Hlaváčková porazila Cornetovou, naopak Šafářová po debaklu končí

9. 7. 2013, 15:07
Aktuality 180
Antukový podnik WTA v Budapešti je po dnešku bez obou nejvýše nasazených hráček. Zatímco Andrea Hlaváčková překvapila turnajovou dvojku Alizé Cornetovou, nejvýše nasazená Lucie Šafářová se loučí po ostudném debaklu se 190. hráčkou světa Valerií Solovjevovou.
Andrea Hlaváčková

Cenný skalp 32. hráčky světa Alizé Cornetové získala v Budapešti Andrea Hlaváčková, která teprve potřetí v sezoně přešla na turnaji WTA přes úvodní kolo. Česká tenistka dnes porazila nasazenou dvojku hladce 6-4 6-2.

Stříbrné olympijské medailistce Hlaváčkové se dnes dařilo především na returnu. Díky aktivní hře sebrala Cornetové první dva servisy a dostala se do nadějného vedení 4-0. O náskok ještě málem přišla: soupeřka snížila na 3-4 a po dalším brejku české tenistky si podání znovu vzala zpátky. Za stavu 4-5 ale Cornetová už počtvrté přišla o servis a tím i o set.

V úvodu dalšího dějství se po rychlém brejku Cornetová nadechla k obratu, ale Hlaváčková už si vítězství nenechala ujít. Plzeňská rodačka vyhrála pět her v řadě a za hodinu a tři čtvrtě zvítězila hladce ve dvou setech.

"Vzpommněla jsem si na dobré časy z antuky v Římě a dokázala jsem dneska porazit druhou nasazenou Cornetovou. Jsem za tuto výhru moc ráda," napsala Hlaváčková na Facebooku.

O své první čtvrtfinále v této sezoně se Hlaváčková utká s Rumunkou Alexandrou Cadantuovou. Ta dnes neměla příliš práce s Patricií Mayrovou-Achleitnerovou, která prohrála prvních jedenáct her a s turnajem se rozloučila porážkou 0-6 1-6.

Zatímco Hlaváčková dnes favoritku překvapila, Lucie Šafářová v Budapešti selhala proti až 190. hráčce světa Valerii Solovjevové. Česká tenistka podala velmi slabý výkon, když nedokázala najít odpověď na vysoké míče z rakety dvacetileté Rusky. 

Šestadvacetiletou rodačku z Brna proti Solovjevové absolutně zradil servis. Po něm uhrála jen dvanáct míčků a naděje, že by v maďarské metropoli měla šanci hrát o pátý titul v kariéře, pro ni zhasla po 69 minutách. Turnaj tak po debaklu s jediným uhraným gamem opustila.

Výsledky - Budapešť (antuka, dotace 235.000 dolarů):
Dvouhra - 1. kolo:
Hlaváčková (ČR) - Cornetová (2-Fr.) 6:4, 6:2, Solovjevová (Rus.) - Šafářová (1-ČR) 6:1, 6:0, Scheepersová (6-JAR) - Honcová (SR) 6:4, 6:1, Tatišviliová (8-Gruz.) - Janiová (Maď.) 6:3, 6:4, Cadantuová (Rum.) - Mayrová-Achleitnerová (Rak.) 6:0, 6:1, Peerová (Izr.) - Knollová (Švýc.) 6:2, 6:2, Martičová (Chorv.) - Lukacsová (Maď.) 6:3, 6:0, Meusburgerová (Rak.) - Van Uytvancková (Belg.) 6:0, 6:2, Koviničová (Č. Hora) - Kontaová (Brit.) 6:2, 3:6, 6:2, Babosová (Maď.) - Kruničová (Srb.) 6:3, 6:7 (5:7), 6:3, Cadantuová (Rum.) - Mayrová-Achleitnerová (Rak.) 6:0, 6:1.
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

180
Přidat komentář
smazaný uživatel
Jdu s prosíkem :DDD

Vypsal bys mi stručně, jak se započítavají turnaje 250,500 WTA, ATP? Je tam nějaké omezení podle rankingu, ale do kterého místa jenom hádám(30?).
Reagovat
tommr
cituju z pravidel ATP:

Commitment players (top 30 in 2012 year-end ranking) can count their best six (6) results from ATP World Tour 500, ATP World Tour 250 and other events (Challengers, Futures, Davis Cup, Olympics) toward their ranking. To count their best six (6), players must have fulfilled their commitment to 500 events - 4 total per year (at least 1 after the US Open).

ženský to mají podobně ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dík.

A ještě pro jistotu. Tedy nad třicítku si mohou počítat libovolný počet malých turnajů, že?
Reagovat
tommr
čistě teoreticky ano. V praxi si ovšem hráči musí započítávat výsledky z GS a Masters pokud se na ně kvalifikujou a nemůže se tak stát, že by se do špičky dostal někdo jen díky výsledkům z 250tek nebo challengerů ... :)
Reagovat
nouma
Gratulace Andrejce i když položme si otázku jak moc to Cornetka vypustila? Ale nevadí minulost se neptá jak :D :D Jen aby Andrejka tuto výhru potvrdila ale to bude mít hodně těžké když Cadantu obhajuje OF lonské na tomto turnaji. Třeba bude mít Andrýsek štěstí ale i tak každej úspěch se počítá a proto Gratulace a jen tak dál.
Reagovat
freeteepek
Lucky dnešní výkon byl ostudný. Ženský bohužel vypadávají z role velmi často. A stává se jim to i na GS - třeba v SF letošního Wibledonu Flipkensová nebo ve finále Lisická.
Začínám se přiklánět k názoru, že tenisový divák má za svoje nemalé peníze nárok vidět pořádnou tenisovou bitvu a ne jednostrannou hru trvající zhruba hodinu, což je čtyřikrát méně, než hráli Chlapi. Ženský si proto nezaslouží ty samé peníze, jako dostávají muži!
Reagovat
Frick
A co třeba od QF tedy kdyby si to i ty holky dávaly na tři sety? Nezvládly by to fyzicky? Třeba po 4h by se ploužily jako lemry, místoto toho chlapi po 4 hodinách jsou OK?
Reagovat
freeteepek
A co jim dát limit na počet odehraných gamů? Nebo časový limit? Nechat se vypráskat za hodinu v posledních kolech GS je trapnost a utrpení pro diváka, který se od začátku turnaje těšil na pořádnou bitvu:-) V této fázi turnaje už bohužel nemá možnost jít se dívat na jiný zápas:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Alize Cornet se odhlásila z turnaje v Bad Gasteinu, kde obhajovala titul.. Jako důvod napsala, že si musí odpočinout od vyčerpávájící 1. poloviny sezony..
Reagovat
LukasH
Jasně. Ten můj první komentář byl spíš nadsázka. Ale myslel jsem vyzrálého chlapa, co by jí podržel psychicky. Navíc, co se týká Sereny, ten její je zároveň i její trenér a ona sama řekla, jak jí to všechno sedlo. Nedá se to samozřejmě paušalizovat.
Reagovat
smazaný uživatel
No a zase otázka k polemizaci: co je to vyzrálý chlap? :)) Zajímalo by mě, jak se to hodnotí, věkem? To přece není žádná záruka....:)) To byla Mašena, jak měla slovní přestřelku se Serenou a rýpla si do ní, že je ženatej?
Reagovat
smazaný uživatel
to není nourmální, ta holka už je na okruhu nějakej pátek a nemí možná aby prohrála s takovou hráčkou, podle mě se na to normálně vy....a, přijela si jen pro startovný, protože jinak bych si musel myslet, že je to obyčejná p..a.
Reagovat
Frick
Tak snad prize-money je za druhý, třetí kolo citelně vyšší než za vypadnutí v prvnim, ne?

no ale tak tedy by mohla ukázat nějakou sebereflexi. Třeba dát to startovný na charitu...
Reagovat
tommr
je rozdíl mezi prize money (oficiální peníze za umístění) a startovným (neoficiální peníze bokem pro největší hvězdy) ... :)
Reagovat
Frick
A ona je pro Maďara nějaká 30. hráčka z Čech nějak extra atraktivní?
Reagovat
tommr
nevím jak dalece je pro ně Lucka atraktivní, ale žádnou lepší hráčku letos nesehnali. Příští rok už to bude po tý ostudě co si letos Lucka uřízla asi jiný ...
Reagovat
Frick
Nějaké pěkné sportovní akty :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nekdo se musi zastat Lucky a budu to ja. Videl jsem ten zapas od druheho setu.
Bylo tam hodne chyb, ale i hodne sanci. Da se rict ze pokud mela dva breakbally tak souperka zazracne vse vybehavala a nedala Lucce sanci na zvrat. Jako ano..od Lucky tam bylo hodne chyb, nicmene souperka chvilkama vybirala nemozne.
Taky si myslim ze zrejme Lucce chybi chlap, ac se me Lucka libi, necham to na svobodnych panech :)
Reagovat
Fandina
Že by ten chybějící chlap místo Lucky na kurtech vyhrával?
Reagovat
smazaný uživatel
No..to ne ne, ale zrejme je na tom Lucka spatne psychicky. Tak ale samozrejme, mohl byt jen jeden spatny zapas.
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš stereotyp, mixnutý s přechodem z trávy. Lucka je ten typ, který na přechod z trávy na antuku potřebuje trochu víc času.
Reagovat
Fandina
Dělala jsem si legraci. Nechci dělat chytrou, ale proč by měla být na tom Lucka špatně psychicky? Hrála blbě, ale bohužel ona někdy tyhle dny mívá, celý zápas hraje špatně a nic s tím neuděláš. Podle mě se neustále psychika hráček přeceňuje. Je to harcovnice, nastoupila a prohrála. Holčina proti ní se moc snažila a kdyby hrála jen trochu hůř, tak jí Lucka dá.
Reagovat
smazaný uživatel
no.. ja nechapu proc si dala tento antukovy turnaj, kdyz spise mela odpocivat a trenovat na americkej beton.
Se me spise zda, ze Lucku nejak ukecali(nebo proste ji rekl jeji manager )
Reagovat
Frick
Nicméně je fakt, že už 2x po sobě prohrála zápas ve kterym byla jasnou favoritkou. Přitom když v Eastbourne dala Kláru a pak i Sam, tak jsme mohli věřit v nějakej posun zase vejš.

Tak je v ní něco? Tělesnou konstrukci má 10/10, tak by měla těžit i z toho, ne? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jj, taky jsem nechápal. Ale pak mi to přebilo, že chce po dlouhé době vyhrát WTA turnaj.
Reagovat
Frick
Pak už je ale nemysl jít zpět na antuku, když s antukou je šlus...
Reagovat
Fandina
Antuka se bude hrát ještě měsíc, ale Lucka teď bude mít ten měsíc volno, měla by hrát až v Torontu, viz dole odkaz na program hráček. V každém případě škoda, že to dneska takhle dopadlo. Nicméně tam sebou měla spaaringpartnera, tedy chlap tam s ní byl.
http://tennisbios.com/view/player-schedules-wta
Reagovat
smazaný uživatel
ahaa....ja myslel ze spaaringpartner je jen na pinkani a ne i jako nabijec. Diky za nahled na tuhle vec i od zeny ;-)
Reagovat
Fandina
Sparingpartner může nabijet hlavně na raketu a když na to přijde i psychická podpora. Mám ale dojem, že mužská představa chlapa je jiná než ženská představa chlapa ... těžko se potom domluvíme ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Zítra se dozvíme soupeřky na Fed cup 2014...:) Koho tipujete? Já bych samozřejmě byla moc ráda, kdyby to byly Němky - jednak by to byla jediná možnost, jak hrát doma, zadruhé (to je asi jasný :D ) bych samozřejmě moc ráda viděla znovu naživo Sabinku...navíc mám moc ráda i ostatní Němky - Monu, Julču, Angie i Anniku. Akorát, zase na druhou stranu, by to rozhodně nebylo vůbec ale vůbec pro naše holky jednoduché...
Reagovat
PetaM
Není z čeho vybírat.

USA - Serena (i když někdo říkal, že první kola FC nehraje), Venus, Sloane S., Jamie H., ... Navíc cesta do Ameriky, snad nejhorší soupeřky.

Neměcko - výhoda je domácí prostředí. Ovšem mají skvělé hráčky Angelique, Sabine, Mona, Julia - těžký zápas, ale jeden z těch přijatelnějších.

Austrálie - Samantha, asi jediná schopná singlistka. Před domácím publikem snadno vyhoří. Austrálie se jeví jako nejlepší varianta, ovšem tamní dusno Petře nedělá dobře, navíc cestování. Silný debl, který ovšem H+H porazily tady v Česku, ovšem na Wimbledonu pohořely (velkou zásluhu na tom sice měla Andy, ale prostě pohořely). Vypadá to, že by to mohla být nejlepší varianta. Bude záležet jen na formě našich tenistek.

Španělsko - rozhodně by zvolily antuku, což teda Petře nesvědčí, ale nějak extra silný tým to není, leč mají Carlu S.-N. Ale jsou to všechno antukářky a bylo by to těžké.

Mé stupně obtížnosti FC týmů:
USA, Německo, Austrálie/Španělsko (od nejtěžších po nejlehčí). Austrálii a Španělsko jsem dal na dělené 3. místo, protože to bude záležet na formě holek :)

No, bude to těžké ... A u všech týmů budeme mít co dělat - pokud jde o USA, s těmi nám hrozí reálné vyřazení ze Světové skupiny :)
Reagovat
tommr
já bych bral Španělsko. Austrálie by taky nebyla špatná, ale s těma jsme hráli loni. Rozhodně bych si nepřál Německo a USA - Němky a Američanky by pro naše holky byly momentálně příliš silný soupeřky a hrozil by nám sestup ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Usa : no pochybuji, že by se holkám chtělo jet z Austrálie domů a pak do USA, navíc ten časový posun (takže bychom utkání sledoval někdy pozdě večer) a pokud by hrála Serena, tak to bude fakt těžký...

Německo: Hrálo by se doma, což je asi jediná výhoda na tomto soupeři. Mají hodně silný tým, jedna z nejhorších variant.

Austrálie: Jeví se to jako jeden z nejsnadnějších soupeřů. myslím, že se hraje týden po AO, takže by v Austrálii mohly holky zůstat. Petře tam sice nevyhovuje klima, ale předloni jí to nějak neomezovalo, takže letos měla spíš špatnou formu. Nevýhoda pro nás fanoušky - opět časový posun. Ale Australanky krom Sam nikoho schopného nemají. Snad jen debl, ale na ten nemusí vůbec dojít.

Španělsko: Asi nejsnadnější soupeř. Krom Carly S.-N. nikoho moc nemají, ale hrálo by se pravděpodobně na antuce, což Petře moc nevyhovuje.

Já jsem pro Austrálii nebo Španělsko. A kdybychom měly v semi Itálii, tak by se mohla vysejt tráva, ne? Italky by mohly rovnou zůstat doma :D
Reagovat
tommr
s Italkama by to bylo těžký na každým povrchu trávu nevyjímaje. Vem si třeba jak letos Knappová, která ani není v užším kádru Italek vyřadila ve Wimbledonu Hradeckou a Šafářovou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň, ale třeba Saru Errani by na trávě porazila i Šafi, kdyby neměla blbej den jako včera a o Petře ani nemluvím... :D
Reagovat
tommr
no to možná jo, ale oba víme, že na trávě se určitě hrát nebude a na tvrdým povrchu budou Italky velice nebezpečný. A hlavně se k nim naše musejí nejdřív probojovat což při jejich současný mizerný formě nebude vůbec lehký ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No Fed cup se bude hrát příští rok v únoru a kdo ví jakou formu budou holky mít. Tráva by byla moc drahá a bylo by to náročný, to chápu. Los je v 19:00, že? Tak to nevím, jak to do té doby vydržím, jsem hrozně zvědavá a doufám, že nevylosujou USA nebo Německo..
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska jsem si dal fakt dost do těla, asi na rozdíl od Lucky. Pak jsem v hospě koukali jak puci. Já nevím, ale ta Lucka potřebuje chlapa. Kdo je volnej pánové?
Reagovat
smazaný uživatel
Typicky mužský myšlení :))) Jak víš, že jí to pomůže? :))
Reagovat
Fandina
janekda se nabízí?
Reagovat
Reti64
Asi byly nějaký panáčky, nebyly? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Lunej, poraď :)

Reti - musel jsem přebýt kyselinu mléčnou, myslím že se podařilo
Reagovat
smazaný uživatel
A v čem ti mám poradit? :))
Reagovat
smazaný uživatel
Co s tou Lucinou, naší. Jsi žena přece.
Já bych ji tak zvládl dát pár na holou.
Reagovat
smazaný uživatel
No prostě vyhořela, já nevím, proč se z toho dělá věda :)) Ty nemáš den, že jsi prostě totálně v hajzlu /výstižněji to říct neumím/ a na co sáhneš zkazíš :)) To se snad netýká jen ženských ne? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas. Pár na holou, 2 týdny zákaz rakety. Vzít ji na cestu do Jiljí. A GS je náš.
Reagovat
smazaný uživatel
Pár na holou bych vynechala i když chápu, že by to pro tebe byl jistě příjemný zážitek :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Plakal bych u toho :)
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D:D to mi fakt vysvětli, co by tě tak rozplakalo :D:D
Reagovat
Frick
Ta budí mít prdel jak z kamenu. O to by se ti zlomila rákoska :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Plácat je špatně :(

Zas by to nesmělo být moc, aby holka pak v dalším zápase nebyla zabržděná.
To je ono. Chtělo by to nějakého odbrzďováka.
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím to tak, že ty bys jí mohl dělat psychologa a fyzioterapeuta v jednom :))
Reagovat
LukasH
Jestli Lucce chybí chlap - něco by na tom být mohlo. Podívejte se, jak hraje Serena od doby, co chodí s tím Francouzem.:-D:-D
Reagovat
smazaný uživatel
No a jak hraje Petra, co začala s Adamem :))) Zpočátku skvělý a pak? :))
Reagovat
LukasH
Takhle se to brát nedá. Petra zná Adama asi odjakživa. Někde na líbím se ti s ním má Petra fotku, kde je ona puberťačka a on úplně malej kluk. A jak Petra vypadá starší a už tehdy byla dost velká, působí to dost komicky.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč se to nedá tak brát? Když ženská hraje blbě, potřebuje chlapa, když ho má a hraje blbě, tak je to právě proto, že chlapa má. :))) Tak kdo se v tom má jako vyznat? :)))
Reagovat
gigin
http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/491994-obrazem-nejlepsi-teniste-sveta-maji-vybrany-vkus-ci-pritelkyne-je-nejkrasnejsi.html#hp-sez
Reagovat
Reti64
Jednoznačně: Jelena Ristič! IDEMO!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Moc hezké! Dal jsem hlas Jeleně, protože Esterka už jich má dost. :)
Reagovat
gigin
Monty, vím, že je na tebe spolehnutí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Když tady píšete o přítelkyních. Vůbec mě to nezajímá, ale nevíte s kým si Ester šeptá, a celkem důvěrně, během zápasů? Už jsem toho maníka viděl na dost turnajích.

Dát do ankety Mirku, je trochu unfair. Po dvojčatech ... Měli tam vrznout tu babu od Tipsy.
Ještě tak udělat anketu nejkrásnější matka. Od včerejška mám jasno.
Reagovat
gigin
:DDDDDDDDDDDDDD
No ale s těma matkama by to nebylo marný. Koho si tak jako vybavuješ, když na to přijde? Já teda tu Ernestkovu, v kterej máme jasno, Můrovu, tady je to asi celkem taky jas, Djokovu... a víc nevím :(((
Reagovat
smazaný uživatel
To je jas. :) Hele, víš co? Asi budu muset mírně přehodnotit názor na toho Verdasca. Teď jsem koukal na Twitteru, že si normálně píše s Donnou Vekic a sleduje ho taky Monica Puig (Monča mluví i španělsky, takže mě to ani nepřekvapuje). No a normálně se tam Donny ptal, jak se má a tak. :D Takže mě docela příjemně překvapil... No ale tu Aničku mu NIKDY neodpustím! Taky mě naštval, jak v mixu při finále Hopman Cupu dával proti Aničce takové bomby na servisu. Snad ještě větší než proti Novakovi... Tím mě teda naštval, opičák jeden zarostlej (tehdy byl, teď už je hladce oholen). :D Takže tohle mu neodpustím, ale jinak teda trochu přimhouřím oko, když ho sledujou Donna a Monica. :) No a navíc se tady líbí spoustě žen (Magerkou počínaje), takže proti němu stejně nemůžu nic říct. :D Akorát teda nemám rád jeho trenéra, protože Sanchez se mi zprotivil, jak odešel od Caroline. A taky si moc nevidí do pusy...

No, takže toho Verdasca ještě jakžtakž beru na milost, ale lotyšského floutka fakt ne... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda že Stifler nehraje tenis.

Právě proto je třeba taková anketa.
Reagovat
gigin
:DDDDDDDD Ferda je fajn. Uvidíš. To ještě doladíme :))))
No nic, jdu hledat nějakou komunikaci Ernests vs Vika. Teď někde o ní mluvil, ale nevím už co. Jenomže s tím cypem je to těžké, on nemá twitter ani fb, nic. Jeho stránky byly naposled aktualizovány někde v roce 2005 nebo co.. Mrhač no :DDDDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se Verdasco vůbec nelíbí, takže klidně můžeš proti němu mluvit :))))
Reagovat
Fandina
Mě se Verdasco také nelíbí. A nevím, co na něm kdo vidí.
Reagovat
smazaný uživatel
No, Ferda mu říkat fakt nebudu, to už bys po mně chtěl moc. :D Jo, já jsem taky hledal Gulbisův Twitter, ale našel jsem jenom nějaký fanouškovský. Mě by totiž strašně zajímalo, kdo by si ho přidal. :D Jinak nevím, jestli jsi viděl film Gympl. Tam se v té ústřední písni říká "Jsem spratek, floutek ve světě loutek". Tak to přesně na něj sedí. :D

Lunej: No, mně se naštěstí taky nelíbí... :D
Reagovat
smazaný uživatel
"jsem spratek ......", :D:D Já jsem tu už jednou psala, že každej si vybírá tenistu tak nějak trochu podle sebe :)))))))
Reagovat
gigin
monty: jj, má jen fans fb a twitter a tyhle kraviny. Kdybys monty na něco náhodně narazil, tak mi dej vědět, všechno si přidám :DDDD Když tak písni do vzkazů. Díky.
A Gympl jsem viděl, všechno sedí :)))))
Reagovat
gigin
Takže ty si jako Berdych?
Reagovat
Fandina
Já vím, co se o Gulbovi píše, povídá, podle mě je to ale nafouknutá bublina. Floutek nebude hrát tenis a tak se snažit, jak to dělá on. Floutek nic nedělá, flámuje a podobně. Gulba se podřizuje všemu, tenisovému životu a pořád někde hraje. Nevím, floutkové si jen užívají, nemakají na kurtech.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně. Asi o něm nic moc hledat nebudu, ale kdyby něco, tak dám vědět. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ohledně toho maníka u Ester, nemyslíš tím Tomova fyzioterapeuta? S tím jsem ji často viděla se bavit během zápasů a sedět vedle něho. Jinak nevím, nikdo jiný mě nenapadá. Fotka třeba tady: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=422652391131882&set=pb.110484985681959.-2207520000.1373403342.&type=3&theater

V tý anketě pohledných partnerek pro mě vede jednoznačně Jelena, je mi i podle fotky hrozně sympatická :-).
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě, vyzrálá a sympatická :))))
Reagovat
smazaný uživatel
dík, to je ON. Fakt často vypadá s Ester jako pár. No, dosti řečí.
Reagovat
LukasH
Nejvíc se mně líbí Můrová - něco na ní je, vypadá inteligentně. Nováková je sympatická, Berdychová se mi jeví jako typická kráska ze žurnálu a Mirka je hezká mamina.:-)
Reagovat
tommr
a uřízla si jako turnajová jednička pořádnou ostudu. Dostat kanára od průměrný hráčky z druhý stovky je v její pozici prostě nepřípustný. Tak slabej výkon se u profesionální tenistky nedá ničím omluvit ...
Škoda, že už tady není vlk - docela by mě zajímalo jeho vyjádření k dnešnímu výkonu Lucky ...
Reagovat
historik
Tak dneska z českého pohledu tedy katastrofa. Honza Hájků čím dál tím víc klesá herně i žebříčkem, u Rosola pokračuje špatné období. Eva Birnerová v příjemném wimbledonském překvapení nepokračovala, Plíškovic dvojčata opět hrůza, chvíli jsem sledoval Kristýnu proti Báře - a bohužel musím říct, že takovou nemotoru jsem dlouho neviděl. A korunu tomu nasadil "šafářův dvoreček", to se ani nedá popsat jak hrozné to bylo. Vypadalo, že tam jela snad jen na výlet, naprosto odevzdaná, i když vidím, že to nejde, vůbec žádná snaha něco změnit. Být pořadatelem turnaje, tak už s ní snad nechci nikdy nic mít. Co by chtěla víc? Nasazená jednička, méně kvalitně obsazený turnaj,v prvním kole snad nemohla mít moc slabších soupeřek... a ona proti ní uhraje gem - naprostá ostuda. Neskutečně mě naštvala. Dneska pozitivně překvapily jenom Andy Hlaváčková a Renata Voráčová, pochvalu zaslouží taky Klárka, že se nevzdala a stav 0:3 ve třetím otočila. Ale ty otrávený obličeje mě tedy u ní neuvěřitelně rozčilují. Jen je u ní strašná škoda toho podání, když vidíme, jaký bomby tam dokáže z obou stran rozdělovat. Hernych vypadá, že snad první kolo v Newportu přece jenom zvládne.
Reagovat
tommr
Lucka by měla vrátit prachy co dostane za první kolo - za dnešní výkon si nic nezaslouží. Kdyby tam pořadatelé místo ní poslali na kurt nějakou amatérku z Horní Dolní tak nikdo nepozná žádnej rozdíl ...
Reagovat
slacker
No to byl uchvatny obrat ve 3 setu od Klary Z. z 0:3 na 6:3. Aspon neco se dari
Reagovat
Reti64
Paráda, Klárka hrála docela dobře, Flavia však zatím není co bývala. Ve druhém kole čeká Karin Knappová, zase domácí...To bude možná těžší mač, zatímní bilance 1:0 pro Klárku ze čtvrtfinále Oeiras 2008: 3:6, 6:4, 6:4.
Reagovat
tommr
no pokud bude Knappová hrát stejně dobře jako ve Wimbledonu tak se má Klárka na co těšit - tam jí zastavila až pozdější vítězka Bartoliová ... :)
Reagovat
Reti64
Já vím, a to je Karin antukářka...
Reagovat
Fandina
super, třetí set o hodně lepší než Flavia. Jen tak dál Klárko ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Cenné vítězství pro Klárku! Flavia je pořád velmi solidní hráčka a navíc doma na antuce...
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, Palermo, tam italky vyhrály nad námi FED, Vinci je tam doma a Flavii se tam také daří, dobře, že to Klárka otočila. Viděla jsem to od poloviny třetího setu a Klárka byla přesvědčivá, tak snad se jí bude dařit i proti další Italce. Klárko pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak uni jsem skoro uronil slzu...

Tak odevzdanou jsem ji snad nikdy nevidel...na podani to bylo uplne tragicky a na returnu tak polovicni :( Souperka na ni mela jednoduchou zenskou strategii velke kopce aby mic vysoko vyskocil a Lucka se vyhazela uplne sama :(

Letos ma prisernou sezonu tak hlavne aby se co nejdriv nakopla a zacla hrat svuj tenis...

Bohuzel ktomu zapasu se na ni dneska neda rict ani jedno slovo pochvaly...dneska ji neslo absolutne nic :'( :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem akorát stihla prohru Lucky, ještě že jsem to neviděla.. tak koukám na Petru a jdu si zavzpomínat :))) Monty, díky za psaní, až to skončí, přečtu si to .))
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně. :)
Reagovat
smazaný uživatel
já si to pouštěla už včera, ale Petra neormzí - pouštím znovu.. a směju se zase znovu :D
Reagovat
smazaný uživatel
to Petry Ano:DD
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dočteno, ale stejně si to musím přečíst ještě jednou. Nicméně díky, tak dlouhý psaní mi snad ještě nikdo nenapsal :)))) Závidím ti tvoji paměť :) Pořad s Petrou byl zajímavej, jo, kdyby Donutil věděl... :))
Reagovat
smazaný uživatel
Díky. :) Já myslím, že už jsem ti jednou napsal docela dlouhé psaní o Vice, i když takhle dlouhé asi ne. :) Jo, taky jsem se na chvíli podíval... Prý "nějaká Wozniacká", to mě teda nadzvedlo. :D Ale jo, jinak to bylo docela fajn. No ale víš, co si myslím? Že moderátoři těch různých talkshow nosí holkám akorát smůlu. Když byla Andrejka Hlaváčková (po loňské sezoně) u Šípa ve Všechnopárty, tak jí pro letošní rok předpovídal asi Top 30. Teď je Andrejka ve druhé stovce. No a Donutil říkal, že o 1. místu Petry není pochyb a taky jí to nevyšlo... Prostě jim ti moderátoři nosí jenom smůlu. Pokud chtějí, aby se holkám dařilo, tak by radši neměli říkat nic. :D
Reagovat
tommr
ve svý době byl ten pořed jistě velice zajímavej a vtipnej, ale s odstupem času působí hodně divně. Nejde ani tak o to, že Petra nenaplnuje sportovní očekávání - to se holt občas stává. Dost trapně působí hlavně narážky na Pavláska ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Adama mi bylo líto už tehdy..
Reagovat
smazaný uživatel
Adama mi bylo líto už tehdy..
Reagovat
Fandina
Ty si mě ale pobavil. Jak, že nosí moderátoři smůlu? Kdyby výsledky záleželi na tom, co kdo říká a ne na životě, tak to by bylo všechno ve světě jinak. Moderátor přece neřekne hostovi, když je to sportovec, že bude klesat dolu, on přece neví, jak se situace vyvine. Popřeje a povzbudí, že to bude dobré, navíc je to zábavný pořad, přece tam nebudou říkat, že tenistkám nepřejí lepší umístění ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
To co jsem napsal, bylo myšleno převážně nevážně. :) No ale třeba na tom něco je...
Reagovat
smazaný uživatel
Věřím, že Petra brzo světová jednička bude! :)
Reagovat
Fandina
monty ... určitě na tom nic není, záleží na situaci a podmínkách a hře ne na tom, co se kde povídá a na účastech v šou, to je spíš opravdu o zábavě ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, v něčem to působilo divně vzhledem k tomu, jaká je teď situace. Ale mě zrovna Pavlásek nenapadl, to se prostě stane... spíš ty Donutilovy předpovědi, narážky ohledně návratu Sereny a tak. Petře to tam slušelo a jak mluvila o tom přetlaku v hlavě apod..
Reagovat
smazaný uživatel
Bože Lucy, co to bylo? Sice jsem viděla druhou polovinu druhého setu, ale takhle blbě jsem ještě Lucku hrát neviděla :( Zlatá Petra teda :-)
Reagovat
Bob
že tohle někoho vůbec ještě překvapuje. Bohužel, ani zakládají skupina fanoušků nepomohla, je to pořád tragický.
Reagovat
tommr
no řek bych, že dneska to bylo ještě tragičtější než kdykoli předtím, protože soupeřka byla poměrně dost slabá a výkon Lucky se tak nedá omluvit ani tím, že by jí soupeřka dělala nějaký potíže - tý stačilo jen vracet kopce a čekat co Lucka zase vyrobí za neuvěřitelnej kiks ...
Reagovat
smazaný uživatel
http://sport.aktualne.centrum.cz/video-rus-bogomolov-vzdal-zapas-a-sproste-urazil-sudiho/r~d0e06f78e88f11e29e010025900fea04/?utm_source=centrumHP&utm_medium=sportbox&utm_campaign=A&utm_term=position-7 Tak toto je opravdu síla, to jsem ještě neviděl, přitom to podle mě nebyl aut.
Reagovat
Reti64
Klárka - kromě loškého čtvrtfinále v Baastadu v druhé polovině července - až do podzimního Soulu nic neobhajuje, tak snad půjde zas trochu nahoru :-)
Reagovat
VlS
schválně
Reagovat
VlS
Na to se nedá dívat, jdu pryč
Reagovat
smazaný uživatel
Tie turnaje pocas leta sa ani neoplati sledovat

tam hraju jak sa im zachce
vysledky su velmi cudne
Reagovat
VlS
děláš si ostudu zatím něco, čemu se dá říct ostudnej výkon.
Reagovat
kohlik
Co to ta šafářová vyvádí?
Reagovat
VlS
není schopná trefit kurt
Reagovat
smazaný uživatel
Já to sleduju pouze na livescore, ale to hraje Lůca fakt tak hrozně? Zatím to vypadá na pořádnej výprask..
Reagovat
kohlik
Hraje jak když to nikdy neviděla, a to to byla hráčka top 20.
Reagovat
smazaný uživatel
já bych si to pustila, ale jsem stále na zahradě pod stromem a je tu slabej signál na wifi.. hrozně se to seká :-)
Reagovat
smazaný uživatel
pusť si stream, stojí to za to už kvůli tý maďarštině :) jinak nevím, jak hraje, protože jsem si to pustila až teď.. snad to otočí, dělej, Lucko!
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám puštěnou Klárku a Flavii z Palerma, i když ten stream je teda prachmizernej... Turnaj v Budapešti vysílají na Sport1, dneska jsem se chvíli díval na Andrejku proti Alizé.
Reagovat
Fandina
Dávají to na Sport1. Lucka se snad vzpamatuje a bude to. Lucko pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
maďarština je hrozná, to znám z vlastní zkušenosti, když jsem byla v Budapešti ( během finále Fed cupu 2011, protože můj otec koupil zájezd a zapomněl na to, že je Fed cup.. :( ) Nejhorší je ale ta jejich měna. Když si jdeš nakoupit nějaký jídlo a platíš za pár věcí i několik tisíc, to je fakt na palici.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
maďarština je hrozná, to znám z vlastní zkušenosti, když jsem byla v Budapešti ( během finále Fed cupu 2011, protože můj otec koupil zájezd a zapomněl na to, že je Fed cup.. :( ) Nejhorší je ale ta jejich měna. Když si jdeš nakoupit nějaký jídlo a platíš za pár věcí i několik tisíc, to je fakt na palici.. :D
Reagovat
Fandina
Lucka je kromě Sport1 ještě na SlovakSportu a Klárka na italském Supertennise.
Reagovat
Reti64
Moc pěkná podívaná to zatím opravdu není. Už chápu, proč Lucce jde poslední dobou spíš debl...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak koukám, že Lůca ztratila ve druhým i podání.. hmm asi se přesunu k PC a zapnu stream a budu fandit..
Reagovat
smazaný uživatel
SuperTennis bohužel nechytám, protože nemáme HD přijímač. Stejně tak nemám Slovak Sport. Snad v blízké době... Sport1 momentálně mám, ale radši bych teď měl SuperTennis, protože turnaj v Palermu mě zajímá víc kvůli Kiki. :)
Reagovat
smazaný uživatel
motny jsi na tom líp než já :D já chytám pouze Eurosport v němčině a tam dávaj z WTA snad jen AO, takže jsem plně odkázaná na rozmazaný, občas sekající streamy :-) Ale docela mně láká ted o prázdninách na nějaký turnaj vyrazit se kouknout. Od fináel Fed cupu jsem nikde nebyla. Nemá být nějaký turnaj v Rakousku? A nevíte, jestli letos bude hrát Petra v Linzi?
Reagovat
smazaný uživatel
Eurosport dává všechny grandslamy kromě Wimbledonu. Německý Eurosport mám taky a momentálně i český. Ještě loni měli práva na spoustu turnajů, ale teď je bohužel nemají. Je to velká škoda... Jinak já jsem byl loni v O2 areně na exhibici s Mashou a letos ve Stromovce na turnaji ITF. Oboje krásné zážitky, hlavně ta exhibice. :) Jo, příští týden bude turnaj v rakouském Bad Gasteinu. Tam taky bude hrát Kiki Mladenovic. :) Jinak Petra letos v Linci asi nebude, ale budou tam Vika a Ana. :) Z českých tenistek tam budou Šafářová, Hradecká a Strýcová.
http://www.generali-ladies.at/das.turnier_nennliste.php
Reagovat
smazaný uživatel
fakt všechny? hm.. tak to mi nějak uniklo :D já byla na sobotních dvouhrách Fed cupu 2012 finále a na ITF Sparta Prague open 2011 na semi.. hrála Petra s nějakou srbkou, asi Krunic tuším... Tenkrát jsem byla pár metrů od Petry, na to nikdy nezapomenu :D Ale ted v Rakousku jsou přihlášený háčka, tam bych docela jela, ale pochybuji, že se mnou bude někdo doma chtít jet a samotnou mne nepustí.. ach jo :(
Reagovat
smazaný uživatel
docela zvláštní, že jsem viděla vždy Česku proti Srbce :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jsi viděla při tom finále Fed Cupu taky Aničku. :) Bohužel zrovna ten méně povedený zápas...
Reagovat
smazaný uživatel
já fandila Lucce, takže jsem byla spokojená :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je mi jasné. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Přece vyzdobená českýma vlajkama nebudu fandit Aničce, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
No, to by vypadalo trochu divně, to je fakt... :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
Fandina
monty ... to jsem nevěděla, že Supertennis jde jen přes HD přijímač, má máme dva, oba HD a Supertennis tam jde. Jinak dobré HD přijímače jsou teď k dostání i celkem levně, nedávno jsem vyslechla hovor v jednom obchodě a to co ještě před pár lety stálo 10 tisíc můžeš koupit teď i za tři i méně ve srovnatelné kvalitě. Ale nerozumím tomu, jen jsem se nachomýtla k tomu hovoru.
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.560839813980102.1073741827.185199214877499&type=1

Petra byla šopovat :-) Sluší jí to :D
Reagovat
Fandina
Petra propaguje firmu Steilmann a vždycky čas od času jsou takhle viděny její fotky s jejich oblečením. A koukám také, jak to tam Petře moc sluší včetně účesu. Super Peťa.
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím. Jednou jsem ze zvědavosti do obchodu týhle značky zašla, ale jako že by mne tam něco oslnilo, to se říct nedá...
Reagovat
Fandina
Steilman je klasická firma s oblečením německo-italského původu, mě se jejich oblečení líbí, tuším, že na večírku ve Wimbledonu v rozhovoru i o téhle firmě Petra mluvila, ty její šaty na jedno rameno tam v černé barvě jí jednak sekly a jednak v ních vypadala téměř nejlép. Ještě se mi líbily žluté šaty Sloane, moc jí slušely. A tyhle béžové šaty tady Petře také moc sluší. Ta černobílá kombinace je klasika a ty boty k tomu jsou super.
Reagovat
smazaný uživatel
Petře to sluší, jejich oblečení není špatné, ale můj styl to není.. možná tak za 10,15 let :D
Reagovat
Fandina
PetraFans ... nevím, ale pokud klasika není tvůj styl dnes, tak asi nebude nikdy, tedy podle mě ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
pochybuji, že bych za 15 let nosila, to co ted... to by mne asi poslali do Bohnic :D
Reagovat
Fandina
PetraFans nevím co nosíš, ale vím, že každý nosí co chce, bez ohledu na věk, záleží na vkusu. Podle mě než věk spíš rozhoduje nutnost oblečení, někam musíš nosit kostým, nebo určité oblečení, ale ve volném čase nosí čtyřicátnice to samé co dvacítky. Stačí se rozhlédnout kolem sebe ... úsměv
Reagovat
tommr
v Budapešti se dneska objeví ještě Lucka Šafářová, která je turnajová jednička ...
V Palermu dneska hraje dokonce hned 6 našich hráček - Birnerová, obě sestry Plíškovy, Strýcová, Voráčová a Zakopalová ...
Z našich nejlepších hráček nehrajou v Budapešti nebo v Palermu jen obě Petry. Petra Cetkovská dnes bohužel skrečovala zápas prvního kola v Biarritzu - doufám, že se zase nějak vážně nezranila. Petra Kvitová sice nehraje nikde, ale dneska večer se spolu s Tomášem Berdychem přesto objeví v televizi v Trumfech Miroslava Donutila ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je ale repríza z loňského roku. Myslím, že to dávali někdy v průběhu loňského Australian Open...
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10317970619-trumfy-miroslava-donutila/212522162300001/
Reagovat
PetaM
Kéž by to repríza nebyla a byl by to nějaký nový rozhovor, ale asi ne :( I když je dost blbé dávat reprízu v hlavní vysílací čas :D :D
Reagovat
PetaM
Jó, to hraje na České televizi. No tak to chápu :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je to tam celkem jasně napsáno - "Rok výroby: 2012"

To víš, v televizi je to přes léto samá repríza...
Reagovat
tommr
tak to je škoda, já se těšil, že se tam dozvím nějakou zajímavost z poslední doby. Pro mě to ale bude premiéra i tak, protože jsem to loni nějak propás ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já to taky neviděl, ale tenkrát mi o tom říkal táta. Díval se na to a říkal, že Petra i Tomáš byli fajn. Donutil tam právě v průběhu pořadu něco řekne, že právě v těchto dnech hrajou na Australian Open...
Reagovat
PetaM
Nezkoumal jsem to nějak extra :D :D No, já teda stále čekám na zprávu, jestli spolu Petra a Radek chodí :D Tolik humbuku před Wimbledonem a teď nic. :D Zatím jen fotky, které nic nedokazují :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě dají možná i reprízu Krause, když tam měl Toma a Radka po vítězství DC, vůbec bych se tomu nedivila. :)) Na Petru se juknu, když to stihnu, protože jsem to taky neviděla.
Reagovat
smazaný uživatel
Když to tak řeknu: Můžeš zavzpomínat na staré dobré časy, kdy bylo kolem Petry hodně optimismu. :) Vem si, že ten pořad je rok a půl starý, takže tam určitě nebudou probírat zrovna aktuální věci...
Reagovat
smazaný uživatel
No to máš pravdu, optimismu kolem Petry je teď hodně málo.. ale zase záleží na každým, jestli mu nějaký zbyl nebo ne. :) Ale mě spíš mrzí teď Tom, že se mu nedaří. Kdyby na všechno kašlal, hrál prachbídně, tak neřeknu, ale není to pravda a pořád ne a ne přijít na správná koncovka. Co se týče Petry, tak doufám, že s queshem opravdu neskončíme na tom Nuseláku :)))))))
Reagovat
smazaný uživatel
No, zase bych to neviděl tak černě. :) Narážel jsem hlavně na to, že ten pořad byl natáčený někdy před sezonou 2012, kdy Petra byla druhá v žebříčku a měla za sebou vítězství ve Wimbledonu, na TM a taky ve Fed Cupu...
Reagovat
smazaný uživatel
Já ti rozumím, o to víc radši se na to člověk podívá. :) Jen jsem zmínila současný stav, tak kdybych to viděla černě, už někde visím.. :)) Spíš přemýšlím, když ty máš seznam těch svých holčin, tak si udělám nějaký svůj tým tenistů a třeba mi to fandění bude víc bavit :))))
Reagovat
Fandina
Lunej ... s tím optimismem u Petry je to tak, že jeden něco napíše a další se přidají. Říká se tomu davová psychoza. Jen málokterý jedinec je schopen si v tom udělat jasno. Jestli je pesimismus na místě nebo není.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pocit, že jdu s davem? :)))) Pokud vím, taky patřím do klubu fanatiků a názor mám pořád stejný :)) Jsem zoufalá fanynka, co fandí zoufalé Petře :))) Nedělám žádné rozbory, fandím, když hraje, při prohře zalézám do své ulity a zase čekám, až budu moct vylézt a znova věřit.. a tak to půjde pořád dokola dokud s tím Petra nesekne nebo mě neklepne pepka :)))
Reagovat
Fandina
Napsala jsem to obecně, o tom, že jsou tací, kdo dají na druhé a podle toho se řídí, nevím, jaká jsi ty. Ale nesouhlasím s tím, že je Petra zoufalá, podle mě není. Hraje jak umí a že to není pořád to nejlepší, to je život, nikdo nevyhrává pořád. Petra se snaží když hraje a na komplexní pohled na ní je potřeba také počkat na rozhovory po zápase a jiná vyjádření. Ta nemají se zoufalstvím nic společeného. Jen někteří to tak vidí.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten pořad jsem si včera pustila, jelikož ho dnes nestihnu. Docela jsem se u toho nasmála teda :D Hlavně jak Petra odpovídala krátkýma větama :D

Lunej a spol. : Pomalu můžeme zakládat KZFFPK ( Klub Zoufalých Fanatických Fanoušků Petry Kvitové)

Já jsem sama zvědavá, jak dlouho moje nervy vydrží. Mně už se o Petře i v noci zdá, ale zdají se mi takový kraviny... Brzy začnou americký betony a to bude většinu zápasů hrát v noci, takže se musím připravit na probdělý noci s netbookem v posteli a zapnutým rozmazaným streamem a mp3 v uších, abych neslyšela chrápání z vedlejšího pokoje. Přes den pak budu dospávat :D Nejhorší to bude na US open, to nebudu mít kdy spát. Pochybuji, že by mne ve škole profesoři nechali usnout, zvlášť fyzikář, který nás budí i když s ním mluvíme :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jo, proč ne? :) Fandit jednomu hráči nebo hráčce je podle mě strašně málo. Vem si, když se nedejbože zraní a pak to pro tebe přestává být zajímavé... Mít osm oblíbených tenistek je možná docela dost, ale určitě je tady řada lidí, kteří mají více hráček a třeba to ani nepočítají. To jenom já si to prostě potřebuju jasně stanovit. :) No a když se dívám na žebříček WTA, tak tam to končí u 1181. místa (a to je ještě dělené). Takže osm holek je z tohoto pohledu úplně zanedbatelný počet. :) Tenistek je prostě strašná spousta, i když je fakt, že člověk má přehled asi tak o prvních dvou stovkách a pak už moc ne. Potom snad jedině o juniorkách, které se dostávají nahoru, jako je např. Katka.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak já jsem dneska taky trochu zavzpomínal, protože ráno na ČT Sport dávali Památná utkání Wimbledonu a bylo tam 3. kolo z roku 2008 mezi Anou Ivanovic a Zheng Jie. Původně jsem se tomu chtěl vyhnout, protože jsem to viděl v programu a věděl jsem, že Ana ten zápas tehdy prohrála... No ale ráno jsem náhodou zapnul televizi a stejně jsem se tomu nevyhnul. :D Původně to bylo v programu od 8:30, ale podle mě to dávali ještě dřív. Tak jsem se holt na chvilku podíval, než jsem musel pryč... Je tedy fakt, že já jsem si Aničku oblíbil až tak o rok později. Přesto si něco z toho Wimbledonu 2008 pamatuju, i když to nejsou moc dobré vzpomínky. Tehdy jsem nejvíc fandil Mashe, která skončila ve 2. kole (hm, jako letos :( ). Právě v tomhle roce jsem vnímal Mashu a Anu hlavně jako soupeřky. Ana byla tehdy světová jednička a Masha trojka. Dřív jsem byl asi víc na blondýnky, takže jsem fandil Mashe. :D Na ten zápas Ana - Zheng jsem se určitě nedíval, ale pamatuju si, jak Ana hrála 2. kolo proti Nathalii Dechy. Ana tenkrát vyhrála 10:8 ve 3. setu a přiznám se, že tehdy mi bylo dost líto Nathalie. Anička to měla v tom zápase několikrát nahnuté, ale zabojovala a měla taky velkou porci štěstí. Pamatuju si, jak po zápase líbala pásku... No ale když jsem se dneska díval na ten sestřih zápasu Ana - Zheng, tak jsem si říkal, že Anička je dneska ještě krásnější, ale už tehdy byla moc hezká. Je fakt, že Anička od té doby zhubla a taky má teď mnohem hezčí šaty než tehdy, ale krásná byla už tenkrát. :) Akorát jsem si toho všiml až trochu později, no. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak herně mi Ana přišla hodně podobná jako dneska, akorát v tom 1. setu se jí toho v tom zápase moc nepovedlo. Přemýšlel jsem nad tím, proč zrovna zápas 3. kola Ana - Zheng dali do toho cyklu Památná utkání Wimbledonu. Nějak jsem nechápal, co bylo na 3. kole památného a pak mi došlo, že vlastně nenasazená hráčka (Zheng měla dokonce divokou kartu) vyřadila nasazenou jedničku. Pamatuju si, že Zheng byla v tom roce ve Wimbledonu hodně dobrá. Potom vyřadila taky Nicole Vaidišovou a pak až v semifinále prohrála se Serenou. Úplně si vybavuju, jak jsem tenkrát při tom semifinále přál Zheng Jie a říkal jsem, že má na Číňanku docela velká prsa. :D

No, člověk občas nechápe, na co všechno si vzpomene. :) Jsem rád, že jsem si Aničku zhruba o rok později oblíbil, i když už se jí třeba tolik nedařilo. Ale možná o to víc si toho cením... Pak už Ana a Masha nesoupeřily o post světové jedničky, protože Masha šla na operaci s ramenem a Ana musela zase hledat tu správnou cestu. Takže už jsem je nepovažoval za soupeřky a teď jsem rád, že fandím oběma. Pro mě to jsou a vždycky budou dvě nejkrásnější tenistky, které mají hlavní podíl na tom, proč jsem začal tak intenzivně sledovat ženský tenis. :) A víš, co pro mě byla největší odměna? Když loni v prosinci hrály Masha s Anou debla na exhibici v Miláně proti Errani/Vinci. To jsem říkal, že krásnější pár pro čtyřhru už nikdo nikdy nesestaví. :)
http://static1.purepeople.com/articles/5/11/13/15/@/994630-maria-sharapova-ana-ivanovic-roberta-620x0-2.jpg

Ještě doplním, že zítra bude na ČT Sport z cyklu Památná utkání Wimbledonu semifinále 2009 Serena Williams - Elena Dementieva. Tomu se chci určitě vyhnout, protože tenkrát mi bylo Eleny strašně líto (prohrála z mečbolu). :(
Naopak moc rád se zítra podívám na záznam finále mixu z letošního Wimbledonu, který poběží od 10:00 na Fandovi. Chci si to ještě jednou užít včetně těch nervů, jak Kiki při svém podání odvracela mečboly... Byl to skvělý zápas, všem vřele doporučuju! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tebe je na tenhle portál škoda :)
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt? Ale mně se tady docela líbí... :)
Reagovat
tommr
jsem hrozně rád, že se jí konečně podařilo prorazit tu smůlu, která jí letos provází - na většině turnajů letos vypadla v prvním kole po velkým boji s extrémně těžkou soupeřkou (Kuznetsova, Vinci, Goerges, Pavlyuchekova, Vesnina a další) ... :)
Pokud Andrea vyhraje i v příštím kole proti Cadantuový tak se zase vrátí do první stovky ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já viděl zápas zpočátku a Cornet hrála na jeden úder - "do autu". Někdy se netrefila, tak dala až ten druhý. Jak trošku víc začala vracet, tak měla Andy problémy. Taky DF dávala Cornet dost, první serv jí vůbec nešel.
Co se týče kvality, bych ten zápas nepřeceňoval.
Reagovat
tommr
souhlasím s tebou, že po herní stránce to nebyl žádnej extra zápas a že Cornetová hodně chybovala. Mě ale Andrea potěšila hlavně tím, že dneska na rozdíl od těch předcházejících zápasů dokázala udržet nervy a dotáhla zápas do vítěznýho konce. Když v prvním setu málem přišla o vedení 4:0 tak už to vypadalo na další kolaps ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na sako se snažit chodila(přípravné údery) a tam zakončovala. To bylo Andino největší plus. Šel jí forehand inside-out v kurtu, pak už to začalo být trochu stereotypní. Na Cornet to ale pořád platilo.
Reagovat
Bartys
Nemít Cornetová výron kotníku tak by ji tak snadno nedala...
Reagovat
tommr
na to že měla Cornetová výron kotníku jsi přišel kde? Vždyt tam běhala jako srnka ... :)
Reagovat
Bartys
Před nedávnem, tak ještě nebyla v optimální formě, ten návrat není snadný.
Reagovat
smazaný uživatel
všude hlásí pravé rameno
Reagovat
PetaM
Jo, byla zraněná ... Kdyby tohle řekla Petra po prohře s hráčkou mimo Top 100, tak se vymlouvá. Dvojí metr?
Reagovat
Bartys
Člověk musí být přísnej, jinak to nejde :)
Reagovat
VlS
zápas celej, žádný zranění nic neindikovalo, dokonce nebLo ani žádný MTO. Andy hrála dobře, dokonce se dost držela i v delších výměnách, líp servírovala a výborně returnovala. Hrála i pestřeji, občas i zautočila dředu, zkrátila hru a tak.
Alizé byla těžce v nepohodě, ve druhým po brejku Andy na 5:1 se rozbrečela, no, doma bych to mít nechtěl.
Reagovat
Fandina
VlS ... ono je známo, že muži se slz obecně bojí, neví si s tím rady. Neviděla bych to tak černě. Holkám, když něco nejde tak se prostě slzičky spustí samovolně. Není třeba z toho dělat dalekosáhlé závěry. Popláče si a zase se jede dál.
Reagovat
VlS
No tak z toho se snad rozbrečím :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba nemá nikoho takovýho, kdo by ji uklidnil a utěšil. Nechceš to fakt zkusit? :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist