Hrál jsem v kocovině, sotva jsem viděl míček, přiznal se po letech Djokovič

12. 5. 2020, 09:39
Aktuality 45
I ti nejlepší chybují. Aktuální světová jednička Novak Djokovič je jedním z nejdisciplinovanějších hráčů profesionálního tenisu, je známý svým veganstvím a tím, že nepije alkohol. Vždy tomu ale tak nebylo. V minulosti nastoupil na kurt v těžké kocovině a sotva viděl míček, jak se svěřil v živém vysílání své kamarádce a bývalé tenistce Marii Šarapovové.
Profily hráčů
Novak Djokovič

Jednalo se o utkání Davisova poháru v roce 2011. Djokovič do Švédska přicestoval ihned po oslavě svého prvního wimbledonského triumfu a nepočítal s tím, že by proti domácímu týmu zasáhl. "Bylo to po mém prvním wimbledonském titulu, stal jsem se světovou jedničkou, všechny mé sny se v tu chvíli splnily," vzpomínal rodák z Bělehradu.

"Hned další den po šílené noci jsem z Londýna letěl do Švédska, abych se zúčastnil čtvrtfinále Davis Cupu. Měl jsem kocovinu a pozoroval kluky, jak hrajou. Počítal jsem s tím, že nenastoupím. Nakonec jsem ale hrál čtyřhru, i když jsem nechtěl nastoupit k žádnému zápasu. Ani nevím, jak k tomu došlo, že budu hrát. Vedli jsme nad Švédy, za které nehrál Söderling, 2-0. Sotva jsem viděl míček," přiznal Djokovič.

Djokovič tehdy po boku Nenada Zimonjiče prohrál se Simonem Aspelinem a Robertem Lindstedtem. Srbsko nakonec zvítězilo 4-1, v semifinále podlehlo Argentině.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

45
Přidat komentář
Nenela
Precetla jsem si par komentaru dole. Asi zacnu Nolemu fandit, doted mi to bylo jedno, ale evidentne potrebuje vice fanousku. Nadal s Fedexem jich uz maji dost. Kazdopadne Nr. 1 u me zustava sladky Fabio FF, Nole je odted Nr. 2.
Reagovat
gigin
Si budeš dobře rozumět se sojkou.
Reagovat
sojka1
to musi mit nejakou zakonitost, potrebovala bych Nene polozit par doplnujicich otazek... :-)))
Reagovat
Nenela
Jasne, jen se ptej!
Reagovat
Krisboy
Jaké doplňující otázky? Ať si normálně podá kolkovanou žádost jako každej a Výbor to posoudí, ne?

Transparentnost především!
Reagovat
sojka1
:-)))
Reagovat
Marduch
Opravdu toužíš po tuplované "itálii"? Také složení našeho Djokolandu je velmi rozmanité... radím ti zvaž to ještě, haha :D
Reagovat
brixner
Věřim, že se dá něco přehlídnout, natož tenisák. Ale kvůli chlastu se splýst-to je už vo hubu! Jako já...Přijel kámoš vodněkud z Moravy, přivez slivku a prej "Brixi, tak nebuď tak upjatej a aspoň symbolicky si cucni, voni ty strejcové věděj, jak se to pálí, dyť sem za celou dobu nepotkal střízlivýho Moravana vole, dej si a nemel kundoviny!" No, nechal sem se svýst na šikmou plochu a vopravdu jen ze zdvořilosti sem tedy smočil zlehka ret.Jenže co se vám nestalo!Když sem dopíjel teprve druhou litrovou flašku,pípla mi SMS,že prej stesk a zase ty vzbouřený hormoni a že sem prej ten nejlepší jejich usměrňovatel a já,jako vobvykle,no...vyrazil sem!Ze zvyku sem do poschodí šplhal po svejch,to víte,kondičku si udržuju furt,zastrčil sem si košili do kalhot a zvesela zabušil na dvéře a "U ÚÚ,lásko,tvuj dochtůrek je tady,votevři ty dvéře a nedělej krky,jó!"No,dvéře se sice votevřely,ale já marně zavostřoval zrak,furt sem jen viděl asi stokilovýho chlapa s chlupatejma pazourama s vobvodem mejch nohou a prej "Vo co de?"Dopadlo to dobře,mojí vomluvu,že sem se splet,přijal,dokonce sme se i zasmáli a já nakonec zjistil,že sem si nesplet vchod,ale celej panelák!Za todle vonehdá nemoh žádnej kapitán,ale ty komunistický zasraný architekti,co stavěli samý stejný paneláky a vnášeli chaos do mezilidskejch vztahů.Ježiš,já se tenkrát vožral...:-))
Reagovat
paddy
Zbytečné machrování kvůli jedné události. Nick chlastá pořád a vůbec se nechlubí :)
Reagovat
sojka1
ze tyden slavil a den mu bylo blbe? Jen jestli to nebylo naopak... :-))
Reagovat
smazaný uživatel
A on se pak diví, že na každém kurtu tlačí publikum jeho soupeře.

Rozdělení tenisových fanoušků ve světě

1. Federer
2. Nadal
3. Každý kdo hraje s Djokovičem.
Reagovat
safi1313
:-D pravda
Reagovat
Kozoroh
Jak každý kurt? V Itálii nebo ve východoasijských zemích je No1e podobně populární jako Federer. Tenisové turnaje neprobíhají jen v anglosaských zemích, kde Novak doplácí na negativní zaujatost vůči Východoevropanům a dále, jelikož ohrožuje rekordy tvé modly, kterou Westerni zbožňují.
Reagovat
smazaný uživatel
O modle bych pomlčel. Já věřím, že být po třech pivech, tak se kvůli Nolemu i popereš - fanatik.
Reagovat
Nola
omg
Reagovat
safi1313
To je doufám napsaný sarkasticky tenhle komentář , jinak by ses měl propadnout hanbou - stejně populární jako Federer? Nebo jako Nadal? :D kde to žiješ .)
Reagovat
Nola
:D
ze ty sa tu objavis iba vtedy, ked si potrebujes potvrdit, ze Novak nie je tak popularny a ti dvaja, aky smutny zivot.... o to sladsie su potom tie vyhry
Reagovat
Nola
najsmiesnejsie je, ze dva este donedavna znepriatelene tabory, sa tu hladkaju a hraju sa na velkych fanusikov oboch menovanych, prave kvoli tomu si viac vazim trebars Forehanda, Ondru, spaniela, Pe3k, aj baby z tabora FFF, ako teba a Kamila
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi jeden z posledních lidí, od kterých potřebuji osobně úctu. Umíš jenom napadat a vytahovat věci z kontextu. To už ten Mayko má lepší komenty.
Reagovat
smazaný uživatel
Opět snaha o PR. Opět špatně.

Kdyby měl kocovinu, tak se při prvním servisu poblije. Dal si jedno pivo, zápas odehrál a teď tady po 9ti letech vykládá, že neviděl míček.

Trapárna.
Reagovat
smazaný uživatel
Navíc ten zápas se hrál 9.7.2011 a Wimbledon vyhrál 3.7.2011

Takže pokud předtím chlastal, tak je to nezodpovědnost, nebo si vymýšlí aby byl zajímavý. Hlavně, že by za Srbsko položil život.

Bože to je šašek.
Reagovat
Marduch
V článku je dobře čitelné, že neměl hrát. Jenže ty jsi jelítko zamindrákové. Že tě to baví :)
Reagovat
smazaný uživatel
A kdo to zjistí? Proč tam teda jezdil?

Jakože by n.1 a čerstvý vítěz Wimbledonu přijel jen fandit?

Tak určitě. Je to kec, prd a lež a Nole se opět snaží být zajímavý, přičemž je akorát trapný. Jako vždy.
Reagovat
Fandina
Nevím, jak to bylo, ale trapný jsi ty, protože tvrdíš, že je to tak, jak to říkáš ty.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to má domněnka a jinak je mi nějaký zápas z roku 2011 fakt u prdele. Djokovič si akorát jako vždy vymýšlí. Toť vše.
Reagovat
Fandina
Jak víš, že si vymýšlí? Nepřipadá ti to trapné, tohle tvrdit?
Reagovat
smazaný uživatel
Vůči hráči, který se chová tak, jak se na kurtu chová mi nepříjde trapné vůbec nic.

Sorry jako. (srdíčka)
Reagovat
Fandina
A? Tak posílá srdíčka. Nevidím na tom nic špatného.
Reagovat
smazaný uživatel
A pak říká lidem Shut up APE. Pak se bije do hrudi a pak zase srdíčka. Už chápeme? Je to jižan, neumí se chovat a jeho fotr pouze ukazuje, že jablko nepadlo daleko od stromu.
Reagovat
paddy
Reagovat
turista
každý oslavuje jinak. Novak posílá srdíčka, Rafa všechny trofeje okusuje.
Reagovat
Fandina
To je ale trapné, to co píšeš. Fakt ubohé. Chápeme?
Reagovat
Kozoroh
Opět Kamilos využil příležitosti kopnout si do nenáviděného rivala své modly, lol a palec dolů.
Reagovat
Krisboy
Přesně tak. Já mám Kamču už dlouho v ignoru, ale ve vedlejší diskusi jsem si otevřel jeho reakci na můj komentář. Článek, diskuse i můj koment byly o Nalbandianovi, Kamílek to stočí na kopnutí do Nadala. Ten člověk je fakt chudák.
Reagovat
smazaný uživatel
Zcela :(.

Mám smutný život, chtěl bych být jako Vy.
Reagovat
turista
Taky palec dolů pro Kamilose. Ten článek je produktem okurkové sezóny způsobené koronavirem. Zákeřné viry drží míč a nechtějí ho zatím nikomu půjčit. Drží i ty tenisáky a diktují co bude a nebude na celé planetě, diktují kdo přežije a kdo odejde do krematoria i když se mu třeba vůbec zemřít nechce. Bohužel. Je to podobně jako ve filmu "Smrtící infekce", ale bohužel v reálu.
Reagovat
woody
Zajdu za kapitánem, řeknu mu,že to není dobrej nápad, když mám jěště dvojku pod kůží a zalezu si do rohu na tribunů v brejlích ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim, ze to nebolo také dramatické, alebo Novak naozaj nevie, čo je to poriadna kocovina
Reagovat
smazaný uživatel
Novak spíše nevie, jak už má získat fanoušky, tak to zkouší s vymýšlením.
Reagovat
Marduch
Ach ten Nenad, zase nepodrzel :D
Reagovat
Krisboy
Jestli hrál střízlivý, není se čemu divit :)
Reagovat
kstzlin1
No, takhle... Finále Wimbledonu je na programu vždycky v neděli, čtyřhra v tehdejším daviscupovém formátu v sobotu. Z toho mi tak nějak vychází, že buď čekal týden na příležitost zcákat se, schválně těsně před Davis Cupem, nebo pařil v Londýně týden v kuse. Ani jedna varianta mi nepřijde úplně uvěřitelná.. Jedině, že by v tom Londýně měl domluvený očkováni třeba na čtvrtek a tak tam musel čekat..
Reagovat
EllNino
To je nějaký nesmysl ne? Wimbledonskej titul ziskal v neděli ... a v pondělí se asi těžko hrala daviscupova ctyrhra ne? :)
Reagovat
Krisboy
Asi chlastal od neděle až do pátku...
Reagovat
Marduch
Jsou nekdy situace, kdy se ti tyden pocitove sleje do jednoho dne :))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist