Krejčíková hraje dvouhru teprve potřetí v sezoně, na Floridě postoupila

3. 4. 2019, 21:46
Aktuality 0
ITF PALM HARBOUR - Barbora Krejčíková úspěšně vstoupila do svého teprve třetího letošního turnaje ve dvouhře. Na podniku ITF 80k v americkém Palm Harbouru třiadvacetiletá Češka potvrdila roli favoritky proti domácí Ingrid Neelové, kterou po obratu dokazila kanárem.
Barbora Krejčíková

Barbora Krejčíková letos dává přednost startům na velkých turnajích ve čtyřhře s Kateřinou Siniakovou, se kterou tvoří nejúspěšnější dvojici současnosti. V singlovém žebříčku se ale nachází až na 225. místě a tak se na těchto akcích ve dvouhře nedostává ani do kvalifikací.

Možnost měla jen na Australian Open, kde ztroskotala na druhé soupeřce. Na přelomu února a března se pak ještě dostala do semifinále podniku ITF se francouzském Maconu, kde svůj poslední duel skrečovala.

Od té doby dvouhru měsíc nehrála, v deblu si se Siniakovou zahrály finále v Indian Wells. Siniaková však v těchto dnech odpočívá a připravuje se na antukovou část sezony, a tak se Krejčíková vydala sbírat singlové body na menší turnaje.

Teprve třetí letošní start si připisuje tento týden na podniku ITF s dotací 80 tisíc dolarů na antuce v americkém Palm Harbouru, kde se vešla mezi osmičku nasazených. Roli favoritky v prvním kole zvládla, když po obratu porazila 5-7 6-2 6-0 domácí kvalifikantku Ingrid Neelovou.

Také ve druhém kole třiadvacetiletá Krejčíková narazí na Američanku. Favoritkou bude proti levoruké Sanaz Marandové, která je v 31 letech hráčkou páté světové stovky a nikdy nebyla v Top 200.

včera do druhého kola postoupila devatenáctiletá Češka Monika Kilnarová. Dnes se jen dozvěděla jméno své příští soupeřky, kterou bude její deblová parťačka - šestnáctiletá americká hvězdička Whitney Osuigweová.

• ITF 80k PALM HARBOUR •
USA / Florida, antuka, 80.000 eur
středeční výsledky (03. 04. 2019)
• Dvouhra - 1. kolo •
Krejčíková (ČR) - Neelová (USA) 5-7 6-2 6-0
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist