Je to podvodnice. Návrat bych jí nedovolila, řekla Bouchardová o Šarapovové

27. 4. 2017, 10:20
Aktuality 96
Kritiky na osobu Marie Šarapovové je kvůli jejímu dopingovému trestu všude plno a asi ještě bude. Tou poslední se "blýskla" bývalá světová pětka Eugenie Bouchardová, jež ruskou tenistku v rozhovoru na turnaji WTA International v Istanbulu označila za podvodnici. Třiadvacetiletá Kanaďanka by pětinásobné grandslamové šampionce návrat na kurty nedovolila.
Eugenie Bouchardová

Většina tenisových osobností nesouhlasila s divokými kartami, které bude Maria Šarapovová alespoň na začátku svého návratu po patnáctiměsíčním dopingovém trestu využívat. Třicetiletá rodačka ze Sibiře by podle nich měla začít od nuly, bez divokých karet a od nejmenších turnajů.

Ruska momentálně hraje na halové akci WTA Premier ve Stuttgartu, od jehož pořadatelů volnou vstupenku do hlavní soutěže obdržela, a v dalších týdnech se představí ještě v Madridu a Římě.

"Divoké karty nedostávám společně s trofejí ani zlatým talířem. Pořád musím projít všemi zápasy a všechny sama vyhrát. To je moje práce," reagovala na kritiku.

Mnohé z elitních tenistek se ovšem shodly, že Šarapovovou tenis potřebuje a její návrat dění na ženském tenisovém okruhu zpestří. Ty, jež vítězku 35 titulů dle vyjádření v médiích odsuzují a návrat jí nepřejí, bychom nejspíše spočítali na prstech jedné ruky. K málo početné skupince se ovšem řadí i Eugenie Bouchardová.

"Je to podvodnice," začala odpovídat na otázku novináře během podniku WTA International v Istanbulu, kde vypadla hned v prvním kole, když uhrála pouhé čtyři gamy proti Janě Čepelové a dostala i kanára. "Myslím si, že podvodníci by měli mít doživotní zákaz činnosti," pokračovala.

"Je to hodně nespravedlivé k ostatním hráčkám, které jsou poctivé. Podle mě by tenhle případ rozhodně neměl být vzorem pro malé děti. WTA jim tím vlastně vzkazuje: 'Klidně podvádějte, my vás přivítáme s otevřenou náručí.' Není to správné. Po tomhle rozhodně můžu říct, že už k ní (Šarapovové) nevzhlížím jako kdysi."

Šarapovová se poprvé od loňského Australian Open, kdy měla pozitivní test na meldonium, představila včera v utkání prvního kola ve Stuttgartu proti Robertě Vinciové. Italku i potřetí beze ztráty setu porazila a postoupila do druhého kola. "Nemůžu ovlivnit to, co lidé říkají. Jediné, co mohu ovlivnit, je můj výkon na kurtu," řekla.

Pokud by v německé hale prošla až do finále, nemusela by si s divokou kartou na French Open, o níž organizátoři stále jednají, dělat hlavu. Zajistila by si totiž přímý start v kvalifikaci. Podle zákulisních informací ale Šarapovová divokou kartu minimálně do kvalifikace případně dostane.

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

96
Přidat komentář
smazaný uživatel
majú občas rozumné názory
Reagovat
peRFect
Kdyby nebyla tak výnosnej artefakt (vstupenky, reklamní záležitosti atd.) dost možná by si nezahrála už vůbec. Naprosto se mi znechutila a ještě to její přehrané a přehnané radování? Měla by mít trochu pokory, coura.
Reagovat
Hook2424
Radovala se opravdu nezvykle až nevhodně! 1. Usvědčená z dopinku. 2.Výmluvy hloupé a jasně lživé 3. Jen rok trestu. 4.Těmi gesty na konci (..jakoby dávala najevo, že jí někdo ukřivdil. Tohle na Rusácích nesnáším, oni nemají absolutně žádný smysl pro sebereflexi.
Reagovat
Stan_Borowitz
je mi ta holka kanadská sympatičtější...

"Je to hodně nespravedlivé k ostatním hráčkám, které jsou poctivé. Podle mě by tenhle případ rozhodně neměl být vzorem pro malé děti. WTA jim tím vlastně vzkazuje: 'Klidně podvádějte, my vás přivítáme s otevřenou náručí."

SVATÁ PRAVDA!
Reagovat
babolat.cz
jen mi neříkej, že to je ironie, bych s tebou mohl souhlasit
Reagovat
blixa
Máš pravdu Evženo. Dokud hraješ tenis tak žádné šoustání. Pěkně poctivá, tak je to správné ;-)
Reagovat
janek_da
Sorry gigine, turisto, larsi, Kozorohu.
Nejvíc mě asi baví příspěvky pí peggy, to je bomba. Hlavně okolo Šarapky.
Reagovat
Krisboy
Taky mám peggy rád...pro každýho je kašápárek tenisporálu někdo jiný :)
Reagovat
Haitik
https://twitter.com/tennismagazin/status/857645681917427716

Trochu jsem chtěl, aby reagovala nějak takhle
http://media.vanityfair.com/photos/57d1f0f8a9f841aa372f54f0/master/w_690,c_limit/mariah-carey-i-dont-know-her-02.gif
Reagovat
Rogers
Je zajímavé, jak si někteří "Komentátoři" protiřečí. Když prokazatelně dopuje André, Serena nebo Ivan, tak to tolerují. Když dopingová odveta "Olympiáda" smete Mášu, tak je hned zle... Že je hlučný Rafa, to nevadí, ale ta Máša je fakt nechutná... Stejně tak brečí i malá Evža, která se viděla na tenisovém trůně a ejhle ono to nejde.
Reagovat
spaniel
Co to placas? Andre, Serena a Ivan prokazatelne dopovali? Ve kterem paralelnim vesmiru? Zadny chlap se ani neblizi jekotu Sarapky.
Reagovat
smazaný uživatel
mohli by sa stretnut v prvom kole RG,bola by zabava,Bouchard ruku superkam nepodava bezne,zaujimalo by ma co by vymyslela teraz
Reagovat
Kozoroh
Když se sepsalo a uvedlo v platnost pravidlo o neomezeném počtu WC pro GS vítězky, nikdo tehdy nepočítal, že se mezi nimi objeví i osoba usvědčená z dopingu. Vzniklou díru nyní Mášena s organizátory turnajů čile využívá. Správné by proto bylo pravidlo o WC revidovat a zakázat divoké karty pro dopingové hříšníky. Jinou věcí však je, jestli o to WTA stojí...
Reagovat
Bob
Nekoukejme na ní jako na Šarapici, ale jako na jakoukoliv hráčku, která porušila pravidla tím, že dopovala. Ať už jsou okolnosti jakékoliv. Jako hráčka WTA si je se všemi rovna, porušila pravidla a měla by za to pykat. Žádné divoké karty. Genie neřekla nic, co by nebyla pravda. Je to podvodnice.
Reagovat
Krisboy
Ty divoké karty ale nezískala podvodem. Byly jí nabídnuty, tak je přijala. Byla by blbá, kdyby je nevzala. Takže v tom má pravdu zase ona. Nemyslím, že je podvodnice. Lhářka ano, ale podvodnice ne.
Reagovat
Pedronegro
co blbneš, není podvodnice kvůli WC, ale kvůli dopingu ...
Reagovat
Krisboy
Brala to deset nebo kolik let když to nebylo zakázaný, lhala o tom, když říkala, že to nevěla.
Reagovat
a.magerova
Zajímavostí určitě je, že po odhalení dopingu se od ruské krásky odvrátil sponzor Porsche, tedy firma, která je titulárním partnerem turnaje ve Stuttgartu. Šarapovová byla v minulosti ambasadorkou zmíněné firmy a turnaj ve Stuttgartu vyhrála hned třikrát.
Reagovat
peggy
Myslim,ze Maria v zenkem tenisu neni sama a nemusi se daleko.Vratila se v pokore,je stale hezka,nekdo v tom umi chodit a ja bych se chovala jako ona.Proste Maria je Maria.Jsou i takove hracky,kdyz jim to nejde chovaji se jako uminute deti.Kazdy je nejaky.
Reagovat
Carloss
peggy: asi tak.já to Marii přeju, aby jí ten návrat vyšel. té potupy už si zažila dost a každý má právo dostat druhou šanci.
Reagovat
VlS
Vrátila se v poko čem??
Reagovat
Krisboy
Ano peggy, každý je nějaký. Například ty jsi jako kolovrátek. Zeptal bych se tě kde jsi u tý megery viděla nějakou pokoru, ale protože vím, že mi stejně neodpovíš, ptát se nebudu.
Reagovat
Hook2424
Ty gesta na konci byly jasným výrazem pokory a sebereflexe! Tys to nepochopil? :-))
Reagovat
babolat.cz
To je zase diskuze...Genie si dovolila nesouhlasit a už je najednou hloupá,ošklivá, závistivá, špatná, ovlivněná okolím a nevím co ještě.
Reagovat
blixa
Měli by ji fakt pořádně odškodnit. Ty následky jsou těžký a nejspíš nevratný ;-)
Reagovat
VlS
Vyvolat pozornost a dosáhnout počtu hitů na social nedia a to se děje. Čemu se divíte? Nejspíš to ani nevymyslela.
Reagovat
Krisboy
Já osobně se nedivím ničemu, jenom se jí posmívám.
Reagovat
Davor1
Eugenia vyzerá, že je zo smeru, akým sa uberá jej kariéra dosť frustrovaná a niet sa čo čudovať, akurát že si za to môže len a len sama. Aká je pekná, taká je blbá. Holt, nemôže mať každý aj v nohách, aj v hlave. Toto vyjadrenie trošíčku prehnala, dalo sa to povedať aj jemnejšie, ale ona je tým známa, že trošku horšie koordinuje ústa s hlavičkou a preto ju aj dosť ľudí nemusí. Zase ale nepovedala nič, čo by aspoň mierne neodrážalo realitu, Sharapka aj mimo toho dopingového prešľapu si na kurte často pomáha nefér praktikami a že na ňu drvivá väčšina tenistiek nevie nájsť pekné slovko určite nie je náhoda.
Reagovat
Jabadu
"Hele Milane, co ty s tou Evženou? Děláte vůbec něco? ... jestli mi rozumíš."
"No je tam třicetník na kříž a padík, kdybysme náááhodou vyhráli. Jestli myslíš tohle, tak to je vošetřený."
:-)
Reagovat
Paseka
Šarapka to má marný. A může se snažit sebe víc( její hroší kůže je obdivuhodná). Na vždy jí už zůstane "dopinkový cejch". I poté, co už dávno hrát nebude, tak si každý jako první vzpomene právě na toto. A to jí už nikdy nikdo neodpáře !A je to dobře !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslím si...Možno nejaká časť fanúškovskej obce, ale nie vačšina. Pri Cilicovi platí to isté. A napríklad taký Agassi si šiel na péčku, priznal sa k tomu, robil to úplne vedome a stále je to božský Andre. Irónia osudu.
Reagovat
Pedronegro
jestli to nebude tím, že Andre byl sympaťák a ne žádná namyšlená hloupá koza s nemožným chováním na kurtu :)
Reagovat
jirkomar
Bingo:-)
Reagovat
Paseka
Přesně tak !!! Viděl někdo u ní nějakou pokoru ??
Reagovat
smazaný uživatel
Tak potom si vsak treba polozit otazku, co vlastne ludom vadí...Doping alebo Sharapova?...Ak by bola sympatická, tak je doping v pohode?...
Reagovat
Pedronegro
u ní obojí :)
Reagovat
slacker
vadi take nekterym ze je Ruska a ze "nebojuje" proti Putinovi
Reagovat
Kozoroh
Mášena se mohla v očích tenisové veřejnosti vykoupit hraním ITF turnajů a postupným návratem do špičky. Ona ale zvolila nemorální zkratku, díky které hraje a bude hrát hlavní soutěže velkých turnajů. Pak ať se ale ona a její podporovatelé nediví, že kvůli využívání mezer v pravidlech je terčem kritiky.
Reagovat
Stan_Borowitz
že jí různí hráči a hráčky dávají najevo, co si o ní myslí. Ještě by se měly holky přestat ohlížet na vrozenou slušnost a začít po rozhodčích vyžadovat, aby zjednali při hře přiměřený klid nejen v hledišti, ale i na kurtu.
Reagovat
Pedronegro
rozhodčí to mají asi zakázáno od Porsche:)
Reagovat
Pedronegro
máš recht, chtělo by to aktivní obranu, v hledišti se nesmí nikdo ani hnout a tahle nána na hřišti vyluzuje přes 100 db, chce to vyžadovat opakování každého míče, při kterém zařve a soupeřka ho nevrátí, to by byla asi dost prča ;)
Reagovat
Marduch
Nejvíc mě dostává, když vříská jak pavián při zahrání citovky, třeba kraťasu nebo lobu, a naopak někdy ani nepípne, když vyškrabává balon z hlubové defenzivy. Byla by to komedie, kdyby v tom nebyla neúcta k soupeřkám. Na druhou stranu Azarenka zachází ještě dál, houká totiž až do momentu dopadu míče na straně soupeřky, a o to je čtení hry pro soupeřku ještě těžší.
Reagovat
Krisboy
Tojo, VVV to dotáhla až k absurdní dokonalosti. Ta občas ani nestihla dovřísknout jednou a už měla zase balon u sebe, tak vřeštění rychle utnula aby se stihla nadechnout na další :))) Fakt komedie. Že je to silně nesportovní ani nepřipomínám.
Reagovat
Pedronegro
je ostudné, že s tím rozhodčí nic nedělají, taková sviňárna, vadí to nejen hráčkám, ale i divákům u kurtu i v TV, když jsem viděl ten arogantní ksicht a zase stejné hnusné chování a řev ještě intenzivnější, tak blahopřeji všem, co jí dali WC, ale mlýny prej melou ...
Reagovat
Carloss
tak mladá a tak nesympatická.
Reagovat
Paseka
Tak mladá a tak sympatická !!!!!!!
Reagovat
Herbert_Hoover
Ty nejsi andělská mrcha, ty jsi mrcha.
Reagovat
tmora
Od tý doby co upadla na hlavu to s ní jde jenom z kopce. Teď po 15 měsících bude dávat interview jaká je masha cheater... Sama je cheater...Na instagramu uz dostava cocku :)
Reagovat
darek.vrana
Doping v tenise má hlavně ten vliv, že člověk snese mnohem větší tréninkovou zátěž. Zajímavé, kolik vrcholových sportovců je tak nemocných, že museli brát zrovna meldonium. Nechápu, že siréně někdo ty pohádky baští.
Reagovat
horska.kraslice
Však sama Mášena pravila, že si za Meldonium bude hledat náhradu, která není dosud zakázaná.
Reagovat
Marduch
POdle známé, co dělá ve zdravotnictví a pharmacii, jde především o délku regenerace. Zregenerovat po těžkém zápase na druhý den, a po pětiseťákách i na třetí den (na GS), je prý bez medikamentů prakticky nemožné.
Reagovat
Krisboy
https://sport.aktualne.cz/tenis/kanadska-kurnikovova-desi-svymi-vykony-pozornost-pouta-nejtv/r~523956002b1e11e7bc55002590604f2e/?_ga=1.101495170.227461102.1481274428
Reagovat
Krisboy
Krásnej titulek :)
Reagovat
misa
Příklad tenistky, kterou zničilo její okolí.
Reagovat
Krisboy
Ač to to skoro neuvěřitelné, zdá se, že je ještě hloupější, než jsem si kdy myslel.
Reagovat
24tomas
já nevím, mně už nepřipadne ani pěkná
Reagovat
Krisboy
Ne, už je jenom blbá.
Reagovat
PetaM
Ani pěkná nebyla.
Reagovat
jirkaS
ještě že na tvém názoru nezáleží. chceš-li si stát za svým názorem, stěžuj si u svazu či pořadatelů. máša je "horké zboží" a táhne diváky. pořadatelé by byli hloupí aby ji "nezařadili". včera jsem shlédl její zápas a porsche arena byla plná, coco měla tak 20 diváků. věnuj se radši módě a sebepropagaci, to ti jde lépe než tenis.
Reagovat
cradlerws
Zajimave je, ze se ozyvaji tenistky, kterym to zrovna moc nebo vubec nejde, tak se chteji asi zviditelnit..ja myslim, ze kdyz nekdo vyhraje nekolikrat grandslam, uz to neni nahoda, ikdyby bral pripadne nejaky doping..pochybuji, ze Serena nebo Venus nikdy nic nebrali..to silne pochybuji, bohuzel Masha je ruska tak ji to proste chteji spocitat..az budou aspon trosku tak uspesne jak ona, at si oteviraji pusu..ubohe. On te zensky tenis asi vazne neni moc pratelsky a rivalita je tam velka..
Reagovat
Torn
Jako na tenisový um to dle mého mít vliv nemůže, možná zlepšit fyzičku nebo tak, jenže vzhledem k tomu, jak tenista je během zápasu nevyváženě zatěžován, je dost sporné zda může vůbec nějaký doping nějak výrazně pomáhat. A ty zápasy nejsou většinou až tak dlouhé, že by to fyzicky nemohla vydržet. Často se ani tenista během gemu skoro nepohne, když dobře vrací píče nebo dobře servíruje, stejně tak mají krátké odpočinky atd. Nevím no. Doping většinou funguje dobře tam, kde musíme rychle předvést nějaký výkon nebo někde, kde děláme staticky furt to stejné (atletika, běh, plavání atd). Při povaze tenisu, se mi tomu nechce moc věřit, že i kdyby to bylo regulérní doping, nějak extra by jí to pomohlo. Navíc za ty roky to má skoro na to tělo efekt jako placebo.
Reagovat
Lunej..
Proč to tedy brala, když jí to nepomáhalo? Já se v tom nechci už rýpat, jen si myslím, že zrovna Mašena žádná oběť není. No a že ostatním tenistkám to vadí je docela pochopitelné, každá to vidí ze svého hlediska. Za mě ok, trest si odpykala a zase hraje. Ale nadávat všem, kteří mají na Mashu negativní názor mi přijde hodně dětské. Genie to řekla na plnou hubu, stejně jako Kiki. Kdyby tedy držely ústa a krok, byly by pro vás sympatičtější? :)
Reagovat
smazaný uživatel
CAS jakožto nejvyšší instance řekl, že Masha udělala chybu (za kterou dostala trest), ale neudělala podvod. Kikina a Evžena ale řeknou, že je to podvodnice. Takže jo, opravdu by bylo lepší, kdyby držely chlebárnu...
Reagovat
Hook2424
Podvod určitě udělala. A né jeden. Měla v krvi zakázanou látku - to je jeden podvod! Lhala o tom proč meldonium bere. Další podvod!
Reagovat
Pedronegro
na montyho je zbytečné reagovat, je to naprosté pako, onanující nad zmenšeným obrázkem sibiřské sirény, páč z reálu by měl trauma :)
Reagovat
FulnekUltras
autor jakoby se s Kyklopem mazlil... ;)))
Reagovat
Nola
vsetko by bolo OK, ak by nesuhlasila s WC, ale slovicko "podvodnice" ? neviem, zrejme jej PR team stoji za staru backoru
mysliet si mozem cokolvek, sukromne to prezentovat detto, ale verejne vypustit z pusy podobny vyraz mi prijde mimo misu
Reagovat
Lunej..
Osobně si myslím, kdyby Mašena hned po svém vystoupení a veřejném přiznání říkala pravdu, ok, ale ona začala mít najednou víc teorií, proč to brala atd. A začaly se rozvíjet konspirační teorie, zřejmě i jí radili právníci. Kdyby se držela stále stejné teorie, bylo by to jiné. Ale jak píšu, nemá cenu to pitvat, navíc monty, kdyby nešlo o Mašenu, tak by tohle vůbec neřešil. Navíc je to i tím, že Mašena je ikona a pro spoustu hráček i vzorem. A osobně si myslím, že my, obyčejní fandové, se pravdu stejně nikdy nedozvíme.
Reagovat
Hector21
to bude kontroverzní téma na věky věkův a oba tábory se nesmíří...

podle mě by bylo pro holky, které kritizují nejlepší se od toho oprostit a chtít to Máše natřít na kurtu, aby jí dokázaly, že sportovní cesta je lepší než přestřelky v médiích...

což ale těžko chtít od 6ouchard, která nedosahuje ani kvalit ITF challengerů...
Reagovat
cradlerws
No dobre jsi to vystihl, pouze kope kolem sebe a nekoho pomlouvat neni tezke, ale na kurtu ji to asi tezko nekdy nanda, to by Masha musela byt na jedne noze a mozna i to by Bouchard prohrala..hraje ted tuzku a jestli nekdy chce zase neco aspon trochu hrat mela by se ucit od Mashy, ale dela pravy opak a je videt kde je..
Reagovat
Haitik
Ona měla víc teorii, proč to brala?
Reagovat
Lunej..
Vždyt vidíš sám, jak se tady o tom nedokáže spoustu lidí v klidu bavit a přijmout názor jinýho a uznat, že jeho idol není tak dokonalý. Mně osobně je kauza Mašeny volná, mám svůj názor a možná mám taky slepičí mozek, což můžu, protože nejsem ani krásná ani mladá :D A doufám, že se Evže bude zase dařit.
Reagovat
smazaný uživatel
A co je na tom divnýho, že bych to neřešil? :D Rozhodně bych teda o žádné hráčce netvrdil, že je podvodnice, když povolaní rozhodli, že není. A kdyby Masha neříkala pravdu a nedoložila dokumenty, kde jí to doktor předepsal, tak by jí asi těžko snížili trest, nemysliš? Jenže o tom případu bylo napsáno takových blbostí, že to názor spousty lidí ovlivnilo...
Reagovat
Lunej..
mně to neovlivnilo vůbec, mám prostě svůj názor, ale to neznamená, když není stejný jako třeba tvůj, že musím být zákonitě blbá :) A vyříkáme si to osobně z očí do očí :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám zájem.
Reagovat
Lunej..
Ok.
Reagovat
darek.vrana
Doping v tenise má hlavně ten vliv, že člověk snese mnohem větší tréninkovou zátěž.
Reagovat
Marduch
jj, včetně regenerace mezi tréninky a ostrými zápasy.
Reagovat
rubens
:-) :-) A že ty píče ale lítají přes síť... :-)
Reagovat
misa
:)
Reagovat
brixner
Za čtyři!
:-)
Reagovat
Herbert_Hoover
To jako Genie tolik nevadilo, že Máša "dopovala", ale vadí jí teprve pořádně až to, že jí dávají WC? Trošku zvláštní. :) Neměla by spíš odsuzovat WTA?
Reagovat
Torn
Tjn, hrozná podvodnice...včera si vzala další zobání, aby dobře returnovala :D. Fakt směšný, jakoby snad v tenise něco rozhodovalo. X let se tím mohla cpat a najednou se tí cpe měsíc po zákazu a najednou je z ní fetka. :D A Bouchardka si zase nevidí do pusy. S GS získáváš i tu možnost WC (nebo ne přímo, ale vzhledem k tomu, že je pak může dostávat s neomezeným počtem dle pravidel). Nevím, kdo je větší podvodnice, zda Maruše nebo Genie. Ono soudit se za to, že někde uklouznu, je totiž taky hrozně čestný a argumentovat tím, že proto hraje blbě. Ne, tohle je prostě frustrace z rychle získaných úspěchů a teď je jenom zakomplexovaná, že vylítne na každém druhém turnají v prvním kole. Doufám, že se s Maruší potkáš na kurtu a ona ti dá kanára. :D
Reagovat
cradlerws
Presne tak, souhlas;)
Reagovat
vrabejka
Genie prostě tady šlo o publicitu. Když už to v tenisu nejde.
Chtěl bych vidět co by bylo za kontroverzi kdyby se prokázalo že Serena hrála steroidy.
Reagovat
Torn
To se neprokáže, protože je tu američanka, je to černoška atd...A pokud se to někdy prokáže, tak až po její kariéře.
Reagovat
Torresek
Tenis jí moc nejde, tak se musí zviditelnit jinak. Radši by měla držet hubu a krok. Vždyť poslední zápas jí o Čepelová dala kanárka.
Reagovat
smazaný uživatel
A tohleto mělo Mashu za vzor a fotilo se to s ní...
Reagovat
sprchon
Taky mě překvapila. Asi ji ten její vzor zklamal...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale aby si přečetla rozhodnutí CAS, to po Evžence a jejím slepičím mozku přece nemůžu chtít. Názorný příklad toho, že krása není všechno...
Reagovat
gigin
Tak ale zase si třeba čte emaily, narozdíl od některých ;)
Reagovat
Pedronegro
třeba naopak od některých bezmozků tady nepotřebuje CAS k tomu, aby si udělala názor, žádným CAS rozhodnutím nesmažeš tu tiskovku ani pochybné výmluvy ani to, že to brala 10 let utajeně a určitě ne z léčebných důvodů, teda podváděla a lhala, a že tady se meldonium relativizuje jejími přiblblými adoranty a opomíjí se, že v jiných sportech je to jasnej doping bez debat a s tresty naplno, takže Genie, přestože hraje momentálně tužku, je naprosto oprávněna říci, že je to podvodnice, protože je to pravda, a určiťě na její názor dá více lidí než na místní zoufalé obhájce neobhajitelného ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Na její názor dají možná tak podobný zoufalci, jako je ona sama...
Reagovat
Stan_Borowitz
Ještě rád bys byl takový zoufalec, který si na úřadě za celý život vydělá tolik, co stačila zatím ona, a o jeho názor se zajímají novináři velkých světových médií, ne jen pár anonymních nicků na pidiserveru v zapomenuté zemičce...
Reagovat
Pedronegro
přesně :)
Reagovat
misa
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/ec/7d/50/ec7d5017bd982d493aabc631fc37e8c7.jpg
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist