jedný straně a Azarenka, Svitolina a Muguruza na druhý ...
Reagovat
smazaný uživatel
No, s Káťou to bude mít Karolína sakra těžké...
http://www.tenisportal.cz/vzajemne/pliskova/makarova-569de/
Reagovat
sprchon
Navíc Káťa hrála hodně dobře v 1. kole.
Reagovat
bIbec
přes Makaróna neprojde.
Reagovat
tommr
v prvním kole ale neměla rovnocennou soupeřku. Uvidíme jak si povede proti Mariaový ...
Reagovat
tommr
lehký to určitě nebude, protože Makarova hraje na GS vždycky o třídu líp než na normálních turnajích. Pokud chce ale Karolína letos konečně prolomit prokletí třetího kola tak se musí kousnout a Makaronku udolat ... :)
Reagovat
Mayo
Vikina valec...len tak ďalej turnajom, jej tenis ma vždy bavil
Reagovat
kada.tom
Vika se s Belgičankou nemaže. Skutečně rychlej proces zatím :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě jednoho kanára by to chtělo... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Snad to vyřídí rychle, abych se nemusel moc dlouho dívat na Julii Kjendlie... :D
Reagovat
kada.tom
na koho? :-O

ale s první částí věty naprosto souhlasím! :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Na tu umpirovou rozhodčí, která vždycky něco posere... :D
Reagovat
kada.tom
áááha :-D
tak dneska to s ní snad bude v klidu, Vika vypadá, že nemíní dnes připustit jakékoliv problémy :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Že se její rozhodování panáčkovi nelíbí neznamená, že rozhoduje blbě. ;-))
Reagovat
smazaný uživatel
To se ozval ten pravej, co nenávidí všechny rozhodčí světa, když Petra prohrává... :D
Reagovat
Fandina
Nemohu za něj mluvit, ale on se vyjadřuje obecně o čárových, ty píšeš konkrétně jedna, to je rozdíl.
Reagovat
smazaný uživatel
No právě. Já aspoň vím, o kom mluvím. :D
Reagovat
spaniel
Lepka promluvila.
Reagovat
Fandina
někdo lepit musí
Reagovat
kada.tom
Poslední zápas dne, jsem na Viku zvědavej, celý dopoledne se těším na její zápas, tak snad mě nezklame a vyhraje. Měla by :-)
Reagovat
Mayo
Zhangová je veľká tenistka. Čo sa týka Halepovej začínam si o nej myslieť, že je overrated.
Reagovat
Carter
Druhá hráčka sveta nemôže byť overrated. To už potom Zhang je duplom, keď ju nazývaš veľkou tenistkou :)
Reagovat
spaniel
Majko, raději se nevyjadřuj.
Reagovat
Mayo
Vyjadrím sa kedykoľvek.
Reagovat
spaniel
Na vlastní riziko.
Reagovat
Mayo
:D :D :D :D :D :D :)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslel jsem si ze brzy vyhucis... ale uz v prvnim kole? No nevadi mi to. Naopak. Lunejko neni nad moje dedukce co? :-P
Reagovat
Lunej..
To je zajímavé, nepíšeš sem jak dlouho a teď najednou jsi aktivní, až to není hezký. HADE :D
Reagovat
lars
jeste mohla prohrat Kerber
Reagovat
EllNino
to by byla pěkná nuda, už takhle mi tam chybí Venus :) nemám potřebu se koukat na Zhang nebo Wang ...
Reagovat
Lunej..
Angie mi nevadi, abych zacala studovat zebricek od Top10 do Top 1000:D
Reagovat
lars
tak si pust Venus ze zaznamu lonskyho AO :)
trochu jsem prohru Venus ocekaval
Reagovat
smazaný uživatel
Venus a Simona mi nechybí, ale chybí mi hlavně Caro a taky Sloane. U Angie jsem rád, že to otočila. Nepatřím mezi ty, co přejou za každou cenu outsiderkám. :) Výpadky Petko nebo Nasti pro mě až takové překvapení nejsou, i když bych netipoval, že ranařku Nasťu porazí zrovna malá Davis...
Reagovat
EllNino
Malá Davis s plochýma uderama těsně nad sítí, nejhorší možná soupeřka pro vyhazovačku Nasťu :D
Reagovat
smazaný uživatel
To mě taky napadlo, že se Nasťa asi vyházela... :D
Reagovat
lars
ved vyhrala set 6:1 :)
Reagovat
EllNino
dokud neačala kravnout :)
Reagovat
dadaft
viděl jsem první nekompromisní set.
Garbine to sem přijela vyhrát, to bezpochyby.

teď jen, jestli to dokáže...
Reagovat
smazaný uživatel
Takovejch, co to sem přijely vyhrát, by se našlo.. :-)
Reagovat
FulnekUltras
ale zdá se, že vzhledem k poslednímu vysoce kvalitnímu půlroku Johanny není výsledek vůbec náhoda.
Reagovat
Fandina
Občas jsem tam koukla. Kontra hrála dobře, potvrdila loňskou formu.
Reagovat
tommr
a potvrdil se i špatnej výsledek Venus z Aucklandu. Zdá se, že to s jejím návratem na výsluní nebude tak horký jak se zdálo ... :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist