Hantuchová prolétla v Pattayi do semifinále, další bývalá šampionka Zvonarevová dohrála

13. 2. 2015, 23:18
Aktuality 5
Slovenskou tenistku Danielu Hantuchovou dělí už jen dvě výhry od zisku třetího titulu na podniku WTA v Pattayi. Vítězka turnaje z let 2011 a 2012 dnes porazila Číňanku Ying-Ying Duan a postoupila do semifinále. Před jeho branami vypadla další zdejší dvojnásobná vítězka Věra Zvonarevová.
Daniela Hantuchová

Daniela Hantuchová se sice už téměř rok výsledkově trápí, na jednom se svých dvou nejúspěšnějších turnajů však ožila. Rostoucí formu potvrdila v dnešním souboji s Ying-Ying Duan, kterou vyřadila za necelou hodinu.

Bývalá světová pětka odstartovala zápas rychlým brejkem a další pak přidala za stavu 4-1. Číňanka ještě o set zabojovala a snížila na 3-5, Hantuchová si pak ale udržela podání a zbytek zápasu jasně ovládla. Ve druhé sadě, která trvala pouhých 28 minut, nenechala soupeřku uhrát jedinou hru a zvítězila 6-3 6-0.

V semifinále narazí slovenská tenistka na další nenasazenou hráčku Marinu Erakovicovou, s níž má vyrovnanou bilanci 2:2. Novozélanďanka si dnes poradila s druhou zdejší dvojnásobnou šampionkou v soutěži Věrou Zvonarevovou, která měla po vyhraném úvodním setu v tie-breaku další sady první mečbol. Ruska svou šanci nevyužila a příležitost promrhala i v rozhodujícím setu, kdy za stavu 5-3 neproměnila další dva mečboly. Od té chvíle už nezískala ani game a s turnajem se rozloučila porážkou 6-2 6-7 a 5-7.

Ve druhém semifinále na sebe narazí jediná zbývající nasazená tenistka Mónica Puigová a Ajla Tomljanovičová.

Výsledky - Pattaya (tvrdý povrch, dotace 250.000 dolarů):
Dvouhra - čtvrtfinále:
Puigová (7-Portor.) - Doiová (Jap.) 6:4, 6:2
Hantuchová (SR) - Duan (Čína) 6:3, 6:0
Tomljanovičová (Chorv.) - Rodinová (Rus.) 7:6 (7:4), 6:2
Erakovicová (N. Zél.) - Zvonarevová (Rus.) 2:6, 7:6 (8:6), 7:5
Semifinálové dvojice: Puigová - Tomljanovičová, Hantuchová - Erakovicová

 

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Na tomhle turnaji mě štve, že ani na čtvrtfinále nebyly streamy. Takže jsem dneska neviděl Monču. :( Uvidíme zítra...
Reagovat
Frick
Loni ale byly, ne? Byl to tehdy celkem zajímavej turnaj z českýho pohledu - Plíškovic, Andrejka.
Reagovat
mrafe
Monty gratulka, dnes se snad dočkáš a nějaký stream bude.
Reagovat
Fandina
monty, já jsem ale na Shifty než začala hrát Kája holky viděla. Bylo to hodně vyrovnané, obě hrály dobře a klidně to mohlo dopadnout obráceně. Hezký zápas.
Reagovat
Fandina
Teď píši o dnešním zápase Puig Tomljanovic, sorry.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist