Halepová nejde do neznáma. Trénovat ji bude krajan Dobre

20. 3. 2019, 22:04
Aktuality 2
Simona Halepová, kterou po loňské sezoně opustil trenér Darren Cahill, letos zkouší spolupráci s druhým koučem. Po nezdaru s Thierrym Van Cleemputem se sedmadvacetiletá Rumunka dohodla s krajanem Danielem Dobrem, jenž se po jejím boku objevuje už několik let.
Profily hráčů
Simona Halepová

Simona Halepová zakončila loňskou sezonu jako světová jednička, ale také bez trenéra, neboť Darren Cahill si dává z rodinných důvodů pauzu.

V únoru zkusila spolupráci s Belgičanem Thierrym Van Cleemputem, pod jehož vedením došla do finále v Dauhá. Po jednom turnaji ale spolupráci ukončila, neboť si prý s důležitým členem týmu nesedla lidsky.

Další dva turnaje Halepová odehrála bez trenéra, až nyní před startem podniku WTA Premier Mandatory v Miami oznámila jméno nového kouče.

"Mám rumunského trenéra, se kterým jsem už v minulosti pracovala. Jmenuje se Daniel Dobre. Pomáhal mi během spolupráce s Darrenem i předtím, takže mě dobře zná. Jsem za tohle rozhodnutí moc ráda," oznámila světová trojka.

"Věřím mu, v minulosti nám to fungovalo. Nejdůležitější je, že se s ním cítím dobře. Máme dobré spojení a to mnoho věcí usnadňuje," pochvaluje si Halepová, jež na Floridě začne proti vítězce duelu mezi domácí Taylor Townsendovou a Švédkou Johannou Larssonovou.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
Mayo
To bude dobre, keď ju bude trénovať Dobre.
Reagovat
Nenela
MOc dobre.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist