Karolína Plíšková, Kvitová a Vondroušová bez ztráty setu prošly do druhého kola US Open, Martincová s Bouzkovou neuspěly

31. 8. 2020, 18:11
Aktuality 151
US OPEN - Na letošním US Open své úvodní zápasy bez ztráty setu zvládly turnajová jednička Karolína Plíšková, šestka Petra Kvitová i nasazená dvanáctka Markéta Vondroušová. V prvním kole naopak dle očekávání skončila Tereza Martincová, postupu se nakonec nedočkala ani Marie Bouzková, která se o druhé kolo rvala skoro tři hodiny.
Karolína Plíšková (© AFP)

Karolína Plíšková na začátku letošního roku potřetí v kariéře ovládla úvodní podnik v australském Brisbane, jenže od té doby se jí vůbec nedaří. To se pokusí česká jednička a světová trojka změnit na US Open, kde si v roce 2016 zahrála své jediné dosavadní grandslamové finále.

Při absenci světové jedničky Ashleigh Bartyové a Simony Halepové je rodačka z Loun nasazenou jedničkou letošního neobvyklého ročníku, který se kvůli pandemii koronaviru hraje bez diváků a za velmi přísných hygienických pravidel.

Na rozdíl od generálky Western & Southern Open, která se pro letošek přesunula z Cincinnati právě do dějiště US Open, Plíšková vstup do turnaje zvládla. V úvodním zápase si poradila 6-4 6-0 se 145. hráčkou světa Anhelinou Kalininovou.

V úvodní sadě však měla jasná favoritka namále. Po ztrátě servisu v úvodním gamu si vypracovala vedení 4-1, ale o náskok přišla, a za stavu 4-4 dokonce likvidovala dva brejkboly. S nevýrazným výkonem soupeřky i oběma brejkboly si však nakonec dokázala poradit a v dalším průběhu zápasu ztratila už jen sedm fiftýnů.

"Řekla bych, že moje hra byla na první kolo docela dobrá," konstatovala Plíšková v rozhovoru na kurtu před prázdnými tribunami. "Rozhodně ale dávám přednost tomu, mít kolem sebe lidi," dodala k atmosféře.

Osmadvacetiletá Plíšková, která dva zápasy v řadě naposledy vyhrála na letošním Australian Open, kde byla rovněž jednou z největších favoritek a skončila již ve třetím kole, bude v dalším kole čelit Caroline Garciaové. Bývalá světová čtyřka porazila 6-3 6-2 Jasmine Paoliniovou. S Francouzkou má Plíšková vyrovnanou bilanci.

Petra Kvitová se před koronavirovou pauzou na všech turnajích, kterých se zúčastnila, dostala minimálně do čtvrtfinále. Během vynucené přestávky se však znovu trápila s levým předloktím a kvůli obnovenému zranění zmeškala několik příležitostí se na domácích exhibičních akcích rozehrát.

Dvojnásobná wimbledonská šampionka startovala před týdnem i na přípravném turnaji, kde hned v úvodním zápase podlehla krajance Marii Bouzkové. Na grandslamovém US Open ale v tom samém areálu vstup do turnaje zvládla.

Kvitová dnes podala mnohem lepší výkon než před týdnem. Proti Irině Beguové skvěle servírovala (75% trefených prvních podání, dokonce 85% ve druhém setu), trefila více vítězných úderů než nevynucených chyb (23-19), o servis přišla jen jednou a za 63 minut slavila hladké vítězství 6-3 6-2. S Rumunkou tak vyhrála i pátý vzájemný souboj.

Kvitová si před zápasem s Beguovou připomněla jejich vzájemný zápas z Australian Open, ve kterém jasně dominovala. "Podívala jsem se na nějaké šoty a měla ho živé v paměti. Tam jsem hrála moc dobře a věděla jsem, že takhle hrát musím. Každý game byl důležitý a musela jsem hrát rychle, jinak mě začala rozebírat. To byla taktika," řekla Kvitová.

Stejně jako všechny hráčky se vypořádává s absencí fanoušků v hledišti. "Pořád jsem musela sama sebe burcovat. Jak nejsou diváci, tak to stojí víc mentálních sil být v tom, protože vás nikdo nepovzbudí," podotkla Kvitová.

V dalším kole se Kvitová, jejímž maximem na newyorském grandslamu je čtvrtfinále z let 2015 a 2017, premiérově střetne s Katerynou Kozlovovou.

Markéta Vondroušová do letošní sezony vstoupila velmi nadějně, když v Adelaide suverénně prošla do čtvrtfinále a v něm statečně vzdorovala světové jedničce Ashleigh Bartyové. Jenže od té doby se finalistka loňského French Open trápí a před startem US Open na dalších šesti turnajích slavila jedinou výhru, přičemž po restartu sezony skončila na antuce v Palermu i přípravném turnaji v New Yorku hned v prvním kole na žebříčkově podstatně níže postavených soupeřkách.

Na úvod letošního netradičního ročníku US Open však nasazená dvanáctka nezaváhala a po výhře 6-1 6-4 nad Greet Minnenovou se stala vůbec první postupující do druhého kola.

Vondroušová v úvodní sadě, v níž spáchala pouhé dvě nevynucené chyby a zaznamenala devět vítězných úderů včetně dvou es, dominovala. I ve druhé sadě to za stavu 2-0 vypadalo na hladkou jízdu, ale česká favoritka si vlastními chybami cestu za postupem zkomplikovala. Dokonce prohrávala 3-4 15-40, oba brejkboly Belgičanky však zlikvidovala, znovu získala převahu a za 63 minut slavila své první vítězství od února.

"První set byl výborný. Ve druhé sadě hrála soupeřka o něco lépe, já udělala pár chyb i dvojchyb, ale ve výměnách, které jsem měla vyhrát, jsem zahrála velmi dobře. Udržela jsem hlavu v zápasu, nevzdala druhý set a jsem ráda, že jsem vyhrála," řekla Vondroušová.

O postup do třetího kola se předloňská osmifinalistka utká s Aljaksandrou Sasnovičovou. S Běloruskou, která odvrátila mečbol domácí Francescy Di Lorenzové, změří síly poprvé.

Tereza Martincová, která se poprvé dostala přímo do hlavní soutěže grandslamu, sahala na US Open nejen po prvním vítězství v hlavní soutěži na akcích velké čtyřky, ale také po skalpu nasazené osmičky Petry Martičové. Proti Chorvatce vedla o set a v rozhodující sadě o brejk, nakonec ale světové patnáctce po dvouapůlhodinové bitvě podlehla 7-5 2-6 4-6.

"Měla bych mít radost, že to bylo těsný, ale extrémně to mrzí, protože jsem na kurtu cítila, že na to mám. Vytáhla to nejlepší, co mohla. Fakt mě to mrzí," komentovala zklamaná 25letá Češka.

Martincová se během koronavirové pauzy na domácích exhibičních akcích prezentovala velmi slušnou formou, přesto po restartu sezony stále čeká na výraznější úspěch. Před startem US Open se představila na antukových turnajích v Palermu a Praze, na obou podnicích skončila v kvalifikaci.

Martičovou v dalším kole čeká Ukrajinka Kateryna Bondarenková.

Marie Bouzková si těsně před pauzou v Monterrey zahrála své premiérové finále na turnajích WTA a po restartu sezony úspěšně navazovala na březnový úspěch, když se probojovala do čtvrtfinále v Lexingtonu a na přípravném podniku ve Flushing Meadows přes Petru Kvitovou do osmifinále.

Jenže los 22leté Češce, která na US Open v roce 2014 ovládla juniorku, příliš nepřál a do prvního kola dostala domácí Jessicu Pegulaovou, jež se před týdnem v New Yorku dostala z kvalifikace ještě o kolo dále a také má skvělou formu. Naprosto vyrovnanou bitvu musel rozhodnout až závěrečný set.

Zatímco v těch dvou předchozích měly hráčky problém si udržet vlastní podání, v rozhodujícím dějství se dlouho čekalo na brejkbol. První šance, tři v řadě a celkem čtyři měla Bouzková. Ani jednu však nevyužila a vzápětí sama o servis přišla. Povedl se jí nicméně okamžitý rebrejk a nakonec vítězku určoval tie-break. V něm měla jasně navrch 26letá Američanka a po vítězství 3-6 6-2 7-6(3) ve středu proti Kirsten Flipkensové zaútočí na premiérovou účast ve třetím kole grandslamů.

Bouzková, jež byla pouhé dva míčky od výhry, se tak ani při svém třetím startu v hlavní soutěži US Open nedočkala postupu do druhého kola. Jejím grandslamovým maximem zůstává loňské druhé kolo Wimbledonu.

Zítra bude o postup bojovat kvarteto Čechů. Úvodní zápasy čekají Karolínu Muchovou, Kateřinu Siniakovou, Kristýnu Plíškovou a Jiřího Veselého.

• US OPEN •
New York, USA, tv. povrch, 53.402.000 dolarů
pondělní výsledky (31. 8. 2020)
• Dvouhra - 1. kolo •
Kar. Plíšková (1-ČR) - Kalininová (Ukr.) 6-4 6-0
Kvitová (6-ČR) - Beguová (Rum.) 6-3 6-2
Vondroušová (12-ČR) - Minnenová (Belg.) 6-1 6-4
Martičová (8-Chorv.) - Martincová (ČR) 5-7 6-2 6-4
Pegulaová (USA) - Bouzková (ČR) 3-6 6-2 7-6(3)
Ósakaová (4-Jap.) - Doiová (Jap.) 6-2 5-7 6-2
Rybakinová (11-Kaz.) - Zavacká (Ukr.) 6-3 6-0
Riskeová (13-USA) - Mariaová (Něm.) 6-3 6-2
Kontaveitová (14-Est.) - Collinsová (USA) 5-7 6-2 6-2
Kerberová (17-Něm.) - Tomljanovičová (Austr.) 6-4 6-4
Jastremská (19-Ukr.) - Sharmaová (Austr.) 6-3 6-7(4) 7-6(2)
Putincevová (23-Kaz.) - Montgomeryová (USA) 6-1 6-3
Linetteová (24-Pol.) - Inglisová (Austr.) 6-1 4-6 6-4
Bradyová (28-USA) - Blinkovová (Rus.) 6-3 6-2
Mladenovicová (30-Fr.) - Baptisteová (USA) 7-5 6-2
Sevastovová (31-Lot.) - Gauffová (USA) 6-3 5-7 6-4
Flipkensová (Belg.) - Petersonová (32-Švéd.) 7-6(1) 6-4
Gračevová (Rus.) - Badosaová (Šp.) 6-4 7-5
Sasnovičová (Běl.) - Di Lorenzová (USA) 2-6 7-6(6) 6-0
Garciaová (Fr.) - Paoliniová (It.) 6-3 6-2
Friedsamová (Něm.) - Dolehideová (USA) 6-2 6-2
Koviničová (Č. Hora) - Cabreraová (Austr.) 6-4 3-6 6-2
Kosťuková (Ukr.) - Kasatkinová (Rus.) 6-1 6-2
Kozlovová (Ukr.) - Osuigweová (USA) 6-3 7-5
Juvanová (Slovin.) - Arconadaová (USA) 6-4 7-6(2)
Bondarenková (Ukr.) - Kiicková (USA) 3-6 6-3 6-1
Brengleová (USA) - Ar. Rodionovová (Austr.) 6-2 6-2
Lapková (Běl.) - Golubicová (Švýc.) 1-6 7-6(2) 6-2
Rogersová (USA) - Chromačevová (Rus.) 6-2 6-2
Bellisová (USA) - Korpatschová (Něm.) 6-7(13) 6-3 6-2
Liová (USA) - Rusová (Niz.) 6-4 2-6 6-1
Giorgiová (It.) - van Uytvancková (Belg.) 2-6 6-1 7-5
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

151
Přidat komentář
lvicek
Zkoukla jsem ted zpetne zapas Terky Martincove - hrala moc pekne, rekla bych, ze se opravdu dost zlepsila. Skoda, ze to nevyslo, v par dulezitych momentech nemela tolik stesti nebo udelala spatne rozhodnuti. A ty loby, co na ni Martic furt hrala... Martic je mi taky celkem nesympaticka, jak psal nekdo nize. Vtipny byl komentator ve tretim setu, ktery se vubec nedokazal vyporadat se zapasem Martincova x Martic - to bylo furt Ceska Petra Martincova nebo Chorvatka Martinčová a ruzne podobne zpatlaniny. Terce jsem to moc prala, opravdu losy nema moc vlidne, sice nekdo dole psal, ze ono se to zlomi, ale tak formu ma ted, nevime, jak ji bude mit dal, vzdy se muze neco pokazit (zraneni (viz Petra), nemoc (viz Lucka), nepochopitelna ztrata formy (viz Marketa a Katka), leta taky leti a prilezitosti je omezene... No proste velka skoda :/. Marusku jsem nevidela - na Eurosportu asi nebyla? Skoda pro ni taky, ale ona je aspon o dost mladsi.
Reagovat
tommr
Větší část zápasu Marie byla na Eurosportu, protože tou dobou už skoro nikdo jinej nehrál ...
Reagovat
lvicek
Jo? A kdy to bylo? Ja jsem se snazila proklikat nocni program, ale nenarazila jsem na ni.
Reagovat
tommr
přesnej čas ti neřeknu, protože začátek zápasu jsem sledoval na streamu, ale muselo to bejt někdy mezi 4-6 hodinou ranní ...
Reagovat
svetova.dvojka
Romská paterčata jsou dnes poprvé do školy.smile

Věděli jste to vůbec ?
Reagovat
Kojinho
Ne, ale to zjištění má pro mě stejně nulovou informační hodnotu.
Reagovat
brixner
Prej do školy...smilesmilesmile
Reagovat
FulnekUltras
ten půlrok bude pro celou rodinu krušný smile
Reagovat
jirkaS
bude sbírka na asistentku? smile
Reagovat
EllNino
Petra, Markéta i Karolína zvládly své zápasy na jedničku, hlavně od Petry jsem nevěděl, co čekat ... a vlastně ani od Markéty a Karolíny, po té generálce ...

Petru teď čeká Kozlova, ne moc atraktivní, ale o to nebezpečnější tenistka do druhého kola ...
Karolína to bude mít s Caroline těžké, moc na ni neumí, mají to 3:3, navíc většinou když vyhrála, tak to bylo hodně vybojované, přes tři sety nebo tiebreaky ... uvidíme, těžké druhé kolo ...

Markétu čeká Saš Sasnovich, která odvrátila mečbol s Di Lorenzo ... taky těžké, Saša umí hrát dobrý tenis a Markéta teď není zrovinka vzor stability ...

Tereza M. hodně vzdorovala Petře, ale ta si to vzít nenechala, celkově má Tereza na GS zatím dost těžké losy, ale ono se to jednou zlomí :)

Maruška mrzí, hodně ... Pegula se dala porazit, chtěl jsem opáčko s Petrou ve třetím kole ... takhle to vypadá, že pokud Petra zvládne Kaťu Kozlovu, bude hrát buď s neoblíbenou Kirsten Flipkens, nebo s Pegulou ve formě ... nic lehkého :)

Dneska nevím, co čekat, Muška by to zvládnout mohla, ale bude to hodně těžké ... a Katka s Týnou, to vůbec netuším, co čekat ...
Reagovat
Mantra
hlavně nic nečekej
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Katka může jen překvapit, v dobrém a Týna, když si bude věřit, může zápas nebo dva vyhrát.
Muška také není bez šance, ale musí hrát podobně jako proti Naomi a hlavně být ok po zdravotní stránce. Vé už tolik neběhá, tak Muška muší s týmem něco vymysletsmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Terezu ani Marušku jsem neviděl, ale četl jsem vaše komenty. Z toho mi vychází - Petra utavila Terku a Maruš odešel servis kamsi na prohlídku Manhattanu, k tomu jí asi chyběl kus odvahy, takže jsem rád, že jsem si nezopakoval její prohru s Anet. Šance na zlepšení tím předpokládám nezmizely, ale teď holt Maruško šup pro jahody a pak se vrať výhrousmile
Reagovat
FulnekUltras
v TB jí vyšlo skoro vše, zatímco bílá čechoameričanka jakoby si právě na klíčovou koncovku nachystala ty nejhorší možné údery, často i zbytečně uspěchané - no, Mandlíková hadr - tak snad to na RG vyjde líp smile
Reagovat
misa
Už příští týden je přihlášená do Istanbulu.
Reagovat
tommr
Istanbul a pak ještě něco nebo z Istanbulu už rovnou na FO?
Reagovat
misa
Má zapsaný Řím i Štrasburk, ale v obou se nevlezla do hlavní soutěže.
Reagovat
tommr
Marie svedla se soupeřkou dramatickou bitvu jejíž koncovku bohužel nezvládla. Rozhodující byly asi ty 4 promarněný BP za stavu 3:2 ve třetím setu ... smile
Reagovat
FulnekUltras
i potom byla ještě nahoře - chtělo to zavřít zápas na servisu Peguly a nenechat klíč až na TB - Petra bude mít s ambiciózní ušačkou zřejmě dost těžkou práci, ale snad tentokrát vyjde najtsešn
Reagovat
misa
byla dva míčky od výhry, bohužel v takovém stavu nebyla schopná převzít ve výměnách iniciativu. Takže další prohra na grandslamu v 1. kole.
Reagovat
Jon61
Hořký konec pro Marušku, když svou nedůrazností nedokázala využít spoustu brejkbolů, většinou při druhém podání soupeřky.
Reagovat
FulnekUltras
důraz tu chybí stejně jako u Maky - Muška je na tom zatím o poznání líp - ale na GS titul pořád málo, tam to chce opravdu rvát někdy až přes závit
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že nevyšlo vrácení kraťasu za stavu 6:5 a 40:40.
Tak příště...
Reagovat
Dobry-den
Viděl jsem jen třetí set. To, co Maruška provedla v šestém a sedmém gemu, to se nemělo stát. smile
A tajbrejk, tam zahrála snad 6 UE, to bylo hodně smutné. smile
Reagovat
misa
V celém zápase 38 UE o dvě víc než Pegula.
Reagovat
FulnekUltras
teď má indiánka hlavu v pejru
Reagovat
misa
nevypadá to, spíš si jde pro výhru
Reagovat
FulnekUltras
škoda, že se jí hned na začátku TB povedl trhák - pak už se proti 4 MPs hraje hodně těžko
Reagovat
Jon61
Zahodit v gamu čtyři šance na brejbol z druhých servisů soupeřky, aby to Marušku nemrzelo.
Reagovat
misa
Chybí jí konečný úder. Výměnu si dobře připraví, ale pak zase vrátí soupeřku zpět.
Reagovat
Jon61
Čtyřikrát nedáš brejk, dostaneš (ztratíš své podání).
Reagovat
misa
je v dlouhých výměnách trpělivější a bere první set.
Reagovat
misa
Maruška už ztratila čtvrtý servis v řadě, soupeřka je na tom naštěstí podobně.
Reagovat
misa
V druhém setu srážel úsilí Marie slaboučký servis. Dá se ve třetím čekat zlepšení?
Reagovat
misa
Ve třetím setu zatím velký boj, Marie udržela dvě podání a vede 2-1. Snad vydrží síly.
Reagovat
misa
Marie nevyužila 4 brejkboly v gemu :(
Reagovat
misa
A vzápětí hned ztrácí podání.
Reagovat
misa
4-4, prosím tě, neodevzdávej teď podání :)
Reagovat
misa
5-4, jedem.
Reagovat
misa
6-5, poslední šance jak se vyhnout tiebreaku, který by zápas po třech hodinách rozhodl. Jedem!
Reagovat
Dobry-den
Maruška se na kurt taky jen tak nedostane. Jdu spát. Dobrou-noc. smile
Reagovat
FulnekUltras
Terinka jí byla dnes víc než důstojnou soupeřkou - na úplně vrcholnou úroveň pořád něco chybí, ale kdo by před dvěma třemi lety čekal tohle smilesmilesmile
Reagovat
Dobry-den
Pisálek nezklamal, hnedka tam zase nacpal neudržené vedení smile

Od Terezy sympatický výkon, klasicky bojovala a vzdorovala mnohem déle, než jsem čekal.smile Ale to je jí platné, jak mrtvému zimník. smile
Reagovat
FulnekUltras
na letošním USO jo smile
Reagovat
tommr
Tereza svedla s velkou favoritkou naprosto vyrovnanej souboj a ve třetím setu mohla dokonce jít do slibnýho vedení 4:2. V klíčovejch momentech ale měla bohužel soupeřka pevnější nervy ...
Reagovat
FulnekUltras
ser na Tildena a neboj se ničeho - sojky ani ocelových ptáků, kteří už dneska beztak dolítali.

POOOOOOOOOOOJĎ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

smilesmilesmile
Reagovat
SpacialRecognition
HOdně kruté pro Terezu...
Reagovat
Jon61
Prasátko bylo nechutné, Martič má jedinou taktiku: udržet míček co nejdéle ve hře, aby Tereza zkazila.
Reagovat
tommr
jj to prasátko přišlo v nejméně vhodnej okamžik ... smile
Reagovat
FulnekUltras
je to z obou stan borgovsky úporné
Reagovat
tommr
vypadá to, že Tereze začínají docházet síly ... smile
Reagovat
Jon61
Martič je jako stěna, všechno vrátí., Tereza se na každý míček naběhá.
Reagovat
Dobry-den
Martičová se jenom dlouho zahřívala, teď už Terezu bez problému smázne. Ten první set jako by se nikdy nestal...smile
Reagovat
tommr
pro Marticovou jako by nebyl - to je pravda. Tereza se v něm ale fatálně vyčerpala ...
Reagovat
paddy
Naši postupují, Sevastova zaklekla Gauff
Celkově dobrý vstup do turnaje smile smile
Reagovat
Jon61
Už v ní Američani viděli novou Serenu, jedna stačila.
Reagovat
FulnekUltras
slušné smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Terka set pěkný
Anet a Stázka postup přes Cori a Collinssmile
Reagovat
sojka1
Anettka super... :-) Nejlepsi zapasy budou v case mezi psem a vlkem, hlavne Maruska.... to uz ale bohuzel nedam....
Reagovat
tommr
Tereza se s favoritkou bije statečně a první set jde zaslouženě za ní ... smile
Reagovat
sojka1
to u me bude mit vzdycky tak trochu rozlite za svoji nevybrousenou a mnohdy az nedostatecnou techniku a herni napaditost (na jejich 25 - 26 let nebo kolik) ale prejet protivnou Martic by rozhodne mohla, pojd, Teruno! :-))
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Martič protivná?
Reagovat
sojka1
EllNino me sice sezere, ale mne se tak jevila vzdy.... :-)
Reagovat
EllNino
Petra? Tyjo :) Já mám rád její životní příběh, takže tak nějak mi opravdu přirostla k srdci :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ten já už pro změnu zapomnělsmile Ale tak nějak ji mám podvědomě i od pohledu rád.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Taky snad měla nějaké dlouhodobější zdravotní trable...
Reagovat
tommr
jj hra Marticový je neskutečně otravná. Chudák Tereza do ní buší jak hluchej do vrat a všechno se jí to vrací zpátky ... smile
Reagovat
Jon61
Tereza je jako nadopovaná, lítá po kurtu a hraje takový humpolácký tenis.smile
Reagovat
sojka1
mne se to take nelibi, ale ty tri cary ted byly moc pekne... :-)
Reagovat
Jon61
Pro Terezu není žádný míček ztracený a za bojovnost si set zasloužila.
Reagovat
gigin
Jede přes čárky.
Reagovat
tommr
jinak je zajímavý, že na některých kurtech jsou normální lajnoví a na jiných je místo nich technika ... smile
Reagovat
sojka1
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tak to je velká výhra, v tiebreaku k tomusmile
Pablovo vypadnutí mě mrzí, ale prostě se musí víc snažit...
Reagovat
sojka1
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Kevin bohužel klasika. Srážely ho hloupé UE v nevhodnou chvíli. Zvíře měl naopak několikrát kliku. Ale zas po návratu do cirkusu nebyl Kevin až tak špatným soupeřem pro současného wannabe tophráče.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile Kevin returnuje 1.serve líp než Zvíře, a pak se vyhodí od kříže metr mimo... Poněkolikáté
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Shapo trable že zádysmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
mladý nic nevydržejsmile Sebastian má šanci postoupit.
Reagovat
sojka1
Seba zase odesel, chce to cas... ted fandim Jackovi a Taylorovi... :-)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Bylo vidět, že chybí zkušenosti. Ale nějaký ten potenciál ukázal.
Reagovat
sojka1
tak je mu cerstvych 20... ale uz (a nejen) na pseudoCincy skvely herni projev, kosata hra, jak to formuloval Vlcek, pro me zajimavejsi nez tata, ktereho mi hodne pripomina, az se musim smat...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jj, je to legrační, už si nepamatuju nějaké Petrovy tiky, ale mladý má asi jiné:)
Reagovat
sojka1
chuzi maji uplne stejnou.... :-))
Reagovat
Pavlis
Peřte gratuluji k výhře. Hrála dnes perfektně.
Reagovat
gigin
Mladenovic says she had limited contact with Paire: one practice session and one card session (with masks, she says) with a group of players. But accepts the new restrictions even if she finds the situation difficult
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Byl tam s ní Domsmile?
Reagovat
gigin
Oni už spolu nejsou dlouho.
Reagovat
EllNino
to už jsem tu taky psal :)) tomu samému nicku :D
Reagovat
gigin
Ho amnestuje věk, dejme tomu...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tak to sorrysmile možná jsem to zařadil do zapomněnkysmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ahh So... Život celebrit moc nesledujusmile
Ale hrát si si s Pérem může bejt ošemetnýsmile
Reagovat
gigin
Gulba je ženatý a má dceru, to víš aspoň? Základní věci?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nesleduju, ale od tebe vím, že prs ten nesundásmile
Reagovat
gigin
https://makeagif.com/i/2bP3FJ

:DD
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Takhle balí Génius ženskýsmile?
Reagovat
gigin
Jeho manželka. Ale asi jo no. Zkusím také...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Sebastian podává na setsmile
Reagovat
rybicka
Chtěla jsem se na něj mrknout, ale nikde jsem nenašla smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jokerstreamsmile
Reagovat
tommr
ve druhým setu se Petra podobně jako předtím Karolína trochu zlepšila což je dobrej příslib do dalších kol ... smile
Reagovat
FulnekUltras
a ta se jí to dneska nepokoušela moc vyvracet. Místy pěkné výměny a dobrý rozjezd do mírně zvláštního GS.

Osobně se mi ale tohle nezvykle tiché Flushing Meadows s minimem diváků a omezeným leteckým provozem dost zamlouvá. smile
Reagovat
PetaM
No, tiché ... Mně ta letadla dost vadila :D A že jich bylo hodně :D
Reagovat
tommr
mě absence diváků taky nevadí a pro některý hráčky to může být úplný požehnání ... smile
Reagovat
Andrew89
hrála fakt dobře, hlavně v druhém setu....tak tfuj tfuj a jen tak dál
Reagovat
Blondie
nepliveš na ni koronu? :P :D
Reagovat
Andrew89
néééé :D
Reagovat
lvicek
Peti, parada, ja su tak stastne zas po pul roce :D.
Reagovat
Dobry-den
Tak i Petra hladce postupuje, ani se moc nezapotila. Do třetice gratulka. smile
Zatím je to výsledkově fakt paráda. smile
Herně tedy ještě úplně ne, ale oproti minulému týdnu si nemůžu stěžovat. smile
Reagovat
FulnekUltras
v "Cinci" to rozbalil jenom druhý a třetí sled smile
Reagovat
tommr
tři dvousetový výhry na úvod jsou příjemný překvapení a ani ta hra nebyla vyloženě špatná ... smile
Reagovat
Blondie
Peti má dneska dvě jedničky - za servis a proměňování BB :-)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Kde ta Peťa po tom kraťasu stálasmile?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
ATP - Diego vs Norrie asi dobrá řežba. Nekoukáte někdo?
Reagovat
brixner
Že to je prostě divný! Akustika-OK, povrch-OK, počasí-OK. Ale lidi tam prostě chybí...Maky zahraje skvělý kraťas, člověk už podvědomě očekává zasloužený aplaus a ono nic. Skoro je slyšet, jak si Belgičanka pod kníra uleví "Cow!" Zajebanej virus, fakt že josmile
Reagovat
Jan
Hlavně je ten virus umělý a uměle vypuštěný.
Reagovat
Andrew89
ve druhém setu válec....tak jeste dva gemy:))
Reagovat
PetaM
Snad jo :) Konečně to lítá. S Marií mi přišlo, že jí to tam moc nesedí. Teď už mám pocit, že si zvykla a jede si svoje :) Snad pojede delší dobu :D
Reagovat
Andrew89
dneska i není slunko..což je taky plus :D
Reagovat
lvicek
No urcite pred tim tydnem tam bylo mnohem hur.
Reagovat
FulnekUltras
přesně
Reagovat
lvicek
Oni to prepnou pryc??? Jezisi, ja nekoho zabiju. mate prosim stream? Diky moc.
Reagovat
lvicek
Aha, tak zatim to jede, mozna jsem spatne slysela...
Reagovat
jirkaS
http://live.harleyquinnwidget.live/freelivematch/8111312003461300.html
Reagovat
lvicek
Ale dik! :)
Reagovat
Jon61
Na německém Eurosportu dávají ruského Němce Zvereva, tak raději Petru na streamu:
https://live-stream365.com/sport/tennis.php
Reagovat
lvicek
Oni to prepnou pryc??? Jezisi, ja nekoho zabiju. mate prosim stream? Diky moc.
Reagovat
tommr
Petra je pořád na smile Eurosportu 2 ...
Reagovat
tommr
Petra v prvním setu taky moc nezářila, ale nakonec ho přece jen urvala. Ted to chce nepolevit a pohlídat si začátek druhýho setu ...
Reagovat
Jon61
Petra mívala problémy v prvních zápasech na velkých turnajích, často se trápila avýhru vydřela, postupně se v dalších kolech lepšila.
Reagovat
Dobry-den
Tak Kája nakonec taky hladce postupuje, byť to tak za stavu *4:4 a *15:40 nevypadalo. smile Gratulka. smile
Teď hraje Petra, jde to hezky za sebou.smile
Reagovat
gigin
Karolina Pliskova wins 31 points out of 38 points from 4-4 15-40 in set-1.
Reagovat
paddy
vlastně zbytečný zápas, když porazila soupeřku, která by se za normálních okolností na GS nedostala
skutečný GS začne tak až od 3k
Reagovat
tommr
proč by se Kalinina nemohla za normálních okolností na GS dostat? V kvalifikaci by měla docela slušnou šanci ...
Reagovat
paddy
no 145, buďme realističtí

12 ze 13 kvalifikací neuspěla, ale jednou v životě se jí to už podařilo smile
letos dostala dárek od nehrajících top hráček
Reagovat
lvicek
Jezis marja, Peti, co to zas bylo na ten BB, ja se picnu, presne jsem vedela, co prijde.
Reagovat
SpacialRecognition
Potřebovala se trochu rozehrát, ten první set nic moc, ten druhej byl dobrej :)
Reagovat
tommr
jj druhej už byl v normálu ... smilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jj, ale proti komu.
Reagovat
tommr
každá výhra na GS se počítá a obzvláště v situaci v jaký je ted Karolína ...
Reagovat
EllNino
moc z toho nemám radost, na antuce měla celkem formu ... a celkově nebezpečná hráčka, Petra by mohla vyprávět ...

Di Lorenzo měla mečbol, ale pak se totálně složila ... 2:6 7:6(6) 6:0
Reagovat
tommr
Sasnovich Markéta v současný formě neporazí ...
Reagovat
paddy
někdo vyletí z turnaje, někdo do výšky

takového draka by chtěl každý smile

https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/devcatko-se-omylem-zamotalo-do-ocasu-draka-pak-prisel-poryv/r~7f0df1e6eb5e11eab115ac1f6b220ee8/?utm_source=centrumHP&utm_medium=videobox&utm_content=ATBA2&utm_term=position-0&utm_campaign=Video
Reagovat
brixner
Sousedky se mi doňho taky vobčas zamotaj a to je pak melasmilesmile
Reagovat
tommr
první set je doma, ale Karolína si pořádně koledovala když přišla o vedení 4:1 a dokonce dovolila soupeřce dva brejkboly za stavu 4:4 (po dvou dvojchybách v řadě!). Hra Karolíny má k dokonalosti hodně daleko ... smile
Reagovat
com
Vzpamatovala se nam Karolina v pravou chvili smile
Reagovat
Dobry-den
Kája smile
Reagovat
Dobry-den
Kalinina smile
Reagovat
tommr
Karolína zatím hraje stejně mizerně jako v Cincinnati. Snad nedojde k další blamáži ... smile
Reagovat
Andrew89
no prohrát s touhle co umí jeden uder by to blamáž byla...s tim souhlasim, snad to nebude
Reagovat
Andrew89
super dneska docela...teda hra nic extra, ale postup je dobrej, díky bohu
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist