Krejčíková kvůli zraněnému loktu v Indian Wells hrát nebude

8. 3. 2022, 23:30
Aktuality 5
Barbora Krejčíková se kvůli zranění lokte odhlásila z tenisového turnaje v Indian Wells, kde měla plnit roli nasazené jedničky. Světová dvojka tak nebude v kalifornské poušti obhajovat loňskou účast v osmifinále.
Profily hráčů
Barbora Krejčíková

"Jsem ohromně zklamaná a smutná, že musím odstoupit. Moc jsem se těšila, že si tady znovu zahraju, ale letos to nepůjde," uvedla Krejčíková na twitterovém účtu turnaje označovaného za pátý grandslam.

Šestadvacetiletá česká tenistka hrála naposledy v Dauhá, kde před dvěma týdny vypadla v osmifinále v souboji šampionek Roland Garros s Lotyškou Jelenou Ostapenkovou.

Turnaj v Indian Wells bude postrádat obě nejlepší tenistky světového žebříčku. Australanka Ashleigh Bartyová z Austrálie se rozhodla vynechat nejen BNP Paribas Open, ale i následný podnik v Miami.

V akci naopak bude Karolína Plíšková. Světovou osmičku čeká letošní premiéra po prosincové zlomenině ruky. Z českých tenistek se v soutěži představí také Petra Kvitová, Markéta Vondroušová, Kateřina Siniaková a Tereza Martincová. Šanci postoupit z kvalifikace má Marie Bouzková.

Ondřej Jirásek, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
Alien
Tak to není dobrá zpráva po ránu! Jsme s tebou Báro!
Reagovat
tommr
zranění lokte je nepříjemná věc. Pokud je to vážné tak by to mohlo ohrozit celou její kariéru ... smile

Jsem zvědavej jestli si Katka Siniaková stihne najít na poslední chvíli nějakou partnerku do debla nebo jestli ho vypustí. Nehrát debla by byla škoda, protože v singlu nemá šanci přežít druhý kolo ...
Reagovat
baba
myslím, že jsem viděla debl Siniaková -Tauson - což by nebylo vůbec špatné
Reagovat
tommr
jj Tausonová je velmi dobrá singlistka ovšem debla skoro vůbec nehraje. Uvidíme jak si spolu povedou ...
Reagovat
Mony
Hlavně si může vybírat už jen z nezadanych
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist