Hlaváčková ani Zakopalová nejlepší tenistky světa nepřekvapily, pomstít se může Šafářová

8. 5. 2012, 14:39
Aktuality 85
Andrea Hlaváčková a Klára Zakopalová se v Madridu proti Viktorii Azarenkové, respektive Marii Šarapovové o vyřazení nejlepších tenistek světa nepostaraly a do 3. kola tak senzačně nepostoupily. Čest českých tenistek zachránila jen Lucie Šafářová, kterou v boji o čtvrtfinále čeká Šarapovová.
Andrea Hlaváčková

Andrea Hlaváčková se střetla se světovou jedničkou Viktorií Azarenkovou, se kterou loni na Australian Open i na French Open prohrála 0-2 na sety. A set neuhrála ani dnes na modré antuce v Madridu, i když ve druhé sadě otočila nepříznivý vývoj a dokonce se dostala k setbolu.

Pětadvacetiletá Češka držela krok úvodní čtyři gamy, po ztraceném servisu ale prohrávala 2-5. Zbraně však nesložila a bojovala dál; v dlouhém devátém gamu měla čtyři brejkboly a po posledním už slavila návrat, hlavní rozhodčí však zkontrolovala dopad míčku a výrok rozhodčí opravila. Azarenková nakonec podání uhájila a po jediném brejku vyhrála 6-3.

Andrea HlaváčkováVe druhé sadě Hlaváčková za stavu 2-2 ztratila podruhé podání a vyžádala si pauzu na ošetření. Kvůli problémům s levým stehenním svalem zmizela na několik minut do šaten, ze kterých se vrátila s obvázanou nohou. Plzeňská rodačka měla problémy s pohybem, jenže Azarenková za stavu 5-4 selhala na servisu. Zahrála tři dvojchyby během jediného gamu a Hlaváčková otočila na 6-5 ve svůj prospěch. Rozhodčí dokonce musela při výměně stran rozjetou Češku upozorňovat, aby dělala mezi servisy delší pauzu. Ve 12. gamu se Hlaváčková dostala i k setbolu, o tři roky mladší Běloruska ho ale riskantní útokem smazala a v tie-breaku už drama nepřipustila.

Azarenková se o postup do čtvrtfinále utká s Anou Ivanovičovou , která si dnes poradila po setech 7-5 6-1 s Ruskou Naďou Petrovovou. Bývalá nejlepší tenistka světa ze Srbska tak poprvé po dvou letech a teprve potřetí od svého triumfu na French Open 2008 postoupila na antukovém turnaji do 3. kola. 

Klára ZakopalováKlára Zakopalová už jednou Marii Šarapovovou porazila, od výhry na Australian Open ale uplynulo již devět let. Podruhé se utkaly loni ve Wimbledonu a tehdy už Ruska potvrdila roli favoritky. A očekávaným výsledkem skončil i dnešní souboj na modré antuce v Madridu.

Zakopalová v úvodu utkání dvakrát ztratila podání a brzy prohrávala 1-4. Jeden servis si sice vzala zpět, úvodní dějství už ale nezachránila. Druhý set zahájila znovu prohraným podáním, a i když za stavu 2-5 Šarapovové výhru ještě brejkem trochu zkomplikovala, vyhrála ruská tenistka bez větších problémů 6-4 6-3.

Třicetiletá Zakopalová v zápase trefila jen 10 vítězných míčků, zatímco soupeřka 18. Světové dvojce se ale takřka vyrovnala v počtu nevynucených chyb, kterých spáchala 29 a Šarapovová jen o dvě méně.

Sestřih zápasu si můžete prohlédnout na stránkách WTA.

Šafářová vyzve Šarapovovou
Zakopalovou může pomstít Lucie Šafářová, která Šarapovovou vyzve ve 3. kole. Česká tenistka se už s Ruskou jednou utkala a předloni právě v Madridu výhrou nad bývalou světovou jedničku vykročila za cestou do semifinále. 

Letos Šafářová v metropoli Španělska obhajuje loňské čtvrtfinále a zatím se jí znovu daří, neboť ve dvou zápasech ještě neztratila ani jednou své podání. Po Estonce Kanepiové dnes porazila 6-3 6-4 domácí Carlu Suárezovou Navarrovou, proti které odvrátila všech devět brejkbolů, kterým čelila.

Zítra budou o postup do 3. kola bojovat ve vzájemném souboji ještě Petra Kvitová a Lucie Hradecká. Už včera se z druhého kola dostala Petra Cetkovská.

O podání ve dvou zápasech stejně jako Šafářová ještě nepřišla ani Serena Williamsová. Třicetiletá Američanka po Vesninové nedala šanci ani další Rusce, Anastasii Pavljučenkovovou dnes smetla 6-1 6-2.

O postup do čtvrtfinále si Serena zahraje s Caroline Wozniackou, které bude chtít vrátit nedávnou porážku z Miami. Dánská tenistka si dnes poradila po setech 6-4 7-6 s Monou Barthelovou, i když v neděli po zvrtnutí kotníku nevěděla, zda dnes vůbec nastoupí.

- WTA PREMIER MANDATORY MADRID -
(Španělsko, modrá antuka, 3,755.140 eur)
úterní výsledky (08. 05. 2012)

Dvouhra - 2. kolo:
Šafářová (ČR) - Suárezová (Šp.) 6-3 6-4
Azarenková (1-Běl.) - Hlaváčková (ČR) 6-3 7-6(2)
Šarapovová (2-Rus.) - Zakopalová (ČR) 6-4 6-3
Wozniacká (6-Dán.) - Barthelová (Něm.) 6-4 7-6(2)
S. Williamsová (9-USA) - Pavljučenkovová (Rus.) 6-2 6-1
Ivanovičová (13-Srb.) - Petrovová (Rus.) 7-5 6-1 
Lepchenková (USA) - Peerová (Izr.) 7-6(2) 6-4
Medinaová (Šp.) - Cirsteaová (Rum.) 6-1 3-6 7-5

Čtyřhra - 2. kolo:
Makarovová/Vesninová (Rus.) - Hlaváčková/Hradecká (3-ČR) 6-3 6-2

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

85
Přidat komentář
smazaný uživatel
Super Caro, nejen LFC, ale i ty jsi mě dnes potěšila :) přiznám se, čekal jsem, že ji Barthel pošle domů.
Reagovat
smazaný uživatel
Zítra bude možno sledovat na Eurosportu 1 dvě utkání. Od 10:50 Radwanska vs Errani a pak od 13:00 asi Kerber vs Na Li. Petra s Luckou hrají až jako druhé na kurtu č.3. To jsem zklamaný, myslel jsem, že by jí mohli nasadit na centrkurt jako první.
Z dalších zápasů bude zajímavý duel Viky s Annou a Samanthy s Petrou Cetkovskou.
Reagovat
smazaný uživatel
tak jednoznacne Radwa-Sara pro mne zapas dne, a dokonce to bude i obrazem, potlacim Saru co to pujde... budu doufat ze prekona sebe samu, vyradi ji a cestu do semi bude met vydlazdenou a v semifinale vubec nemusi byt Aza - pokud bude hrat jak hrala dneska.. no, mam to promyslene dobre.. to se musi nechat:)
Reagovat
smazaný uživatel
Vymyšlený to máš dobře, ještě aby Sara tu tvou telepatii ve Španělsku vyslyšela.;) Ale taky jsem na ten zápas docela zvědavý. Vika by nemusela už zítra přejít přes Annu, rozhodně čekám vyrovnaný zápas. A vítězka z dvojice Kerber vs Na Li by jí mohla také potrápit. Tipuji, že by mohla postoupit Angelique, hraje teď v dobré formě.
Reagovat
Fandina
Vím, že na Saru je dobrý kurz, ale Aga je jako kočka, která má několik životů ... vypadá, že to nedá a nakonec to dá /kromě Viky/ ... tak bych při sázení proti ní byla jako ta kočka ostražitá ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Která Anna zítra hraje? Opět problém s počtem písmen? Taky píšeš Rolland Garos?
Eurosport zase jen dvě utkání a ještě k tomu v zoufalých časech. Pro koho to ti ňoumové vysílají? Asi jim španěláci za takto osekaný program dali pěknou slevu, šetřit se musí. Čtvrtek taky dvě, pátek je už mnohem lepší.
Kde bere tommr jistotu, že se Marfuša a Šafářová ve čtvrtek dostanou do přenosu? Prý "docela určitě bude".
Reagovat
smazaný uživatel
no na Saru je sice docela dobry kurz - ale tak bere se v potaz ze Radwa letos neprohrala s nikym jen s Azou..., nicmene dal jsem Saru..pred jejim prvnim zapasem ze to cele vyhraje za kurz 150 :) v te dobe byla venku Bartoli, Schiavone i Cibule.. takze jsem jaksi pocital ze kdyz naahodou da Radwu.. tak pak bude "favoritka" ve vsech dalsich zapasech az do semifinale.. no a tam bych to v klidku protisazkama posefoval:) jojo, neni nad dukladny plaan :)
-
@Broz - to vysilaji pro mne:) sice to neuvidim na eurosportu ale nejaky stream na webu to poresi..
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, problém s počtem písmen. Ne, píši Roland Garros. Já si také vůbec nejsem jistý, že budou ty dvě dávat. Zítra také nasadili Azarenku s Anou od sedmi. Na pátek už to vypadá, že by měli dávat snad všechny čtvrtfinálové zápasy, tak snad to tak bude.
Reagovat
smazaný uživatel
Tvoje sázky za super kurs na tituly pro Errani mi připadají úsměvné. Hráčka této úrovně tady nebo v Paříži klidně může hrát QF nebo SF, ale má na tak velký titul? Madrid nebo grandslam nejde srovnávat s mizerně obsazenou Budapeští. Není jistější sázet nižší kurs za její postup do QF a SF?
Reagovat
smazaný uživatel
ale ja vubec nepotrebuju aby ten titul vyhrala, ja muzu met solidni zisk i bez toho... je to jenom kryti abych nespadl do ztraty kdyz v urcite fazi turnaje zacnu sazet proti ni...

kurz na vyhru v turnaji by mel byt +/- rovny nasobku kurzu jednotlivych vyher, a pokud neni, je to pro mne vyhodne, tecka:)
Reagovat
smazaný uživatel
Mám obrovskou radost, i když jsem to neviděl. :) Nervoval jsem se u livesportu a když jsem viděl ve 2. setu stav 5:6 a 0-30 z pohledu Caroline, tak ve mně byla malá duše. Naštěstí má Caro asi nervy z ocele, nebo nevím z čeho. :D Na druhou stranu, za stavu 5:4 a při vlastním podání ještě není nic rozhodnuto. Dneska něco podobného potkalo Viku s Andreou. Snad jen s tím rozdílem, že Vika neměla dva mečboly jako Caroline. Ale to by prostě nebyl tenis, kdyby mě holky trochu nenapínaly. :)
Přiznám se, že cítím určitou satisfakci po tom všem, co tady bylo napsáno (viď Heather :D). Aspoň už příště nebudete Caroline podceňovat... Co se týká jejího kotníku, zase už tady někdo tvoří konspirační teorie. Caro ví nejlíp, jak se cítila a moc příjemné to asi nebylo. Sama říkala, že to bylo bolestivé, ale dohrát se s tím dalo. Pak měla den odpočinku a jsem rád, že se dala dohromady.
Mám radost, že všechny moje favoritky postoupily mezi šestnáct nejlepších a další kolo bude zase velká výzva. Ana a Vika hrajou proti sobě, Mashu po Klárce čeká Lucka Šafářová a Caro se utká se Serenou. Mezi Anou a Vikou to bude určitě pěkný tenis a jinak věřím Mashe a Caro by třeba mohla zopakovat Miami, i když je Serena rozjetá... Kdoví, Madrid je taky od M. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nikdo tady netvoří konspirační teorie, sám toho nejsem zastáncem, dělat z někoho simulanta. Ale uznej sám, že je podivné, vymknout si v prvním setu kotník a pak svést tříhodinovou vítěznou bitvu? Nebo to zranění nebylo v prvním setu?
Reagovat
pepin
Doufám, že Serena tý herečce napráší kožich. Oskar má pravdu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, stalo se to v 1. setu za stavu 3:2. Podivné ti to připadat může, ale zase zopakuju, že Caro to ví nejlíp... Nechci podceňovat Ksenii, ale nebýt toho zranění, Caro by podle mě vyhrála s větší jistotou. Mimochodem, není to poprvé, co se jí něco podobného stalo. Když hrála svůj první Wimbledon mezi dospělými, tak taky nepříjemně uklouzla (během dobře rozehraného zápasu) a v první chvíli to nevypadalo dobře. Pak se vrátila po ošetření a dokázala ten zápas dotáhnout do vítězného konce.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak vidím, ty nejsi zrovna diplomat. :D Před zápasem s Monou jsem psal, že prohrát s ní by nebyla žádná ostuda... Co mám tedy psát před zápasem se Serenou? :D Ať to dopadne jakkoliv, určitě se na Caroline zlobit nebudu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, Caro to ví nejlépe. Mně ani tak nejde o to , že nevyhrála s takovou jistotou, jako spíše o délku trvání zápasu. ( tři hodiny s pohmožděným kotníkem). Nemohu se ubránit dojmu, že kdyby to bylo tak horké, nebude se tam honit takovou dobu a hlavně neriskovala by tři týdny před RG, že si to dalším setrváním v zápase a turnaji zhorší. Ale třeba se pletu, je to poute můj názor. Nedávno po Stuttgartu jsem myslím s tebou zrovna vedl diskuzi na téma zranění Viky a tam jsem to nezpochybňoval a neobviňoval jí z herectví. Ale tady to na mě dělá zvláštní dojem. Uvidíme jak bude vypadat v zápase se Serenou. Ale asi moc neuvidíme, myslím, že to dají na večerní zápas.
Reagovat
pepin
Máš pravdu, diplomat nejsem, ty seděj někde jinde, jsem obyčejný člověk, který zde diskutuje o probíhajícím turnaji, na rozdíl od Tebe, který diskutuje o 4 hráčkách. Vlastně nediskutuje, jen je většinou chválí a vynáší do n....
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky diskutuju a že píšu nejvíc o těch čtyřech, které mám nejradši, na tom nevidím nic divného...
Reagovat
smazaný uživatel
Aniž bych chtěl Caro obviňovat ze simulanství, i ty sám jistě víš, že poslední dobou se mezi hráči i hráčkami začíná rozmáhat takový nepěkný zvyk zranění zveličovat ve snaze rozhodit soupeře, takže člověk má problém něčemu věřit, zvlášť když je hráčka nejdřív div ne na umření a vzápětí bez problémů zvládne takový maraton..
Reagovat
smazaný uživatel
Tady se zase rozmáhá takový nepěkný zvyk, že se obviňuje ze simulanství skoro po každém ošetření...
Reagovat
smazaný uživatel
Musím se Montyho zastat, jsem tu od ledna a za tu dobu jsem s ním měla i nějaké výměny názorů, ale vždy byl a je slušný, diskutuje prostě o svých oblíbenkyních, nevidím na tom nic špatného.
Jsou tu jiní, kteří jsou daleko víc zahleděni jen do svého "koně"..a Monty podle mě nijak zvlášt nevybočuje a hlavně si zachovává onu slušnost :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, já ani jeden zápas Caro teď neviděl, takže netvrdím, že simulovala, to v žádné případě. Ale chápu, že někdo tu pochybnost mít může.
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuju ti, Emičko. Chtěl bych zdůraznit, že slušnost je i tvoje výsada. :) Já jsem se jenom poučil z chyb, které jsem dělal dřív... Vždycky musím napřed vychladnout, než něco napíšu. :D Přesto se i tady našlo pár momentů, kdy se mi to úplně nepovedlo. Ale snažím se. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zápasy jsem dnes neviděla, ale souhlas ohledně MTO, nějak se to rozmáhá, někdy je to bohužel i součást taktiky.. bud hráč pokračovat může a hraje, nebo at raději skrečuje, nedávno tu byla debata o Marion, jak se neštastně tvářila, skoro kulhala..a dohrála..
Reagovat
smazaný uživatel
Není zač, já se z chyb taky stále učím, je to nekonečný proces..
Reagovat
pepin
Emo, já přece netvrdím, že Monty není slušný, to jsem nikdy nepsal ba naopak, jsou tu jiní střelci.
Reagovat
smazaný uživatel
dnes potvrdila roli favoritky zápasu a bez obtíží postoupila za hodinu do třetího kola. Statistiky na servisu slušné, za celý zápas ztratila po prvním podání 6 míčů. Pouze v první hře druhé sady čelila 1 breaku.
No a teď koukám, že se utkají ve čtvrtfinále s Carol. To jsem překvapen, myslel jsem, že jí Mona přehraje. Takže to s tím kotníkem asi nebylo tak horké. A jak už zmiňoval, tuším, Tommr, bylo to možná tak trochu divadélko na soupeřku ohledně zdrav. stavu a možného odstoupení z turnaje. No, nikdo jí u toho nesvítí, jsou to spekulace, ale kapku to tak být může...
Reagovat
smazaný uživatel
S Caro se samozřejmě utkají ve třetím kole, čtvrfinále bude až Máša nebo možná Lucka.;)
Reagovat
Heather_Fedex
takze na konec ve 2. musim priznat, tohle jsem necekala. a ted muze cupki-lupki na serenu ;))
Reagovat
Heather_Fedex
ma mecbal a znovu ho projela...po kolikate se ji tohle uz za posledne mesice stalo???
o co, ze kdyz na konec prohraje 2. sadu, tak si vezme medical time-out ;)
Reagovat
VlS
Škoda, že to nevyšlo, vsadil bych se, že by následoval MTO, olepenené kde co a bolestivý výraz ve tváři. To má už Caro nazkoušený tak, že to může přehrát o půlnoci v Národním divadle :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ha ha, dobře vám tak! :D Když už jste u toho hraní, musím vám k vaší radosti oznámit, že zase dávají reklamu s Caroline na Turkish Airlines (dneska jsem ji viděl na německé verzi Eurosportu). Akorát že místo "číslo 1 v ženském tenise" tam říkají "jedna ze světových tenistek", ale to vůbec nevadí. :)
Reagovat
Heather_Fedex
tak to bych rada videla- pry 1 z nejlepsich tenistek ;)
a proc vlastne nedosadi viku do nejakeho no. 1 spotu??
Reagovat
pepin
Fakt, již si s tím trapný, s těma tvýma favvoritkama.
Reagovat
smazaný uživatel
Vika dělá reklamu na svou raketu Juice od Wilsona. :D
http://www.youtube.com/watch?v=Ti0AXmSxxFs

Ale co se týká reklam v televizi, tak na německém Eurosportu je vidět hlavně reklama se Sabine na tennispoint.de ("Hallo, Sabine!" - "Hallo, Charlie!") :D Teď taky často vidím reklamu na rakety Yonex, kde vystupujou Caro, Ana a někdo z mužského okruhu.

pepin: Aby ti nepraskla cévka. :D
Reagovat
Heather_Fedex
ta se sabine se mi libi. vypada tam dobre, klidne by ji to sluselo v nejakem akcnaku jako bond girl treba ;)
clovek by si myslel, ze kdyz se nekdo stane no.1 tenistkou+ vyhraje gs, tak se bude objebovat v kazde 2. reklame ;))
a pepika si nevsimej, on ti za to nestoji...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, Sabine to tam moc sluší, taková agentka. :D
Reagovat
Heather_Fedex
tak ted pro zatim odvolavam, co jsem napsala...caro podle vysledku zatim proti mone slibne...
Reagovat
tommr
zdá se, že to s tím kotníkem nebylo tak strašný ... :)
Reagovat
pepin
Již to tady někdo dříve napsal, je to v určitých chvílích herečka.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem z toho taková rozpačitá... Prvně jsem věřila víc Moně a před chvílí jsem jí skoro odepsala a teď prostě nevím :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj, dávají někde Caro
Reagovat
pepin
myslím že na betu.
Reagovat
smazaný uživatel
děkuju
Reagovat
tommr
a je už taky ve třetím kole. Už ted je proto jistý, že tam budeme mít tři hráčky což je na tom významným turnaji velkej úspěch ... :)
Myslím si, že Lucka není bez šance ani proti Sharapovový, zvlášt pokud by Maria hrála tak nevýrazně jako dneska ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já Mášu s Klárou dneska neviděl, ale podle komentářů to vypadá, že obě předem věděly, jak ten zápas skončí a odehrály ho víceméně z pocitu povinnosti. Myslím, že až bude Máša hrát s Luckou, tak jednoznačné to nebude. ;-)
Reagovat
pepin
Tak pokud Lucka bude bojovat a nepředvede výkon jako dnes Klára, tak určitě není bez šance. Je mi divné, že někteří zde píší, že se nemá za co stydět. No to nemá, ale jen za to, že prohrála se sirénou, ale za to jak to pojala by se měla trošku zamyslet. Andrea se také nemusí stydět za to, že prohrála s 1, ale na rozdíl od Kláry se vůbec nemusí stydět za to jak bojovala. V tom byl podstatný rozdíl. A těší mě, že jsem to tak neviděl jen já, ale i další zde.
Reagovat
Fandina
Copak Ti Klárka udělala, že ji tak solíš ... ?
Reagovat
tommr
no dá se čekat, že Sharapovová proti Lucce najede na vyšší obrátky - dneska se opravdu zdálo, že nehraje úplně naplno. I tak má ale Lucka poměrně slušnou šanci na výhru - už jednou se jí to právě tady v Madridu povedlo ... :)
Reagovat
VlS
Pepine, Klárka se prostě vždycky tváří stejně, ať vyhrává, nebo prohrává, ale to neznamená, že nebojuje. Před nějakou dobou jsme zde trochu blbli s vymýšlením indianských jmen (když se tady objevil Ptkal vlka v zimě v lese" a klárku jsem nazval Ta, co jí uletěly včely" a Sojka vymyslela "Ta, co se praštila kladivem do prstu". Prostě Klárka vždycky má výraz zoufalství ve tváři, ale hrála moc pěkně a nenech se zmást tím, jak se tváří.
Reagovat
smazaný uživatel
Řekl bych, že pepinovi nic v minulosti Klára neudělala. Jen dnes ho naštvala. Asi pepin fandil Kláře a když viděl ten její ksicht, který řikal rovnou to mám prohraný, a ubec se s tim nesnažila Klára bojovat, tak ten postoj Kláry dokáže naštvat víc než ta prohra...
Reagovat
tommr
Andrea sice bojovala naplno, ale nakonec to stejně nebylo nic platný a je naopak docela možný, že jí ty zbytečně vydaný síly pak chyběly v deblu. A ten by měl bejt (i podle jejích vlastních slov) pro ní prioritou ... :)
Reagovat
pepin
Ahoj, neudělala mi pochopitelně nic, ale já jsem dnes měl čas a tak jsem se v klidu mohl dívat na oba zápasy. Uznám pochopitelně, protože jsem to sám párkrát zažil, že když je někdo prostě lepší, tak prohraji. Ale Fandino, jde o to jak prohraji a já jsem proto na to alergický . Andrea také prohrála, ale jestli jsi to viděla tak víš, po jakém výkonu. A to je rozdíl. Určitě se pamatuješ za totáče když jsme hráli s rusákama, tak národu nevadilo, že jsme třeba prohráli, hlavně když tam kluci nechali srdíčko. A to mě prostě a nejenom asi mně vadí. Takže tak to je a pro Tebe s úsměvem!!!!!
Reagovat
pepin
Visáčku, mě ani tak nevadí, jak se tváří, ale vadí mi, že u ní nevidím žádný zápal, prostě to srdíčko, které tluče, zda bych s tím přece jen nemohla něco udělat.
Reagovat
Fandina
Tak to jsem ráda, že Ti Klára nic neudělala ... úsměv. Právě dávají opáčko na Eurosportu2 tak tam jukám, ale podle mě Klárka bojuje. Jasně, ona je taková zadumaná kukuč, ale hraje dobře. Těžko proti Márii, která ryk spojuje se silou a kromě toho, že dřív jen řvala a rozdávala rány, petardy, hlava nehlava, tak v poslední době k tomu ještě myslí kam hrát a to je její momentální klíč k úspěchu. Klárka ale hraje dobře a vůbec nevidím, že se nesnaží. Naopak, proti jindy se tváří velmi příznivě, jen se zachmuří, když chybuje, což je pochopitelné. Navíc to Klárce dnes opravdu sluší a těžko jsem před tím očekávala, že by mohla Márii která navíc nyní dobře servíruje dnes přehrát. Politiku, jak jsi psal neřeším ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Počkej, to chceš jako říct, že by jsi byl radši, kdyby už vlezla na kurt s tím, že stejně prohraje, tak proč bojovat a snažit se? Kdyby to tam odchodila a otráveně se ploužila, jako jsme byli svědky v úvodním zápase? Některý holky hrajou singla i debla a není problém. Samozřejmě, že debl pro ni bude priorita, ale dneska hrála opravdu dobře a byl fajn způsob, jakým k tomu přistoupila. Alespoň podle mně.
Reagovat
smazaný uživatel
Absolutně souhlasím s Fandinou a jejím příspěvkem ve 22:12. Prostě si musíte zvyknout, že Klárka už se jinak tvářit nebude... Místo abyste ocenili, že odehrála dva slušné sety proti druhé hráčce světa (která je navíc ve skvělé formě), tak tady pořád někdo rozebírá, jak se tvářila... Pevně si stojím za tím, že Klárka se nemá za co stydět a Masha dneska rozhodně nedostala nic zadarmo. Jo a tahání politiky do sportu je to nejhorší, co může být...
Reagovat
pepin
Fandino, tak jenom v tom, že ji to sluší se asi shodneme. Ale jinak naši basu to nemůže rozhodit.
Reagovat
pepin
Asi narážíš na mě, ale já politiku sem netahám, to blbě čteš, já jsem dával příklad bojujícího srdíčka. Jinak v tom tvém světě 4 oblíbenkyn Tě klidně nechám a jen čekám jak budeš hodnotit vystoupení po prohrách. Vlastně již jsem to zažil, takže asi žádné překvápko.
Reagovat
smazaný uživatel
Nějak sis na mě zasednul. :D Ta poslední věta nebyla ani tak reakce na tebe, ale vyjádření absolutního souhlasu s Fandinou. Jak budu hodnotit po prohrách? Jako vždycky. :) Rozhodně nebudu hodnotit tak, jak ty hodnotíš Kláru...
Reagovat
pepin
Já jsem si na Tebe nezasednul, ale podívej se zpět o čem a kdy tady píšeš. Tot vše. Jinak Ti přeji dobrou.
Reagovat
smazaný uživatel
A co bych měl vidět? Prostě mám čtyři hráčky radši než ostatní, tak o nich píšu nejvíc. To ale neznamená, že neumím psát taky o někom jiném... Dobrou noc.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tady nešlo o to, jak se tváří. Tady šlo o to, jak k tomu přistupovala. Souhlasím s pepinem, nedala do toho srdce. Nemůže se stále opakovat, že hrála s Nr.2 a jaký je to tedy dobrý výsledek. Dobrý výsledek by to byl, kdyby se k tomu postavila jinak. To mi nikdo nevymluví. Viděl jsem ji už i jinak bojovat a bylo to na ní poznat, že chce urvat vítězství. Máša dneska nehrála to nejlepší, ale jen takovou udržovačku, možná neměla den, možná proto, že věděla, že jí to stačí. Ale kdyby Klára zabojovala a zmáčkla jí, mohla jí alespoň jeden set vzít a kdoví, jak by to pak celé bylo. Vždyť přece i hráčka č.2 může vylítnout ve druhém kole, to by snad nebylo poprvé....
Reagovat
pepin
Konečně to někdo správně okomentoval a viděl to jako já. Souhlasím a děkuji.
Reagovat
VlS
Oskare,kdyby se k tomu postavila jinak - třeba na hlavu?
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba na hlavu, možná by se nabudila a řekla si:"Kláro bojuj":D Ne, mě to přišlo hlavně v okamžiku, kdy Sharapové sebrala servis a hned nato si ten svůj prohrála. A zase nejde o to, že ho prohrála, potvrdit brak je těžké, ale jak ho prohrála. Nebyly to extra winnery od Marie, ale UE od Kláry. Ale možná se pletu, třeba v duchu tolik chtěla, že jí to svazovalo a dělalo to takový dojem. Ale já si stejně stojím za svým a ze včerejšího zápasu si odnáším tento dojem. Vždyť jsme přece určitě všichni neviděli hrát Kláru poprvé, už ty zápasy od ní a její přístup vypadaly i jinak. Ale toto byla, dle mého, taková ta "stará Klára".
A přijde mi to nebo se tady nemůže napsat nic proti českému tenistovi?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Lucka Š. 2. kolo zvládla, tak doufejme, že jí uvidíme v souboji s Mashou :-) (vím, že je to jistí, že spolu budou hrát, ale nevim, jestli to bude eurosport vysílat) :-)
Reagovat
tommr
vzhledem k tomu, že Lucka hraje se Sharapovovou tak o přenos nemám žádný obavy - docela určitě bude ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak holky bohužel prohrály ve čtyřhře. Je to škoda, přál jsem Andree, aby si dneska užila i nějaké vítězství. Těžko soudit, jestli na to mělo nějaký vliv i to její zranění ze singlu.
Reagovat
tommr
nepochybně to nějakej vliv mělo a k tomu se ještě musí připočítat únava, protože Andrea hrála proti Azarenkový určitě naplno ...
Je to trochu paradoxní, ale zdá se, že když H+H hrajou mizerně v singlu tak mají úspěchy v deblu a naopak ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ono to zas tak paradoxní není - když se jim daří v singlu, nezbyde jim tolik energie na debla a naopak. když se v singlu poroučí už v prvním zápase, zbyde jim do debla více síly a odhodlání. ;-)
Reagovat
tommr
no já bych spíš čekal, že se ta dobrá forma ze singlu přenese i do deblu, ale zřejmě na tom co píšeš něco bude ... :)
Reagovat
tommr
Andrea má ted 536 bodů. Za Madrid získá 110 bodů (30 za kvaldu a 80 za druhý kolo) a od pondělka bude mít proto 672 bodů. To jí bude stačit na 96.-99. místo v žebříčku (podle výsledků hráček co jsou těsně za ní) ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
S výsledky jsem spokojen, ale nebylo to jednoduché. Andrea ani Klárka se nemají za co stydět.

Masha - Klára: Masha určitě nepředvedla svůj top výkon, byly tam nějaké chyby. Přesto potvrdila, že se jí momentálně daří a nedostala se během zápasu do výraznějších problémů (na rozdíl od Viky). Klárka nehrála vůbec špatně a vzhledem k aktuální formě Mashy uhrála důstojný výsledek.

Vika - Andrea: V prvním setu měla Vika trochu štěstí za stavu 5:3, když Andrea neproměnila ani jeden ze čtyř brejkbolů. Hlavně ten poslední byl hodně těsný... Pak měla podobné štěstí zase Andrea při odvrácení jednoho z brejkbolů Viky za stavu 1:1 ve 2. setu. Při další hře na příjmu už ale Vika získala brejk a vedla 3:2. Andrea si pak vzala MTO a vůbec se jí nedivím, protože tam několikrát nepříjemně uklouzla. Vika pak využila podavače míčků, aby si zatrénovala. :) Po pauze Vika potvrdila brejk a vedla 4:2. Pak měla zase smůlu, protože v další hře Andrea odvrátila brejkbol prasátkem. Za stavu 5:4 Vika podávala na vítězství, ale dala tři dvojchyby v jedné hře a bylo to 5:5. Ve dvanáctém gemu musela Vika čelit setbolu, ale zvládla to dobře (přestože v tom gemu taky dala dvě dvojchyby). Komplikace pro Viku skončily v úspěšném tie-breaku...
Všimli jste si, jak se Andrea pěkně kroutila, když čekala na podání Viky? :) Co se týče té modré antuky, tak viditelnost míčku oproti červené je samozřejmě mnohem lepší. Jenom to vypadá, že ta modrá je opravdu hodně kluzká... Jak se tak dívám, zápasy Any a Caro asi nebudou nikde k vidění. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Jak se tak dívám, zápasy Any a Caro asi nebudou nikde k vidění. :(
-----------
sportinbet.cz by mel met stream Carol, maji u toho symbol televizky, nicmene to meli i vcera u Angeliky a Stosur a nic nebylo...
ale ted treba normalne vysilaji zapasy DelPotra i Mayera tak mozna vitezstvi Sereny i Mony bude live k videni..
Reagovat
tommr
dneska se žádný překvapení nekonalo - zcela jistě k tvý spokojenosti. Andrea ale k tomu měla ve druhým setu našlápnuto ... :)
Jinak co se týče toho vrtění zadečkem, tak to dělá Andrea pořád - jen jí vzhledem k jejímu postavení v žebříčku bohužel nevídáme tak často jak by bylo žádoucí ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, ale to tam musíš být zaregistrovaný, ne? Díval jsem se na sportlemonu, lshunter a nic. Ještě k tomu na stránkách WTA nefunguje livescore... Ale koukám na livesportu, že Ana zatím vede 7:5 a 3:1. :)
Reagovat
tommr
Eurosport 2 má dneska v programu pro tenis vyhrazenej čas mezi 21:00-23:00 ale jak už je znám tak si myslím, že to zase budou jen záznamy ...
Jinak jak jsem si všim tak už předem počítáš s porážkama Caro a Anastasie. Doufám, že hlavně v tom druhým případě si to špatně odhad ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Andrea hrála dobře, i když jí to Vika trochu usnadila dvojchybami. Ale stane se... Je škoda, že Andrejku nevidíme častěji, ale třeba se to změní. :)
Reagovat
tommr
nechci to zakřiknout, ale zdá se, že Scoreboard s výsledkama z Madridu konečně začal fungovat ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já se obávám, že to s tím streamem bude jako včera. Baghdatise dávali normálně a jen skončili, byl šlus. Ale nevíte někdo, proč to tak je? Já si nepamatuji, že by byly někdy takové problémy, alespoň ne na velkých turnajích.
Reagovat
smazaný uživatel
Ana vyhrála 7:5, 6:1 a ve 3. kole se utká s Vikou. :)

tommr: Jo, vypadá to. Ale na livesportu se to dá taky dobře sledovat. Dokonce jsem zjistil, že to tam někdy naskakuje rychleji.
Reagovat
smazaný uživatel
Já věřím ve vítězství Mony, ale myslím si, aby Caro trochu s tím kotníkem nekalila vodu. Možná to bude vyrovnanější, než se zdá. Caroline je nezmar a uvivíme (nebo se spíše domyslíme), jak bude její styl Moně vyhovovat. V tom druhém případě věřím ve výhru S., ale myslím, že to nebude tak jednoznačné, jako proti Vesnině.
Reagovat
smazaný uživatel
Oni se spolu sice už jednou potkali loni v Kodani, ale to byla Mona ještě ve druhé stovce. Takže to neberu jako nějak vypovídající.
Reagovat
smazaný uživatel
no predem pocitam, reknu to tak Serena je favoritka jako prase, a Mona asi vyhraje, vsazet na ni ale nebudu, ten kurz 1.5X proti Wozniacke mne moc nerajcuje, mozna LIVE neco dam, pokud bude i stream..., ale prece jenom jsem byl zvykly dlouho ze na Monu byvalo pres 2... ale holt musim si odvyknout, tak snad se dockam pristi kolo proti Serene i pres 3.. :)
-
a ohledne toho streamu, no musis byt regnuty a met tam vlozene nejake penize.. to pro mne neni problem, ale jestli to pojede nevim, zkusim to pak.. nezlobil bych se kdyby to jelo:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist