Kerberová chce po porodu zpátky na kurty. Počítám s chůvou, řekla Němka

26. 10. 2022, 09:37
Aktuality 2
Bývalá světová jednička Angelique Kerberová se chce v příští sezoně vrátit po mateřské pauze na kurty. Čtyřiatřicetiletá německá tenistka to uvedla v rozhovoru pro Sport Bild.
Profily hráčů
Angelique Kerberová (© j48tennis.net)

"Myslím, že to vyjde až ke konci roku. Takže spíš US Open než Wimbledon, ale když to přijde už v All England Clubu, tak se zlobit nebudu," uvedla vítězka londýnského grandslamu z roku 2018.

Trojnásobná grandslamová šampionka se však hodlá vrátit teprve poté, až bude plně připravená. "Nebudu pospíchat, když se se vrátím, tak jedině na sto procent. Nechci brát první turnaje jen jako přípravu," prohlásila.

Kerberová kvůli těhotenství od srpna nehraje a prvního potomka by měla přivést na svět na jaře. Do budoucna počítá s tím, že na turnaje bude dítě cestovat s ní. "Nebudu ho nechávat doma. Takže počítám s chůvou," uvedla.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
Vlk-v-trave
Ons bude mit dalsi dite do sve kindergarten:) Uklona velika, stihat tenis a jeste mit na starost deti hracek, to je uctyhodny pocin.
Reagovat
frenkie57
Ta Endží je blázen, je jí 34 a maluje si to, jako by jí bylo o deset míň.smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist