Krejčíková v Tianjinu jedničku Plíškovou nevyzve. Ve druhém kole prohrála s Boulterovou

11. 10. 2018, 06:52
Aktuality 9
WTA TIANJIN - Barbora Krejčíková do prvního letošního čtvrtfinále nepostoupila. Česká kvalifikantka v Tianjinu ve třech setech nestačila na britskou tenistkou Katie Boulterovou a s nejvýše nasazenou krajankou Karolínou Plíškovou si nezahraje.
Barbora Krejčíková

Barbora Krejčíková v Tianjinu prošla dvoukolovou kvalifikací a po skreči Ukrajinky Kozlovové si připsala vůbec první letošní výhru v hlavní soutěži na okruhu WTA. Další vítězství však nepřidala. Dvaadvacetiletá Češka v dnešním utkání druhého kola prohrála 3-6 6-1 3-6 s Katie Boulterovou.

Krejčíkové utekl začátek. Stav 0-3 sice dokázala snížit na 2-3, ovšem brejk nepotvrdila a 101. hráčka světa si poté servis už uhájila. Druhou sadu odstartovala česká tenistka prohraným podáním, ale poté Boulterové nepovolila jediný další game. Rozhodující dějství bylo nejvyrovnanější, Krejčíková však v osmé hře promarnila vedení 40-0 a Boulterová vzápětí utkání dopodávala.

Krejčíková si mohla ve svém premiérovém čtvrtfinále na tvrdém povrchu zahrát s krajankou a turnajovou jedničkou Karolínou Plíškovou, která v Tianjinu sbírá důležité body pro kvalifikaci na Turnaj mistryň. S Boulterovou se Plíšková utká poprvé.

• WTA INTERNATIONAL TIANJIN •
Čína, tv. povrch, 250.000 dolarů
čtvrteční výsledky (11. 10. 2018)
• Dvouhra - 2. kolo •
Boulterová (Brit.) - Krejčíková (ČR) 6-3 1-6 6-3
Garciaová (2-Fr.) - Yuxuan Zhang (Čína) 6-3 6-4
Mertensová (3-Belg.) - Čepelová (SR) 6-2 6-3
Bacsinszká (Švýc.) - Doiová (Jap.) 1-6 6-3 7-5
• Čtyřhra - čtvrtfinále •
Melicharová/Peschkeová (3-USA/ČR) - Doiová/Wacannová (Jap./Niz.) 6-3 7-5
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

9
Přidat komentář
dadaft
občas na Monicu rád kouknu, je hodně svá, ale mě její styl baví,,,,,,,,,,,, dobrý zápas, obě dvě hráčky bojovaly, škoda, že Monica nedokázala obrat ve třetím dovést k vítězství.

hezký hlavní kurt vHhongkongu
Reagovat
janek_da
Cvokhausen derby
Reagovat
Fransoas
Je to úžasný,že si Květa našla takovou parťačku.V jejím věku je každá výhra ceněná více.Gratulace k výtězné vlně.Ať to vydrží co nejdéle.
Reagovat
EllNino
vítězné!!
Reagovat
Krisboy
Třeba o vítězství musely tvrdě bojovat, potom je tvrdé y v pořádku :)
Reagovat
Fransoas
Bára je na tom hodně podobně jako naše všechny hráčky.Je škoda,že nadějně rozehrané zápasy v průběhu setů nebo v závěrečné fázi se nedaří dotáhnout do výtězného konce.Stačí několik nepovedených míčů a problém je na světě.Nemusí to být ovšem vždy tak jednoznačné,jak to je vidět z televize.V každém případě to je trochu smůla a současně frustrace.
Reagovat
Grape
Ve WTA je na tom takhle ale drtivá většina hráček. Není pravda že se to našim stává častěji - to se nám jen zdá, protože je víc sledujeme.
Reagovat
tommr
závěr vyrovnanýho zápasu Bára absolutně nezvládla a poslední dvě hry od stavu 3:4 ve třetím setu soupeřce odevzdala téměř bez boje ...
Navíc po zápase soupeřce nepodala ruku a něco směrem k ní poštěkávala. A zrovna když se do toho vložila rozhodčí tak stream skončil takže ani nevím o co šlo ...
Reagovat
com
to byl teda game :D akorat to zapnu a Krejcikova za stavu 40:0 prohraje 5 fiftynu v rade a projede si podani, trubka
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist