Jankovičová se ještě nerozhodla, návrat k tenisu ale nevyloučila

13. 6. 2020, 11:57
Aktuality 0
Bývalá světová jednička Jelena Jankovičová nevyloučila, že se po charitativním turnaji v Bělehradě vrátí i k profesionálnímu tenisu. Pětatřicetiletá hráčka, která už tři roky na vrcholové úrovni nehrála, se ale zatím nerozhodla.
Profily hráčů
Jelena Jankovičová

Jankovičová naposledy v oficiálním zápase nastoupila v prvním kole US Open v roce 2017, kde podlehla Petře Kvitové. Od té doby kvůli zdravotním problémům nehrála. Na kurtech se objevila až v pátek, kdy spolu s prvním hráčem světa a pořadatelem bělehradského turnaje Novakem Djokovičem porazili 7:6 dvojici Nenad Zimonjič, Olga Danilovičová.

"Jsem už zcela zdravá, ale nevím, jestli chystám návrat k tenisu," řekla vítězka 15 turnajů Jankovičová po zápase novinářům. "Po hodně dlouhé době jsem držela raketu v ruce a byla jsem z toho v sedmém nebi. Takže dveře mám otevřené, navíc jsem nikdy oficiálně neskončila, ale teď už žiju trochu jiný život," prohlásila.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist