Konec vítězné série. Kolodziejová s Vondroušovou se loučí s Wimbledonem v semifinále

11. 7. 2015, 19:43
Aktuality 3
Zatímco Serena Williamsová má i po dnešku šanci na zisk letošního kalendářního Grand Slamu, české juniorky Miriam Kolodziejová a Markéta Vondroušová ji ztratily. Vítězky deblové juniorky v Melbourne a Paříži padly ve Wimbledonu před branami finále, do kterého je nepustila maďarská dvojice Galfiová/Stollarová.
Markéta Vondroušová a Miriam Kolodziejová

Miriam Kolodziejová a Markéta Vondroušová spolu vytvořily pár, který byl dosud suverénní na všech juniorských turnajích i na dvou ženských podnicích ITF. České tenistky vyhrály 36 zápasů v řadě a ve Wimbledonu bojovaly o třetí letošní grandslamový titul.

O to, že ho v Londýně nezískají, se postaraly Maďarky Dalma Galfiová a Fanni Stollarová. Třetí nasazený pár zdolal v dnešním semifinále největší favoritky soutěže za hodinu a čtvrt po setech 7-6 6-4.

Vondroušová byla mezi juniorkami ve Wimbledonu nasazena jako jednička i ve dvouhře, ale prohrála už v prvním kole s domácí Annou Broganovou. Singlovou soutěž juniorek nakonec vyhrála Ruska Sofia Žuková. Nenasazená tenistka ve finále zdolala svoji krajanku Annu Blinkovovou 7-5 a 6-4.

Výsledky - Wimbledon - juniorky:
Dvouhra - finále:
Žuková (Rus.) - Blinkovová (12-Rus.) 7:5, 6:4
Čtyřhra - semifinále:
Galfiová/Stollarová (3-Maď.) - Kolodziejová/Vondroušová (1-ČR) 7:6 (7:2), 6:4
pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
EllNino
Tak Serena je opravdu v pavouku, pokud Klára porazí v 1. kole domácí WC Celik, tak si zahraje s ní :) tedy pokud Serena opravdu přijede a vyhraje 1. kolo
Barča, třetí nasazená, je bohužel taky v pulce se Serenou, ale muže na ní potkat až v semifinále, do 1. kola má Grace Min, pak asi Rodinu a pak zřejmě domácí Larsson, ale ta se dost trápí, takže dobrý los ...
No a 6. nasazená Katka Siniaková začíná s Beygelzimer, do 2. kola další WC Petersson a ve čtvrtfinále zřejmě jedna z dvojice Barthel-Bertens ...
Ve poslední čtvrtce jsou celkem zajímavá jména jako Witthoeft, Sam, Olga Govortsova a nebo dřívější velmi dobrá hráčka Sofia Arvidsson
Reagovat
FulnekUltras
Samotného by mě zajímalo, po kolika zápasech SW odstoupí... ;)
Celkově určitě šance pro naše holky uhrát nějaké "lehčí" body.
Reagovat
tommr
pochybuju, že se Serena dostaví poté co ve Wimbledonu získala titul. A i kdyby přijela tak asi nebude hrát naplno takže Klára bude mít šanci přidat si do sbírky druhou výhru nad Serenou ... :)
Bára a Katka mají dobrej los a měly by dojít minimálně do čtvrtfinále kde nejspíš narazí na Němky přes který by aspoň jedna z nich mohla přejít ... :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist