Hlaváčková s Hradeckou vyhrály US Open a získaly druhý grandslamový titul!

8. 9. 2013, 06:40
Aktuality 61
US OPEN - Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká poprvé vyhrály US Open a po předloňském triumfu na Roland Garros tak vybojovaly druhý společný grandslamový titul. Ve finále české tenistky otočily vývoj proti Australankám Asleigh Bartyové a Casey Dellacquaové, které tak letos prohrály i třetí grandslamové finále.
Hradecká a Hlaváčková (© usopen.org)

Andrea Hlaváčková s Lucií Hradeckou vyhrály v roce 2011 Roland Garros. Loni pak prožily životní sezonu, kterou sice druhým grandslamovým titulem neokořenily, zaznamenaly však parádní výsledky: v semifinále byly na Australian Open i na French Open, finále pak prohrály ve Wimbledonu, na olympiádě, na US Open i na Turnaji mistryň.

V letošní sezoně se dlouho trápily ve dvouhře, ale i v deblu. Až na antuce v Paříži obhájily semifinále, ve Wimbledonu se dostaly do čtvrtfinále a na menším turnaji v Budapešti získaly první letošní titul. Kvůli zranění Hradecké ale před US Open spolu neodehrály jediný přípravný turnaj a na kurty ve Flushing Meadows tak naskočily bez generáky.

Lucie Hradecká a Andrea HlaváčkováJejich výkony to ale nijak neovlivnilo a newyorským turnajem prošly bez porážky. Ve čtvrtfinále česká dvojice porazila nasazené trojky Petrovou se Srebotnikovou, v semifinále vyřadila třináctinásobné grandslamové vítězky v čtyřhře sestry Williamsovy a v sobotním finále pak Hlaváčková s Hradeckou otočily vývoj utkání s Asleigh Bartyovou a Casey Dellacquaovou.

Finále se zpočátku odvíjelo velice vyrovnaně. I když si Hradecká za stavu 3-4 jako první prohrála servis, Češky dokázaly vzápětí sebrat podání soupeřkám a vyrovnaly. V tie-breaku ale byly nakonec úspěšnější Australanky.

Druhý set skončil mnohem jednoznačnějším skóre: ačkoli ho české hráčky zahájily prohraným podáním, dokázaly si jej hned vzít zpět a vyhrály také následujících pět her. Rozhodující třetí set byl dlouho vyrovnaný, za stavu 4-4 však sedmnáctiletá Bartyová ztratila podání a Češky si pak po necelých dvou hodinách na kurtu už došly sebevědomě pro vítězství 6-7 6-1 6-4.

České tenistky tak soupeřkám oplatily porážku ze čtvrtfinále letošního Wimbledonu a postaraly se o to, že Bartyová s Dellacquaovou neuspěly ani ve třetím letošním grandslamovém finále. O první titul marně bojovaly na domácím Australian Open i ve Wimbledonu.

"Nehrála jsem dobře a byla jsem nakonec ráda, že to skončilo těsně, protože jsem si říkala, že bude stačit jenom trochu přidat a bude to dobrý," řekla Hlaváčková. "Vyhrály jsme to tím, že jsme hrály odvážně. To je síla našeho debla a musíme si to pamatovat do dalších zápasů," dodala. 

Hlaváčková s Hradeckou přidaly druhou trofej k té z Paříže 2011. "Byl to nakonec úplně jiný pocit, než když jsme vyhrály v Paříži. Byla jsem daleko víc dojatá..., letos se nám moc nedařilo, protože jsem byla zraněná. Byla jsem ráda, že to pak dlouho připravovali (vyhlášení vítězů), protože bych nebyla schopná slova," přiznala Radiožurnálu stále dojatá Hradecká.

Sedmadvacetiletá Hlaváčková si z New Yorku odváží dokonce dva tituly, neboť v pátek poprvé triumfovala také ve smíšené čtyřhře, v níž uspěla po boku Bělorusa Maxe Mirného. 

"Je to úžasné. Nemůžu tomu uvěřit, že jsem to já, kdo si odváží dva tituly. Nikdy bych to do sebe neřekla," radovala se Hlaváčková, jež předchozím triumfem v mixu napodobila úspěch Hradecké a Františka Čermáka z French Open. "Jsem ráda, že Lucka vyhrála mixa na French Open a já tady, že to máme takhle rozdělený úplně na fér," dodala.

Obě šampionky se okamžitě přesouvají do kanadského Québeku, kde je čeká turnaj WTA International. S posíleným sebevědomím budou chtít prorazit určitě i ve dvouhře.

- GRANDSLAM US OPEN 2013 -
(USA / New York, tv. povrch, 34.300.000 dolarů)
sobotní výsledky žen (07. 09. 2013)

Čtyřhra - finále:
Hlaváčková/Hradecká (5-ČR) - Bartyová/Dellacquaová (8-Austr.) 6-7(4) 6-1 6-4

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

61
Přidat komentář
smazaný uživatel
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=429975250454476&set=a.222942984491038.48429.222913534493983&type=1&theater
moc lidi mimo čr nevědí, o tom že se se N.V. a R.Š. rozvedli a teď je Radek s Petrou :D
Reagovat
PetaM
Kdo umí, umí :D :D
Reagovat
tommr
a to ještě bylo strašně dávno. Takže ta výhra nad nima je opravdu mimořádně cenná:
http://www.wtatennis.com/news/article/3451531/title/hlavackova-hradecka-win-doubles-title
Jinak doufám, že to Háčka s těma oslavama moc nepřeženou a dorazí do Quebecu fit a střízlivý ... :)
Reagovat
brixner
http://www.youtube.com/watch?v=D34KHsiQXcY . . . atd
Možná jste už viděli, mě to fakt pobavilo !
Reagovat
smazaný uživatel
Roztomilé :)
Reagovat
brixner
Trošku odbočím: nedávno jsem na YouTube náhodou sledoval pár videí, natočených jako interview s hráčkami Top...Musím konstatovat jedno-ta proměna děvčat se zarputilých figurek na kurtech na rozesmátá, skoro děcka, je opravdu moooc fajn ! ! ! Své osobní názory na hráče/hráčky si lidé dělají nejspíš jen podle vystupování na kurtech, kde jsou nejčastěji vidět a pokud se někdo vysloveně neprohrabává netem, jinak to asi nejde. Jedna je pořád zamračená, druhá vřeští jako stádo makaků, třetí poskakuje...tím vznikají různé averze a antipatie a hráčky se dostávají do In-Out teamů atd. Já osobně jsem byl fakt velice mile překvapený, jak umí ale vystupovat mimo dění na kurtech-fakt paráda ! S takovou Agou nekdě zapařit, by asi nebyl průšvih, stejne jako třeba roztomilé He-he Sam, nebo debata o fotbale s Flavií...No, jen abyste věděli, že přes různé výhrady k herním pojetím a ženskému tenisu obecne, mám hráčky fakt rád:-) Brix
P.S. Budu se snažit odkazy někde najít ! Brix
Reagovat
dadaft
tesat do kamene brixnere. ))
Reagovat
brixner
No, tak nám to naše děvčata vyhrála, za což jim patří uznání a gratulace ! Nemohu si ale pomoci, tahle dámská "čtyřhra"...Nebudu se o tom moc rozepisovat, možná můj názor na toto téma znáte a v záplavě euforických komentů a nálad nechci být ten jediný kritik:-) Má to ale obrovskou výhodu:H+H jsou zapsána v historii a nikdo se asi už nebude pídit po tom, jakým způsobem titul "vyplácala..." Děvčata mám rád, přesto jsem rád, že sledovat ženský debl, mi není nějakou vyšší mocí, přikazováno;-) Brix
Reagovat
tommr
ten titul si holky "vyplácaly" tím nejtěžším možným zůsobem když mj. musely porazit i zřejmě nejlepší pár poslední dekády ... :)
Jinak sledovat debla tě opravdu nikdo nenutí. Pro nás ostatní co ho naopak sledujeme rádi je to přímo svátek když nám ho jednou za uherskej rok ukážou v televizi ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
ach jo. Vždyť například mě fotbal nudí, tak ho nesleduji. Ale zároveň do něj nerejpu fandům pod nosem...Když se ti dámský debl nelíbí, tak ať. Když ale nelíbí a nesleduješ, tak prosím nekomentuj jeho kvalitu...! To není fér. Háčka totální paráda, plně si titul zaslouží, porazily Williamsky. Ač si Serena neodpustila poznámku, že hrály blbě a toho Háčka využily. No prostě, Serena.
Reagovat
Fandina
já jsem moc ráda, že holky vyhrály, moc jim gratuluji a holky tak vlastně potvrdily, že už jsou špičkové deblistky a výsledky předloni GS vloni dvě semi dvě finále, stříbro z olympiády a finále TM, to jsou velké a konzistentní úspěchy. Navíc konečně také porazily W+W a to není málo. Andrejka hrála všechny zápasy výborně. Dobře podávala, dobře útočila zvláště FH po lajně, nebo loby do růžků byly lahůdkové. To že má dva tituly jeden z mixu a jeden v deblu je obrovský úspěch a patří jí velká gratulace dvojnásob. Holky, jste dobré a pokračujte. Držím palce ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Velká gratulace Andrejce a Lucce! :) Zápas jsem neviděl, protože jsem už spal... Tohle vítězství je nesmírně cenné, protože zaprvé to je samozřejmě grandslam a zadruhé holky musely během turnaje porazit opravdu kvalitní páry, včetně Sereny a Venus.

Klobouk dolů hlavně před Andrejkou, protože vyhrát na jednom grandslamu debla i mix zároveň, to se jen tak nevidí. :) Moc jí to přeju! Když už jí nevyšla kvalifikace dvouhry, tak tohle jí určitě spravilo náladu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jeste jednou gratuluju ;) Vcera se vyplatilo ppckat. Skoda zbytecne prohranyho TB, mohlo to byt o hodonu rychlejsi.. ;) Z druhyho setu si toho mpc nepamatuji, usnula jsem a probudila se akorat na koncovku. Treti set byl podleme o pevnejsich nervech.. Priznavam se, zepo mecbolu jsem brecela stestim s holkama. Udelaly mi opravdu obrovskou radost. Dneska hraje jeste Radek. Bylo by uzasne vyhrat vsechny debly + jeste debl juniorek. Jsem rada, ze se hraje v normalni cas a tesim se, ze se dnes normalne vyspim... ;)
Reagovat
PetaM
To je na tom opravdu to nejlepší ... Hraje se v 18:30 :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ja nechapu, proc se vcera nejdrive nemohlo hrat finale debla a pak az semi singla. Nastesti je dnes nedele, takze jsem to mohla dopoledne dospat, to bych zitra nemohla. Snad nikdy se mi nestalo, ze bych spala do 11. :D
Reagovat
Fandina
Teď už je mi to jedno, spala jsem do 11, takže je to OK, ale myslím si že včera ten debl byl daný na noční sešn, jako vyvrcholení dne. Nejdřív dvě semi a večer finále.
Reagovat
tommr
a potvrdily, že jsou to opravdu mimořádně dobrý deblistky. Jeden GS se dá ještě brát jako souhra okolností, ale dva GS tituly už nejsou žádná náhoda obzvlášt když každej získaly na jiným povrchu. Holky prostě umí ... :)
Včerejší výhra je pro Háčka strašně důležitá i z hlediska jejich možný účasti na TM deblistek. Australanky totiž patří mezi jejich největší konkurentky v boji o poslední postupový místo a případná prohra by Háčkám postup hodně vzdálila. Po včerejší výhře jejich naděje na postup naopak výrazně vzrostla. Budou ovšem muset v závěru sezóny ještě společně uhrát několik dobrejch výsledků. Doufám, že s tím začnou už příští týden v Quebecu ... :)
Reagovat
PetaM
Netrpělivě čekám na pavouka deblu v Quebecu. Pevně věřím, že o místo na TM budou chtít zabojovat a do toho debla se přihlásí ...
Reagovat
tommr
taky jsem na deblovej pavouk zvědavej. Quebec je jedna z posledních příležitostí kde si Háčka můžou nahrát body, který nutně potřebujou, aby se dostaly aspon na to poslední postupový místo. Moc dalších příležitostí k tomu už v závěru sezóny mít nebudou ... :)
Reagovat
PetaM
Bude hlavně důležité přihlásit se na turnaje v Asii, kde minulý rok vůbec nehrály (myslím, že Lucka byla zraněná, ale nejsem si jistý). Snad se o to poslední místo budou chtít poprat. Pokud se tam nepřihlásí, je asi jasné, že na TM nepojedou. Ale tak. Mají GS titul. Ten minulý rok neměly ... Při nejhorším si počkají do příštího roku, kdy tam bude 8 párů :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja se obavam, ze Hacka Asii vynechaji, snad se budu mylit. Byla by skoda nevyuzit jejich skvely formy a TM neni ztraceny.. ;)
Reagovat
PetaM
Asie se bojím, protože holky nemají tak dobré singlové postavení. Lucka by možná ještě do kvaldy mohla, ale nevím nevím, jak je to s Andy, když teď bude kolem 150 místa ....
Reagovat
smazaný uživatel
Snad tam pojedou aspon kvuli deblu. Byla by to fakt skoda.. ;)
Reagovat
tommr
ano máš pravdu, loni Háčka v Asii vůbec nehrály. Jenže loni si to mohly dovolit, protože tou dobou už měly nahráno spoustu bodů a účast na TM jistou. Letos by byla velká chyba kdyby tam nejely aspon zkusit toho debla, protože jinde si ty body potřebný pro účast na TM budou nahrávat jen velice těžko. Kromě turnajů v Asii už totiž zbývají jen menší turnaje v Linci, Lucemburku a v Moskvě a to už by mohlo bejt pozdě ... :)
Reagovat
Fandina
já jsem moc ráda, že holky vyhrály, moc jim gratuluji a holky tak vlastně potvrdily, že už jsou špičkové deblistky a výsledky předloni GS vloni dvě semi dvě finále, stříbro z olympiády a finále TM, to jsou velké a konzistentní úspěchy. Navíc konečně také porazily W+W a to není málo. Andrejka hrála všechny zápasy výborně. Dobře podávala, dobře útočila zvláště FH po lajně, nebo loby do růžků byly lahůdkové. To že má dva tituly jeden z mixu a jeden v deblu je obrovský úspěch a patří jí velká gratulace dvojnásob. Holky, jste dobré a pokračujte. Držím palce ... pojď pojď pojď
Reagovat
Reti64
Reagovat
smazaný uživatel
jak se tady řeší, kdo líp servíroval, podle ztracených podání.

Hodně záleží i na hráči u sítě. Jestliže dovede vytvořit tlak na returnujícho, tak ten může kazit i relativně snadné returny. Naopak je-li na síti dřevo, tak i kvalitní servisman může mít problémy.
+ může tam být dalších x důvodů (servis proti slunku, levák, vítr, ..)
Reagovat
tommr
máš samozřejmě v mnohým pravdu - v deblu potřebuje podávající i pomoc partnera, aby mohl úspěšně podávat. Nicméně o tom, že má Lucka v poslední době výrazně horší servis než Andrea nemůže bejt pochyb. Já pokaždý když jde Lucka servírovat trnu hrůzou co zase vyvede. Názorně to bylo vidět včera ve třetím setu kdy Háčka prolomily servis Australanek a Lucka měla za stavu 4:3 pro naše brejk potvrdit. Lucka se samozřejmě rozklepala, nebyla schopná zahrát ani jeden pořádnej první servis, za stavu 30:30 dokonce udělala dvojchybu a nakonec soupeřkám darovala rebrejk když poslal lehkej míček do sítě. A porovnej to s tím jak suvéréně dopodávala Andrea čistou hrou zápas za stavu 5:4 ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas jsem neviděl. Nejspíš máš pravdu. Lucka je pro mě skoro etalon lability.
Jenom doplňující otázka. Kdo víc přebíhal na síti? Jestli Lucina, tak spojeno s její výškou má Andrea daleko jenodušší pozici na servisu.
Reagovat
smazaný uživatel
Z Andy sálala nabuzenost z 1. titulu a už u Williamsek hrála mnohem útočněji než předtím, Lucka nebyla tak rozjetá a snažila se nekazit, určitě hrála roli psychika. Ale obě jsou sehrané a věřím, že Andy Lucku svou hrou motivovala... Andreu jsem takhle hrát ještě neviděla a byla tahounem, ale Lucka včera servírovala líp než jindy, takže to dopadlo skvěle a holkám to moc přeju. Hlavně, jak byly šťastné, to je pohled, který se prostě fandům nikdy neomrzí :)))))
Reagovat
PetaM
Já vám nevím lidi. Ale Lucka poslední dva zápasy (minimálně) ubrala na razanci. Nejen na servisu, ale i ve výměnách, nehraje tolik na riziko, jako dříve. A taky Lucka daleko více přebíhá podle mě a tím Andy usnadňuje její servis. Ale Andy to moc často nedělá, spíše si Lucka hraje pinkanou od základní čáry a pak jde o to, kdo to dříve zkazí. Nevím no. Ale jak jsem tak koukal, tak když podává Lucka, tak sice si dá jednu dvojchybu nebo tak, ale jinak jí to moc Andy neukončuje ty výměny. A když už chce Andy přebíhat, tak to hráčky švihnou po lajně a je v pytli. Nevím no. Každopádně, holky vyhrály jako pár, určitě ten titul nevyhrála jen Andy samotná, i Lucka jí občas musela pomoct :D :D
Reagovat
tommr
Australanky hrály velice chytře a včera naše holky párkrát při tom přebíhání pěkně vyškolily. Tam bych žádnej rozdíl mezi Andreou a Luckou neviděl. Na síti a při hře od základní čáry se mi obě zdají zhruba stejně úspěšný. Andrea je výrazně jistější na servisu a i return má o něco lepší ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
... při přebíhání vyškolily

ono jde nejen o ten konkrétní fiftýn, ale když soupeř ví že přebíháš, tak hraje další výměny do kříže riskantněji a sem tam se urodí chybka.

To teď píšu obecně, nejen na to finále.
Reagovat
VlS
S tím přebíháním - Lucka párkrát vyškolila. Ashley, když nazna. čila přeběh a vrátila se na lajnu, chytrý, perfektně provedený. Nemyslím, že by byl mezi holkama nějakej velkej rozdíl, obě měly lepší a slabší chvilky a celem těch. lepších bylo víc než. na straně Australanek.
Reagovat
horska.kraslice
Paráda! Velká gratulace, moc vám to přeji.
Reagovat
Jan
Jste skvělé, holky a moc vám to sluší. Velká gratulace.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte někdo kde bych našel záznam tohoto utkání?
Reagovat
smazaný uživatel
Taky bych se ráda koukla. Včera jsem sice počkala, ale akorát v začátku byla doma 'bouřka' a nemohla jsem se koukat.
Reagovat
smazaný uživatel
Našla jsem odkaz http://m.youtube.com/watch?v=p0YvzJaZF8k ale já tam mám chvíli Nadala a pak černo, tak nevím, jestli není chyba u mne.
Reagovat
Stan_Borowitz
se tak se dvěma tituly stala nejúspěšnějším účastníkem mužské i ženské části soutěže na letošním US Open, nebo se pletu?

Skvělý úspěch, Andreo. A ještě ke všemu jsi krásná a sympatická...
Reagovat
tommr
jj je to tak - dva tituly z jednoho GS jsou megaúspěch at si říká kdo chce co chce ... :)
Reagovat
capjar
Velká gratulace naším holkám H+H. Koukal jsem až do konce a bylo to super!
Reagovat
a.magerova
Taky gratuluju našim holkám moc!!!
A stálo za to zůstat vzhůru ;-)
Reagovat
dadaft
tak myslím, že teď je jasné, proč je na štítu US Open v češtině místo obdoby anglického Welcome napsáno Děkuji. ))
gratulace všem našim grandslamovým šampiónům.
a doufám, že Radek dnes také slušně "poděkuje". ))))

čeká nás finále žen.
situace je vlastně podobná jako u mužů - Serena (Rafa) jsou favorité, nicméně rozhodně není nemožné, že se nakonec bude radovat Vika (Nole).
a tak to má být.
rozhodně nejde čekat jednoznačné průběhy zápasů.
((((( okénko do historie - ve svém absolutně nejzářivějším roce, v roce 1988, porazila Steffi Graf ve finále Roland Garros Natašu Zverevovou za 32 minut 2x 6:0 -------- něco podobného se dnes vskutku nestane )))))

vzhledem k výše řečenému ještě vzkaz pro Andyho Murraye - kdyby ses teď chystal na finále a né se nudil po špatném výkonu a vyřazení, nenapadaly by tě chujoviny - já opravdu, ale opravdu nechci, aby ženy hrály na tři vítězné sety jako muži.
dva vítězné podporují útok a aktivitu - a to je super.
ano, ženský tenis je trošku jiný sport než mužský, chápu, že třeba výsledek 2x 6:0 ve finále grandslamu musel být svým způsobem velké zklamaní, ale překousnu ho raději, než abych sledoval v pátém setu ploužící se trosky hráček.
zkrátka je to jiný sport a je to tak dobře.
((( a pokud jde o peníze, o které se hraje - nejsou tvoje Andy )))

http://sport.idnes.cz/tenista-andy-murray-a-jeho-nazor-na-prize-money-fri-/tenis.aspx?c=A130905_104734_tenis_elv
Reagovat
tommr
naprosto s tebou souhlasím. Murray opět jednou ukázal jakej je to vypatlanec. Pro mě je to jeden z nejméně sympatickejch tenistů jaký jsem kdy viděl a nechápu jak mu někdo může fandit. Už jen sledovat ty jeho věčně otrávený ksichty a neustálý fuckování na kurtu je utrpení a ted k tomu ještě přidává stupidní kecy o ztrátě motivace nebo nespravedlivejch odměnách mimo kurt ...
Reagovat
Jan
Nehledě na to, že vypadá s prominutím jak opice, jak se tam klátí na tom kurtu. I když za to samozřejmě nemůže. Mně byl taky jako snad jediný tenista nesympatický, teď už jsem se s tím trochu srovnal.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně je Andy sympatickej. Když vypadne Berďa, fandím jemu. Fakování mi vadí, ale myslím, že většina 'otrávených' ksichtů je projev jeho zlobení se na sebe. Ale s těma prachama mě hodně štve. Vůbec nechápu, proč to chlapi furt řeší. Co je jim do toho? Ze svýho to nedávají!
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s vámi. Proti Andymu jinak nic nemám, ale tyhle řeči už mě vážně štvou... Zajímalo by mě, proč někteří tenisté tolik řeší odměny u holek. To jim snad závidí, nebo co? Měli by se radši starat o sebe... A co se týče ženských zápasů na tři vítězné sety, tak by Andy měl mít k ženám trochu víc úcty a pochopení.
Reagovat
VlS
zvlášť když žádnejch 5 nehrál, protože to projel ve třech. Podle pětisetový teorie by měl 2/5 peněz vrátit, nebo ne? To ale neopravňuje nikoho ho titulovat vypatlancem a podobně.
Reagovat
J.M.
Ale chlapi to skutečně de facto platí ze svého. Už se to tady probíralo dávno. Ženský tenis není zdaleka tak atraktivní jako mužský, sledovaností (což je vidět skoro na každém turnaji, včetně US Open), penězi, které generuje, a WTA de facto vysává ATP, která ženský tenis do jisté míry dotuje. Ty rovné odměny pro ženy jsou PR věc, trpěné zlo, které si ženské aktivistky vydupaly, a GS turnaje tomu jejich mediálnímu tlaku podlehly, protože radši přijdou o trochu peněz, než by trpěli nějaké negativní mediální kampaně.

Vůbec nejde o to, kdo hraje 3 nebo 5 setů, ale o to, kdo si na sebe kolik vydělá. Podle toho má brát. A je fakt, že ATP vydělává daleko víc než WTA, která se v tom trochu plácá, a pokud ženské chtějí stejné peníze jako muži, musí je z něčeho brát. A logicky je tedy na GS berou z toho, co vydělají muži navíc. Tady je tržní prostředí trochu uměle narušené a v rámci "politické korektnosti", podporované agresivní demagogií tenistek (vzpomeňme třeba na Sereniny kecy o mužském pohlavním orgánu), je zavedeno rovnostářství bez ohledu na zásluhy. V normálním prostředí každý bere podle toho, kolik "hodnot" vygeneruje.
Reagovat
PetaM
Gratulace! Tak konečně holky :) :) Jste vážně dobré :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda, skvělý úspěch, konečně to holkám zase vyšlo, za ty smolná druhí místa si to zasloužily :-))
Reagovat
UnrealTom
bomba, velká gratulace :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je krásná zpráva po ránu :-D Veliká gratulace, holky jste nejlepší!!!
Reagovat
Torresek
Naprostá paráda (: naši tenisté umí očividně 4hru.Dneska ještě Štěpánek s Paesem aby vyhráli.
Reagovat
ArcusII
Super úspěch jen tak dál ;-)
Reagovat
gerd
Velká gratulace od "kritika" českých tenistů! Děvčata udělali jste ně radost a hlavně mě vyhráli--tiket! Protože jsem Vám věřil! Klobouček dolů!
Reagovat
ArcusII
Takže je vlastně kritikem sázkař :-) kolik byl kurz před začátkem turnaje?
Reagovat
rib
tož kritiku, trochu té češtiny zopakovat by se ti mohlo hodit... možná by ses pak uživil i jinak než sázením
Reagovat
VlS
Gerd není Čech, tak mu to promiň
Reagovat
Pe3k
Gratulace holky!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist