Kvitová a Zakopalová uhrály celkem jen 10 gamů a končí

23. 7. 2009, 20:09
Aktuality 0
WTA PORTOROŽ - České tenistky na turnaji v Portoroži dohrály. Osmá nasazená Petra Kvitová i Klára Zakopalová dnes vypadly ve druhém kole, čímž napodobily včerejší neúspěch Šafářové.
Petra Kvitová

V Portoroži se představily tři Češky a všechny zvládly úvodní kolo. To od nich bylo ale také vše. Lucie Šafářová včera vypadla s devatenáctiletou Švýcarkou Vögeleovou a dnes neuspěly ani zbylé dvě rodačky z Česka.

Osmá nasazená Petra Kvitová nestačila na 119. tenistku světa Camille Pinovou z Francie, které podlehla dvakrát 4-6. Prodloužila tak svou sérii neúspěchů: naposledy dokázala projít do třetího kola v březnu v Indian Wells, což je navíc po titulu z turnaje v Hobartu její největší úspěch v sezoně.

Nedařilo se ani Zakopalové, která v duelu s pátou nasazenou Sarou Erraniovou nedokázala navázat na předchozí dvě výhry nad touto italskou tenistkou. Dnes uhrála jen dva gamy a prohrála dvakrát 1-6. Loňská šampionka a čerstvá finalistka z Palerma si v pátek zahraje s Chorvatkou Martičovou.

Zakopalová se s Erraniovou utkala o pár chvil později ještě jednou. Ve čtyřhře byla úspěšnější česká tenistka, jež po boku Pinové postoupila již do semifinále.

- WTA PORTOROŽ (Slovinsko, tv. povrch, 220.000 dolarů) -
čtvrteční výsledky (23. 07. 2009)

Dvouhra - 2. kolo:
Pinová (Fr.) - Kvitová (8-ČR) 6-4 6-4
Erraniová (5-It.) - Zakopalová (ČR) 6-1 6-1
Briantiová (It.) - Govorcovová (Běl.) 6-4 6-1
Martičová (Chorv.) - Manasjevová (Rus.) 6-1 6-3

Čtyřhra - čtvrtfinále:
Görgesová/Uhlířová (3-Něm./ČR) - Ivanovová/Tatišviliová (Rus./Gruz.) 6-4 6-3
Pinová/Zakopalová (Fr./ČR) - Erraniová, Zecová-Peškiričová (It./Slovin.) 6:1, 6:4.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist