Halepová se z Miami kvůli svalovému zranění odhlásila

24. 3. 2022, 23:02
Aktuality 0
Simona Halepová v Miami nenastoupí ke svému úvodnímu zápasu proti Australance Darje Savilleové. Rumunka se odhlásila kvůli trhlině v levém stehenním svalu, pauza ji připraví také o start v Charlestonu a Fed Cupu.
Profily hráčů

Simona Halepová začala mít problémy s levým stehenním svalem už minulý týden v Indian Wells, kde v sobotu prohrála semifinále s Igou Šwiatekovou. V Miami chtěla startovat, ale během tréninku se jí zranění zhoršilo a před dnešním vstupem do turnaje se odhlásila.

"Při tréninku jsem ucítila ostrou bolest v levé noze. Se stehnem jsem měla problémy už od semifinále Indian Wells a doufala, že už se to zlepšilo, ale MRI bohužel ukázala natržený sval," napsala na Twitter Halepová s tím, že potřebuje čas na zotavenou.

Bývalou světovou jedničku čeká minimálně třítýdenní pauza a nebude tak hrát ani na nadcházejícím turnaji v Charlestonu ani v Poháru Billie Jean Kingové. Poté se chce připravit na antukovou část sezony.

V pavouku dvouhry Halepovou nahradila jako šťastná poražená z kvalifikace Francouzka Harmony Tanová, jež se utká s Australankou Darjou Savilleovou.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist