Kolář si na challengeru ve Splitu poradil s Kruegerem a přerušil sérii tří porážek

29. 9. 2020, 01:01
Aktuality 0
CHALLENGER SPLIT - Zdeněk Kolář začal na challengeru v chorvatském Splitu dvousetovým vítězstvím nad Američanem Mitchellem Kruegerem a přerušil sérii tří porážek. O postup do čtvrtfinále si zahraje s turnajovou jedničkou Portugalcem Pedrem Sousou.
Zdeněk Kolář (© Prosperita Open)

Zdeněk Kolář se po restartu sezony dostal na třech domácích challengerech po sobě do 3. kola, v Ostravě navíc prošel kvalifikací. V Prostějově pak ale v prvním kole nezaskočil španělského favorita Pabla Andújara a minulý týden na úvod kvalifikace French Open podlehl domácímu Benjaminu Bonzimu.

Sérii tří porážek ukončil až včera na antukovém challengeru v chorvatském Splitu, kde na úvod potvrdil roli mírného papírového favorita a poradil si hladce ve dvou setech 6-2 6-3 s Američanem Mitchellem Kruegerem

O postup do čtvrtfinále si 23letý Kolář zahraje s nasazenou jedničkou a 113. hráčem světa Pedrem Sousou z Portugalska, s nímž se dosud neutkal.

Jediný český zástupce v soutěži Kolář, kterému ve světovém žebříčku patří 219. místo a dlouhodobě bojuje o premiérový průnik do Top 200, si v Chorvatsku zahraje také poprvé společnou čtyřhru se Slovákem Martinem Kližanem.

• CHALLENGER SPLIT •
Chorvatsko, antuka, 44.820 eur
pondělní výsledky českých tenistů (28. 09. 2020)
• Dvouhra - 1. kolo •
Kolář (ČR) - Krueger (USA) 6-2 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist