Kvitová a Štěpánek budou bojovat o postup do osmifinále

31. 5. 2008, 00:08
Aktuality 3
V sobotním programu tenisového Roland Garros se objeví na kurtech také Petra Kvitová a Radek Štěpánek. Oba budou bojovat o postup do čtvrtého kola, kde už je po včerejšku Petra Cetkovská.
Petra Kvitová (© AP Photo)

Kvitovou čeká na kurtu číslo jedna Maďarka Agnes Szavayová, Štěpánek vyzve španělského antukového specialistu Tommyho Robreda, kterého dokázal poprvé porazit až v letošním celkově šestém vzájemném zápase.

Na centrálním dvorci Philippa Chatriera bude v sobotu hrát jak mužská, tak ženská světová jednička. Švýcar Roger Federer narazí na Chorvata Maria Ančiče, ruská tenistka Maria Šarapovová bude bojovat proti Italce Karin Knappové.

O zvrat utkání se na kurtu číslo 1 pokusí Slovenka Dominika Cibulková. Ta po včerejšku prohrává s turnajovou trojkou Jelenou Jankovičovou 5-7 2-4. Za tohoto stavu bylo utkání pro tmu přerušeno.

Sobotní program (začátky v 11:00) :

Kurt P. Chatriera: Kuzněcovová (4-Rus.) - Petrovová (25-Rus.), Šarapovová (1-Rus.) - Knappová (32-It.), Melzer (Rak.) - Monfils (Fr.), Federer (1-Švýc.) - Ančič (Chorv.).

Kurt S. Lenglenové: Schiavoneová (18-It.) - Azarenková (16-Běl.), Hewitt (25-Austr.) - Ferrer (5-Šp.), Govorcovová (Běl.) - Dementěvová (7-Rus.), Benneteau (Fr.) - Söderling (Švéd.).

Kurt č. 1: Čeng Ťie (Čína) - Safinová (13-Rus.), Jankovičová (3-Srb.) - Cibulková (28-SR) - dohrávka 7-5 4-2, Ginepri (USA) - Serra (Fr.), Davyděnko (4-Rus.) - Ljubičič (28-Chorv.), Szavayová (12-Maď.) - Kvitová (ČR).

Kurt č. 7: druhý zápas: Robredo (12-Šp.) - Štěpánek (21-ČR).

Celý program dnešního dne najdete zde.

TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
držím palce Radkovi, budou hrát na kurtu č.7 - takže kromě pár lidí v Čechách to "nikoho" nezajímá. Ostatní dvouhry se budou hrát na 4 největších kurtech. Francouzi nás mají opravdu rádi. Radku naštvi je! Robreda bys mohl, Ferrera taky a se pomsti Nikolajovi. Máš na to
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to byl náářez, nevím jestli hrál Robredo bez nohy, ale přesto gratuluji.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist