Kerberová v Charlestonu nezaváhala, čeká ji odveta s Beguovou

8. 4. 2016, 08:42
Aktuality 100
WTA CHARLESTON - Obhájkyně titulu Angelique Kerberová na antuce v Charlestonu porazila ve dvou setech Slovenku Kristýnu Kučovou a postoupila do čtvrtfinále. V něm se světová dvojka utká s nepříliš oblíbenou soupeřkou Rumunkou Beguovou. Už v osmifinále skončila domácí nasazená trojka Venus Williamsová, jež podlehla Putincevové.
Angelique Kerberová

Zatímco v prvním zápase se Angelique Kerberová nadřela na výhru nad Španělkou Arruabarrenaovou, ve osmifinále si v náročných větrnných podmínkách poradila hladce ve dvou setech 6-2 6-3 se Slovenkou Kristínou Kučovou.

"I když tak výsledek nevypadá, byl to obtížný zápas. Hodně foukalo, bylo chladno a podmínky byly zcela jiné, než v předchozím zápase. Ten jsem hrála večer, což je také jiné," komentovala Kerberová. "Jsem moc ráda, že jsem vyhrála, protože jsem hrála s těžkou soupeřkou, která tady odehrála několik skvělých zápasů," dodala světová dvojka.

Ve čtvrtfinále se vítězka letošního Australian Open Kerberová utká stejně jako před rokem s Irinou Beguovou, s níž má vyrovnanou bilanci 2-2. Loni ji cestou za titulem zdolala ve dvou tie-breacích, ale předtím s ní prohrála v Melbourne a poté i na antuce v Římě. Rumunka v osmifinále přežila mečbol proti Portoričance Monice Puigové.

Dosud nejcennější výhru v kariéře si připsala Julia Putincevová. Druhý skalp hráčky Top 20 si dvacetiletá Kazaška připsala proti světové čtrnáctce Venus Williamsové, bývalou světovou jendičku a šampionku z roku 2004 udolala po setech 7-6 2-6 6-4. Aktivněji hrající pětatřicetiletá Američanka v zápase spáchala 64 nevynucených chyb, Putincevová jen třicet.

O postup do semifinále se 61. hráčka světa Putincevová, jež si v juniorkách zahrála dvakrát grandslamové finále, utká s Italkou Sarou Erraniovou.

• WTA PREMIER CHARLESTON •
USA / Jižní Karolína, zelená antuka, 753.000 dolarů
čtvrteční výsledky (07. 04. 2016)
• Dvouhra - 3. kolo •
Kerberová (1-Něm.) - Kučová (SR) 6:2, 6:3
Putincevová (Kaz.) - V. Williamsová (3-USA) 7:6 (7:5), 2:6, 6:4
Erraniová (5-It.) - Stosurová (10-Austr.) 6:4, 7:6 (7:5)
Stephensová (7-USA) - Gavrilova (12-Austr.) 6:4, 6:3
Beguová (13-Rum.) - Puigová (Portor.) 1:6, 6:2, 7:6 (7:4)
Kasatkinová (14-Rus.) - Chiricová (USA) 6:0, 6:4.
Vesninová (Rus.) - Domínguezová (Šp.) 6:1, 6:3
Siegemundová (Něm.) - Lučičová-Baroniová (Chorv.) 7:5, 6:2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

100
Přidat komentář
Frick
http://isport.blesk.cz/clanek/dalsi-sporty-olympijske-hry-loh-rio-2016/265380/to-by-byla-parada-11-medaili-pro-cesko-hlasi-predpoved-pro-rio.html

Vesměs samá voda, samá voda...
Reagovat
Cico93
Tak Zuzke fandím, snáď to zlato urve. Špotakovej ja osobne už na 1 miesto neverím, ale uvidíme.
Vysoko visia medaily aj v tenise....4 hry, mixy a aj singly tam by mohlo niečo klapnut (najlepšie Karolíne)

A my 8?, ja keď počítam, počítam a to poriadne optimisticky tak mi vyjde tak 4-5. Tiež ti vodáci by mali tvoriť gro.
Reagovat
FulnekUltras
Mikulášska partia plus Sagi to istia... ;)
Reagovat
Frick
V prvním kole kvaldy o Bogotu si zahraje s nějakou Byeovou....
Reagovat
Frick
Ano, jsem si vědom toho, že debl tolik nevyčerpá atp. Na druhou stranu v singlu i kupila jednu chybu za druhou. A pokud je v deblu (dost možná) nedělá, tak to přeci musí bejt i o hlavě, ne?
Reagovat
PetaM
Jsem toho názoru, že v deblu drtivou většinu odmaká Beth. S výměny z Miami to je celkem jasně vidět :D
Reagovat
lars
A kolik % je drtiva vetsina?
Reagovat
Frick
Chtělo by to vidět nějakej ten zápas.
Reagovat
Frick
...já fakt chci věřit tomu, že kdyby si víc věřila, tak i přes nedostatky ve fyzičce i herní praxi by aspoň tu Chirico dala. "Urvala" by to vůli. Ale to tam chybí.
Reagovat
Frick
resp. psychická pohoda... už z těch prohlášení do novin (jasně, že tyto věsi můžou bejt různě zabalený do "pěknýho papíru") co dávala, po tom deblovym titulu, hurá, teď už mi to půjde + (relativně) snadný los, se dostala pod tlak, kterej neustála.

Ve Stuttgartu se podle všeho nedostane mezi nasazený, takže šance, že dostane silnou hráčku, bude celkem velká, takže žádnej tlak nebude, bude v pozici, že může jen překvapit. A třeba překvapí. Ne přímo výhrou nebo i ziskem setu. Ale hrou, která by aspoň třeba na tu Chirico aspol. stačila. Klidně si to přiznám, bylo by to i příjemný vůči lidem, co tu píšou, jak je Lucka v haiselu a že to potrvá další měsíce. Já prostě věřim, že je to o impulsu a že to v ní bouchne. A půjde to. Ne skvěle, ale na druhá, třetí kola jo.
Reagovat
Frick
A myslíš, že by to na ovládnutí PM turnaje bez ztráty setu stačilo? Navíc, když Lucka dříve byla (aspoň dle singlových výsledků) zpravidla tím (o něco) silnějším článkem? Pokud se dobře pamatuju, tak při neúspěších Bucie to většinou táhla dolů BMS než Lucka, ne?

A jak tady pořád někdo argumetuje, že Martina nebo Sania by nic v singlu nedkázaly, tak je to relevantní - srovnávat deblovou specialistku se singlistkou, co umí debla? Není u této kategorie hráček ta porvázanost se singlem větší a když nejde single, tak nejde i debl?

Jasně, Lucka prohrála na AO 2015 první kolo v singlu a pak vyhrála debla, ale nyní je její singl doslova nulitní, což loni v Austrálii tedy fakt nebyl.
Reagovat
skott
spousta očekávání od tohoto zápasu a nakonec mu částečně dostál, ikdyž to dlouho nevypadalo. Stephens měla zhruba set a půl výrazně navrch, dobře držela základní čáru a Dasha byla hodně bezradná. Hra se částečně vyrovnala až když si Dasha zavolala na kurt Pláteníka. Začla Sloane více rozběhávat, omezila fh po lajně, ale hodně jí pomohla sama Sloane darovaným gemem při 5-6.
Třetí set už byl výrazně lepší tenis, nicméně ta koncovka zase všechno pohřbila. Po nevyužitém mečbolu už Dasha netrefila kurt.
Reagovat
EllNino
tak to jsem moc smutný, že jsem to neviděl, každopádně gratulace Sloane :) snad najdu někde záznam :)
Reagovat
skott
postačí vidět třetí set;) popravdě bych byl možná radši kdyby Dasha prohrála ve dvou než takhle. Letos už to bylo z mečbolů podruhé.
Reagovat
EllNino
koukám, že z toho byla docela špatná ....a vubec se jí nedivím
Reagovat
VlS
gratulace, ale byl to nervák. Po super prvním setu začala Sloane hrát opatrně a ve třetím odvracela MB. Dopadlo to, ale tak tak.
Reagovat
smazaný uživatel
totálne sparalyzoval !?!
Reagovat
smazaný uživatel
strašné :(
Reagovat
skott
naprosto neuvěřitelný kolaps...:/
Reagovat
skott
Tenis vážně někdy nemá žádnou logiku. Včera Darja Gavrilova hrála proti Stephens skvělě a dostala 2krát 6-4, dneska Dasha Kasatkina dva sety jasně tahá za kratší konec a dostane Stephens do třetího... Sloane doplatila na to, že podávala jako druhá a absolutně koncovku druhého setu nezvládla.
Reagovat
skott
jinak Sloane sedm brejkbolů ve druhém setu ve třech různých gemech a 0/7, Dasha se k nim dostala až za stavu 5-4 a hned jeden využila.
Reagovat
skott
oprava - za stavu 6-5
Reagovat
janek_da
ty neproměnněé šance Sloane hodně deptají
Reagovat
VlS
Sloane je taky zralá na generálku hlavy. Co ta je teď schopná všechno vyhodit, to mi hlava nebere.
Reagovat
sprchon
Teď jde podávat na vítězství. Tak to jsem zvědavej. :)
Reagovat
sprchon
V pohodě. :) Kosatka úplně vykolejená z toho prohranýho MB...
Reagovat
VlS
Sloane zatím Darju slušně válcuje.
Reagovat
VlS
A v druhým už ne, teď je to hodně vyrovnaný
Reagovat
dadaft
nejen že je legenda jako hráčka a grandslamová šampionka,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ona už teď jako legenda i vypadá. ))
Reagovat
VlS
Tak to vypadá jako legenda od svejch 20 :-))
Reagovat
dadaft
nepřeháněj. ))
bývala to mladá žába,
ale teď už se spíš podobá Keithu Richardsovi. ))))))
Reagovat
VlS
Ale mladýmu, ale možná by mohla zpívat jeho party, hlas na to má, jako kdyby hulila 2 krabičky Partagasek denně a zalejvala to kýblem zázvorovýho puva :-))
Reagovat
dadaft
:))
Reagovat
blixa
Jo, a pořád je to USM ;-) :D
Reagovat
vrabejka
Angie paráda :) Souboj o no. 1 v roce 2016 je zatím velmi zajímavý :)
Reagovat
skott
vypadá to, že Magda bude potřebovat další zmrtvýchvstání. Zatím to dost to připomíná včerejší zápas s Voegele. Sice odvrátila 4 setboly, ale i přes šance na brejk první set ztratila 2-6.
Aspoň se ale na její zápas znovu celkem zaplnil spodek haly a už to tam nevypadá tak pustě. Včera jí diváci rozhodně pomohli.
Reagovat
skott
no, tak Magdě se další zázračný obrat nepodařil. Druhý set byl výrazně lepší z její strany, ale paradoxně ji Parmentier brejkla v gemu, kdy Magda měla 40-0 po třech fantastických fiftýnech.
Bohužel sebrat Parmentier podání bylo nad Magdy síly. Pauline jen výjimečně chodila pod 180km/h, nastřílela 9 es, z toho jedno i 190km/h a nedala jí moc příležitostí v celém zápase.
Reagovat
tommr
Team Bucie opět vítězí i když tentokrát to bylo v závěru velký drama. Začátek druhýho setu tomu ovšem nenasvědčoval, protože za stavu 3:1 to vypadalo na další snadnej set. Pak ale BMS ztratila podání a rázem z toho byly zase nervy. V TB dokonce soupeřky vedly 6:2 a měly celkem 4 setboly. Team Bucie ale dokázal neuvěřitelně zabrat a otočit na 8:6 ... :)
Reagovat
VlS
Byl stream, nebo jen čísla?
Reagovat
tommr
bohužel jen čísla. Vypadá to, že ani z Charlestonu se přenosů z debla nedočkáme ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyz je nevidime, jak hraji, tak aspon jak posilaji micky do publika. :D

https://twitter.com/VolvoCarOpen/status/718473153299759106
Reagovat
skott
nechtěl jsem čekat na Magdy zápas, tak jsem se pohledal na katowických stránkách fotky a Magda používá rakety Srixon/japonský Dunlop.
Reagovat
EllNino
je celá černá a má hodně velkou hlavu, teď nemyslím Magdu, ale tu raketu, každopádně děkuju za info :) tenhle typ rakety vidím snad poprvé :)
Reagovat
skott
jj, já to našel podle jejího bagu, nevím proč jí má přemalovanou. ale podle všeho s nima hraje od začátku roku
https://www.dunlopsports.co.jp/en/press/file/218.pdf
Reagovat
EllNino
já myslím, že to používaj Japonky a taky Zarina Diyas, už je mi to jasnější :) Jo musí to bejt od začátku roku, protože loni ještě hrála s Wilson Juice, jak měla Lucka Šafářová, Vika, Lopez, Muller a spol ...jenže letos se myslím přestala vyrábět a místo ní teď všichni zmiňovaní hrají s tou modročernou Wilsonkou, nevím název :) a celkem teď nevím, jestli i Steam neudělal novej design a dost se mi to plete, protože Lucka Hradekcá nebo třeba Kata Makarova mají taky modročerný design, takže nevím, jestli se teď Steam a Juice sjednotili na jeden design a nebo je to jeden typ rakety se kterou hrají všichni
Reagovat
gigin
Kevin s tím hraje.
Reagovat
dadaft
Ostapenko jsem viděl poprvé a jedno je jisté - nikdy ji fandit nebudu.
Reagovat
VlS
Já jsem jí viděl potřetí, ale závěr je stejnej.
Reagovat
gigin
Já mrak.
Reagovat
sprchon
Alona skvěle. :) Parádní zápas.

Prdelka klasicky pálí ostrejma a je jí jedno kam. :D Ale taky hezký. :)
Reagovat
blixa
No právě .... :D
Reagovat
VlS
Klid, už to má doma. To se mi u ní líbí, ona prostě žádnýho zanďoura hrát nebude, vžechno na 100%.
Reagovat
blixa
Tak tak :D
Reagovat
tommr
v prvním setu se dlouho hrálo bez BP. Bucie zkušeně udeřila až v závěru setu ... :)
Reagovat
tommr
opět v akci, ale nikde nemůžu najít nějakej stream ... :(
Reagovat
blixa
Taky ne, ženská čtyřhra je asi pořád na černé listině ...
Reagovat
Frick
Já myslim, že vim důvod - Zjistili bychim, že v něm Lucka hraje jako z partesu, čímž bychom byli ještě více rozčarováni její singlovou neschopností.

Fakt, fakt si myslim, že u ní je to čím dál více o hlavě.
Reagovat
Frick
BTW: Jsou někde statistiky z deblu, kde je to separovaný? Tj. ze kterejch je možný vyčíst, jaká hráčka kdy podávala?
Reagovat
blixa
"Kdybys nebyl hlupákem, nestal by ses medvědem" (Frickem) . Čtyřhra je úplně jiná disciplína a klidně v ní Lucka může hrát výborně. Ve čtyřhře můžou bejt na absolutní špičce holky, který by se ve dvouhře plácaly někde ve třetí stovce. Myslíš že by taková Mirza ulítala zápas ve dvouhře ? Po prvním setu by vyvrhla plíce, po druhém srdce :D Hingis by to ulítala ale dostala by zle na prdel. Prostě něco jiného, to nemůžeš srovnávat.
Reagovat
VlS
tak hrrrr na soupeřku:-)
Reagovat
blixa
Snad při tý palbě od boku bude občas i mířit ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Prdelka dneska extra sexy ... :)
Reagovat
blixa
Jojo ;-)
Reagovat
Pedronegro
jo prdelka, to je něco jiného, zatím skvěle :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jojojojo, je to tam, Alonka jde dál:)) Alonka, Kosatka, Kulička, ... to je budoucnost.
Reagovat
skott
super, Jelena na mě dělá čím dál větší dojem! Babos jí ale pořádně v té předposlední hře pomohla 3 dvojchybama.
Reagovat
smazaný uživatel
Rychlá ruka, frekvence záběru při startu, dobrá délka i úhly úderů, vlastně i herní pohoda ... tady mě Sandřice pobavila, zavzpomínal jsem si na ni na kurtu, na jeji výstupy ... ale i ji jsem měl a mám moc rád, jeji komenty jsou 1+.
Reagovat
skott
jo dík za postřehy, já koukám na britský eurosport, s komentářem Jo Durie.
Reagovat
smazaný uživatel
Sandřino chování bylo legendární:)) Jináč je moc chytrá kóča. Alona - v Dauha hrála perfektní FH, dneska jsem ho neviděl. Dlouhej, brzo odehranej, rychlej. Tak snad v SF...
Reagovat
smazaný uživatel
teraz vybehala neskutočné a ... vyplatilo sa.
Reagovat
Pedronegro
Ostapenko se mi líbí, je to takovej rtuťovitej vzteklej puchejř, škoda, teď je to 1:1, Sandra říkala, že není moc oblíbená, ale i Timea, kromě toho, že prokazuje nezměrný nevkus, téměř jako hejkal, tak asi po jejím vzoru cvičila podavače, moc sympaticky tedy nepůsobí ...
Reagovat
skott
čekám jestli Ostapenko vybouchne:) už dvakrát moc nechybělo. Je to ale pěknej boj!
Reagovat
Pedronegro
taky jsem si všiml, jo, je to parádní :)
Reagovat
VlS
Mě jsou nesympatický obě.
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj, nevíte někdo jak to vypadá s trestem pro MŠ ?
Nemělo to být vyřešeno do konce března ?
Díky za fundovaný odpovědi.
Reagovat
PetaM
Její tým očekává roční zákaz.
Reagovat
smazaný uživatel
dobře, ale kdy se to má rozhodnout ?
Díky ...
Reagovat
Haitik
Já myslím, že plus mínus do června se to má rozhodnout.. I dřív.. Moc se toho o tom procesu neví, je to v rukou právníků no..
Jen, že jak se říkalo, že 23. března bude první slyšení toho procesu v Londýně, tak to pravda nebyla.. Myslím, že proběhlo tajně dřív, protože Maria na dva/tři dny opustila LA a letěla neznámo kam..
Reagovat
blixa
Stejně to skončí u CAS. Rok neuspokojí nikoho, pro WADA to bude málo, pro Martii moc. U CAS toho skončí hodně, předpokládám že se bude čekat na výsledky studií jak dlouho je meldonium identifikovatelné v těle po posledním užití. Jestli to bude 4 měsíce a více (což je pravděpodobné), bude asi rozdávat půlroční tresty (míň tuším dát nemůže). Jinak by se mu na hlavu sesypala hromada soudních žalob.
Reagovat
smazaný uživatel
čím ďalej tým viac.
Teda tenisovo mám na mysli.
Reagovat
smazaný uživatel
Nesere sa so súperkami, ... presne ako sa filmová Marfuša nesrala s orechmi
http://lnk.sk/6Rw
Reagovat
sprchon
To je paráda, co hraje Jelena. :) Parádní úhly s neskutečnou razancí. A i Timea super, hezkej tenis...
Reagovat
Fandina
Na Eurosportu 1 začal zápas Ostapenko Babos z Katowic a jestli se nepletu, tak komentuje Sandra Kleinová. Naposledy jsem jí slyšela v roce 2011 z Australian Open, tak se těším na její komentář.
Reagovat
EllNino
Daria Kasatkina - Sloane Stephens, pro mě asi zápas dne :) Daria za 3 zápasy ztratila 9 her a antuka je její, Sloane jsem zatím neviděl, tak netuším, ta má letos sice 2 tituly, ale na velkých akcích (AO, IW, Miami) hned vypadla, tak uvidíme :)

Její deblová spoluhráčka Elena Vesnina hraje proti nebezpečně hrající a útočící Lauře Siegemund, tak bych řekl, že je Elena na podobné vlně jako Daria, přece jenom si mysím, že Laura hraje trochu atypicky, takže by to mohlo nabourat Elinin sterotyp ...

Angie hraje s Begu, ta tu zatím ty 3 výhry celkem slušně uhaluzila, hlavně včera, kdy už jsem viděl Monču v dalším kole, ale nakonec to zase nějak otočila, poslední dobou jí ty 3. sety nějak vychází ...ale Angelika snad vyhraje, je po AO konečně trochu v klidu a už z ní spadl tlak, alespoň myslím, ale Kučová včera moc šancí neměla :)

No a pak maličké Sara a Yulia, no přeju to Yulii, zápas s Venus byl skvostný a Yulia hraje teď opravdu sebevědomě, Sara měla včera celkem velkou pomoc od Samanthy, která fakt neměla den ...

No celkově ty zápasy rozhodně zajímavé a těším se :)
Reagovat
smazaný uživatel
moc hezka upoutavka. Ale pro me z holek dnes jedine Sloane.. A Prdelka blixova.. :-))
Reagovat
EllNino
Sloane jsem sice nemusel, ale ten zápas s Cibulí v Mexiku byl parádní a začal jsem jí tam mít docela rád :) tak mohla by dát třeba třetí titul letos :))
Reagovat
smazaný uživatel
mohla.. :-)
Reagovat
janek_da
eee. Já to přeju Angie. Akorát nevím jaký to bude rekord.
Reagovat
smazaný uživatel
:
-
)))
Reagovat
janek_da
Jedno je jisté. O mě se může
o
p
ř
í
t

A budu radši za Kosatku. :(
Reagovat
EllNino
Kosatka má fazonku no :)
Reagovat
sprchon
Pro mě i v Katovicích hodně zajímavý zápasy. Magda, Pauline, Fran, Kirsten, všechny mají formu... :)
Reagovat
skott
Doufám, že Magda by se mohla vybičovat ještě aspoň k jedné výhře. Moc bych jí to přál, zvlášť před domácím publikem!
Reagovat
EllNino
Magda je hrozně roztomilá, trochu mi připomíná naši Andreu, má podobný pohyby, ale tenisově je kvalitnější, btw. nepoznal jsem typ rakety, se kterou hraje, tak se tě ptám, znáš tu značku ? :)
Reagovat
skott
uf, tak to jsi mě dostal, to si z hlavy nevybavím, sorry:) podívám se dneska, když to nebude kolidovat s Charlestonem.
Reagovat
VlS
Andrea má lepší údery, ale není konzistentní. Linet chybí v úderech trochu střelnýho prachu, na mě to působí trochu " rekreačně".
Souhlasím se Sojkou - Sloane s Kasatkinou ( pokud se Sloane zase nesesype) a pak Prdelka. Ta se mi líbí moc, to je rytířka bez bázně a hany, jedna z mála válečnic srdcem, ať jí to tam padá, nebo ne, vždycky do toho jde baplno. Moc rád na ní koukám.
Reagovat
skott
pěkný preview! Dá se říct, že s většinou souhlasím, především se ¨zápasem dne¨ Kasatkiny a Stephens. Kdybych v noci nevydržel na Sloane s Dashou Gavrilovou, tak bych jednoznačně tipoval dneska výhru Kasatkiny, ale Sloane hrála výborně. Dasha jí nutila ke spoustě úderům navíc, zkoušela všechno možný, ale Sloane lítala po kurtu jako málokdy. Předvedla i několik pěknejch volejů.

Vesně věřím. Hraje nejlepší tenis v kariéře, nevyhrává náhodně a zelenou antuku má ráda. Tohle je pro ní velká šance udělat aspoň semifinále.

Julii to taky přeju, konečně letos začla vyhrávat těsné zápasy, ale přelstít Errani bude těžký. Julia bude muset hodně a bezchybně zakončovat.
Reagovat
EllNino
Sloane hraje letos velmi dobře, až na ty 3 největší turnaje, což je trochu škoda, ale Daria bude opravdu hodně tvrdý oříšek, zase na tomhle turnaji zatím nezakusila moc starostí, takže by ji to mohlo trochu vykolejit, pokud by ji začala Sloane zabíjet míčky do rohu, na což nebyla v předchozích zápasech zvyklá, no uvidíme, snad bude ten zápas kvalitní, turnaj se mi moc líbí zatím :) tak ať má i důstojné zakončení :)
Reagovat
smazaný uživatel
velka skoda, bylo to moc dlouhe a ta noha ji tahla, presto krasny zapas a po druhem setu jsem se dokonce neopravnene uklidnila.. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Zase jsem nic neviděl, protože se to pořád posouvalo a nakonec se začalo hrát až někdy po půlnoci. Vzhledem k výsledku je asi nakonec dobře, že jsem to neviděl... Pro Monču prakticky stejně smolná prohra jako s Kasatkinou v Indian Wells. Taky za stavu 5:4 ve třetím nedopodávala, když neproměnila mečbol a pak prohrála v tie-breaku...
http://www.livesport.cz/zapas/2sd1huZ4/#prubeh-zapasu;3
http://www.livesport.cz/zapas/jFUKVRF6/#prubeh-zapasu;3

Je to strašná škoda. :( Monča má zatím dobrou sezonu, ale tyhle prohry jí brání, aby měla ještě lepší. To čtvrtfinále v Charlestonu prostě měla udělat, pak už by případná prohra s Angie tolik nevadila. Navíc koukám, že Angie proti Begu dneska budou hrát od sedmi... :(
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist