Karlovič vynechá i US Open

10. 8. 2010, 12:32
Aktuality 0
Hrál na 26 grandslamových turnajích v řadě, letos ale po French Open a Wimbledonu vynechá i poslední turnaj velké čtyřky sezony. Chorvat Ivo Karlovič se odhlásil z US Open, protože se nestihl zotavit z operace Achillovy šlachy. V New Yorku nebude hrát ani jeho krajan Mario Ančič.
Profily hráčů
Ivo Karlovič

Karlovič, bývalý hráč světové patnáctky, který je nyní na 63. místě žebříčku ATP, je po operaci Achillovy šlachy na levé noze a nehraje už od květnového turnaje v Madridu.

Jeho krajan Mario Ančič, další Chorvat s dělovým servisem, se z nadcházejícího US Open odhlásil kvůli zranění zad. Pro někdejší světovou sedmičku to bude už sedmý grandslamový turnaj v řadě, který bude muset vynechat. Také Ančič se na kurtech objevil naposledy v květnu.

Odhlášení obou Chorvatů znamená, že se do hlavní soutěže dostanou přímo Jamajčan Dustion Brown a německý tenista Tobias Kamke.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist