Keysová přijde o Australian Open. A obnovila spolupráci s Davenportovou

24. 12. 2016, 11:59
Aktuality 6
Američanka Madison Keysová se nezúčastní úvodního grandslamu příštího roku Australian Open. Světová osmička je po operaci levého zápěstí a do 16. ledna se nestihne na první vrchol sezony připravit. Oznámila také, že obnovila trenérskou spolupráci s bývalou světovou jedničkou Lindsay Davenportovou.
Profily hráčů
Madison Keysová

Účastnice říjnového Turnaje mistryň Keysová se artroskopickému zákroku podrobila hned po skončení sezony na začátku listopadu. "Byla to krátká operace, netýkala se šlach a proběhla velmi hladce," uvedla jednadvacetiletá hráčka, jež vloni v Melbourne postoupila až do semifinále a letos tam stejně jako i na všech ostatních grandslamech hrála osmifinále.

Keysová hraje pravou rukou, ale levačku využívá při bekhendu. Návrat nechce uspěchat. "Chci tomu dopřát čas, abych byla stoprocentně připravena hrát znovu na nejvyšší úrovni," vysvětlila rozhodnutí vynechat důležitý turnaj.

Na návrat ji připraví čtyřicetiletá Davenportová, pod jejímž vedením v roce 2015 dosáhla dosud největších úspěchů. Vedle semifinále v Melbourne tehdy hrála i čtvrtfinále ve Wimbledonu. V této sezoně vedl Keysovou Thomas Hogstedt. "Těším se, že budu znovu pracovat s Lindsay. Pomohla mi v minulosti dosáhnout skvělých výsledků a jsme perfektní tým," řekla Keysová.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

6
Přidat komentář
Alexandria
Mozna aj Eugenie Bouchard pri tolkych zmenach v svojom okoli i v svojom zivote, urobi nieco co jej pomoze.Lebo Eugenia nie je na dobrom mieste hadam sa z toho miesta dostane
Reagovat
horska.kraslice
Ashleigh žije!:-) Tak snad na tom domácím mistráku něco uhraje.
Reagovat
Alexandria
Este dobre,ze je pravacka,lebo jej oerovali lave zapastie.Naviac artroskopicky,to je setrny zakrok.Ja som mala vo febr.2016 pataliu s pravym zapastim a stale nemam cit v ruke ako by sa vyzadovalo.A som pravacka,
Reagovat
horska.kraslice
No to je děs, tak mladá a už zápěstí.
Reagovat
Krisboy
Bude tam hrát vůbec někdo? Sakra, AO je můj nejoblíbenější grandslam a tolik absencí? Na začátku sezóny?
Reagovat
Frick
Bára má velkou šanci se procpat do TOP 16 nasazených. Chtělo by to ale v Aucklandu něco uhrát a ne se "rozpinkávat"....
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist